![]() |
#6001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Razino Zage
Profesja: Elite Knight
Gildia: Despiration
Świat: Eternia
Poziom: 195
Skille: 100/100
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() No i 2 sski
![]() ![]() No i wreszcie 100lvl !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Piastol93 - 09-06-2008 o 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6003 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: IŁW
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 167
|
![]() Cytuj:
![]() a co do Funia to zgadzam sie z nim i dobrze dal ss tego rozepchanego wieprza aahhaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Dahaj
Profesja: Druid
Poziom: 251
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
|
![]() no post usuniety wiec jeden haker mniej
![]() snagoth tak to podczas robienia questu wiec oszczedze Ci kolan i pieniedzy wydanych na groch ![]() zeby nie bylo ze bez screena ![]() prawie jak swiat non pvp ![]() Ostatnio edytowany przez przemyslawlol - 09-06-2008 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6005 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() @Jay's
zaraz wogole nie bedziesz cytowal ani sie wypowiadal bo nie bedziesz mial mozliwosci. Obrazanie innych, uzywanie wulgaryzmow, cytowanie zdjec i jeszcze pare innych rzeczy. Zdobedziesz wystarczajaco duzo punktow karnych zeby Cie zbanowac.. i na co Ci to o.O @przem nie znizaj sie do jego poziomu plx ![]() btw. nie lubie jak czegos nie wiem z Tibii ;p a tutaj np nie wiem jak zrobiliscie to non pvp ![]() edit: to good ;p bo o tych nowszych questach wiem ogolne informacje (nie gram od dluzszego czasu) ale nie wczytywalem sie dokladniej dlatego o tym nie wiedzialem ![]() ![]() gratz Flah~ ![]() Ostatnio edytowany przez Snagoth - 09-06-2008 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Lokacja: Lubin
Imię: Kezyrook
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 114
Skille: 96/80
Poziom mag.: 21
|
![]() delete plx
22:04 Xenaen [113]: twoj stary wszedl do pokoju jak Cie robili ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#6007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Ashadin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 131
Skille: 98/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Kilka postów up widziałem 2 starych znajomych i mam pytanie Ekszyn i Mandi wracacie do gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6008 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6009 |
Użytkownik Forum
|
![]() @boltos
Znowu te keyloggery wrzucasz? @Dele~ Co do ciebie to nie kupuje bohow na allegro i nie placze po dedzie,a jezeli myslisz ze gram jedna postacia i to tylko na eterni to sie grubo chlopaczku mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2006
Imię: Gutomarah
Poziom: 150
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 8
|
![]() @Jay's
Nie bede Cie tutaj wyzywac bo szkoda na Ciebie mojego czasu i moich rąk. Btw zaniedlugo nowe sreeny z gutomaraha beda :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6011 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2008
|
![]() Cytuj:
2.Wcale nie placzesz po deadzie, ale o waszej jakze interesujacej walce z dele laliście łzy przez pare ładnych stron... 3.Ja tez jestem taki fajny jak Ty, bo mam duzo postaci i są one fajne, mają level podobny do tych panów w niebieskich pelerynkach i są na rozniastych swiatach ( jedna nawet tam gdzie gra MDW :X) 4.Obydwaj to robicie, lub robiliscie, Ty moze juz na to zlewasz, bo masz przecież tak duzo postaci na innych światach, a podlizywać się na wszystkich tematach "Tylko XXXXXXX" to nie lada zadanie... Pozdrawiam miśku. PS: Laik ? "hej słuchaj kolego, nie zmuszaj mnie, żebym Ci nie pokazał gdzie pieprz rośnie, yyy... wróć, yyy... gdzie raki zimmują, OK ?" PS2: R: Ok, zadzwonimy do pana a: A ja nie mam telefonu... R: OK, ok... Kto zgadnie z jakiego to filmu? wiem, że proste... ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6012 |
Guest
|
![]() to jest proste
![]() Poranek Kojota ;D |
![]() |
![]() |
#6013 |
Użytkownik Forum
|
![]() @BattleCommander
No raczej ze biore to na zlew ![]() ![]() Btw: Tibia tak zamula ze..... poprostu nie polecam komus komu w to nie gral na przyszlosc.To tylko strata czasu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Jun 09 2008, 22:41:49 CEST Killed at Level 100 by Sleipen and by Wuzotonic
Dzieki... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6016 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru
Imię: Spaach
Gildia: Outlaw Alliance
|
![]() @Up
Hihihi ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6017 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława
Imię: Connor Mcloud
Profesja: Paladin
Poziom: 115
|
![]() Chyba wracam do gry xD
[CHAR]Xov'pall[/CHAR]
![]() |
#6018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Imię: Razino Zage
Poziom: 195
Skille: 100/100
Poziom mag.: 15
|
![]() Gratuluje ci mózgu flahulita~ na 100 poziomie biegac bez bless bardzo, bardzo mądre rozwiązanie =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6019 |
Guest
|
![]() Na początek gratuluje wszystkim awansów i niezłych profitów z huntów
Osobiście jestem z Aldory ale z dniem dzisiejszym stwierdziłem że czas poświęcić się trochę rl życiu, a że moge pomóc innym w graniu opisze wam jak scrakować Bota NG i korzystać z niego za darmo. A więc na początek instalujemy bota poniższego linka: http://rapidshare/com/files/12139813...p-458/exe/html W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, setup-458/exe/html trzeba zamienić na kropki. Odpalamy Tibia NG, wciskamy enter key i tak zostawiamy. Następnie ściągamy i instalujemy winhexa: http://rapidshare/com/files/121396135/WinHex/exe/html W miejsca slashy (/) przy rapidshare/com, WinHex/exe/html trzeba zamienić na kropki. Potem odpalamy Winhexa. Wciskamy Help => Register i wpisujemy w kolumnie dokladnie tak jak widac ponizej: Name: "turius" Addr1: "bravo" Addr2: "night" Key1: 76A090C08700101857109854C04AB2A4 Key2: 0B9D47A44BC790740C66AF38E2A99651 Chksm: 4E Zarejestruje sie nam to wciskamy Alt+F9. I dwuklikamy na proces loader***** w tej liscie ktora nam wyskoczy (UWAGA: otwieramy ten DRUGI proces w kolejnosci od gory) Wlaczamy ten loader***** i potem z takiej dlugiej listy dwuklikamy na Entire Memory ( gdzies tam jedno z pierwszych powinno byc , bodajze 3-cie od gory). Nastepnie klikamy w lewym gornym rogu Search => Replace Text. W okienku Search for wpisujemy Hardware Fingerprint ( taki liczbowo-cyfrowy kod ) - kazdy ma inny a widoczny on jest w TIBIA NG ktory mamy caly czas otwarty - pisze tam Fingerpring i obok ten kod W okienku Replace with wpisujemy : 82AD-20CE Z formy ASCII zmieniamy na Unicode. Zamiast ,,Replace all occurrences" zaznacz ,,Prompt when found". Klikamy OK i all potwierdzamy znakiem YES (klikać tak aż załaduje się na 100%) Po tym wszystkim klikamy znowu Search => Replace hex values. W okienku Search for wpisujemy : 427U98AE21 W okienku Replace with wpisujemy : B7C28F17 Zatwierdzamy wszystko OK a potem caly czas YES, az zaladuje sie do konca - tyle razy ile trzeba (to musi zaladowac sie do 100% !!!) Teraz wracamy do naszego bota Tibia NG. Mamy wlaczony Enter key W name wpisujemy : Carlos Macioretti W password wpisujemy : 007832-CE485A-100389-WY99L1-780CLY Po kliknięciu OK odpalamy bota i wszystko powinno być ok. Jak coś to piszcie na priv. Myślę, że pomoże to wielu użytkownikom, bo w końcu kto powiedział że trzeba grać uczciwie. Skoro są sposoby na nie zaduży wysiłek chyba warto troche pooszukiwać CipSoft |
![]() |
![]() |
#6020 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Battle~
Dobrze wiem, ze zaspamowalem tym ladnych pare stron dlatego nie chcialem komentowania mojego posta.Nie chcem sie juz z nim klucic bo to niema sensu.Kazdy moze wejsc na bluzgaj.prv i jechac po rodzinie i tobie.Dla tego bylo to cale zamieszanie z tym "zabijaniem".Chcialem wszystkich za to przeprosic. @Jay's Wiem, ze nie grasz 1 harem ale i tak wiem, ze jestes dzieckiem allegro xd.Nie odpisuj z laski swojej juz na tego posta juz mi sie nie chce z toba klucic. @Zan Fajny masz avatar xDD A co do tibi...Sam bym chcial nie grac i zgadzam sie z Jay'sem.Ale raz probowalem i wytrzymalem tylko 3 miechy i uznalem, ze niema sensu. @All Gz xd
Expiąc na AC... 04:39 Xosso [24]: gz allegro 04:39 Neoth [95]: ej kurwa zamknij ryj 04:40 Neoth [95]: ja nieexpieee 04:40 Xosso [24]: a co robisz? 04:40 Neoth [95]: soula odnawiam 10latku 04:40 Xosso [24]: hahahahahahahahaha ![]() 04:41 Neoth [95]: 24 lvl kozak uhsushus 04:41 Xosso [24]: Amazon :60 exp points Valkirie: 85 exp points a ty masz 95 lvl... 04:41 Xosso [24]: ile za postac dales? 04:41 Neoth [95]: ignore brudasie -.- |
![]() |
![]() |