![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak nie bardzo. Może i metal słucha muzyki która Ci nie pasuje ok. Może sie nie myć, ale co Cie to obchodzi. Nic ci nie robi.
Pokolenie JP : Wozi sie po osiedlu w koszulkach bluzach gaciach skarpetach i kalesonach z "JP". Krzyczy "JEBAĆ POLICJE! i Śmierć konfidentom!", chociaż policja nic im nigdy nie zrobiła, a jeśli zrobiła - to miała powód. Tak więc IMO Metale > JP A tak w ogóle to co was charakteryzuje? Pytam poważnie. Metale słuchają muzyki, bo ich pobudza, bo im się podoba i coś w niej jest. A Wasza subkultura(?) co ma na celu i jakie ma wartości oprócz Jebania Policji? o.O
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 07-09-2009 o 23:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ultras nie ma nic wspólnego z jebaniem policji.
no chyba, że pytasz o 'pokolenie jotpe'
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Kasacja...........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Jak już jedziemy po bzdurnych i nieuzasadnionych stereotypach, to raczej punki się nie myją. Nie znam żadnego metala, który nie dbałby o higienę.
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Knight of Gordor
Świat: Honera
|
![]() @ Arka_Sath_Wielki
JP to ideologia - nie subkultura - ktora chce uswiadomic dla spoleczenstwa ze policja czesto lamie prawo, chca tez zniechecac ludzi do sprzedawania innych lubie ich bardziej od metali za ogol - normalniej sie ubieraja, sluchaja lepszej muzyki, normalniej sie zachowuja KONIEC OFF TOPA |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() w sumie JP. nie jest takie głupie jak na to spojrzysz , głupie jest tylko to ze mówią to ludzie którzy policje widzieli jedynie na filmach. Bo tacy co mieli przykre doświadczenia z policja itp. To ich można zrozumieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dla jasności ad. 2 - rap/hip-hop jak najbardziej może być dobry, ale nie ten od fIRMY, która tworzy ścierwo, nie muzykę. Cytuj:
@down, 2x down: po jaki ch*j? Żeby pokazać, jaki jestem zbuntowany i głupi? : )
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 08-09-2009 o 16:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Valhalla
|
![]() To krzycz
![]()
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() krzycz , proszę bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edytuj posty, misiu. A i chętnie zobaczę gdzie pokazałem - linkuj waść.
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Knight of Gordor
Świat: Honera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie znamy się na tyle dobrze żebyś się zwracał do mnie per 'miśku' i raczej się nie poznamy więc sobie nie pozwalaj, mhroczny metalu
![]()
Na rewirach kwiat młodzieży polskiej, Polska młodzież w której siła, W której chęć zaistnienia się rozwija, To tekst dla niej, który dla nas jest bezcenny, Dla wariatów z polskich trybun i osiedli ! "Dzisiaj roi sie od takich uliczników z przypadku, co jak siedzą sami w chacie w nocy to włączają światło wielcy ulicznicy, a wystarczy ze im zajdziesz drogę by zapytać o godzinę to ze strachu dają portfel." |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Guest
|
![]() @UP2
Cytuj:
![]() A co do Lasoocha, nie wiem czemu jak ktoś obraża metali, to on jest pierwszym, który rwie się do odpowiedzi "Nie! To nie oni! To punki się nie myją!" (to, że sam jest metalem i broni swoich to czysty przypadek, zapewne). OK, to że jakiś idiota ocenia innych po stereotypach to świadczy tylko o jego intelekcie, ale po co na chama mu wbijać do łba: "metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny metal jest normalny" skoro i tak jest za głupi, żeby to zrozumieć? @DOWN2 Dobry offtop świadczy o elitarności foruma. Ostatnio edytowany przez Hakuje_plate_sety - 08-09-2009 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak ktoś jest jedynie twardy przez neta, bo w rl boi się wyrazic swoja opinie, to tak jest
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
|
![]() O Bowe… Wiadomo przecież, że przeciętny hip-hopowiec nigdy nie zrozumie metala (na odwrót się zdarza…), więc po co te kłótnie? Jeżeli jakiś pro_elo_ziąąąą uważa że metale się nie myją/jedzą koty/gwałcą dziewice na czarnych mszach, to niech sobie tak myślą, to ich sprawa, to oni pokazują jak bardzo są ograniczeni. ;P
Innymi słowy: Po ch*j ten offtop? ;D
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo widać, że lasooch nie może się pogodzić z faktem, że istnieje inna muzyka prócz metalu (który wcale zły nie jest)
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I bynajmniej nie mam problemów do 'każdej innej grupy ludzi prócz metali'. Nie lubię po prostu ludzi głupich. Do ultrasów problemu nie mam (gORDORCZYK i Albertus są po prostu głupi), do hiphopowców nic nie mam (a jedynie do głupich dresów spod bloku, a jeśli nie zauważyłeś - to bynajmniej nie jest to samo, chociaż dresy najczęściej hiphopu słuchają), do skinów nic nie mam (oprócz nazioli i narodowców, bo są z definicji przygłupami), do punków nic nie mam (patrz gdzieśtam wyżej)... Wyperswadować też się da, jeśli dobrze pamiętam, na początku tego tematu sprostowano mój nieco - wtedy - skrzywiony pogląd na ich temat. @down: nie wiem, czy akurat ja mówiłem o lekarzach, chociaż to możliwe.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 08-09-2009 o 19:26. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mea culpa Lasooch ,milczę
![]() Ostatnio edytowany przez Miszczu - 08-09-2009 o 21:26. |
![]() |
![]() |