![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Waldek mysle ze dalej powinnismy sie zastanawiac nad taktyka i miejscami do s*******a... na jezyku polskim xP
Kasy brak, teamu brak.. poza tym nawet jak wygramy wojne to taki mitzum sie lognie i wykosi jakiegos sorca od nas... ahh to solo style (^.-) btw. mysle ze marco josef tez by byl ze swe..
![]() |
#582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Wojna powinna byc.. i to juz dawno, tutaj nie pasuje przyslowie 'lepiej pozno niz wcale' , bo swe ciagle rosna w sile. Nie bedzie wojny to swe pojedynczo wybija kazdego Polaka z jakims wyzszym levelem, przykladow bylo juz mnostwo. |
|
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
#584 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp
Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 12-04-2007 o 00:40. |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() uhy = Skramer/edron
![]() Ja mysle ze 80+ lvle by sie bardzo przydali... ale nie najty tylko magi i druidzi ;]
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Pisanie o planach rozpoczęcia wojny na publicznym forum to samobójstwo. Skończycie tak jak HoD jakiś czas temu.
|
![]() |
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
![]() |
#588 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
MASZERUJ ALBO GIŃ! Ostatnio edytowany przez Mbaton - 12-04-2007 o 10:42. |
|
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Skille: 86/81
|
![]() Cytuj:
@ Topic Nie jest tak zle , nie ma sensu teraz wywolywac wojny popatrzcie na strone power gamerow polacy sa bardzo wysoko usytuowani w tabeli. Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem. Przy takim tepie gry polakow nie ma sensu wywolywac wojny , wiekszosc szwedow nie expi jest tam pare wyjatkow (Hampish , Zakiya, Remilda) reszta jak expi to powoli. Co do tych n00bow ja tam wierze w przydatnosc noobow tylko silna reka powinna nimi dowodzic. Wezmy pod uwage to co wyczynia dempah z reszta swoich low leveli. Noobki tez sie moga przydac. Na razie wszyscy napalency wstrzymajcie sie z wojna. Mysle ze najlepszym czasem na jej wywolanie bedzie czerwiec , ci ktorzy teraz nie graja bo maja matury beda mogli w koncu poswiecic swoj czas na tibie. No i to by chyba bylo na tyle. Edit: Kavare jednak nie tak zle expi. Ostatnio edytowany przez wr00n - 12-04-2007 o 14:58. |
|
![]() |
![]() |
#592 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@wr00n Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#593 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Phi. Ciekawe jakim cudem skoro na swojego chara nie loguje sie juz od jakichs 12 dni. Edit: Aaaa juz wiem o co ci biega. Gdzie expisz wiem od kolegi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sam o nich mowisz ze malo expia a ty kim jestes na tym servie? nikim.
#595 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam, Mbaton.
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() @skramer
Czlowieku ja mam mature wiec malo expie. Mam 52 lvl. Zreszta namowilem moich rli zeby turtaj grali . Na razie gra nas tutaj 6. All 50+ wiec moze zamknij sie i przestan mnie obrazac. Po maturze przyjebie pg to zobaczysz ktory bede mial. Zreszta cala nasza ekipa bedzie miec wysokie levele bo tylko ja i jeszcze jeden ziom piszemy matury w tym roku. Zreszta co ja bede gadac przyjdzie czas to zobaczysz. |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czekam.. ja mam szkole i malo expie
![]() kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO dobrze ze nie znam twojego nicku ![]() Ed/Ms? Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg ![]()
We're flying to the promised land To the gates of no return We're heading for the future And we'll fight until the end Ostatnio edytowany przez Skramer - 12-04-2007 o 16:50. |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A teraz... 15:51 You advanced in distance fighting. 70 I zaczynam expić na tej czarodziejskiej Xerenie. =D Zobaczymy co to będzie ![]()
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
|
![]() W expie roznica jest ale nawet bys mnie nie dogonil wiec nie strasz... Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury. Jedyne co robie teraz zwiazanego z tibia to patrze jak ziomki expia i pisze na forum jak sie nie ucze albo nie jestem na dworze.
|
![]() |