Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-08-2006, 22:23   #581
Dregar
Użytkownik Forum

Dregar's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@djmtv
Ja ci powiem ze cybe jako "najwiekszy przyjaciel" Friidy jako najwiekszy kozak nebuli jako ze chcial huncic shealiona (tak sie pisze?) postanowil nie tracic swojego lvl i byc neutral w tej wojnie... Pewnie dlatego ze Masa mu sie postawil a on nie chce "znow" zmieniac swiata.

@down
moze i jest jednym z najlepszych graczy z calej tibi nie znam jego przeszlosci ale na pewno swoim zachowaniem pokazuje jaki jest zalosny...

Ostatnio edytowany przez Dregar - 31-08-2006 o 22:25.
Dregar jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-08-2006, 22:23   #582
orcalle
Użytkownik forum

orcalle's Avatar

Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 47
Skille: 19/23
Poziom mag.: 51
orcalle ma numer GG 1543745
Domyślny

Jak dla mnie ta woja nie ma sensu jak wczesniej ludzie juz mowili juz nie mowie o zabijaniu sie nawzajem ale o PA ktore zaczelo juz sie na serwerze np air mage ktory wpada sobie do kazz i pisze hunted bo obrazales kogos tam nie wazne ze dopiero sie loglem i nie bylo mnie caly dzien ale jest ok a widzialem ze od jakiegos kola kase wziol 10k za to ze bedzie mogl sobie 54 ms expic bezsens
a Xaemus Serigimox jest jednym z najleszych graczy w tibi ale to moje zdanie i nie zmuszam innych do zmiany pogladow
orcalle jest offline  
stary 31-08-2006, 23:22   #583
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez orcalle Pokaż post
Jak dla mnie ta woja nie ma sensu jak wczesniej ludzie juz mowili juz nie mowie o zabijaniu sie nawzajem ale o PA ktore zaczelo juz sie na serwerze np air mage ktory wpada sobie do kazz i pisze hunted bo obrazales kogos tam nie wazne ze dopiero sie loglem i nie bylo mnie caly dzien ale jest ok a widzialem ze od jakiegos kola kase wziol 10k za to ze bedzie mogl sobie 54 ms expic bezsens
a Xaemus Serigimox jest jednym z najleszych graczy w tibi ale to moje zdanie i nie zmuszam innych do zmiany pogladow
wooooooooooooooooooooow najlepszy gracz w calej tibii
ja bym cie nazwal asslickerem but w/e
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 03:36   #584
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Domyślny ;>

Z tego co wiem to aktualny stan wojny to 3:2 jesli mozecie to informujcie o kazdych zmianach ... Szukam teamau na OF ^^

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline  
stary 01-09-2006, 12:12   #585
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

mighty Iscarath
Sep 01 2006, 03:21:06 CEST Killed at Level 86 by Chaja
and by Wizz Lowe

HAHAHAHAHAH!!!!!!!!
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 12:42   #586
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
mighty Iscarath
Sep 01 2006, 03:21:06 CEST Killed at Level 86 by Chaja
and by Wizz Lowe

HAHAHAHAHAH!!!!!!!!
Nebulą zatrzęsła się raz jeszcze.

Wojenny mikser, ot co.
stary 01-09-2006, 16:43   #587
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Pozwole sobie przytoczyc twoje slowa, oczywiscie niedoslownie.
To byl moj char, niekardziony, niesharowany jak twoj, i mam pelne prawo do tego zeby go dac komu chce, prawda?
__
Ależ, drogi Airz'e jest pewna zasadnicza różnica między - rzucić komuś free items z własnej i nieprzymuszonej woli, a co innego zostać (nie boje się użyć tego słowa) "wydymanym"....
Co się tyczy sharowania, po tym zdaniu nos Twój zapewne powiększył swoje rozmiary, cóż ma to swoje zalety łatwiej będzie Ci walczyć z AKNE.
__
Xaem

stary 01-09-2006, 16:47   #588
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaemus Serigimox Pokaż post
__
Ależ, drogi Airz'e jest pewna zasadnicza różnica między - rzucić komuś free items z własnej i nieprzymuszonej woli, a co innego zostać (nie boje się użyć tego słowa) "wydymanym"....
Co się tyczy sharowania, po tym zdaniu nos Twój zapewne powiększył swoje rozmiary, cóż ma to swoje zalety łatwiej będzie Ci walczyć z AKNE.
__
Xaem
doczekam sie odpowiedzi dlaczego na forum jestes taki powazny a w grze jedziesz po ludziach textami 10 latka?
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 16:52   #589
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dregar Pokaż post
Powiem tak:
Jako osoba "niestronnicza" powiem wam ze pan Xaemus Serigimox do pewnego czasu byl mily i wogule az go "polubilem", po chwili zaczelo mu brakowac argomentow i zaczol was najprosciej bluzgac...
Szczeze mowiac ta wojna nie ma sensu w sumie jak kazda, ale ta jest wyjakowo glupia ... i teraz se mysle ze jak cybe pisal no war love plx to mial racje. Slysze ze scythe was wyzywa a potem Xaemus Serigimox ("pan niewinny") komentuje to ze to nie jest obrazanie kogos innego mowiac ze wolal by nie miec takiego syna jak Knaak (cos w tym stylu) i to wydaje mi sie zalosne... Jestem od ciebie ponad 2x mlodszy i powiem ci tak nie liczac tego ze wypowiadasz sie znacznie ladniej na forum niczym sie odemnie nie ruznisz...

A wlasnie zazdroszcze ci ze masz Cafe xD
___
ruznie się ruznie.

stary 01-09-2006, 17:03   #590
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
doczekam sie odpowiedzi dlaczego na forum jestes taki powazny a w grze jedziesz po ludziach textami 10 latka?
Nie mów, że tak długo czekałeś. Podziwiam wytrwałość. O ile w grze mam do czynienia z 10 latkami, staram się zniżać do ich poziomu, by zrozumieli w lot o co chodzi. Na publicznym forum tacy jak, np. TY mają więcej czasu by zgłębić sens treści. W przypadku nie zrozumienia mogą przeczytać post raz jeszcze i jeszcze raz i jeszcze, co i tak jak widać w niektórych przypadkach, nie daje oczekiwanych rezultatów. Szansa jednak, została im dana.....
Patrząc jednak na Twój avatar, opis lokalizacji i forum signature wiem, że i tak tego nie zrozumiesz... bo masz może z 10lat.
___
Xaem

Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 01-09-2006 o 17:15. Powód: skleroza

stary 01-09-2006, 17:26   #591
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie mów, że tak długo czekałeś. Podziwiam wytrwałość. O ile w grze mam do czynienia z 10 latkami, staram się zniżać do ich poziomu, by zrozumieli w lot o co chodzi. Na publicznym forum tacy jak, np. TY mają więcej czasu by zgłębić sens treści. W przypadku nie zrozumienia mogą przeczytać post raz jeszcze i jeszcze raz i jeszcze, co i tak jak widać w niektórych przypadkach, nie daje oczekiwanych rezultatów. Szansa jednak, została im dana.....
Patrząc jednak na Twój avatar, opis lokalizacji i forum signature wiem, że i tak tego nie zrozumiesz... bo masz może z 10lat.
___
Xaem
soon 18
edit. zmienie specjalnie dla ciebie
edit.2 co jest zlego w miejscu lokalizacji?
czlowiek nie musi miec 35 lat zeby zaczac pokazywac swe poglady na temat kraju..

Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 01-09-2006 o 17:42. Powód: w/e
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 17:56   #592
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
soon 18
edit. zmienie specjalnie dla ciebie
edit.2 co jest zlego w miejscu lokalizacji?
czlowiek nie musi miec 35 lat zeby zaczac pokazywac swe poglady na temat kraju..
Opisem lokalizacji sugerujesz, że jest Ci źle. Skoro jest Ci źle, to czemu nie próbujesz nic zmienić? Czyżby bezsilność? TAK! Podpowiem Ci więc jak starszy brat, nie okazuj nigdy swojej bezsilności. Ktoś mógłby to wykorzystać.
__
Xaem

stary 01-09-2006, 18:04   #593
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Bezsilnosc jestes conajmniej smieszny, zreszta co ma moj opis lokalizacji do twojego dziecinnego zachowania w grze to niewiem
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 18:33   #594
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Bezsilnosc jestes conajmniej smieszny, zreszta co ma moj opis lokalizacji do twojego dziecinnego zachowania w grze to niewiem
Tak jak mówiłem jednak nie zrozumiałeś. Jakoś zbytnio mnie to nie dziwi.
Więc, jacy ludzie taki kraj. I zanim zaczniesz kogoś zmieniać wypadało by zacząć od siebie...Przestań być gówniany to może i Polska będzie lepsza.
___
Xaem

stary 01-09-2006, 18:55   #595
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Więc, jacy ludzie taki kraj. I zanim zaczniesz kogoś zmieniać wypadało by zacząć od siebie...Przestań być gówniany to może i Polska będzie lepsza.
___
Xaem
chcialem tylko powiedziec ze polacy to malkontenci i oportunisci i mamy to we krwi
nawet ty xaemus
jestes malkontentem - napierasz jaki to bartek jest rudy i zly a ty jestes dobry wogle ordo fidelis sa zli a wy jestescie mega wypas zajebisci
tak samo narzekarz ze to bartek zaczol wojne a wy nie chcieliscie sie bic
wiec sam tez przestan byc gowniany to tez bedzie lepiej po prostu zanim zaczniesz na*******ac na innych zacznij od siebie i skonczmy z hipokryzja pozdor

Ostatnio edytowany przez djmtv - 01-09-2006 o 19:13.
djmtv jest offline  
stary 01-09-2006, 19:26   #596
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
___
Xaem
przestan pierdzielicglupoty ze znizasz sie do poziomu graczy, bo jeden wielki bullshit
zaczynasz rozmowy insultami z innymi graczami natomiast na forum odgrywasz cwaniaczka z madra buzka..
Bjoern Shu jest offline  
stary 01-09-2006, 21:20   #597
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.

Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac...

Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35.

aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge.
I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc.

Ostatnio edytowany przez Webi - 01-09-2006 o 21:22.
Webi jest offline  
stary 01-09-2006, 21:39   #598
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Bjoern, a jednak ulegles i zmieniles lokalizacje, a raczej ja usunales. A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice. Ale niestety tego watku nie bede rozwijal, bo uwazam ze zejdzie on po prostu na tematy czysto polityczne, a to forum i ten temat raczej do tego typu polemiki nie jest.

Xaem mowisz, zeby nie okazywac bezsilnosci, to czemu to robisz bawiac sie w jakze dziecinne wyzywanie? Ktos to moze wykorzystac...

Jezeli po avatarze i lokalizacji stwierdziles, ze Bjoern ma 10 lat, to ja po twoim zachowaniu tutaj, czy tez w grze nie dalbym ci tych 35.

aha, ja tez mam 10 lat i nie boje sie powiedziec POLSKA JEST GOWNIANA i niestety rowniez okaze swoja bezsilnosc, bo w tym momencie zrobic nic nie moge.
I jedyna nadzieja jaka mam w tym kierunku, to taka ze po studiach, ktore mam w planach, nie pozostanie mi po prostu tylko wyjazd z kraju. Ale to wybieganie o dobrych kilka lat w przyszlosc.
__
Skoro twierdzisz Webi, że Polska jest gówniana spróbuj zadać sobie pytanie czemu tak jest. Zresztą najprawdopodobniej nie będziesz sam sobie w stanie odpowiedzieć na to pytanie, więc spróbuję Ci pomóc.
Ponieważ, wasi pradziadkowie byli gówniani, wasi dziadkowie też byli gówniani, rodzice jak trudno się domyślić też są gówniani, i wy też jesteście gówniani. Tylko dlatego w Waszym pojęciu ten Kraj jest gówniany. Typowe narzekanie gównianych nieudaczników, których los jest równie gówniany jak ich przodków, bo nie byli w stanie swojego gównianego życia wziąść we własne gówniane ręce, tylko czekali, aż ktoś inny równie gówniany im coś da. Najlepiej coś nie gównianego...
___
Xaem

Ostatnio edytowany przez Xaemus Serigimox - 01-09-2006 o 21:40. Powód: skleroza

stary 01-09-2006, 21:45   #599
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Uwierz, ze nie chodzi tu o moich przodkow, pradziadek, ktory zmarl w roku bodajze 97, bral czynny udzial w II wojnie, takze w jakims stopniu wzial sprawy w swoje rece. Niestety my teraz nie mamy takich mozliwosci. Co do moich rodzicow, czy sa nieudacznikami. Oboje pracuja, zapewnili mi byt, jakis tam start na zycie, wychowali mnie(zaraz ktos madry powie ze za slabo), natomiast edukacja pozostala w moich rekach i uwierz, ze tez nie idzie mi zle a plany mam ambitne. takze samego siebie nie uwazam za nieudacznika. Jednak mimotego wszystkiego znam realia, wiem jaka jest Polska, i jak mlodemu czlowiekowi, czasami nawet po studiach, a bez znajomosci, jest ciezko znalesc prace. Polska w tym momencie to skorumpowany kraj kolesi, gdzie afera goni afere. Dlatego uwazam, ze jest gowniany.
I z mojego punktu widzenia, nie mam zbyt wiele mozliwosci, by sprawic zeby ta Polska nie byla taka jak jest i jak ja widza inni na swiecie, a jedyne co moge zrobic to zmienic mentalnosc, ale tylko i wylacznie swoja. Ale po co robic usmiech do zlej gry skoro wszyscy wiedza i widza jak jest?
Webi jest offline  
stary 01-09-2006, 21:55   #600
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Premia
Domyślny Taki maly offtopic...

Cytuj:
A ja podtrzymam, ze Polska jest gowniana, a zeby miec jakas przyszlosc jest jedna opcja jak narazie dla naszych wielu rodakow- wyjazd za granice.

Pozwolisz ze sie wypowiem tylko do tych zdan, nie obchodzi mnie sytuacja na Nebuli, jak dla mnie to sie mozecie tam nawzajem powybijac. Czyli wg ciebie Polska jest "gówniana" moze zechcialbys rozszerzyc nam to pojecie...co wg ciebie jest gownianego w naszej OJCZYZNIE? Opcja wyjazdu za granice...hmmm...nie widze powodu zeby ludzie tacy jak ty mieli zostac w Polsce, skoro jest taka gowniana...( No bo jak by ktos nie wiedzial to za granica jest poprostu raj, placa krocie za obijanie sie calymi dniami).

Nie mam nic do twojej osoby, ale jako Polaka dotknela mnie twoja wypowiedz...
Xavery jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania