Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-06-2007, 22:18   #581
Van007
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
Domyślny

06:07 Selofiks [24]: yo ladnie to tak sprzedawac dupe Szwedzkim wrogom
Kocham polski narod
Van007 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-06-2007, 08:38   #582
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2007

Domyślny

Van za ile sprzedales?
Slayer-Nuddle jest offline  
stary 18-06-2007, 16:43   #583
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Gildia: Whatever
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flesz Pokaż post
No ladnie.
Jun 16 2007, 13:58:30 CEST Killed at Level 74 by Eversoris Dalethon
Tina Greer mozesz powiedziec za co?
Ja juz mialem ugadane ze dojde do LS a teraz to nei wiem co mam z tym zrobic. Pephy wie cos o tym. Powodzenia na wojnie.

Mozesz dojsc i dostac po dupie, bedziecie az w 6 na ventrilo, cala obsidia bedzie nalezec do was (od 2 do 5.00 w nocy kiedy to NG bedzie offline)
Taer jest offline  
stary 18-06-2007, 17:04   #584
Zywi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Flesz po 1 ktoś Ty wogóle ?? o.O
No Taer ma racje będziecie w 6 na vencie pogadacie sobie , popowiadacie sobie sny albo coś innego
Posłuchasz piszczenia niczym delfin Tiny aka Chodze do Gim i Płacze po odejściu od nas Asmita
Zywi jest offline  
stary 18-06-2007, 17:47   #585
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

Zywi zamknij kurwa pysk , mam Ci przypomniec kto mi plakal na tibii ?ooo pephy oni mnie zabili dlaczego : ((( czemu przeciez ejstem z wami no czemu : (( tak to byles kurwa Ty , ja tez chodze do gimnazjum a wielu ludzi jakos nie ma nic do tego , a Ty co kurwa 1 liceum czy 2 i jestes juz stary elo yo zią bo Ci piwo w sklepie sprzedaja ?
o twoim debilizmie swiadczy comment na tibia.com piszesz o sp. JPII a nizej piszesz ze jestes synem lucyfera i mieszkasz na ziemi , to sie kurwa zdecyduj na cos , jestem pewny ze o Lucyferianizmie gowno wiesz jestes tylko pierdolonym przydupasem ktory przy kolegach pokaze \o/ i krzyknie Ave satan dla smiechu .

Ps.Damien to syn szatana a nie lucyfera

get yoru facts right.

Ostatnio edytowany przez zielaq - 18-06-2007 o 17:54.
zielaq jest offline  
stary 18-06-2007, 17:58   #586
Zywi
Użytkownik Forum

Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Kiedy ja Ci kurwa płakałem ?? Przyopmnij mi bo jakoś mi umkneło. Jana Pawła 2 szanuje i zawsze podziwiałem i nadal podziwiam za to co zrobił i robił. O lucyferze z commenta nie chodzi tu o dosłowne znaczenie tylko że ma charakter piekła rodem. A to że chodze do 1 lub 2 to nie tylko że sprzedadzą mi piwo tylko że niektórzy z gim gówno wiedzą. Nie znasz mnie niewiesz co mam w głowie więc nie wypowiadaj się na mój temat : ) Idź lepiej se dylnij piwa i daj passy jakiemuś n00bowi z pod Carlin -.^

Pozatym jakbyś chciał pogadać zawsze można pogadać prze Vent zamiast pisać na forum

Ostatnio edytowany przez Zywi - 18-06-2007 o 18:00.
Zywi jest offline  
stary 18-06-2007, 18:24   #587
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

Maiev

Wiesz wg mnie nie warto kogos insultowac jak cie zadupcyl. Poprostu oni to randomki a ty byles pod reka wiec padles. Cos tu trudno zrozumiec? Tez mialem ochote cie zwyklinac ale Pepe mnie uprzedzil
Sam chodze do 1 lo i mam w picze kumpli w gimie wiec nie wiem o co ci lazi. Po twoich wypowiedziach widac ze albo sam chodzisz do gima albo jestes z deka niedojzaly. Przestan plakac poprostu i wszyscy beda cie szanowac. Ja po hacku poplakalem i mi przeszlo chociaz teraz mam rsa i 10k w dp......

Ostatnio edytowany przez Slayer-Nuddle - 18-06-2007 o 18:27.
stary 18-06-2007, 18:30   #588
Zywi
Użytkownik Forum

Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Slayer pytanie za 100pkt
Kiedy mnie zabili i kto i kiedy płakałem pephemu !!
Zywi jest offline  
stary 18-06-2007, 18:36   #589
Jacksonix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
Zywi zamknij kurwa pysk , mam Ci przypomniec kto mi plakal na tibii ?ooo pephy oni mnie zabili dlaczego : ((( czemu przeciez ejstem z wami no czemu : (( tak to byles kurwa Ty , ja tez chodze do gimnazjum a wielu ludzi jakos nie ma nic do tego , a Ty co kurwa 1 liceum czy 2 i jestes juz stary elo yo zią bo Ci piwo w sklepie sprzedaja ?
o twoim debilizmie swiadczy comment na tibia.com piszesz o sp. JPII a nizej piszesz ze jestes synem lucyfera i mieszkasz na ziemi , to sie kurwa zdecyduj na cos , jestem pewny ze o Lucyferianizmie gowno wiesz jestes tylko pierdolonym przydupasem ktory przy kolegach pokaze \o/ i krzyknie Ave satan dla smiechu .

Ps.Damien to syn szatana a nie lucyfera

get yoru facts right.
signed....
Jacksonix jest offline  
stary 18-06-2007, 18:58   #590
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

dokladnie zielaq.

Maiev zamknij juz prosze ryj.gowno wiesz a sie drzesz jakbys wiedzial wszystko.wszyscy maja ciebie w dupie i wszystkich irytujesz,mimo to dalej tu piszesz.po jaki huj? zaloz sobie swoje wlasne forum i tam pisz sobie jakies glupoty,tutaj i tak nikt ciebie nie traktuje powaznie ,przypuszczam tez ze nikt ciebie nie lubi i nie szanuje,wiec wyjdz i nie wraca
widze ze naduzywasz slowa noob,wiec powiedz mi co to znaczy?

i co ty masz do gimnazjum?? ja tez chodze do gimnazjum i co?czyni mnei to gorszym od ciebie bo ty masz "az" 18 lat ?wow zajebisty jestes.
woel pogadac z inteigentym przedszkolakiem niz z licealista takim pierdolnietym jak ty.

@Taer
o czm ty teraz pierdolisz?
kiedy niby bylo tylko 6 osob na vencie?
a servem rzadzilismy dopoki ziomki nie zaczeli odchodzic zeby zrobic 'PG' i dopoki wy nie zaczeliscie placic i strzelac fochow .
a teraz juz wszyscy maja ten server w dupie,to tylko jedny powod dla ktorego NG expi.

btw isca gleba
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 18-06-2007, 19:02   #591
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi Pokaż post
No Taer ma racje będziecie w 6 na vencie pogadacie sobie , popowiadacie sobie sny albo coś innego
Posłuchasz piszczenia niczym delfin Tiny aka Chodze do Gim i Płacze po odejściu od nas Asmita
Widze ze nagly przyjaciel taera i reszty sie zrobiles bo jeszcze kilka stron temu nagadywales na nich jacy to sa zli i was zabijaja. Myslisz ze dlaczego padles od moregala i tiny? Poprostu nestor aka nahika the.. i taer sie nudzili to wam wypowiedzieli wojne. Po za tym wole siedziec w 6 zaufanych kumpli na vencie niz takich ktorzy podszywaja sie pod przyjaciol po czym szpieguja dla ng : )
Ryba_90 jest offline  
stary 18-06-2007, 19:05   #592
Arha
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zywi Pokaż post
No i co z tego że chodzi do gimnazjum??? To co jest inny/a??;o Ja tez chodze do gimnazjum i jakos nie czuje sie gorszy od Ciebie. Moze Ty masz jakies kompleksy ???

stary 18-06-2007, 19:07   #593
Flesz
Guest

Domyślny

Nie chodzi o to ze placze po dedzie tylko o to ze ja staram sie bys lojalny wzgledem Ls. Jak napisalem ze dojde to dojde. A tu taka akcja i nawet zabic nie moge bo padne znowu. Chcialem sie tylko dowiedziec o co chodzilo.
Zywi powiem ci tak pierdol sie nei pisalem tego do ciebie.

stary 18-06-2007, 19:24   #594
Paktos
Użytkownik Forum

Paktos's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Imię: Paktos
Poziom: 46
Poziom mag.: 44
Domyślny

ja tez do gim chodze yea a co do wojny --- Pephy i LS i tak beda legenda na Obsidi dla tibiomaniakow bo byli najblizej wydupienia NG z serwa, a ty zywi bedziesz nikim tylko smieciem podobnym jak axio.. Kiedys pisales normalne posty a teraz sie zeszmaciles tyle ci powiem. xI
stary 18-06-2007, 19:49   #595
Zywi
Użytkownik Forum

Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

@Ryba
To że to war dla zabawy to wiedziałem od początku. Wiedziałem także że to był pomysł Taer oraz Atavanda aka Nahika~ a także Kiroya który kupił char za 220k (nick nieważny). Ale lubić ich nie lubie bo dla mnie to ludzie bez honoru Taer chłop który najpierw nagaduje na kumpli na forum tibia.com Że go okradli i czego oni mu złego nie zrobili a potem się dziwi że pada -.-
@Gimnazjaliści
Nic do was nie mam. Jakbyście czytali ze zrozumieniem to byłoby to dla was oczywiste. Pisałem o tych gimnazjalistach którzy emocjonalie przypominają dzieci z podstawówki
@Paktos
No jeżeli tak myślisz to twoje zdanie i masz do niego prawo

Pozatym LS guild przejdzie do historii ?
Prędzej jako przykład dla następnych ludzi którzy będą rywalizować z NG czego nie robić żeby wygrać. Random PK , okłamywanie kumpli, dbanie o własną dupe to właśnie zgubiło LS, hackowanie swoich kumpli.
Czy to jest normalne ?? Ehh szkoda słów
Może next time
Zywi jest offline  
stary 18-06-2007, 19:55   #596
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

mowilem ci zebys nie mowil o czyms o czym nie masz pojecia.

skad ty mozesz wiedziec co zgubilo ls?
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 18-06-2007, 19:56   #597
Slayer-Nuddle
Użytkownik Forum

Slayer-Nuddle's Avatar

Domyślny

@maiev
No i znowu sie czepiasz. Tym razem podstawowki. Jeszcze ci zostalo przedszkole i matczyna macica. Co wybierasz pierwsze?
stary 18-06-2007, 20:12   #598
Zywi
Użytkownik Forum

Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

O boże znowu dosłowne rozumowanie -.- Ludzie z podstawówki dopiero zaczynają edukacje nie mogą za dużo wiedzieć dostaną pstryczka w nos płaczą nie potrafią opanować emocji a taki typ zachowań mi chodziło odnosząc się do podstawówki.

@Szikaka
Przecież normalne że ludzie wypieli na was dupe i przez to przegraliście. Gdyby został stary team to mieliśćie wygraną w kieszeni. Ale przez liczne hacki, wewnętrzne kłótnie nie skosztowaliście smaku zwycięstwa ;P
Zywi jest offline  
stary 18-06-2007, 20:37   #599
Taer
Użytkownik Forum

Taer's Avatar

Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: out of sight

Stan: Usunięty
Imię: Elvereth
Gildia: Whatever
Poziom: 73
Poziom mag.: 53
Domyślny

ogarnijcie sie wszyscy, prosze was. Nie che mi sie wszystkiego cytowac, zmecozny jestem juz powoli tym, przejde do rzeczy.

Ryba: Od zawsze bylem z wami, nawet na taerze, pozniej na elverethu. Ogarnialem ludzi, szwedow nie szwedow, bosniakow turkow. Mialem wrazenie, ze bylem jedynym ktoremu zalezy aby LS wygralo. Potem kazdy pokolei (m.in. gal) zaczeli sie wyplacac tlumaczac sie jakimis swoimi durnymi wymowkami. Jaki byl plan, dobrze wiedziales. Chociaz moze nie, wpadales na 5min na venta w tygodniu. Zupelnie jak pephy. Wszyscy juz mieliscie to w dupie, jak ogarnalem Evo (nawet jak mial bana!) postaral sie mi pomoc aby zorganizowac jakas akcje. Jak padl tina? Taaa, wchodzilem na venta, patrzylem ilu u was jest. Mowilem o tym NG. Jestem sprzedawczyk? Ok, moge miec. Mam na to totalnie wyjebane. Zaluje ze tylko Tina mial PZ. Zaczalem sie zastanawiac, z kim bylo by mi lepiej. Czy z ng czy z ls. Powiem tak, LS dzien w dzien suzkalo problemu. Jakies klotnie, pedały ranko na ventrilo. Kiroyku, najlepsze jest to ze tak bardzo trzymasz z Tina teraz, ale pare dni wczesniej dupe mu rabales i po wygranej wojnie z OoN nie chciales mu dac ani 1k za jego pomoc. Wiec ja juz nie bede mowic kto tu jest fałszywy. NG nie takie straszne jakim go maluja. No fakt, wolalbym grac bez nich. Najciekawsze jest to, ze przez ostatnie 3 tygodnie NG bylo totalnie nie aktywne, w 5 na ventrilo. I wiecie co ? Wygrali. Sami sie wyrzneliscie nawzajem, szukaliscie problemow miedzy soba. Klotnie, walki, spory. Typowe polacksy : ) Czasami tak jest, ze gimnazjalistom sie popierdoli w bani. Zaluje ze nie zrobilem listow/nie zrookowalem szikaki, bylo by zabawnie : | . Przemyslcie sobie teraz kto z kim trzyma, odrzutki pokroju ryby, tiny, kiroya, ranka. Jak jestscie osobno dupe sobie rabiecie. Jak razem to wielka solidarnosc. To was zgubilo miedzyinnymi.

ps. Ja rzucilem ta gre, minie ban tygodniowy, robie miesieczny. Nie dlatego ze zalamalem sie po glebie. Jest mi strasznie zal czasu na granie z wami wszystkimi. Zaluje ze ostatnie 3 miesiace bylem na jednym ventrlo z kiroyem i innymi szmatami. Ktorzy byli mili dla nas kiedy to potrzebowali pomocy. Tak sobie mysle, ze za duzo nerwow stracilem na ta gre. Wiec elo

Asmit, Pyro, Vuzox, Xevres <3
Taer jest offline  
stary 18-06-2007, 20:46   #600
Zywi
Użytkownik Forum

Zywi ma numer GG 3245065
Domyślny

Taer esencja moich myśli ; ) Ujełeś w słowa to co ja miałem na myśli Zaraz powiedzą że się w Tobie zakochałem Nawet po tej wojnie z OoN nadal darze cię sympatią Ciekawe co teraz napisze Ryba albo Boixos aka Szikaka xD
Zywi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania