![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @djmtv
Ja ci powiem ze cybe jako "najwiekszy przyjaciel" Friidy jako najwiekszy kozak nebuli jako ze chcial huncic shealiona (tak sie pisze?) postanowil nie tracic swojego lvl i byc neutral w tej wojnie... Pewnie dlatego ze Masa mu sie postawil a on nie chce "znow" zmieniac swiata. @down moze i jest jednym z najlepszych graczy z calej tibi nie znam jego przeszlosci ale na pewno swoim zachowaniem pokazuje jaki jest zalosny...
Ostatnio edytowany przez Dregar - 31-08-2006 o 22:25. |
|
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir hunter blood
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 47
Skille: 19/23
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Jak dla mnie ta woja nie ma sensu jak wczesniej ludzie juz mowili juz nie mowie o zabijaniu sie nawzajem ale o PA ktore zaczelo juz sie na serwerze np air mage ktory wpada sobie do kazz i pisze hunted bo obrazales kogos tam nie wazne ze dopiero sie loglem i nie bylo mnie caly dzien ale jest ok a widzialem ze od jakiegos kola kase wziol 10k za to ze bedzie mogl sobie 54 ms expic bezsens
a Xaemus Serigimox jest jednym z najleszych graczy w tibi ale to moje zdanie i nie zmuszam innych do zmiany pogladow |
![]() |
![]() |
#583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
ja bym cie nazwal asslickerem but w/e |
|
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() Z tego co wiem to aktualny stan wojny to 3:2
![]()
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() mighty Iscarath
Sep 01 2006, 03:21:06 CEST Killed at Level 86 by Chaja and by Wizz Lowe HAHAHAHAHAH!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
Wojenny mikser, ot co.
![]() |
#587 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ależ, drogi Airz'e jest pewna zasadnicza różnica między - rzucić komuś free items z własnej i nieprzymuszonej woli, a co innego zostać (nie boje się użyć tego słowa) "wydymanym".... Co się tyczy sharowania, po tym zdaniu nos Twój zapewne powiększył swoje rozmiary, cóż ma to swoje zalety łatwiej będzie Ci walczyć z AKNE. __ Xaem |
|
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#589 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ruznie się ruznie. |
|
![]() |
#590 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Patrząc jednak na Twój avatar, opis lokalizacji i forum signature wiem, że i tak tego nie zrozumiesz... bo masz może z 10lat. ___ Xaem Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 01-09-2006 o 17:15. Powód: skleroza |
|
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() edit. zmienie specjalnie dla ciebie ![]() edit.2 co jest zlego w miejscu lokalizacji? czlowiek nie musi miec 35 lat zeby zaczac pokazywac swe poglady na temat kraju.. ![]() Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 01-09-2006 o 17:42. Powód: w/e |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
__ Xaem |
|
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bezsilnosc jestes conajmniej smieszny, zreszta co ma moj opis lokalizacji do twojego dziecinnego zachowania w grze to niewiem
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Więc, jacy ludzie taki kraj. I zanim zaczniesz kogoś zmieniać wypadało by zacząć od siebie...Przestań być gówniany to może i Polska będzie lepsza. ___ Xaem |
|
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
nawet ty xaemus ![]() jestes malkontentem - napierasz jaki to bartek jest rudy i zly a ty jestes dobry ![]() tak samo narzekarz ze to bartek zaczol wojne a wy nie chcieliscie sie bic wiec sam tez przestan byc gowniany to tez bedzie lepiej ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez djmtv - 01-09-2006 o 19:13. |
|
![]() |
![]() |
#596 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zaczynasz rozmowy insultami z innymi graczami natomiast na forum odgrywasz cwaniaczka z madra buzka.. |
|
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.
Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac... ![]() Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35. aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge. I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc. Ostatnio edytowany przez Webi - 01-09-2006 o 21:22. |
![]() |
![]() |
#598 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Skoro twierdzisz Webi, że Polska jest gówniana spróbuj zadać sobie pytanie czemu tak jest. Zresztą najprawdopodobniej nie będziesz sam sobie w stanie odpowiedzieć na to pytanie, więc spróbuję Ci pomóc. Ponieważ, wasi pradziadkowie byli gówniani, wasi dziadkowie też byli gówniani, rodzice jak trudno się domyślić też są gówniani, i wy też jesteście gówniani. Tylko dlatego w Waszym pojęciu ten Kraj jest gówniany. Typowe narzekanie gównianych nieudaczników, których los jest równie gówniany jak ich przodków, bo nie byli w stanie swojego gównianego życia wziąść we własne gówniane ręce, tylko czekali, aż ktoś inny równie gówniany im coś da. Najlepiej coś nie gównianego... ___ Xaem Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 01-09-2006 o 21:40. Powód: skleroza |
|
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Uwierz, ze nie chodzi tu o moich przodkow, pradziadek, ktory zmarl w roku bodajze 97, bral czynny udzial w II wojnie, takze w jakims stopniu wzial sprawy w swoje rece. Niestety my teraz nie mamy takich mozliwosci. Co do moich rodzicow, czy sa nieudacznikami. Oboje pracuja, zapewnili mi byt, jakis tam start na zycie, wychowali mnie(zaraz ktos madry powie ze za slabo), natomiast edukacja pozostala w moich rekach i uwierz, ze tez nie idzie mi zle a plany mam ambitne. takze samego siebie nie uwazam za nieudacznika. Jednak mimotego wszystkiego znam realia, wiem jaka jest Polska, i jak mlodemu czlowiekowi, czasami nawet po studiach, a bez znajomosci, jest ciezko znalesc prace. Polska w tym momencie to skorumpowany kraj kolesi, gdzie afera goni afere. Dlatego uwazam, ze jest gowniany.
I z mojego punktu widzenia, nie mam zbyt wiele mozliwosci, by sprawic zeby ta Polska nie byla taka jak jest i jak ja widza inni na swiecie, a jedyne co moge zrobic to zmienic mentalnosc, ale tylko i wylacznie swoja. Ale po co robic usmiech do zlej gry skoro wszyscy wiedza i widza jak jest? |
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Cytuj: