Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-04-2007, 22:56   #581
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

Waldek mysle ze dalej powinnismy sie zastanawiac nad taktyka i miejscami do s*******a... na jezyku polskim xP

Kasy brak, teamu brak.. poza tym nawet jak wygramy wojne to taki mitzum sie lognie i wykosi jakiegos sorca od nas... ahh to solo style (^.-)

btw. mysle ze marco josef tez by byl ze swe..
And we'll fight until the end
Skramer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-04-2007, 23:07   #582
st1L
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waldo1910 Pokaż post
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p
40-80 ; p czyli jeszcze troche mi brakuje : D
Wojna powinna byc.. i to juz dawno, tutaj nie pasuje przyslowie 'lepiej pozno niz wcale' , bo swe ciagle rosna w sile. Nie bedzie wojny to swe pojedynczo wybija kazdego Polaka z jakims wyzszym levelem, przykladow bylo juz mnostwo.
st1L jest offline  
stary 12-04-2007, 00:14   #583
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
stary 12-04-2007, 00:35   #584
Waldo1910
Użytkownik Forum

Domyślny

Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp

Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 12-04-2007 o 00:40.
Waldo1910 jest offline  
stary 12-04-2007, 08:58   #585
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

uhy = Skramer/edron

Ja mysle ze 80+ lvle by sie bardzo przydali... ale nie najty tylko magi i druidzi ;]
Skramer jest offline  
stary 12-04-2007, 10:22   #586
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
Domyślny

Pisanie o planach rozpoczęcia wojny na publicznym forum to samobójstwo. Skończycie tak jak HoD jakiś czas temu.
stary 12-04-2007, 10:38   #587
Mbaton
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 12 2005

Świat: Furora
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
Dlaczego mówicie ze nie ma szans na wygranie tej wojny zobaczcie na furore tam o wiele slabsza gildia (Vision) rozwalila najlepsza gildie na serwie (Duskiness) tak wiec nie ma co sie poddawac. Jezeli by sie wojna zaczynala to dolacze do niej i tak mam gdzies ten serw gram tu 4 fun dla zabicia czasu. Tak wiec jezezeli by cos sie dzialo to powiadomcie mnie.
Czy Ty widzisz co piszesz? Jakby to była słabsza gildia to by nie wygrała/nie wygrywała wojny. I aby przemówić do Twojego rozsądku: Nie oceniaj gildii po levelach jej członków, nie mów o niej "słabsza" bo nie ma w swoich progach 280ms'a. Żal. A poza tym nie wystarczy mówić "Będziemy jak Vision i wygramy wojnę!"... Duski może i mają LEPSZE WARUNKI, lecz sam wiesz jak jest. Pewnie nie raz myśleli w.w. sposobem i wyniki walk były 5+:0. A ja zacząłem grać na Xerenie, a w tym temacie o furo mogę się wypowiadać będąc trochę w tym temacie. Dziękuję, Bayo~
stary 12-04-2007, 10:40   #588
Mbaton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Tak tylko ze Vision raz ma kase, dwa to mają ludzi 130 czy 140+ nawet i nie mają tak dużo mniejszych lvli, a u nas to ludzie sie pchają na wojne 60 lvlami na 130+. Te 60+ u nas napewno przydały by się do blokowania przejścia do nas po jakiejś akcji, mogli by też robić sdki, uhy itp
Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.

Ostatnio edytowany przez Mbaton - 12-04-2007 o 10:42.
Mbaton jest offline  
stary 12-04-2007, 13:12   #589
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.
Pavvulonik jest offline  
stary 12-04-2007, 13:33   #590
Vacek
Użytkownik Forum

Vacek's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
Niewarto brac ludzi na 40-59 lvl bo przeciez jak beda gonic np mitzuma to on jebnie ue i po sprawie i tak wyrowna fragi najlepiej wybrac jakiegos dobrego lidera co zaplanuje jak to zabic tego i tego i poleciec a nie bawic sie w jakas kurwa partyzantke.
ssa, plx.
stary 12-04-2007, 14:56   #591
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Tu nie ma kogo powiadamiać. Wszyscy inni przykładowo Hulaballo, Zakiya, Remdila, Gath Morales, Kiiro, Satlomos, Samek Emberius itp itd trzymają z Tengu. My (Walhalla) jesteśmy praktycznie sami a pomoc na jaką moglibyśmy liczyć to napewno kilku 100+ PL jak Tyferius, Allken itp no i są Ci "napaleni" na wojne z lvlami od 40-80. Pozatym to MY nie mamy kasy na runy, blessy itp w razie deda czy coś a to jest NAJWIEKSZY moim zdaniem problem ;p
To skoncz expic na omrucu a zacznij np na dragach to bedziesz mial kase.Pewnie zaraz mi powiesz ze wiecznie zajete albo ze wolisz 100k expa na h ktore sie nie zawsze zwroci niz tam 70k na dragach. No ale musze ci przyznac racje polacy kasy na padanie nie maja i to jest glownym problemem.

@ Topic
Nie jest tak zle , nie ma sensu teraz wywolywac wojny popatrzcie na strone power gamerow polacy sa bardzo wysoko usytuowani w tabeli. Tak jak wczesniej mowilem trzeba expic a expienie niektorym idzie bardzo ladnie. Gratulacje dla takich maniakow jak np Demolitius , Gamio , Arefrius. Mattrixo tez cos expi nawet wyzej wymieniony Kavare bije expa ( choc niestety malo ale moze to sie w koncu zmieni) Dzingi tez ladnie za*******a z expem. Przy takim tepie gry polakow nie ma sensu wywolywac wojny , wiekszosc szwedow nie expi jest tam pare wyjatkow (Hampish , Zakiya, Remilda) reszta jak expi to powoli. Co do tych n00bow ja tam wierze w przydatnosc noobow tylko silna reka powinna nimi dowodzic. Wezmy pod uwage to co wyczynia dempah z reszta swoich low leveli. Noobki tez sie moga przydac. Na razie wszyscy napalency wstrzymajcie sie z wojna. Mysle ze najlepszym czasem na jej wywolanie bedzie czerwiec , ci ktorzy teraz nie graja bo maja matury beda mogli w koncu poswiecic swoj czas na tibie. No i to by chyba bylo na tyle.

Edit:
Kavare jednak nie tak zle expi.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 12-04-2007 o 14:58.
wr00n jest offline  
stary 12-04-2007, 15:35   #592
Waldo1910
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mbaton Pokaż post
Mogliby też się przydać do zwiększania fragów przeciwnika. To Wasze myślenie... Noobicie ten serwer.
No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi

@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta
Waldo1910 jest offline  
stary 12-04-2007, 16:11   #593
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
No sorry ale nie napisałem, że oni nie byli by oficjalnie w wojnie jeśli już. A teraz skupiam się na wbiciu lvla i zrobieniu anihi

@wr00n
Dla mne już nie jesteś anonimowy po przeczytaniu twojego ostatniego posta

Phi. Ciekawe jakim cudem skoro na swojego chara nie loguje sie juz od jakichs 12 dni.

Edit:
Aaaa juz wiem o co ci biega. Gdzie expisz wiem od kolegi
wr00n jest offline  
stary 12-04-2007, 16:16   #594
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Sam o nich mowisz ze malo expia a ty kim jestes na tym servie? nikim.
Skramer jest offline  
stary 12-04-2007, 16:23   #595
Mbaton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Do zastawienia korytarza ustawia się noobów, a nie 60lvli. No chyba, że na Xerenie są tacy ludzie, którzy są dla Ciebie poświęcić siebie, aby zastawić Ci korytarz. Bo i tak by padli i tak... I do tego Hunted? Poza tym... Wszyscy "konkretniejsi" też są zazwyczaj do wojny doliczani, bez względu na to, czy powiesz, że oni są w wojnie czy nie.

Pozdrawiam, Mbaton.
stary 12-04-2007, 16:28   #596
Waldo1910
Użytkownik Forum

Domyślny

No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli
Waldo1910 jest offline  
stary 12-04-2007, 16:29   #597
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

@skramer
Czlowieku ja mam mature wiec malo expie. Mam 52 lvl. Zreszta namowilem moich rli zeby turtaj grali . Na razie gra nas tutaj 6. All 50+ wiec moze zamknij sie i przestan mnie obrazac. Po maturze przyjebie pg to zobaczysz ktory bede mial. Zreszta cala nasza ekipa bedzie miec wysokie levele bo tylko ja i jeszcze jeden ziom piszemy matury w tym roku. Zreszta co ja bede gadac przyjdzie czas to zobaczysz.
wr00n jest offline  
stary 12-04-2007, 16:48   #598
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

czekam.. ja mam szkole i malo expie

kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO

dobrze ze nie znam twojego nicku lepiej dla Ciebie

Ed/Ms?

Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg

Ostatnio edytowany przez Skramer - 12-04-2007 o 16:50.
Skramer jest offline  
stary 12-04-2007, 16:56   #599
Mbaton
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
No ja wiem o czym mówisz, ja daje przykład bo wątpie zeby zabijali tych 40-60 co zastawiają korytarze dla bezsensownych fragów, a na xerenie znam wielu takich co by pomogli
Może i frag bezsensowny, ale za tym fragiem czai się lepszy, ważniejszy frag Poza tym, wojna się nie skończy na jednej bitwie, a cały czas nie będą Ci blokować korytarzy. Dobra, bo za bardzo Ci odbijam piłeczkę i niedługo nie będziesz wiedział co pisać. Hehe, nie no - respekcik.

A teraz...

15:51 You advanced in distance fighting. 70

I zaczynam expić na tej czarodziejskiej Xerenie. =D Zobaczymy co to będzie
stary 12-04-2007, 16:59   #600
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
czekam.. ja mam szkole i malo expie

kazdy ma zycie na rl i nie tylko ty musisz cos robic/zaliczac oO

dobrze ze nie znam twojego nicku lepiej dla Ciebie

Ed/Ms?

Chcialbym jeszcze dodac ze 50 lvl to nic... to 2 mln expa.. ja mam 10kk+ wiec gogo pg
W expie roznica jest ale nawet bys mnie nie dogonil wiec nie strasz... Ja mam swoje postanowienie i nie loguje sie do matury. Jedyne co robie teraz zwiazanego z tibia to patrze jak ziomki expia i pisze na forum jak sie nie ucze albo nie jestem na dworze.
wr00n jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania