![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Haha widze coraz lepiej z frekwencja udzielajacych sie (Cod miod)
Lecz przypominam pytanko dotyczace nuty z 11 odcinka myself yourself gdy sana wbiega na peron bede baddddddddddddzo wdzieczny ;s Tak ps lubie to anime etc lecz pioseneczka jest dla kumpeli ktura nuta urzekla hyhy Ostatnio edytowany przez Hazuma - 17-06-2008 o 00:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() wie ktoś czy jest 2 seria Minami Ke?
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak zapodajesz jakis niejasny tytul to dawaj recenzje czy cos ;p lepiej to bedzie wygladalo itp itd biez przyklad z illya ;p wklejaj obrazki to bedzie gites ;s
a no i z tego co wiem jest prequel zwacy sie minami-ke z 2007 roczku i kontynuacja minami-ke: okawari z 2008 jak o to ci chodzilo a zebys nie wypadl na pasozyta zrecenzuj fabule jesli mozesz ^^ 3majsie Ogladal ktos rosario + wampire ?? Recenzji nie dam bo sam zbytnio nie wiem co to jest jedyne co mi wiadome to ze ma to 13 odcinkach i opowiada o typie ktury dostal sie do szkoly gdzie sa roznej masci potworki ale w dzien przybieraja postacie zwyklych ludzi. Ponoc jest to komedyjka z lekka doza echii Ostatnio edytowany przez Hazuma - 17-06-2008 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
znaczy... Powoli, ale się uczą ![]() Cytuj:
Niestety trzeba być cierpliwym. Ale jak się zgadasz np. z 2 kumplami to jest o wiele łatwiej ![]() Cytuj:
Odradzam, są ciekawsze rzeczy do oglądania Cytuj:
Cytuj:
Choć to też zależy od tłumaczeń No i czy anime nowsze czy starsze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Cytuj:
Naprzykładowo teraz ściagam Soul Eater'a i każdy odc. ma po 350 mb. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zaczalem ogladac Ouran High School Host Club. Jednak kolega mial troche racji ;p To anime jest o pedalach (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czas zaszalec
![]() Lancer vs Rider 1 Lancer vs Rider 2 Lancer vs Rider 3 Lancer vs Rider 4 Lancer vs Rider 5 Lancer vs Rider 6 Coś o Bleach. A co do Ouran Host , to nie jest o pedałach , tylko bardziej dla widowni żeńskiej , ponadto chociarz tutaj dodają więcej niż jedną ceche characterom non-female ( a nie : głupi , bystry , silny - tylko ewidętny mix ) Rozbudowane i śmieszne anime. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
W tym o bleachu ten ze srodkowego zdjątka jest chyba z Fate/Stay Night (nie jestem pewien, bo nie oglądałem). Wie ktoś może gdzie i czy jest 3 seria Ah!My goddes?
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() No skończyłem ( na razie ). W razie kiedy mi się przypomni co jeszcze oglądałem , bądź skończe jakieś anime , to updatne. A walne se jako sig , a co!
![]() http://i305.photobucket.com/albums/n...06/final-1.jpg + ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Teraz pownienes dostac w lep. Jak mogles albo nie ogladac albo zapomniec zamiescic Devil May Cry !!!!!!. Btw chyba bede to ogladac od poczatku bo jest zajebiste!!!!! A musze odpoczac od tych school anime i obejzec sobie pozadna na*******anke z morzem krwi i wielkim mieczem.
Btw przypominam ja to Kołbaś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega mi wmawiał że DMC to jakiś ultra zaczepiste anime ( a on to taki porypany typ ) , skończyło się na tym że nie obejrzałem bo niepodobała mi się seria gier które wyszły ... chodzisz tylko tym "Devilem" siekasz i strzelasz... kilka powtarzalnych trików i tadam... fail jakby nie patrzeć.
Elfen Lied oglądałem ale zapomłem dodać do swojej listy , przypomne se jeszcze some to updatne. Dodatek : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zbanowany
|
![]() Ale wspominalem o wielkim mieczu ta ? Pozatym EL w*****a mnie koncowką. Pukanie do drzwi potm szczek szczek(lub cos innego) i kurwa koniec nic nie pokazali wiecej. Wiec anime jest swietne ale koncowka w*****a na maxa. Pamietam jak ogladalem 1 raz i takie tylkko siedze pelne skupienie ktos puka juz prawie otwarte i koniec. No myslalem ze kompa rozniose na kawalki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
|
![]() TF2 to klimaty Anime(alike) ... no można żec anime 3d... dobra nieważne...
Ale paczcie co Valve dało nam do TF2 ostatnio! Jeszcze świerze ( 1h~ ) http://www.youtube.com/watch?v=WEn3l1xPJa0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Illya szkoda ze to nie forum sfd bo dalbym ci soga za caloksztalt jak i podtrzymywanie tego nedznego tematu hrhr (J/k ofcoz) Ostatnio edytowany przez Hazuma - 17-06-2008 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wrzuce coś przed snem , why not.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Skonczylem 1 serie Ikkitousen.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
a tu opening 2 seri http://youtube.com/watch?v=oH6jfo2d2AE&feature=related a tu jakis mixik walk oczywiscie szczatkowy i to bardzo bo domena anime jest walka wiec wiecie ;s http://youtube.com/watch?v=QzV33PxGGWI&feature=related ci co nie widzieli 2 seri niech se odpuszcza bo moga byc spoilerki male Ostatnio edytowany przez Hazuma - 18-06-2008 o 15:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcecie kogoś odstraszyć od anime?
Chcecie zobaczyć najbardziej wkurzający anime related vid na youtube? Chcecie przez nastepne dni mieć w głowie taki dręczący mix!? ( jak się oto pyta a puźniej tłumaczy to zazwyczaj ludzie nie zapominają o tym haha , działa czasami. ![]() Ostrzegałem : Nipah Pokazał mi kolega to jakiś rok temu... do dziś ledwo co znosze to coś... ... NIE , NIE OBEJRZE TEGO ANIME! Dobra , coś na rozluźnienie , CASTKO part3! Castko 1/3 Castko 2/3 Castko 3/3 Castko 4/3 Castko 5/3 Castko 6/3 Castko 7/3 Castko 8/3 Castko 9/3 |
![]() |
![]() |