![]() |
#581 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jak to dobrze, że potworne czasy, kiedy magiem można było czerpać przyjemność z gry, zamiast bezsensownie ślęczeć na klepaniem run i trenowaniem magic levelu, już minęły...
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() smieszne....
#583 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
Najpierw diabelnie szybko rośnie im dmg, a potem coraz wolniej, aż wreszcie lvle dają tylko hp/manę/capa (i bonusik do siły). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
4 summony? A może GS do summonowania (dobry do PK byłby)? Lepsze rody? To może roda/wanda fizycznego, który wali dmg=mlvl (+-20%), wali na 3 kratki, spala x many, gdzie x=~(mlvl/3) |
||||
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]() Ten update jest dobry dal knghitow i palow. Sorce/druidzi placza to prawda poniewaz nigdy knight/paladyn nie dorowna hitom sorca. Dlatego dobrze ze ten update nastapil prawdziwe wyrownanie ale nadal psotacie magiczne przewyzszaja knighta/pala. Gdyby knight mial dobry czar na odleglosc to wtedy by byla rownosc. Ja gram teraz knightem i kazdy mi pir.... ze sa wyjebiste hity a wcale tak nie jest a jesli nawet ktos walnie duzo to ile sie musi nameczyc. Wbic skille 80/80 to jest wyczyn ale 80mlv takze tylko ze z 80 mlvl i 100lvl ile sie bije a 100lvl i skille 80/80 ile??Polowe hitow postaci magicznych i wy jeszcze narzekacie
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() @up
kur.... nikt nie płacze ze ma za małe hity tylko chodzi o to ze mag i druid maja za duze koszty i sie wogule im nie zwraca jeju...ile jeszcze bedzie tych postow knightcików ze sorcowie płaczą bo mają za male hity:/ normalnie rzygać się chce... Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 25-09-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Cytuj:
żalisz sie czy chwalisz ?? Pomysl nad tym jak było by to wykorzystywane przez playerów. Expie sobie expie nagle robi sie gorąco widze że padne ręka siega do kabla od internetu trach ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Ja proponuje od 100lv żeby druid miał 10 sumonów. Od 100lv możliwość summowania draga, 150lv giant spider, 300lv demon. Tak będzie uczciwie.
|
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#591 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@barteziak - wyjdź, kup sobie mózg (i słownik), wtedy mozesz wrócić
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
a skąd wiesz jaki mam level że się tak wypowiadasz :/ nie wiesz to mi nie ubliżaj pzdr Ostatnio edytowany przez Cygan Slejter - 26-09-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
#593 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez X3r3mon - 26-09-2007 o 19:13. |
|||
![]() |
#594 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() wez kalkulator w dlon i przemysl wypowiedz ?
#595 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
Eeech... każdy uwierzył w tę bajeczkę, że niby do 70 poziomu magowie nie odczują różnicy. A ludziom z Cipsoftu, którzy to pisali chyba się wydawało, że takie postacie mają magic level równy levelowi... |
|
![]() |
![]() |
#596 |
Guest
|
![]() @up
![]() No mam, ale nie mogę wymyśleć! Oświeć mnie masta :/ |
![]() |
#597 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
po upie 55 mlvl - 275 siła magii (+ jakiś bonus, bo lvl nadal zwiększa dmg magiczny, a dodatkowo troszkę fizyczny). Różnica jest zauważalna (ale nie taka, żeby przestać grać), ale za to 40 lvl z 50 mlvlem jest ~10% mocniejszy, a 20 lvl 40 mlvl (a takich jest bardzo dużo) 25% lepszy. Mnie boli tylko to, że teraz lvl daje mniej niż wcześniej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#598 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
#599 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#600 |
Guest
|
![]() @up
Dragi. Dobra, zwraca się aż 2/3 huntów. Sęk w tym, że ZAWSZE są one zajęte przez knighów, albo palków. Exp nawet nawet, jak jest duży resp. Muszę z rana po SS przychodzić... Peninsula. Tu jest nawet fajnie, tylko, że nigdy mi się jeszcze nie zwróciło. Dobry exp. Helheim. Dobre expowisko. Loot średni, lecz exp nawet nawet. Schodzi bardzo dużo MF. Trzeba mieć oczy na karku. Nargor. Exp do dupy, jak i loot. |