|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() idz na roty na fibule szybki exp, zwraca sie za strzaly(przynajmniej mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem knightem 25lvl skille 68/68 zaraz 69/69 powiedzcie mi na co moge chodzic zeby dobrze poexpic (nie mam pacca)..... bo ja juz sam nie wiem ..
wygadajcie jakas fajna miejscowke
![]() |
#584 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() mam knajcika 13lvl skille 43/42 serpent sword ,p armor ,p legs ,dark helmet i draven shield czy pokonam ghule w kopalni AB ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Drugie, ostatnie pytanie,
Na co powinienem chodzić (nieopodal Thais) knightem Lv13 34/29? (wiem, że skille słabe, ale nie trenuję) Mój EQ to: P-Arm P-Legs (wkrótce) Dark Helmet Serpent Sword Dwarven Shield no i buty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2004
|
![]() no niestety korzystalem z tego linku ze skilami czesto ale dzis jego kres dobiegl konca ...link nei chodzi... prosze o uaktualnienie linkuna dzialający i z wprowadzonymi poprawkami (o ile sa) bo nowe potworki doszly a stare potworki sa ulepszone wiec moze skile sie zmienily z gory dziex
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() Cytuj:
Na początku ci powiem, że jeśli zależy ci na skillach to do 50skilla walcz spearem. Potem każdy cyclop, demon skeleton będzie przy tobie kwiczał. A jeśli tak bardzo chcesz juz chodzic z lukiem to proponuje: -Respawn jednego (max. dwóch) cyclopów. Najlepiej na MountSternum. -Dwarfy soldiery. Bez tarczy będziesz tracił dużo życia, ale pójdą szybko. Jednak radze na soldiery chodzić ze spearami. -Normalne dwarfy. Trening ze spearami. Możesz chodzić na Plains of Havoc (PoH), jednak jeśli wiesz gdzie chodzić. Bo to jedno z najniebezpieczniejszych miejsc. Mozesz przypadkiem skręcić w zła stronę i tam Giant Spider. Ja mam nawet dobry skill (45), lecz jednak nie chodze na PoH, bo mam po dziurki w nosie tych ciągłych śmierci od mino archerów i orców Berserkerów.
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() 8 lvl-bugi,minotaury,orki,orki spermany,orki wariory,drwalfy,minos guard(uciekalem
![]() 9lvl-to co wyzej+elfy. 10lvl-to co w 8lvl+elfy,valkirie,amazonki,juz minosy guardy nawalalem ![]() ![]() 11lvl-na nic tylko sie zamienialem w cyca i mowilem bu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Jestem Knightem i mam pytanie kiedy mi sie uda zabic guarda z eq:
p sett, spike sword, bh shield, scarf, c helmet (lv 14 skille 54/52 ![]() A i z jakimi skillami moge sie wybrać masowo na soldki ![]() Ostatnio edytowany przez Xali Dragna - 12-02-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Guest
|
![]() Fajno.
A gdzie mogę znaleźć orki (od zwykłego pozniej spearmana i warriora)??? I spidery? |
![]() |
![]() |
#593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Wysoka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rapus They
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rzeczpospolita Tibijska
Świat: Astera
Poziom: 45
Skille: NvM
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Cytuj:
Jezeli mieszkasz blisko ab'dendriel to mozesz isc na zamek, sa tam wlasnie orki warriory, spearmany, takze dwarfy i minosy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak chyba ze ktos pobawi sie i bedzie lurowal guarda
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Drake Ramorey
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Hej
Gdzie mam expic z jako 23 level sorc mglvl 25 (p-set)(k-axe)(dwarven shield) najlepiej zeby duzo expa bylo ![]() i ofcourse uzywajac run ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Ja często widze np., że magowie coś koło chyba 25 lvl chodzą po -3 piętrze kopalni czyli na soliderach z summonem Monkiem i koszą każdego solda, może też powiniene s spróbować?
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Drake Ramorey
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() problem w tym z monk jest dopiero od 26 levelu(chyba)
w gre wchodza summony do 23 levela(moj obecny) czyli mino archery 2 spokojnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vil
Profesja: Druid
Gildia: Silence Army
Świat: Secura rox :D
Poziom: 20
Skille: x/x
Poziom mag.: 42
|
![]() Ej mam skille 32/27 knight 13 lvl narazie trenie na rotach i dwarfach mam eq plate armor i legsy broad sword i dwarfen shiled oraz dark helmet i czy moge isc na cos więcej ?? mieszkam w thais
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lucera/Venore
![]() |
![]() Wiem, że mi pewnie nikt nie odpowie, ale spróbuje.
Jestem Paladin lvl 13/14 skills: 48/36... Dwa pytania: 1.Gdzie mam expić? 2.Gdzie mam skille robić?
![]() |
#600 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() Czlowieku ciskaj na cyce mino guardy ghule ja chodze na DS bez zadnego UH bo znam fajne miejsce na otwartej przestrzeni na ghoul landzie mam 22 lvl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |