![]() |
#6082 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cavanesi
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 52
Poziom mag.: 48
|
![]() Kana suka sprzedaje polaków, na przyklad wymyśliła ze ja to ho'lu bo niby jej "zaufany" kolega [beretton(który tez padnie raczej ;<]
|
![]() |
![]() |
#6083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() WSZYSTKIM PISZĄCYM JUTRO I W SRODE EGZAMINY: GOOD LUCK & HAVE FUN !
![]() ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#6084 |
Guest
|
![]() mmm :/ musze z nia pogadac ... a co do berettona lol pamietam jak mial 12 lvl i sie mnie codziennie pytal o rzeczy takie jak gdzie sa ghoule i jak pacca kupic a to pies jeden sabaka ... :/
|
![]() |
#6085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() gud luk ewrybadi co piszą dzisiaj egzaminy oczywiście w środe też ;p
|
![]() |
![]() |
#6087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Poziom: 263
|
![]() up
Powodzenia i szybko po zdanych egzaminach wracajcie do gry.... ![]() ![]() ![]() Edit. Literówka
#6089 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
Lokacja: Bialystok
Imię: Haszek
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Mój nick w tibii to Sca'ton.
Chciałbym poznać all to mój pierwszy post na tym forum. Mam nadzieje ze mnie zaakceptujecie. ![]() xD |
![]() |
![]() |
#6090 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() @Sca'ton
Cześć, ja też grałem na Refugii. Miałem 45 druida i nawet spoko eq i troszke kasy, ale od 3 miesięcy gram nim mój kolega i zbiedził postać do 42 levelka, kase przepie***lił ;/ Mój nick na Silverze to Royal Voltex, napisz jak chcesz. |
![]() |
![]() |
#6091 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() @Scate
tutaj trzeba zasłużyć na szacunek ciężką pracą tak jak inni ale (nie wiem jak pozostali) mogę wpisać ciebie na listę neutralną jak zobaczę że coś tam bedziesz ździebko pomagać to będziesz na mnie mógł liczyć @ Royal Voltex ja nadal nie usłyszałem od ciebie "przeprzaszam" za tamte bluzgi -.- @ seba Sebek zaklep sobie wolny piątek po południu coś sie wykombinuje żeby ftp ciebie nie ścigało w tym dniu i na dragi mozna sobie na lajcie biegać głównie po loota bo wątpię ażeby były straty. Byłeś ze mną nie raz i nie dwa więc wiesz jak ze mną jest ![]() |
![]() |
![]() |
#6092 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Why solo na dragi nie pojdziesz... ? |
|
![]() |
![]() |
#6093 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6094 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty gadasz... Wastujesz PRAWIE tak samo tyle ile na 40 czy 50 (Chodzi mi o Palka). Jezeli masz ten sam dyst to nei widze roznicy. Jedynie rozni sie szybkosc, ale na dragach niej ets ona potrzebna ;p
@Na marginesie 09:20 You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. |
![]() |
![]() |
#6095 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Lul a nie wziales pod uwagi tego ile on ma hp... ja sie vituje od ~300hp. Kiedys jak mialem 475hp i siedzialem na dragach to bylo straszne tylko waste a teraz jak mam ~760hp to juz luzik... On palkiem na 31 lvlu ma teraz 415hp.. z czym do dragow? co hita sie leczyc?
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |
#6096 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6097 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() @Kasztaniaczek
Ale szybciej zabija dragona, przez co dostaje mniej hitów od niego, dzięki czemu traci mnie zycia, z czego wynika że mniej się leczy, a to równe temu że mniej traci kasy. ;] @Omo Ja też od Ciebie nie usłyszałem przepraszam, a to ty zaczełeś. |
![]() |
![]() |
#6098 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6099 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Wiec mi nie mow ze przez to "szybsze zabijanie" idize mniej leczenia bo na 100 lvl na 5 dragow idize vitka na dla 1 czasem 0, a na tym lvl ten dist mu nic nie da.... @Galera A ja miedzy 39 a 52 widzialem ogromna roznice.... Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 25-04-2007 o 16:58. |
|
![]() |
![]() |
#6100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Aa nom ja swoja przygode z dragami zaczalem na 39 albo 40 lvlu. Wiem ze mialem ~495hp (85 dist). I roznica expienia wtedy w porownaniu do teraz byla ogromna. Wtedy na draga szly srednio 2 vity rzadko wiecej i rzadko mniej. Teraz czasami po 3 dragach mam 1 vite wasted. Tak jak mowi Markiz, o wiele wazniejsze na dragach jest to ile ma sie hp niz jaki dist.
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |