![]() |
#581 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() Zal mi cie nie wiesz co napisac to piszesz jakies bzdury ktore nikogo i tak nie interesujo wniosl bys cos nowego do tematu a nie klocil sie ze mno bo skoro przyznajesz mi racje to zachowaj to dla siebie a nie nabijaj postow^^
PS: ja tylko poprawilem kolege ktory twierdzil ze jest inaczej niz jest |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gothek
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 20
Poziom mag.: 21
|
![]() nie. ta sytuacja mi przypomina sytuację z Furury też taki tajfun zaczął się panoszyć i nikt w pore go nie zaatakował przez to mamy monarhie na furorze i gdzie ludzie boją się bić ludzi bo można zz to już głowom i całą swoją kasą zapłacić
|
![]() |
![]() |
#583 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() kij ze na kyrze jest pA pK ale kyra to i tak najlepszy swiat .... nie pasuje ci pvp idz na non pvp nie pasuje ci kyra idz zobacz jak jest na beryli nebuli thori czy tez furorze Koneic klutni !
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() kyra najlepszy swiat? jest zupelnie na odwrót
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakos bylem w AIE i co? Wy*****liscie mnie z serwa lol. Bylem lojalny do konca siedzialem w guild jak juz wszyscy pouciekali i co?
|
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() @Up
1. Nie walczyłeś 2. Doszedłeś w połowie wojny 3. Nie siedziałeś na vent 4. Jak już wbiłeś do gry to było "Chodzcie biegniemy gdzies moze abo afkuje przed depo ank" 5. Byłeś głupi (napisałem "byłes", żeby nie było, że insult) |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to wogóle Alea Icta Est? IACTA ALEA EST to rozumiem co to znaczy.
|
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Cale to LS to jedno wielkie gówno.
Wystarczy wbic jakis sensowny lvl i jesli niedolaczy sie do nich, to niebedzie mozna juz expic w miejscach takich jak d lair czy of, bo nawet jesli bedzie wolne wpadnie tam taki np. Solanix i jesli sie niewyjdzie dobrowolnie, to na mostku bedzie czekac juz ekipa... Ostatnio edytowany przez Explorer of Hell - 18-10-2006 o 18:27. |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
do 4: Przynajmniej bysmy go ujebali ![]() ![]() pozdrowienia dla LS :* procz Nonixa, Barzi'ego i Netiusa ktorzy z nadludzka moca dokonuja PA na Playerach xD I za stare urazy :* |
|
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
2. @explorer of hell: przypominasz mi Sila Dahn poniewaz jego spotkalo dokladnie to co napisales z tym ze on nie postepowal fair w stosunku do swoich kolesi z gildii, za to zostal ukarany. 3. ci co sadza ze kyra to najgorszy server nie maja po prostu pojecia o innych swiatach wiec uwierzcie mi, cieszcie sie ze nie jest gorzej 4. najwazniejsze..czemu nikt nie zglosi sie do mnie z jakimkolwiek problemem dotyczacym PA PK itp, tylko wszyscy najmadrzejsi na forum kryjac sie pod nieznanym nickiem, pozniej powstaja takie bzdury jak mamy w tym temacie |
|
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2006
|
![]() @up ej Amasek nikt jakos jeszce nie wpadl na to...
A co jak bedzie mnie huncic ls za nic to jak napisze do ciebie to juz nie mam hunta:> A co do tego ze na innych swiatach jest gorzej to moze i prawda.(najlepszym przykładem jest isara jak tam bylo "normalnie" to delt'oro sie rzodzili jak delt'oro poszli to na isarze jest max 500 ludzi i pelno tam noobow) PS: jak ktos juz kompletnie nie chce grac na kyrze i che miec spokoj granoc na pvp to prponuje antice czy novo tam jest bardzo duzo h lvli i panuje tkzw. Spokoj (no chyba ze fikasz) |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() garlerdonq powiedz mi dlaczego z kyry odszedł np. azeris i rhara? z niecierpliwością czekam na odpowiedz (:
edit; mimo że garlerdon był obecny w tym temacie po napisaniu mojego posta, nie odpowiedzial mi na pytanie. uznaje więc, że mam racje. Ostatnio edytowany przez Lenrock - 18-10-2006 o 21:39. |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Z jednej strony garlerdon ma racje a z drugiej nie.Jak zaczełem grać i przez baardzo długi okres czasu było nawet bardzo miło na tym servie.Jednak po przegranej wojnie z LS nie było według mnie sensu grać z tej strony że PA jaki robią niektórzy członkowie jest b.duże i wyrzucają z expowisk, i odeszli niektórzy ludzie dzięki którym wogule zaczełem grać na tym servie (Gimoon)
![]() Jednak PA,PK itd jest przywilejem gildi rządzącej i na 100% jeżeli to wy byście byli w tej gildi też byście tak robili. Lenrock zauważ ze rhara żył raczej w dobrych stosunkach z członkami LS i raczej według mnie powodem odejścia był fakt ze albo potrzebował kasy za postać (z tego co mi wiadomo to ją sprzedał) albo poprostu znudziła go ta gra jak wielu innych. Ostatnio edytowany przez Nimuro - 18-10-2006 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#595 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko
Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: Brzesko
Stan: Początkujący
Imię: Net'tius
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja to skomentuje tak:
Co do amasa przyznaje Ci racjie. @lenrcok ... Powiedz nam jaki masz nick kiedy zrobilismy na Tobie PA moze bedzie latwiej @ do ogolu Kyra wcale nie jest tak zlym swiatem ... PA,PK wystepuja na kazdym swiecie, jesli ktos was wyrzuca z expowisk bije, to czemu nei napiszecie np. do Garlerdona, jestem pewny ze on jako lider gildii cos z tym dokona. Przykladem tego ze kyra nie jest zla moze byc np Thoria. Osobiscie gralem na tym servie, tocza sie tam cochwile wojny, a co najlepsze tak naprawde niewiesz z kim jestes bo kazdy zdradza kazdego, dlatego wole kyre mam grupe osob ktorym jestem loyalny a on mi sa. proponuje pisac juz tylko o wydarzeniach nieoczerniac nikogo, o PA pisac do LS i w ten sposob zapanuje na Forum spokoj.
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dość że nie umiesz edytować postów i nie umiesz sie wysłowić to na dodatek jesteś skończonym kretynem;/. Przyznawaniem racji dla garlerdona tylko lizesz mu dupe. Nie gram na Kyrze od dawna ale dobrze wiem co sie tam dzieje i co sie działo. Net'tius ty poprostu jestes takim pieskiem last stand
ps. Net'tius powiedz czym dla ciebie jest robienie pa |
![]() |
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Lokacja: Bolesławiec
Imię: Garlerdon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Way It Was
Poziom: 170
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
a wiec: -Rhara sprzedal postac poniewaz skonczyly sie wakacje i brakowalo mu prawdopodobnie czasu, mimo to gdy tylko znajdzie chwile to wpada do nas na vent i ogolnie pozostajemy w dobrym kontakcie -Azeris hmm..no on juz od dluzszego czasu nie gral, byl retired juz jakos od poczatku wakacji nawet przed wojna wiec watpie ze na jego 'odejscie' miala wplyw wiara z LS. -Shadius? domyslam sie ze znasz juz jego historie? kto byl w bledzie? |
|
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() CZesc wszystkim ;p jestem wlasnie ciekawy co ludzie do mnie na gg pisza i wogule slyszalem ze niby powrocilem na kyre a inne wersje to ze gram na nonpvp serwie
![]() ![]() tak naprawde to nigdzie juz nie gram od kad sprzedalem chara na 150 lvlu i jak narazie nie mam zamiaru bo mi sie tibia znudzila i ten update glupi na maxa.... na kyrze jak gralem przynajmiej smiesznie bylo ![]() ![]() ![]() pozdro all :* Tetro....
#600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Wygrywales wszystkie na kyrze...Ale przypomnij sobie arcanie i twoje noobowskie zachowania!! ![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py Ostatnio edytowany przez Ciacho1920 - 19-10-2006 o 10:31. |
|
![]() |