![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
Chealino mnie wkurzyl tym, że doszedl do nich bo mi obiecal, że jak bedzie jakas wojna to dolaczy do tej strony w ktorej ja bede, a zrobil inaczej. Troche sie poklucilismy ale juz jest tak jak bylo wczesniej ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#582 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Panowie powiedzcie mi czemu Chealino doszedl do alderath ??
I dlaczego nie mogl naexpic wiecej niz 500 k na tydzien ?? |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Distmen
Profesja: Druid
Poziom: 20
Poziom mag.: 21
|
![]() Wie ktoś z was jaki jest narazie wynik wojny?
Bo ostatnio nie widać bitw? ![]() Jak grałem na thorii to jak była wojna to uczestnicy lali się na pohu... No to co z tą wojną ostatnio coś przycichło, tylko nOOby jakies 8lv~ pk-ują. Ja tam uważam,że powinno wygrać Arc~ . Szwedzi to cool ziomki. P.S. Może ktoś z was zrobił juz z kimś wywiadzik na temat wojny? |
![]() |
![]() |
#585 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. czemu mowisz ze szwedzi to cool ziomki? ja w arc widze wiecej polakow niz szwedow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Cytuj:
i napewno bardziej wporzo niż Polacy tam "wystepujacy" ![]() btw. Elu będzie tak dlugo siedzial w pz ,aż wszystkim Wam bany pozalatwia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
Tak wiec dalej bawiac sie moimi (skromnymi) myslami wywnioskowalem, iz gdy sytuacja na Iridi ustabilizowala i juz raczej NIC nie stoi na przeszkodzie, zeby Arcanium nadal dominowalo na serverze, doszedles do wniosku, ze Twoja pomoc bedzie niezwykle potrzebna w walce przeciwko zlym Niemcom ktorzy pomimo Twych prosb, blagan, stawiania przerojakich warunkow oraz (Boze uchron!!!) nawet grozb za nic w swiecie nie chcieli opuscic Aldearth. PS. Byc moze to logiczne wnioskowanie nie jest niczym trudnym nawet dla kogos kto juz ma 12 wiosen, jednak spodziewam sie, ze ta teza (alez jace wysoce prawdopodobna) bedzie spotykala sie z dosc negatywnym odzewem Pana Rondelmena i jego Spolki Z.O.O.U. (czyt. Spolka z Ograniczona Odpowiedzialnoscia Umyslowa), poniewaz jestem tylko (jakze skromnym) barbarzynca ktory na pewno nie moze pojac dzialan (jaki i zaniechan) tych wielkich ludzi honoru, ktorzy dla dobra innych sa w stanie do wielkich poswiecen ( czyli poswiecic kogos zamiast mnie). Kind Regards Karwal
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry
![]()
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-02-2006 o 15:41. |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze raz sorry
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 04-02-2006 o 15:40. |
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
I wez powiedz Chris , ze niejestes lizodupkiem omg "moja mlodsza mama", "nasza rodzina" ej stary niepodlizuj sie tak bo i tak nic Ci to niepomoze ![]() ![]()
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() @up
Nie wiesz wszystkiego, Elu był coś winny paru osobom z teamu Yamy, a że ci panowie bardzo chcieli to dostać, to nie mogli drażnić p. Grinakh. Ale widocznie już to dostali ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik forum
|
![]() Gregoire, that's right! Uwazam tak samo w 100 %. Nic dodac, nic ujac.
![]() Tylko boje sie, ze pisales zbyt inteligentnie i ONI tego nie zrozumieja ![]() A nawet gdyby, to nic nie wywnioskuja i nic sie nie polepszy, bo sa gleboko przekonani o istocie swojej MISJI. ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Postanowilem sprobowac napisac cos bardziej wykwintnego (skad ja takie slowa znam ![]() @Chris Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy ( wazelina uderzyla Ci juz do glowy chyba ). Nie rozumiem Cię - niby masz ten wysoki level, niby masz duzo znajomych - ale wszystko jest tak na niby. Nie wiem czy slyszales te slowa : "Lepiej umrzec na stojaco, niz zyc kleczac..." Twoja postawa na Iridi odzwierciedla druga czesc tego cytatu. Cytuj:
Calkiem niezla rodzinka: mamusia , tatus, dziadkowie , dzieci, wnukowie i kochanki. Jesli synkowi cos nie bedzie pasowalo to mu sie walnie z SD, jesli mamusia bedzie chciala rozwod to tez ja z SD, a jak dziadek nie da wnuczkowi 10k za odwiedziny to go rowniez z SD - no chyba ze maja wyzsze lvl. Pamietaj jedyna prawdziwa niepatologiczna rodzine jestes w stanie zalozyc tylko w tibi.
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
Zawsze byłem neutralny wobec wojen i będę, jedynym wyjątkiem była wojna polaków (ss) z szwedami (dr) [ w znacznej ilosci ] i dołączyłem do tej wojny bo było jakoby zmuszony, wszyscy dolaczyli, wiec i ja nie chcialem byc gorszy. Nie dołączam do wojen bo nie potrzebuje władzy żeby grać w tą grę. Po 2 . (@Up) Kazda osoba z przeciętnym ilorazem inteligencji zauważy w tym co pisze , że szydze tą wojną , jest ona bez sensu, a o owej rodzinie piszę żeby zająć czymś miejsce btw, co ty mozesz wiedzieć o moich znajomych z gry? skąd ty mozesz wiedziec jakie ja mam z nimi relacje? skąd ty wiesz kogo uznaje za swojego znajomego? Skąd ci przyszło do głowy ze ja "klęcze"? Po 3 . Gdybym sie podlizywał Yamahati, to bym dawno siedział w Arcanium, a nawet nie prosiłem o wejście do tej gildii, chociaz Yama pytała mnie czy to zrobie na początku wojny (jakbym byl lizusem to bym wszedl [ tak teraz powiesz , że sie boje wojny ok ok ***ie mnie to] ). Z Yamahati byłem maksymalnie trzy razy na huncie to było zanim wbiła 100 poziom i raz bodajrze, gdy miałem 65 lvl na DLach, wtedy to Yama była w Triad o ile dobrze pamietam i szedłem tylko dlatego ze prosiła mnie kilkakrotnie , przez kilka poprzednich dni. Otóz wtedy gdy miałem 65 level , miałem red skulla a Yama juz wtedy w jakims sensie była ustawiona na tym serwie. Straciłem połączenie z netem na kilka sekund, gdy atakował mnie DL, Yamahati gdyby była kimś kto chce zarobic, nie uhałaby mnie i pewnie wzieła ciało , tego moglem sie spodziewac. Po zalogowaniu sie miałem full hp i byłem przy zyciu , dlatego szanuje ją\go jak mało kogo na tym serwie Po 4 . Z Cirmo to mnie rozbawiłeś niemal do łez, fakt dużo mu zawdzięczam, ale ja pisałem do niego tylko wtedy, gdy ktoś z arcanium próbował nadużywać mocy, zawsze mi pomógł, ale oczywiscie, podlizywałem sie Jakby policzyć hunty z Cirmo były to raptem 2 polowania na Hydrach, oraz ze dwa razy na DLach Nigdy nikomu sie nie podlizywałem i nigdy nie bede tego robił, a to że pomagam ludziom to juz całkiem inna sprawa, Yamahati podczas huntu na Hydrach gdzie był równiez Chealino , nazwałą mnie swoim synem, wydało mi sie to smieszne, ale spodobało mi sie i od tamtej pory, mowie do nich per mamo\tato Mam nadzieje ze wyjaśniłem tu kilka spraw, ja nigdy nikomu za skóre nie zalazłem, wychodze z założenia, że jezeli ktos mnie szanuje, to ja robię podobnie. Jeszcze raz naruszę wątek "podlizywania sie", może zgadniesz ile razy zginąłem na tym serwie? raz, dzisiaj rano ( nie licze śmierci które były spowodowane przez odetniecie neta, bo tam od razu logowalem sie w świątyni (okolo 3 razy), a teraz zgadnij ile razy zginąłem z ręki innych graczy? nie wiesz? 0, ba ! nawet nikt nigdy mnie nie zaatakował ( tu znowu trzeba zaznaczyc ze nie wliczam wojny ss vs dr ) Co z tego wynika? Albo podlizuje sie całemu serwerowi, albo po poprostu gram Fair, jak mało kto potrafi Apropo tematu, dzisiaj 4 śmiałków próbowało przejsc przez Annihilator Quest, mianowicie : Chris'Ronaldo 108 elite (ja) , Valgegard Torin 106 elite, Jinikao 105 elite, oraz Drago on Iridia 100 elite Niestety, ja dostałem kombosa za 1300 hp w 20 sekundzie ![]()
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 05-02-2006 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() double post niechcący =]
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 05-02-2006 o 22:14. |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() oi... A ja wlasnie wrocilem po 1,5 tyg z daaleka i nie wiem co sie dzieje. Jak tam war??
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik forum
|
![]() Na poczatku tej wojny bylem pelen nadziei, ze sytuacja na Iridii moze sie zmienic. Arcanium po odejsciu "RL TEAMU" (nieliczac Yama~ , ktorego mozna przebolec) i chyba jednego z najwiekszych PA Scottiego, wydawalo sie inne, bardziej "przyjazne" dla zwyklego gracza. Po dolaczeniu do Arc Kashriusa i Jura, bylem juz bardzo zadowolony. Wierzylem w ich zwyciestwo nawet w tamtym, nielicznym skladzie. Chcialem ich widziec jako rzadzaca gildie. Ale coz wraz ze zwiekszajacymi sie szansami zaczeli powracac ex-membersi, no i (wg. mnie) niestety "RL TEAM".
![]() Wydaje mi sie ze Arc robiac kicka "RL TEAM'owi" poprawiloby sobie reputacje(przynajmniej u wiekszosci Polakow podzielajacych moje zdanie)........... Niestety ode mnie to nie zalezy, wiec nie zostaje mi nic jak sie podzielic moimi spostrzezeniami z innym uzytkownikami forum. ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @ s~88 - Nie caly ten RL team jest zly bo znam ich i sa tam spoko osoby...
Mimo wszytsko kibicuje arc w tym momencie;p |
![]() |
![]() |
#600 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ojojojojoj moj Drogi Chrisie chyba nie bardzo zrozumiales o co mi chodzi. Byc moze nie kazdy ma taki wysoki iloraz inteligencji tzn co najmniej przecietny. Czy ja napisalem ze: "Chrisowi podoba sie wojna i jest on za***iscie zadowolony z tej sytuacji bo bedzie mogl osiagnac swoj glowny cel jaki realizoje od kilku miesiecy, czyli przejecie wladzy na serverze" ??. Po prostu wydaje mi sie (i nie tylko mi), ze jestes......hm........... neutralny do upadlego. Poza tym jestem bardzo poinformowanym czlowiekiem - a jak wiemy informacja jest w cenie. Cytuj:
Cytuj:
No ale Ty go szanujesz za to ze Cie uhnal. Cytuj:
![]() Mnie sie podoba mowienie per mamo/per tato do mojej Mamy i mojego Taty a nie do ludzika na ekranie - ale to chyba juz sprawa gustu. Cytuj:
Byc moze grasz fair, byc moze nie podlizujesz sie calemy serverowi (wystarczy podlizywac sie tylko niektorym osobom z Arc~ i gwarantuje ze nikt cie nie ruszy) ale to wcale nie wyklucza tego ze w twoim zachowaniu oraz postach widze wazeline. Cytuj:
PS. Mnie wcale nie chodzi zeby kogos obrazac, jestem racjonalista i mnie przekonuja tylko fakty, bo fakty mowia same za siebie i czy tego chcemy, czy nie tego nie zmienimy. Rozumiem Chris ze sie tego wszystkiego wypierasz, ale to bardziej uruchomienie zasady "co zlego to nie ja" - kazdy sie wypiera atakow w swoja strone dopoki nie zrozumie co zle robil - niektorym to zajmuje mniej czasu innym wiecej a jeszcze inni nigdy nie zrozumieja.