![]() |
#581 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() |
|
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
no w sumie jak graja na npvp to sie nie dziwie. PS. nie trzeba byc ,,na lasce'' innych. Mozna samemu dochodzic do lvl i skili bez pomocy innych. Nawet ja sie ma kumpli.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#583 |
Guest
|
![]() No fakt na lasce nie
![]() ![]() ![]() Dzisaij wbilem 16 lev ![]() Pozdro |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Przechodze na tibijska emeryture Cya All i Pozdro...
Woda nie mysl ze ci odpuszcze teraz bede mial czas pekowac wiec radze ci zrobic 4 ml i nosic uhy... A zabije cie za to ze mnie wyzywales i przychodzac na nowy serv udajesz twardziela! |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wieze poreda ze odchodzisz to nie mozliwe. Kogo ja sie bede pytal i tym podobne rzeczy??
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#586 |
Guest
|
![]() No coz, ciekawe kiedy ja cie wyzywalem daj taki przyklad.
A po drugie dla pala 4 mlev nie jest trudny i mam juz 8. |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ woda~
wez sie przyymknij chociaz wtedy, jak ktos odchodzi, bo serio to co napisal poreda, to prawda z tym ze udajesz twardziela @poreda eh jak chcesz pkowac, to msg do mnie. Wchodze na inne postacie, jak bede miec czas i jadymy ![]()
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Następny co kończy grać bo raz padł -.-
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Jelonka
Imię: Everlasting Mercy
Profesja: Knight
Gildia: On The Edge
Świat: Silvera
Poziom: 61
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Chcielismy z 2 ziomkami z gildi pobic Element'Kaoz to on wchodzil i wychodzil z dp i nagle wyszedł ktoś inny a ja z przyzwyczajenia atak i poleciał na jedengo cepa
Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed at Level 6 by Everlasting Mercy Mar 12 2006, 18:25:10 CET Killed Vitoria Silvera at Level 6 unjustified Zara mnie szlag trafi ;/ Zabic injust 6 lvl -.-
Chuck Norris nie widzi koloru czerwonego, on go słyszy ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Everlasting Mercy - 12-03-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#590 |
Guest
|
![]() Hehe, czuj sie zaszczycony tym, moze go rooknoles
![]() Ostatnio edytowany przez Woda Sedesowa - 12-03-2006 o 19:20. |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() zgadzam sie z Poreda i Hydrantem ze za duzo sobie pozwalasz bo grasz tu 7~ dni ;] a co do aikaua to jestem pewny ze nie jest twoim qmplem bo zalezy z ktorym ownerem gadales bo jest ich 2 napewno bo mi o tym mowil ( moze wiecej) wiec jestem pewny ze jak go spytam czy cie zna odpowie ze nie
![]() nie pozwalaj sobie bo jestes newbie narazie tutaj ;]
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
|
![]() i jeszcze jedno...Qwez napewno nie bedzie retired ;]
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ziolek
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 25
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() powiedzcie mi pare powodów dla których mialbym przeniesc sie do Kazordoon i pare dla krórych niepowinienem
|
![]() |
![]() |
#594 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1: Dobry loot jak na ten lev 2: Szybki expa(ja wczoraj na soldach wbilem 53k expa) 3: Dosyc malo ludzi ![]() Wiecej nie wiem ![]() Dla ktorych masz sie nieprzenosic: 1: Jesli twoje expowisko bylo malo zaludznione zostan tam gdzie jestes, bo czasem all kopalnie sa zajete i sobie niepoexpisz. 2: Widze ze masz 3 mlev wiec problem z UHami, ale mozesz nosic mfy i ihy. Wiecej nie powiem ![]() |
|
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() AAAAAAAAAAA jak ja już dawno nie byłem w tym temacie (niekomentowałem)
Widze że nic cikawego się nie dzieje tylko woda się popisuje swą marną wiedzą na temat Tibi bo patrzeć i czytać to zamało czeba grać
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() Woda why ignorujesz moje posty i nic na nie nie odpowiadasz?
![]() |
![]() |
#597 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @ Holu nieignoruje twoich postow poprostu czasem nie chce mi sie nic pisac ![]() |
|
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sluchaj wiem z doswiadczenia ze dopuki niepograsz z pol roku to jestes newbie lub niektozy staczaja sie na noobostwo. Pozatym jesli chodzi o to to mam duze doswiadczenie bo gram w tibie 4 lata w grudniu minelo 4 ![]() Pozatym wiesz mniej niz my na temat silvery i wielu graczy ktozy na tym servie graja. Pozdro all ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 13-03-2006 o 16:27. |
|
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Witam!
Mnie z Ligusem łączy to, że dawno nie byliśmy w tym temacie ^.- Jak widzę, dużo się działo, żeby tego nie komentwać ![]() @Prawie do wszystkich Taka jest polska mentalność; oto jej przykład: Gnoicie Wodę Sedesową dlatego, że wie więcej niż powinien? Dlatego że wie tyle samo co wy (czasem nawet więcej) i mu zazdrościcie tak bardzo, że się z nim sprzeczacie? Bez obrazy, ale z Qweza teraz zachciało mi się śmiać XD; wlepiać hunta 15lvlowi tylko dlatego, że próbuje się pojawiać na forum i zaistnieć w tym towarzystwie? Jest jedno słowo na to: żałosne. Sorry Qwez, taka jest prawda (i nie robie tego dlatego, żeby Ci dokuczyć; nawet jakby to mój rl qmpel powiedział też bym to samo zrobił). PRAWIE na pewno małe levele (legolas) wiedzą mało o Tibii, ale Prawie robi wielką różnice... Jak bym ja zrobił nowego chara to też byście mnie gnoili? Ludzie! Przecierz to jest chore..... Czy ocena człowieka polega na tym, który lvl ma na panelu po prawej stronie? Czy po charakterze jaki dany osobnik posiada? @Pulpet Do kazz możesz przejść spokojnie. Tylko na guardy to trochę za wcześnie ![]() ![]() @Do wszystkich, którzy po dedzie chcą zmienić chara NIE OPŁACA SIĘ!! Więcej czasu ZAWSZE zajmuje wytrenowanie postaci po dedzie do pierwotnego poziomu, niż zaczynanie od zera. Ja zaliczyłem deda, straciłem tydzień grania, a inni po 2-3 dedach (każdy da się odrobić w 1 dzień) robią nowego chara. Tak samo żalosne jest jak ktoś ma knighta, i robi se druida do uhów. Bo będą mieć uhy za darmo. Błąd. Bedą stratni. w czasie potrzebnym na zrobienie bp uh, zarobią szybciej expiąc. Chyba, że w grę wchodzi MC, ale też trzeba expić (soule). Ja tam wolałbym popracować nad skillami xD
#600 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rycerski powiem ci cos woda nie gra w tibie juz od jakiegos czasu tylko z tego co sie wypowiadal w wczesniejszych postach gra od tygodnia czy jakos tak w tibie a reszta to sie przypatrywal jak jego kumple graja itd
Miejmy nadzieje ze jego kumple to nie nooby XD