![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Oświeżenie ;d
Chciałbym się zapytać: czy ktoś jeszcze w to gra? Bo zastanawiam się nad kupnem tej gierki... czy wogóle się opłaca? Czy GeForce MX 400 wytrzyma tą grę? Wiem, są podane wymagania, ale niektórzy podobno odpalają ją na niej... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir de'Royal
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 15
Skille: 49 dits
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja pogrywam w Gw i polacem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Płock
Stan: Zbanowany
Profesja: Knight
Gildia: Narazie nie jestem w Gildi
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 44/40
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja zamierzam to kupic mysle ze bedzie to dobry wydatek ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Do tej gry mają wychodzić ulepszenia w postaci nowych gierek to znaczy dodatek zbódowany na starej wersji ale jako osobna gra i tu mam pytanie:
1) Czy ktoś kto ma starszą wersję będzie grał na tym samym serverze co osoba która ma nową wersję ? 2) Jeśli tak to czy ten kto ma lepszą wersję będzie miał w grze przewagę nad tym kto nie kupił nowego wydania ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
2. Nie. Po kupieniu dodatku dostajesz tylko 2 dodatkowe postacie do dyspozycji, ktore tez maja swoje + i -, jak postacie z podstawki.
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() GW super gra
![]() ![]() Ej moze zrobimy sobie forumową gidlie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczoraj wieczorem kupiłem GW: Factions.
Co najważniejsze: gra CHODZI. Sukcesem jest odpalić tę grę na moim kompie: Celeron 1 ghz GeForce 2 mx/mx400 384 ram monitor Kompletnie nie orientuję się w grze... czytam pełno poradników i nic. No cóż, w końcu się nauczę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@Nadrill : pytaj tutaj, ktos na pewno napisze odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra... tylko uwaga - (prawie) nic nie wiem...
Takie moje podstawowe pytania: 1. Jak rozdawać te umiejętności, które daję w kanale Hero? 2. Ile mogę mieć skilli? 3. Jak wynając Henchmanów? I pytanie za 100 punktów: Mogę zmienić fryzurę? ![]() Jak ktoś gra w GW:F, niech napisze, chętnie z kimś pogadam(najlepiej, żeby mi pomagał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
2. Na skillbardze - tylko 8, z czego tylko 1 moze byc skillem elitarnym. 3. Klikasz na xx [ xx henchman] i po prawej stronie w malym okienku pojawia ci sie jego nick. Klikasz na plusik obok imienia i masz osobe w grupie. Polecam poczytac poradniki na www.guildwars.pl ![]() @edycja : nie, nie mozesz zmieniac fryzurki.
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy będę musiał robić nowa postać do pvp? Czy tam będę miał wszystkie skille?
Czy mogę pozbyć się tych skilli, które dostałem na początek za quest? Czy muszę mieć drugą profesję? Jeśli nie, to czy się opłaca jej nie mieć? Ostatnio edytowany przez Nadrill - 24-06-2006 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Aby pozbyc sie skilli, wystarczy wejsc do miasta i "przeciagnac je w nicosc", ew z listy skilli (pod klawiszem k domyslnie) przeciagnac nowy skill na miejsce starego. Skille zostaja na zawsze. Druga profesja nie jest obowiazkowa, ale zazwyczaj sie przydaje. Oplaca sie ja wziac, nawet gdybys mial nie uzywac jej skilli - tak czy siak mozesz odblokowac kilka skilli, moze sie tez kiedys przyda. W dalszej czesci mozna zmienic druga profesje.
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mhm... dzięki wielkie, teraz już wiem wszystko, co chciałem. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Gra jeszcze ktoś w GW ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Ja mam gildie Gh tez mam ale nikogo w gildi moge wrocic do gry po przerwie ale musze gildie zrobic minimum 10osob.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() ja to sobi kupie nareszcie.jakas gra gdzie nie liczy sie tluczenie lvl tylko taktyka (czyli co uwielbiam najbardziej) sa tam tytuly np. gladiator itp. miasta daja premie dla frakcji ,ktora je przejela i jest arena gdzie mozna sie pobawic .Chyb sobie te gre kupi i bede tam magiem
edit@ na pewno kupie jutro kupie w arkadii swoja droga na koniec roku moj ojciec dal mi 100zl wiec 20zl z wlasnej kieszeni .ej Nightwalker co to za gildia i o co chodzi z tym forum? czy jak kupie dodatek to nie bede potrzebowal podstawki? akurat o tym to wiem ,bo sa areny w miastach wlasnie mnie nikt jeszcze na pytanie o dodatku nie odpowiedzial
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 30-06-2006 o 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Cóż wróciłem do ry w GW po pół roku i muszę stwierdzic, ze gierka nadal jest fajna
![]() Zastanawiam się nad kupieneim Factions po wakacjach |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() JA tez ostatnio gralem...mam arma za 15k ..super build do farmingu rangerem....
i .. Za slabego kompa ;/ ... narazie mi sie odechcialo grac - bo za slaby komp i pvp za dlugo sie wgrywa = team juz zazwyczaj walczy a mi sie gra dopiero wlaczyla i troszke na poczatku przycina... itp.. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() avagerzerorzegerze.
pytanie. czy w drokach oplaca sie juz kupowac 15k, czy moze czekac na dalsze outposty na sziwerpiku, albo RoF ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Tibiaspy.com
|
![]() @UP : W droknars masz juz najlepsza zbroje pod wzgledem arma, 1.5k za czesc + materialy. W ring of fire juz nie ma crafterow...za droknars masz (np w morhans grotto) czesci zbroi za 15k + materialy, a w Fissure of Woe (kryta) FoW armor (ktory kosztuje wraz z materialami jakies 1mln gp
![]() ![]() @Hydro : aby zrobic glatiatora, to trzeba miec troche doswiadczenia ![]() @gidlia : ja trafilem na fajna gildie, dosc duzo osob pyka, na razie prawie tylko pve, ale niedlugo bedzie smiganko i ownowanie HoHa ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 29-06-2006 o 23:26. |
![]() |
![]() |