|
|
#582 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
Sry pomylka ![]() |
|
|
|
|
|
#583 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
Podobno Kapcom,Van Hell~,lord angel of fires mieli haka ale niewiem czy to prwada
![]() |
|
|
|
|
#584 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
hmmmm sprawa [tak mysle] ma sie tak. Wiekszosc Patsow siedzi w pz i boja sie zrobic pz locka. Az tu nagle loga sie Konda wybiega i zabija kolesia. Goni go wataha ludu tylko ze on ma takiego speeda ze po pierwsze:
wez go teraz traf z sd po drugie: jak ci zniknie ze akranu odszukaj go w tym zatloczonym battle albo traf w niego z wcisnietym altem zeby moc atakowac po trzecie : zabij go, albo wez go strapuj (mozna by pomyslec o runkach paralyze wykorzystac te kilka sec i trapowac chodz nie wiem czy to dobry pomysl) po czwarte: jezeli masz ponizej 800 hp sprobuj nie pasc wiem jak to dziala sprawdzilem na wlasnej skorze ale mialem niestety tylko 675 hp zas blooc mi powiedzial ze on wtedy zgarnol 800 , a byly chyba 2 pod rzad Ten kolo robi co chce wiec radze wam jezeli jest sam a moze sie tak zdazyc i biega sobie w kolko za nic w swiecie nie walcie w niego! jezeli oczywiscie nie macie wystarczajacej ilosci hp zeby to przetrzymac. Nie do wyrabania :/ kolo zmiata mozna go jeszcze jedynie zaskoczyc na expie (widzialem ze wbil dzisiaj level moze mial kilka %, ale wazne ze expil) lub zaskoczyc PORAZAJACA przewaga liczebna lub jako ostatnie nadzieja w naszych h levels a Ci ostatnio sie spisuja ![]() |
|
|
|
|
#585 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2006
|
I tak Patriots wygra bo nuuby z innych guildi nie umieja walczyc i sie poddadza jak zawsze. Konda sam was zniszczy mozecie go kisss w pompke nikt go nie dogoni .Wojna bedzie dluga napewno. Co z tego ze ich jest 140 + jak i tak nie umieja walczyc na open battle polowa by uciekla napewno jak zawsze albo dala loga
Nie gadajcie farmazonow ze Patriots przegra bo nie ma takiej opcji nuuby Sorc decyduje o wszystkim. Wiec bambusy do afryki spadajacie . |
|
|
|
|
#586 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
Cytuj:
TYLE MIAŁEM DO POWIEDZIENIA ___________________________________ Hail Revolution. |
|
|
|
|
|
#587 |
|
Użytkownik forum
|
lol nie jestem lord anarchist nubku
|
|
|
|
|
#588 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
Tak nie jesteś ?? I po co kłamiesz ??-.-
|
|
|
|
|
#589 |
|
Użytkownik forum
|
czlowieku ty masz chyba jakies urojenia . pisze to co wiem , a wiem napewno ze Patriots wygra .
|
|
|
|
|
#590 |
|
Użytkownik Forum
|
Padl van Hellsinghs , Boltina 2x Thunder of skys
z patkuw padl Lord Anarchist ![]() |
|
|
|
|
#591 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
To bylo wiadome ze van hellsinghs padnie bo ubil kode ale na wojnie wszysko jest morzliwe i patriotsi niemuszol wygrac |
|
|
|
|
|
#592 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
To raczej bylo pewne ze nie wygraja open battle...
w koncu w pats jest pelno magicznych postaci ze swietnym pvp ![]() |
|
|
|
|
#593 |
|
Użytkownik Forum
|
Padli jeszcze Mytant i Vidente
![]() |
|
|
|
|
#594 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Strzegom
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Desperados
|
@Sharev: Prawda.
@Kuczer88: Dobry post. Bez taktyki i motywacji skończy się tak jak wojna pomiędzy Appendix a Patriots (chyba nie muszę przypominać jak się skończyło... ). Trochę przykro mi to mówić, ale mam wrażenie, że po kilku dniach 2/3 Desperados i Unbreakables opustoszeje jeśli nie wydarzy się nic ciekawego. Ja jednak dalej mam nadzieję na wygraną Co prawda pats nas leją, ale nie pozostajemy im dłużni @Silver: Z tymi runkami może wypalić jeśli pójdą do tego odpowiedni ludzie. @Edit: padłem ![]() Ostatnio edytowany przez Bart0sh - 18-03-2006 o 22:24. |
|
|
|
|
#595 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
Dzisiaj dostaliśmy,że poezja ale póki co nikomu nie chce się odchodzić od nas;p Motywacje mamy nadal i póki co walczymy;] Next battle bedzie lepszy;]
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
Cytuj:
No dzisiaj dostaliscie ostro w dupe . OMG jak ja na to patrze , Patriots zdobylo dzis ponad 20 fragow Pojechali z wami jak chcieli , do tego pozabijali najwieksze wasze lvle , viceliderow . ![]() omg i znow nadzieja legla w gruzach open battle wygrywa patriots z miazdzaca przewaga :/ |
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
Cytuj:
ps. licze na was ;D a i jeszcze jedno , pelno membersow poodchodzilo z gildii desperados m.in. vanas william , ryba-knight moim zdaniem zachowali sie jak zwykle nooby , jakie dali swiadectwo , pierw wchodza do gildii deklaruja war a potem odchodza zamiast walczyc do konca co do ryby to ten nawet nie raczyl z dp wyjsc , ani razu na bitwie ciagle w dp a potem opuscil gildie. noob plx Ostatnio edytowany przez dressu - 19-03-2006 o 02:19. |
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
Cytuj:
Jesli chodzi o te fragi to wiekszosc ziomkow padlo przez wlasna glupote dlugo przed battle widzieli ze Konda, Oen i prawie cale pats bylo online, a do tego zadnej osoby z venezueli, to chodzili sobie przed dp niektórzy robili sobie pz itp. Zamiast sluchac rozkazow w tym przypadku prostego rozkazu NIE WYCHODZIC Z PZ to oczywiscie robili sobie co chcieli. Co tu duzo mowic poprostu uczymy sie na bledach nie wszyscy od nas maja takie doswiadczenie w walce jak Patriots. |
|
|
|
|
|
#599 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#600 |
|
Użytkownik Forum
|
Kto wie czemu Anurchy odeszła?? Ja w wojnie nie uczestnicze ale jak tak wszyscy będa odchodzić to bartosh ma racje skonczy sie jak z appendix
![]() |
|
|