Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Titania

Notki

Titania Wydarzenia ze świata Titania
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-07-2007, 09:20   #581
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Domyślny

Miku, jesteś retired to się nie udzielaj. Pogadamy jak będziesz na tyle hardy żeby dołączyć. Chyba, że Ty też dostałeś jakiegoś chara od Boltera, jak pewno połowa z was Tu respekt dla niego, że mu się chciało tyle expić poza swoją postacią. Swoją drogą, kuźwa, trochę szacunku gówniarzu, dla Twojego nowego Boga.

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-07-2007, 10:13   #582
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ader Pokaż post
Miku, jesteś retired to się nie udzielaj. Pogadamy jak będziesz na tyle hardy żeby dołączyć. Chyba, że Ty też dostałeś jakiegoś chara od Boltera, jak pewno połowa z was Tu respekt dla niego, że mu się chciało tyle expić poza swoją postacią. Swoją drogą, kuźwa, trochę szacunku gówniarzu, dla Twojego nowego Boga.
przeczytaj co za pierdoly piszesz, idz do psychiatry i opusc to forum.
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 11:03   #583
Skrzator
Guest

Domyślny

Cytuj:
Człowiek z większości twoich postów wynika to : Spanie,Tibia,jedzenie,Tibia,Spanie i tak w kółko. Miku ma racje bo nie tylko on stwierdza że masz nie równo pod kopułą.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 11:08   #584
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
Domyślny

Cytuj:
Bylem juz w EiV, ale nie mam czasu na tibie - dlatego jestem retired. Jak zwykle chuj wiesz,a sie napinasz. Gdzie twoja wiedza o nas? Troche szacunku gowniarzu? Dla nowego Boga? Jak nie jestem za zalatwianiem spraw z neta/gry na rl etc, obilbym ci ryj za te slowa.

Tym czasem wyjezdzam, pozdrowionka dla zwyciescow ! xD
stary 16-07-2007, 16:25   #585
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Siedlce

Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Poziom: 32
Skille: ?/?
Poziom mag.: 40
Pixsik ma numer GG 7268600
Domyślny

I war dobiega ku stablizacji. Na myśli mam EiV-Online, Aliance-masslog. Nigdy nie nastąpi moment pokoju na titania. Zawsze będzie ktoś walczyć. Niektórzy się wypłacą, a niektórzy nie. Czas pokarze ile osób pozostanie i czy będzie duże PA z strony EiV. Jakieś napewno będzie, ale w jakim stopniu to zależy już tylko od nich.

Pozdrawiam.
Pixsik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 17:37   #586
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miku Pokaż post
obilbym ci ryj za te slowa.
Jasne, akurat byś mi dał radę.

Cytuj:
Bylem juz w EiV, ale nie mam czasu na tibie - dlatego jestem retired
Mnie się wydaje, że to nie dlatego, że nie masz czasu, tylko dlatego, że dostałeś parę razy w dupsko... i się trochę za dużo adrenalinki najadłeś.

Cytuj:
Tym czasem wyjezdzam, pozdrowionka dla zwyciescow ! xD
Dzięki.

PS. zwycięzców, od takiego słowa którego znaczenia pewnie nigdy nie poznacie, "zwyciężać".
stary 16-07-2007, 17:59   #587
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Domyślny

a jednak jade dopiero w nocy

a wiec:

*zwyciezac - racja, moj blad.

*szkoda ze tak daleko siebie mieszkamy, uwierz, bardzo zaluje...

*adrenalinki? zalosny dzieciaczek z ciebie aderq, naprawde. I co, czemu nei wiesz co za postacia bylem w eiv? panie pr0 plajerze!!!1 twoj ziom gaura ci nie powiedzial?

*zwyciesca moze i kiedys byles, nie neguje tego - ale teraz jestes zerem.

Pozdro dla zwyciezcow (czytaj. EiV)
stary 16-07-2007, 18:46   #588
Skrzator
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pixsik Pokaż post
I war dobiega ku stablizacji. Na myśli mam EiV-Online, Aliance-masslog. Nigdy nie nastąpi moment pokoju na titania. Zawsze będzie ktoś walczyć. Niektórzy się wypłacą, a niektórzy nie. Czas pokarze ile osób pozostanie i czy będzie duże PA z strony EiV. Jakieś napewno będzie, ale w jakim stopniu to zależy już tylko od nich.

