|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra Mundial 2k6 | |||
Brazylia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
119 | 42.05% |
Anglia |
19 | 6.71% |
Włochy |
8 | 2.83% |
Niemcy |
22 | 7.77% |
Argentyna |
15 | 5.30% |
Hiszpania |
6 | 2.12% |
Polska _/ |
44 | 15.55% |
Czesi |
12 | 4.24% |
Francja |
6 | 2.12% |
Inny |
18 | 6.36% |
Mam w dupie mundial :> |
14 | 4.95% |
Głosujących: 283. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Italia
![]() Francji nie lubie, może lepiej grali, ale co im to dało? Liczy się wynik a nie styl. Zidane? Zidane to dupek ktory nie radzi sobie z nerwami niczym dzieci NEO. Szkoda, że ten Włoch nie podniosl w tym czasie kolana, żeby zarył tym swoim łysym łbem. @offtopic Półobrót Chucka Norrisa ustąpił miejsca... półgłówkowi Zidana ![]()
![]() |
|
![]() |
#582 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 10-07-2006 o 11:34. |
||
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Równiez od początku byłem za Włochami (tylko dlaczego mam głos oddany na Brazylie, skoro na Włochów głosowałem? oO), w końcu tam spędzam wakacje co rok
![]() ![]() ![]() PS. Ten obrazek ROX! http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif xD Edit: Fajny komentarz z Wp.pl xD kARPIK167: co wy wogóle możecie powiedzieć ?? po 1. Zizu po meczu powiedział, ze to ON jest "sprite" a ten włoch to "pragnienie". po 2. Zizu źle zrozumiał jak trener mu powiedział, zeby "grał głową" !! po 3. z tego co słyszałem Zizu chciał tylko sobie wytrzeć czoło z potu o koszulke włocha, ale tamten odrazu zareagował upadkiem !! po 4. Zizu nie zrozumiał reklamy Twixa i zrobił sobie odrazu "podwójną przrwe" !! po 5. i tak nikt nie lubi makaronu ze ślimakami i udkami z żaby więc o co te spory ?? pozdrawiam i jak powiedział Chuck Norris do Zizu "tylko ja potrafie wymiatać z półobrotu, więc Ty wal głową", po czym napili sie Tyskiego i wywiesili flagi Polski by pomóc "naszej reprezentacji" tak samo ja życze wszystkim miłych komantarzy wraz z "teresą z gazowni" !! POLSKA GÓRĄ !!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 10-07-2006 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#584 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Przeglądając komentarze zauwazyłem co Materazzi powiedział zidanowi- co?
"Grasz jak Rasiak" ![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2006
|
![]() Materac urazil jego honor, a Zidane pokazal mu ze nie da sobie w kasze napluc.
To jest sprawa miedzy nim, a materacem, bo tylko oni wiedza o co poszlo. Za nic go napewno nie uderzylby, zwlaszcza w taki sposob. I nie gadajcie ze dupek, bo sami jak ktos was obrazi to nie czujecie sie fajnie i macie ochote mu walnac.
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() @up
A walniesz? Czy raczej spękasz? :> Pamiętaj, przemoc fizyczna do niczego nie prowadzi ![]() Cytuj:
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 10-07-2006 o 11:50. |
|
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() @Raul
A wiesz, że nowy 'władca' Realu ma zamiar sprowadzić C.ROnaldo? Real coraz bardziej schodzi na psy ![]()
#588 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Choc Luca Toni przy swoim golu nie byl na spalonym. To Iaquinta. Niech wprowadza padglad jak w hokeju. A Zizu, eh, szkoda, ale mogl sie opanowac.... @Raul Maja przyjsc jeszcze Camoranesi, Zambrotta, i ktos tam jeszcze ![]() OBY! @UP Czemu? W Portugalii C.Ronaldo sie kiwa, traci, ale w Realu mu niepozwola >.< @WKS Jak w koncu wprowadza podglady wideo, bedzie trzeba podsluchy zamontowac xD Ostatnio edytowany przez Vandoz - 10-07-2006 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Mater do Zizou: Będziesz trenował Reprezentację Polską. :>
|
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Zagraj sobie dwa razy mecze po 120 minut w odstepie 5~dni to zobaczysz ze jest to ogromna roznica niz po 90. Po drugie, a kto mial grac w finale? Brazylia, ktora Francja rozklepala w sumie bez wielkiego trudu, Portugalia, ktora tez Francja rozklepala? a moze Hiszpania, o ktorej porazce lepiej nie mowic? Z drugiej stronhy moze miala zagrac Ukraina z Szewczenka ktory niestety nic nie pokazal? A moze Niemcy? Ktorzy tak pieknie graja, a dali sie rozklepac Wlochom w ostatnich 3 minutach?
Jeszcze jedna sprawa, Wlochy podobno graja najbrzydszy i najbrutalniejszy futbol, hmm... zobaczcie sobie statystyki fauli i kartek, Wlochow sa daleko z tylu, chociaz grali wiecej emczy niz przegrani np w cwiercfinale. Druga sprawa to Henry i jego Joga Bonito. Pieeeeeknie gra, nie ma co, ma najwiecej fauli na koncie, a u wymuszaniu karnych nie mowie. A na ostatek, zeby nie doszlo do klotni, wczorajszy karny dla Francuzow byl SLUSZNY.
#591 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
wyjdź zamknij drzwi na kłótkę żal.pl btw. zaczerpnięte z innego forum;p ZZ:Materazzi.. M:hmm? ZZ:Ja sprite Ty Pragnienie |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Tak! Jeden karny sluszny! +2 nieuznane SLUSZNE! Maluda byl faulowany w polu karnym 3 razy, z cezgo 1 faul! |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wedlug mnie Francja lepiej grala, ale Wlosi tez ostro walczyli, tylko teraz zastanawiam sie czy w meczu z Australia poprostu Wlosi tak cienko grali, czy gdyby Australia wygrala to mogla by dojsc nawet do finalu
![]() Macie tu 10 najlepszych goli wedlug mnie tych mistrzostw: http://www.youtube.com/watch?v=5iuI1bkCOAA http://rapidshare.de/files/25437861/10_goals_*****.html http://www.megaupload.com/?d=3SCXLNJT Ostatnio edytowany przez Bofedojo - 10-07-2006 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#594 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wiec ty stul pysk. Jakbys chcial wiedziec jest duzo chamstwa na boisku. Np. wolny dla Wlochow. Maluda stojacy w murze, przednim Wloch probojacy zrobic w murze dziure zostaje kopniety przez Malude. Ostatnio Gattuso jakiegos kolesia w glowe uszczypnal. Figo komus tez przypalil z glowki. Oni na siebie wyklinaja czesto. Nie lepiej bylo Zidanowi wyzwac go tez, zamiast uderzyc??? |
|
![]() |
![]() |
#595 |
Guest
|
![]() A jeśli on sypnął jakiś rasistowski tekst na jego przyjaciela, kogoś z rodziny albo coś? Też byś myślał jak mu dogryźć czy wypierdolił pierwszą lepszą częścią ciała?
|
![]() |
#596 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#597 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
||
![]() |
![]() |
#598 |
Zbanowany
|
![]() @Raul
Schodzi na psy, poniewaz C.Ronaldo to lalus, co sie wywala bez potrzeby, smieje do kamery i symuluje. Juz wole Beckhama. @Down Swietnie to ujales ![]() Ostatnio edytowany przez Vandoz - 10-07-2006 o 13:34. |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jak to powiedzial jedenz z Francuzow "Sa rzeczy wazniejsze niz Puchar Swiata". Jezeli zarowno jeden jak i drugi milcza na temat tego co sie stalo oznacza to, ze sprawa widocznie jest powazna. Zidan podjal decyzje, dostal sluszna czerowna kartke, ale dla mnie i tak bedzie jednym z najwiekszych i najbardziej kulturalnych pilkarzy swiata. kazdy ma slabszy dzien.
#600 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
Btw, Figo w jego wieku nie był tym samym Figo co teraz. A co do tej afery we Włoszech to mam nadzieję, że nie będzie żadnych odwołań z powodu wywalczenia MŚ.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 10-07-2006 o 13:35. |
|
![]() |