![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pablofon
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 186
Poziom mag.: 79
|
![]() Cytuj:
Przypuśćmy, że kupie premium account i co wtedy ![]() Xolorian, Demonic Pelego, Burchest, Er struke i ja? (Masoj nie gra ma 1h wolna w ciągu dnia, Vinny jest dopiero po 21 w domu, a Ztlius studiuje) I w 5 mamy stawić dzielnie czoła Abowi, Garlerdonowi, Rhu, Juffsowi, Tetrowi, Pattehowi, Og'thunowi, Nonixowi, Acribusowi, Elfhamowi, Hanasowi,Steinerowi itd? Toż to nawet jakby nami grali tacy wyjadacze jak Joim Hagane ciężko by bylo, a może masslogi i ukrywanie się gdzieś? Toż nawet Silveris by w nas wszedł i nie padł by na combo prawdopodobnie nawet jeżeli by pomylił exure z uhem. Ah a Meepy co ja ci zrobiłem, że piszesz o mnie z takim sarkazmem xD. W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k. Ostatnio edytowany przez Pablofon - 10-10-2007 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pablo, nie prościej olać nemasów ciepłym moczem? Szkoda czasu i zachodu, zeby użerać się z takimi naapletami.
BTW pamietaj, ze zawsze mozesz liczyc na Thalle XD
"Catch me if you can" Dwiks~ 2004-2008 A.D. Ostatnio edytowany przez Dwik - 10-10-2007 o 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
I to ja, wlasnie ja odwroce bieg tej wojny. No wiem ze jest zdeka ciezko, ale mozna cos poprobowac kombinowac... Poprobowac moze a nuż sie cos uda XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2007
|
![]() "W ogóle to nie wiem za co mnie nie lubicie na tym forum toż nigdy nikogo nie wyrzuciłem z żadnego expa ANI W CZASIE SWOICH 183 lvli nie wymusiłem od nikogo ani 1k."
jak to nie!!!!!!do mnie kiedys podbiegles i kazales dac armor i dalem mojego p armora a on stal 1k wtedy !!!! xd (swoja droga ze go nie podniosles xD) @ olik z tego co widzialem na cami jak biliscie uggo to ty masz takie lagi ze szok he he prawie takie jak ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powtarzacie wciaz wszyscy Pablo to, Pablo tamto, Pablo zuy albo ze Gedd robi PA itp, ale kazdy z was dobrze wie i kazdy z was widzial death listy i powtarzajace sie tam nicki Veritas Altus, Garlerdon, Xarantiel, Travel Mate itd. I to wlasnie oni, a nie Pablofon ani Gedd robili najwieksze PA, to wlasnie oni sa teraz ze szwedami, wiec nie pi.erdolcie glupot bo prawdziwe PA zrobilo wlasnie fuzje i bedzie razy 2
![]() @0lik, Pablo etc: cos sie jeszcze wymysli ;]
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() xolorian was zdradiz pewnie xD na wszsysm miejscu nie podejmowalbym walki albo moze sprobujcie sie dogdac z reszta nf (nie jestem w temacie jak waze relacje wiec prosz mnie nie bluzgac)
btw. fajnie by bylo jakbyscie zenka+swe wykopali z serwa ![]()
![]() |
#588 |
Użytkownik forum
|
![]() taaa veritas i to jego "zyd" jak bili zarakiego~~ na frostach...
tego czlowieka trzeba wykopac to bedzie o polowe mniej PA xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik forum
|
![]() na camie widac dokladnie jakie freezy i lagi masz....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() No to na poi poczekamy ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Imię: Creator of Nightmare
Świat: Hiberna
Poziom: 66+
Poziom mag.: 56
|
![]() @Pablofon
Nie, nie, ja do Ciebie nic nie mam. Nawet Ciebie nie znam/pamietam. Ja gralem Meepy do 64 lvlu i przestalem po przegranej wojnie (w ktorej bralem udzial), bylo to wtedy BM vs NG. Kyra sie bardzo zmienila od czasu jak ja gralem. Jednoczesnie dziwi i smieszy mnie ten syf ktory teraz panuje. Pisze z sarkazmem no bo jak inaczej mozna podchodzic do tej calej sytuacji. Potezni twierdza ze LRA poczuje teraz ich moc, a prawda jest taka ze 183 ms w ich gildi nawet pacca nie chce wykupic aby im pomoc. Ja naprawde do ciebie nic nie mam ale zachowanie najwyzszego lvla w gildi nie powinno byc takie jakie jest ![]() ![]() Mowisz ze nie ma sensu probowac bo i tak nie macie nadziei/szans. Przypomnij sobie czasy Xeretezy kiedy to wraz z Mizaeronem walczyl vs NG (wtedy bylo ich okolo 40-stu) i mieli liczna przewage we fragach! Wlasnie to sprawilo ze ludzie przylaczyli sie do Xeretezy. Widzieli w nim nadzieje, kogos kto chce walczyc i wygrywac ( w przeciwienstwie do Ciebie). Co prawda teraz jest troche inny pvp system ale mentalnosc ludzi sie nie zmienila i to od was zalezy czy pokazecie sie jako silna gildia ktora w siebie wierzy czy sami spiszecie sie na straty. Teraz nie macie szans ale swoja postawa mozecie sprawic ze w przyszlosci sie to zmieni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]()
Yes I'm Tha Best, And No I Ain't Positive--I'm Definite I Know Tha Game Like I'm Reffin' It This Is Tha Carter--Tha Carter Iii, Tha New Testiments And I'm A God, And This Is What I Bless em' wit Bitch |
|
![]() |
![]() |