![]() |
#6081 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Best Friends
Świat: Astera
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6082 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
Lokacja: Lódż
Stan: Na Emeryturze
Imię: Malutki Miatrsz Magii
Profesja: Druid
Gildia: Solo style (jak narazie)
Poziom: 9
Skille: 13/15
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() wola boska padlem przez moje glupstwo tak jakby missclick otworzylem book jakis ktory lezal na zami i nie moglem wejsc na gore a all uciekli up ;/
a nie padlem wcale tak szybko tylko na 2 dl dopiero ;p Pozdro SSoA , Azatar knight no i Alfonsov Ale frajda bylaa PoZdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6083 |
Guest
|
![]() Cannot connect to the game server
rror: Conecction timed ouy. (10060) Ludzie pomozcie dlaczego niemogelognac sie na astera i inne swiaty no pvp ;/ |
![]() |
![]() |
#6084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() ![]() ;0
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#6085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Brigade
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Macie 2 najnowsiejsze skrin szotersy
![]() ![]() Pozdrowienia dla Kasi, Kojotesa i Li ;> i dla Seeca, mojej malej ksiezniczki xD
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#6086 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Profesja: Rookstayer
|
![]() Gz all
Sylwia ja nie uzywam (. ,) itp wiec nie lezy i kwiczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Imię: Julo the Restless Soul
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sinestesia
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() @up
To może jednak czas zacząć, bo trochę ciężko się czyta zdania na kilka linijek ![]()
SSy gildii Sinestesia z Astery 21:59 Myth Valan [205]: pogadaj z wiara 21:59 Puntos Kicha [131]: kk 21:59 Puntos Kicha [131]: ej ale go nie ma w gildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6090 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() gz all
![]() @do tych pro gamerow.. No dobra ale skoro ja ci wszystko wybilem pod warunkiem ze nie zabierzecie spearow i nie zabijecie tego geomancera to chyba mozesz dotrzymac slowa i nie robic tego..mowilem Ci dlaczego nie mzoesz wejsc..za wami pobiegl by ten noob co tam stal andy of astera czy jakos tak..jak on wyszedl z wiezy bezzwlocznie wyczyscilem droge i pozwolilem ci wziac nagrode. Po czym twoj kolega wlazl i ukradliscie speary..a ze spie 3-4h na dzien to nic dziwnego ze jestem nerwowy. Pozatym ja chdoze do pracy w porownaniu do SSoA dlatego expic nei moge, pozatym powodzenia w expieniu..ja wiem ze wkoncu Cie dogonie z lvlem..jak tylko skoncze pracowac. A co do ortografii..wyslij mi na pw tamtego posta i pokaz gdzie bledy porobilem. Signed Nagan p.s. na tym koncze klotnie na forum i apeluje zebyscie nie robili z siebie noobow |
![]() |
![]() |
![]() |
#6091 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
|
![]() 1 more plx.
![]()
![]() |
#6092 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2006
Lokacja: Rumia
Profesja: Rookstayer
|
![]() Gragon~ dla tego pisze po 1 zdaniu i nowe zaczynam z duzej litery jak bys zauwazyl
![]() A co ma wspolnego praca z byciem nerwowym w tibi ja jakos tez pracuje spie od 1/2 do 6 i tak sie nie zachowuje Poza tym nie widzialem tam zadnego kolesia nie liczac waszego chara na mc A i moze wkoncu zaczniesz pisac jako 1 plec a nie raz piszesz np zrobilam a raz zrobilem Bledy se sam/sama/samo poszukaj jak potrafisz Jakis stan postaci bo cos tu sie za duzy spam robi a ss nie widac ![]() ![]() Edit a tak wogle sciagneles tibie 8.0? Ostatnio edytowany przez Szlaga - 11-07-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6093 |
Guest
|
![]() Prosze o pomoc i nie piszcie ze to nie ten dzial ale na dzalach do tego odpowiednich nikt nie zaglada a tu sa ludzie ktorzy naprawde sie znaja na tibi wiec prosz o pomoc kto tylko wie co mozna by zrobic Piszcie ... tu lub na gg 9568778.
Dostalem 56 knighta od kolegi swiat azura nie gralem w tibia dosc dlugo i nie moge lognac na rzaden server usa a ten nkight to usa server ludzie mieszkajacy w moim bloku majacy ten sam internet moga wejsc moze mam cos zle skonfigurowane nie znam sie na tym PLXXX HELP wyskakuje mi takie cos Cannot connect to a login server Error: Connection timeout. Prezinstalowywalem tibie nic nie daje od 2 dniu to mam ale mozliwe ze predzej poniewaz nie sprawdzalem ale jakis czas temu gralem na servie usa |
![]() |
![]() |
#6094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: wygodny fotel
Imię: Tehaes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Welcome to my world bitch
Poziom: 84
Skille: 79/78
Poziom mag.: 7
|
![]() no wiec tak najpierw to nie mialem neta bo cos sie rozjebalo to zrobilem o takie cus...
![]() potem to net laskawie sie ocknol to zrobilem to: ![]() a na koniec wracam do tp i patrze a tam sie chowa: ![]() okolo 9h na żółwiach ![]()
Żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko! ![]() pytanie sprawdzajace tuz po hacku: 21:14 Mikano Kabie [115]: moje rl imie? 21:14 Tehaes [87]: HAHA nei mam kurwa pojecia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Paladin
Świat: Astera!
Skille: 7x/6x
|
![]() Żeby temat odżył jakieś stare ss'ki bo nowych nie mam : (
Byliśmy na GS z Rozpie~ i Wolvmenem i bloczyły mnie 3 GS'y, 2 Tarantule, i Wyvern no i skelety i takie tam "szity" xD na 45 lvl ledwo sie wyuhałem ![]() ![]() ![]() OFQ ![]() ![]() Pirate Outfit : > ![]() Banuta...; ] ![]() Gl all ;] ide expić może jakiś loocik wstawie czy coś...; ] Bye~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() spam, spam plx plx more
@ malo ssków, ale gz all Nareszcie! Bardzo długo oczekiwany ![]() ![]() no i takie cus, juz kurwa nie wiem który raz wbijam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6097 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dla niedowiarków i na rozkręcenie tematu ... 68 LEV !!! Wielki Zeji is back after pół roku xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6098 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Żory
Imię: Tufes, Xaydes
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sinestesia