![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Ależ dlaczego mam usówać film? Najpierw poczekam aż go obejżysz, gdyż jak widze, nie przeszkadza Ci to w wysówaniu wniosków, gdyż nie pokazałem jak wejść na ten obszar.
A tak wogóle, to chyba Ci nie przeszkadzalo, jak pokazałem tereny których np. ty nie miałeś odkrytych. Ostatnio edytowany przez Cichy - 25-01-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() Ja szukałęm tej jaskini z tydzien jak ktos powiedial ze istnieje dobrze niech inni se tam expia ale niech sami ja zanjda bo jak sie paptrzy na film i sie zobaczy na mape i dobrze ja przyblizy to ja jest łatwo znalesc a teraz to juz bedzie kicha nie exp :/ a filmik oglondalem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore
Stan: Tutor
Imię: Sir Saneris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Children of Valinor
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
|
![]() Film z ukryta jaskinia niech zostanie.. tak czy siak na Tibianews wejscie jest zaznaczone ;P wiec kto madry moze tam poszukac.. nie badzcie dziecmi.. wszyscy chca grac i miec dobra zabawe..
![]() |
#584 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() Cichy twoje filmy są za***iste szczególnie podobało mi sie zwiedzanie poh'u i ta za***ista akcja Galv'a z dragonem ktorry zabil tego noobka na redzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Imię: Naron sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 29
Poziom mag.: 34
|
![]() ja bym chciał zobaczyc filmik z dark catedral w tibii 7.6 . Bardzo bym prosił
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Potworny Destruktor
Gildia: Chaos Elementals
Świat: Dolera
Poziom: 93
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Wielkie brawa dla tego pana!
Zauważmy jednak, że wiele z tych produkcji nie powstałoby bez Sir Sanerisa, Bake Samo, Uraza i innych. Jestescie wzorem. "Blocking way is illegal" Cichy ![]()
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom zgadza sie. Szczególne podziekowania można składać Bake Samo, gdyż jest chyba jedyną osobą na którą zawsze moge liczyć przy wypadzie na nakręcenie nowego filmu.
![]() A z oczywistych wzgledów sam bym nie był w stanie nakręcić/zwiedzić wielu terenów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Tg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Valde Erum
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() cichy kiedy juz w koncu masz czas
![]() ![]()
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tereny na których się nic nie zmieniło będą aktualizowane na samym końcu, jak będzie wolny czas, runy, ekipa i nic lepszego do roboty - w końcu zawsze można ściągnąć starszą wersje Tibi i na niej obejżyć film
![]() Pierwszeństwo mają tereny na których nastąpily zmiany, bądź jeszcze nie są "zwiedzone". Ostatnio edytowany przez Cichy - 25-01-2006 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() 40 palek 70 dist
chcial bym na HG isc (na niwiedce jesli potrzebne) jak bys mogl zrobic filmik "gdzie chodzic a gdzie nawet nieprubowac (gsy itd )" i czy na elder beho moge sie rzucic: |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luca Leahcim
Gildia: Roc
Świat: Elysia
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() A ja jestem noob, kumpel dopiero co mnie nauczył korzystać z TibiaCam. Ale Cichy, powiedz gdzie Ty nie byłeś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saviour of askara
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Cichy a czemu w filmie o dworkach nie zmieściłeś ukrytej jaskini z dragiem?(kumpel się zarzeka na swoje passy że tam coś takiego jest) Już myślałem że właśnie to pokarzesz
![]() -troll mountains (thais) -trolls (edron) -goblins (edron) -northern swamps of tiquanda (with holes and respawns of better monsters) Co ty na to, dałoby radę? ![]()
Explorers society is my true guild ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureański newbie - 28-01-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() GZ GZ GZ!! Nie tylko dla ciebie ale także dla Bake Samo, Sir Saneris, Uraz, Lord Paladinek, Czarodziejka Doris, Gazu Pak, Galvaira i wiele więcej! Co do filmi ktoś napisał up żeby nakręcić proste filmy jak goblin cave itp. Dobry pomysł! Ja bym chciał zobaczyć dżunglę całą na powierzchni co tam jest itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Oczywiscie ze mi nie przeszkadzalo, w koncu to jeden z lepszych topicow z filmami na tibia.pl, a miec odkryta mape - to nic zlego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() Jakich lepszych to jest najlepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Odes of Elysia
Profesja: Druid
Świat: Elysia
|
![]() Mam prośbe do Cichego. Jak byś mógł nagrac wejscie do ukrytej jaskini scarabów. To nie będzie żaden QS ani nic z tych rzeczy bardzo mi na tym zależy. Dało by radę??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będziesz musiał sam znaleźć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saviour of askara
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Cichy, dajesz jeszcze 4 tomby za tele
![]() ![]() ![]() PS: Do expowisk dla low lvli które podałem w poprzednim poscie można dodać rotwormy na edron i daramie ![]() Down@: zobacz sobie na tibianews aż taki leniwy jesteś, że chcesz aby ci ktoś powiedział? ![]()
Explorers society is my true guild ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aureański newbie - 28-01-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cichy bardzo prosze zamiec wejscie do ukrytych scarabow! A jesli ci sie nie chce albo wolisz zeby nikt nie wiedzial to chocaz powiedz czy tam sie wchodzi przez pstynie( czyli tak jak do innych scarabow) a moze przechodzi sie z innej kopalni a moze trzeba uzyc picka- zdradz to mniejsc plz!
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, filmiki niezłe, chociaż znam dość dobrze tereny Tibii, to ściągnąłem parę o Veno~ żeby się coś więcej dowiedzieć, i co ? Spodobałomi się wykonanie, i takim oto sposobem mam już z 20 filmików
![]() Ale jest minus, jeżeli przez to ludzie dobijają się na Harmonie, to jest to po prostu szok, tyle czasu, co przesiedziałem na Harmonii, to nigdy nie było tylu polaków, i aż smutno mówić - nie jest to dobra wiadomość. Mam nadzieje, że ten wspaniały serwer znowu opustoszeje, tak jak kiedyś...