Pozdrawiam.
No i ja pozdrawiam. Co do masslogów się zgadzam ale do pokoju "Nigdy" nie dojdzie =). Masslogi będą co 4-7 dni a my reszte dni będziemy expić. Znając wasze zdesperowanie (nie mówie wszystkich) będzie coś w stylu ataku na ullvarra na necrosach. Czyli 1 osoba padnie z naszej strony, 6 osób padnie z waszej strony.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 19:11   #589
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skrzator Pokaż post
No i ja pozdrawiam. Co do masslogów się zgadzam ale do pokoju "Nigdy" nie dojdzie =). Masslogi będą co 4-7 dni a my reszte dni będziemy expić. Znając wasze zdesperowanie (nie mówie wszystkich) będzie coś w stylu ataku na ullvarra na necrosach. Czyli 1 osoba padnie z naszej strony, 6 osób padnie z waszej strony.
nie wiesz, że to wszystko było na pokaz? :| (0 ofensywy)
stary 16-07-2007, 22:32   #590
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Gildia: Oven
Poziom: 121
Domyślny

Cytuj:
A ty nie jestes retired??bo z tego co wiem to chyba nie mozesz sobie poexpic a nawet wyjsc z pza co do mika to musze cie zmartwic ze to on fragowal i nie padal!!!wiec krotko mowiac: malo wiesz...
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 23:29   #591
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Na pokaz ciekawe ze :
Gaura padł 1 raz w swojej Grze na wojnie pytam na POKAZ? NIESADZe
Vaigo Padl 2 razy i 3 na fire i deleted calego konta oddal itemy xellosowi NA POKAZ? NIESADZE
Ludzie sie wypłacaja po 1,5kk NA POKAZ ? NIESADZE

Wiec zastanow sie co ty pierodlisz chyba tylk oty pierdolisz tutaj na pokaz i udajesz boga w beznadziejnej sytuacji. Jedyne co bylo na pokaz to Ze Genkotsu Wyszedl i Padl robiac Pz (pokazal ze sie nieprzejmuje glupia gra ael tez troche glupio to zrobil ale jego wybor).

Na pokaz to ja ci moge wbic ponad milion rekordu na Erigu jak chcesz.
Eyjdz z pz i zrob cos na pokaz jak Genkotsu.

uopuszczam to forum bo mnei smieszycie mzoe kiedys zdobedziecie jeszcze ludzi do walki ale by niezapuzno bo jak my ponabijamy 150 to niebedzie chyba sensu? powodzenia tym ktorzy niezaplacili ale nie to bie ader bo ty tylko umiesz sie przechwalac zrobil bys cos wrescie pozytecznego w wojnie a nie tylko piszesz wpadnij zacznij kogos bic a nie pierodlisz glupoty.

Ostatnio edytowany przez Bolter - 16-07-2007 o 23:32.
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 23:53   #592
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: EASTSIDERS

Stan: Zbanowany
Imię: Zbigniew~
Gildia: Sorrow
Świat: Pandoria
Poziom: 140
Poziom mag.: 72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolter Pokaż post
Na pokaz ciekawe ze :
Gaura padł 1 raz w swojej Grze na wojnie pytam na POKAZ? NIESADZe
Vaigo Padl 2 razy i 3 na fire i deleted calego konta oddal itemy xellosowi NA POKAZ? NIESADZE
Ludzie sie wypłacaja po 1,5kk NA POKAZ ? NIESADZE

Wiec zastanow sie co ty pierodlisz chyba tylk oty pierdolisz tutaj na pokaz i udajesz boga w beznadziejnej sytuacji. Jedyne co bylo na pokaz to Ze Genkotsu Wyszedl i Padl robiac Pz (pokazal ze sie nieprzejmuje glupia gra ael tez troche glupio to zrobil ale jego wybor).

Na pokaz to ja ci moge wbic ponad milion rekordu na Erigu jak chcesz.
Eyjdz z pz i zrob cos na pokaz jak Genkotsu.

uopuszczam to forum bo mnei smieszycie mzoe kiedys zdobedziecie jeszcze ludzi do walki ale by niezapuzno bo jak my ponabijamy 150 to niebedzie chyba sensu? powodzenia tym ktorzy niezaplacili ale nie to bie ader bo ty tylko umiesz sie przechwalac zrobil bys cos wrescie pozytecznego w wojnie a nie tylko piszesz wpadnij zacznij kogos bic a nie pierodlisz glupoty.
kurde, aż mnie coś strzela, jak widze, jak gówna takie wypisujesz. gaura nie padł pierwszy raz. mógł dać loga, ale nie chciał, wolał paść =] wolał pokazać sie publice, bo wiedział, że i tak nic nie bedzie... =] sranie w banie wiesz, to nie pieprz głupot =]

nie muszę robić nic na pokaz, bo znam swoja wartość =]
stary 16-07-2007, 23:56   #593
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Kościan

Profesja: Knight
Gildia: Oven
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
kurde, aż mnie coś strzela, jak widze, jak gówna takie wypisujesz. gaura nie padł pierwszy raz. mógł dać loga, ale nie chciał, wolał paść =] wolał pokazać sie publice, bo wiedział, że i tak nic nie bedzie... =] sranie w banie wiesz, to nie pieprz głupot =]

nie muszę robić nic na pokaz, bo znam swoja wartość =]

ta za to ty nie wypisujesz gowien??Wydaje mi sie ze nie omzecie sie podniesc po przegranej!!!Eiv was zgniotlo i teraz mozecie sobie pograc ale z Vaxem w pici-polo...
Wojtemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 01:17   #594
Użytkownik Forum

MalleL1990's Avatar

Data dołączenia: 12 02 2007

Domyślny

@Ader

Liżesz dupę Kazadumowi i Unitom, ale nie sądzę, żeby im wszystkim to pasowało. Znam jedną taką osobę z Kazadum, której to nie pasuje i sądzę, że jest takich więcej. Dałbyś se już spokój? Strasznie mnie wkurza, jak ktoś robi błędy ortograficzne, tak jak to robił Bolter, ale teraz już bardziej wkurza mnie to, co Ty robisz. On przynajmniej zaczął normalnie pisać na forum i za to brawa dla niego. Teraz pora na MAŁĄ zmianę w Twoim zachowaniu.

@Bolter

Mam nadzieję, że nie będziesz się pluł za to, że użyłem Twojej osoby do tego porównania
MalleL1990 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 02:20   #595
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Nie bo niema poco i tak wiem ze robie ogromne błedy , dlateog mam poprawke z Polskiego to juz tylko 1 miech a ja nic nieumiem XD trzeba zaczac sie uczyc (potop , lalka i pan tadeusz przedmna ) >.< Umre
Bolter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 02:32   #596
Użytkownik Forum

Raziel4ever's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Castus
Poziom: 99
Skille: =/=
Poziom mag.: 66
Raziel4ever ma numer GG 3979069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MalleL1990 Pokaż post
@Ader

Liżesz dupę Kazadumowi i Unitom, ale nie sądzę, żeby im wszystkim to pasowało. Znam jedną taką osobę z Kazadum, której to nie pasuje i sądzę, że jest takich więcej. Dałbyś se już spokój? Strasznie mnie wkurza, jak ktoś robi błędy ortograficzne, tak jak to robił Bolter, ale teraz już bardziej wkurza mnie to, co Ty robisz. On przynajmniej zaczął normalnie pisać na forum i za to brawa dla niego. Teraz pora na MAŁĄ zmianę w Twoim zachowaniu.

@Bolter

Mam nadzieję, że nie będziesz się pluł za to, że użyłem Twojej osoby do tego porównania

Jedna z niewielu osób które piszą coś z sensem.
Raziel4ever jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 08:58   #597
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martinesz Pokaż post
nie wiesz, że to wszystko było na pokaz? :| (0 ofensywy)
jakby to bylo na pokaz to na filmie nie widzialbym Adera w pelnej eufori ze padl ullvarr, a 90% kazadum i partyzantow nie dalo by x loga lol, ktos nawet niapisal na forum ze nie chce juz walczyc z rosteinem bo on sie boi ze padnie, ale dobra dla was takie cos jest niby na pokaz .

w Tibi wam sie nie udalo, sprobojcie szczescia w innej grze jak juz od monitora odejsc nie umiecie, albo sprobojcie sie troszke pocieszyc wakacjami bo nareszcie jest pogoda

over and out
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 12:08   #598
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Świat: Morgana
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
jakby to bylo na pokaz to na filmie nie widzialbym Adera w pelnej eufori ze padl ullvarr, a 90% kazadum i partyzantow nie dalo by x loga lol, ktos nawet niapisal na forum ze nie chce juz walczyc z rosteinem bo on sie boi ze padnie, ale dobra dla was takie cos jest niby na pokaz .

w Tibi wam sie nie udalo, sprobojcie szczescia w innej grze jak juz od monitora odejsc nie umiecie, albo sprobojcie sie troszke pocieszyc wakacjami bo nareszcie jest pogoda

over and out
Nie iwem dlaczego Gaura padl i nie bede o tym rozmyslal. Wiem tylko jedno kiedy juz byliscie bliscy przedarcia sie Partyzanci mieli sie wylogowac a reszta blokujaca przejscie hmm zginac(przy farcie przezyc). I gaura NIE BYL wtedy potrzebny do blokowania a jednak ciagle tam stal. Mial na prawde duzo czasu na to aby wylogowac sie z partyzantami.

Stworzcie sobie do tego historyjki jakie chcecie, ja naprawde nie mam w tym interesu aby klamac, zostalismy zmiazdzeni tak czy inaczej.
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 12:44   #599
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Imię: Torpeseq
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post

over and out
Jasne ze to nie bylo na pokaz LOL Pierdola glupoty i probuja sie usprawiedliwiac
Nie udalo im sie raz, nie udalo drugi nie uda i tzreci i kazdy kolejny wiec nie maja co wracac na titanie juz Moze lepiej by bylo jakbyscie sie Kazadumby pomodlili o to by stworzyli wam jakies nowe serwery na ktorych bedziecie mogli sprobowac szczescia

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2007, 16:00   #600
Użytkownik Forum

ader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MalleL1990 Pokaż post
@Ader

@Bolter

Liż dupsko Eiv, liż dalej.
Może Cię będą mniej abusować > hehehe
Zgadnij ile mnie obchodzi Twoja światła wypowiedź.

I Bolter, 245644264 piszesz, że już nie będziesz pisał. Dotrzymaj słowa w końcu...
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania