![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Enzos
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Up@
Podam przyklad jak inni moga to ja tez Wychodzisz z domu zamykasz drzwi po chwili wracasz bo czegos zapomniales, wychodzisz w pospiechu i zapominasz zamknac drzwi, wracasz wieczorem i okazalo sie ze ktos ci wyniosl plazme za 4 tys, idziesz na policje przez bazarek <lol> i stoi jakis szmaciasz z twoim telewizorem i opowiada innemu szmaciarzowi jak to wychaczyl otwarte drzwi ![]() ![]() Na tym kompie nie ma znakuf Pozdro
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() @Kanq
Nie jara mnie cave boting. Jeśli uważasz, że temat Cię nudzi i w tym samym zdaniu piszesz, że Cię interesuje to polecam jakiegoś dobrego psychologa. @Thea~ Nie wstydze się, tylko to już jest omdlewająco nudne ![]() @Xaszkil Szkoda klawiatury, do nich nie dociera, że 1+1=2... @up Nawet jeśli już tak chcesz porównywać Tibie do RL, co jest dla mnie... hmmm... dziwne, to jak sie nie zamyka drzwi do domu to GZ XD Ale powtarzam, że RL, a Tibia to 2 różne sprawy.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]() Cześć szkapek polaczku.
SZKAPA = THIEF |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tego 'Most respected~" Znasz pojęcie "żart"? Proponuje zajrzeć do słownika i zobaczyć co to znaczy.
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 08-07-2008 o 21:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Polska
Imię: Mighty Xaszkil
Gildia: Gazenbelger(Sexy Team)
Poziom: 202
Skille: 103/71
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() hmm.. skoro przelewacie tibie na rl to troche dziwne ale spoko
patrz w tibi masz piksele w rl masz prawdziwe cos wartosciowe rzeczy wiem wiem w tibi tez rzeczy maja wartosc jak sprzedasz mm ciekawe co byscie pisali jakbyscie wy ukradli (penwie napiszecie ze byscie nie ukradli_) nie znasz ziomka z tibi nie kradniesz jasne.. widze ze kazdy z was ma zlote serce ![]() pewnie bys mu dal kase jeszcze za to ze mu nie ukradles ![]() Szkapa nie wie tylko co to lojalnosc ^.- nie raz mu pomoglem od niego samego pomocy nigdy nie dostalem ^^ //.. prawdopodobnie za tydzien robimt Quest na Insckrypjce czy jak to tam ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopaki w rl jak was ktoś zabije to idziecie do piachu (wg. waszego myślenia do lvlu 1) w Tibii spadacie o jeden rok życia mniej (przeważnie). Więc nie porównujcie gry z rl. Zajebał to zajebał, to jest wliczone w grę. Ochłońcie!!
![]() |
#587 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
wkoncu cos normalnego napisal ![]() a do mnie sie pluja ze nie expie -.- NIE CHCE MI SIE GRAC ! :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Cytuj:
SZKAPA = THIEF Cytuj:
czlowieku,ile razy mamy powtarzac ze najbardziej w*****a mnie (nas?) ze ten pedal "kozaczy" bo zajebal cos komus kto nic nie moze z tym zrobic,to tak jakbys okradal w rl najebanego ziomka lezacego pod drzewem/lawka/czymkolwiek,a potem jeszcze nie tym "lansic" Ostatnio edytowany przez TheaTron - 09-07-2008 o 00:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Początkujący
Imię: Innos Wei
Profesja: Elite Knight
Gildia: Crouching Tigers
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() @TheaTron
Miszczu ochlon : ( @All Jak juz ktos wczesniej powiedzial , kradziez to jakby "element" tej gry , jak ci sie nie podoba ,poprostu nie graj w tibie , oky? SZKAPA NIE DAJ SIE FRAJEROM !!!!!1111111111111111111111oenoen!!11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thorian Pall
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() Max poexpi hahahaha XD
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd Ostatnio edytowany przez Evel - 09-07-2008 o 09:41. Powód: bo lubie |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
Lokacja: Koszalin
Imię: Lord Morth
Skille: xx / xx
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() lvl
![]() ![]() loocik z frostów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Imię: Ahemmus
Gildia: Anty Sexy Team
Poziom: 213
Skille: 99/70
|
![]() @Lord
Ładny loocik miałes z frostów to z dzisiaj? Z tego co wiem to zmiejszyli znowu loot ,a wczoraj taki ładny był ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Lokacja: FalubaZ
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 58/55
|
![]() ehhh... te dzieci!
![]() ukradl i dobrze zrobil i chuj kazdy z was tak samow by zrobil jestescie jebnieci jezdzicie po typie bo cos wyjebal mial farta to wyjebal ty bys tak nie zrobil odpowiesz nie to jestes frajer i ciota jak chuj!! DZiekuje za uwage |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() @ topic
Gratz poziomów doświadczenia , lootów itp @ Zrywna_Szkapa Mam nadzieję że ignorujesz te banalne wypowiedzi niektórych ludzi/dzieci w tym temacie.Szkapa dobrze zrobił gra na świecie no-pvp więc tam nikt nie dba o swoją reputację a takie kradzieże to codzienność.Ja bym chciał ci pogratulować szczęścia i sprytu ![]() @ Lord_Morth No Gratuluje loota no i czekam na następne screeny ![]()
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Brawo!!... Nareszcie ktoś pomyślał... Zgadzam się w 100% z Tobą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc jak obiecałem to pospamuje;D
![]() Stare czasy ![]() 45lvl ![]() 60lvl ![]() 70lvl ![]() 80lvl ![]() Wczorajszy lvl i demon hunt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |