![]() |
#6143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() A ja 69 po meczu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() W wykonaniu graczy The Gunners.
@Down Murzyni kierują się prawem dżungli, więc mogą. Van der Sar (Kuszczak) Neville(c) Ferdinand Vidic Evra (Evans, Rafael) Ronaldo Carrick Anderson Park (O'Shea, Giggs, Nani) Berbatov Rooney (Tevez) Gdyby nie kontuzje byłoby tak (dodatkowo wprowadzony Nani zamiast Parka): Van der Sar (Kuszczak) Neville(c) Ferdinand Vidic Evra (Evans, Brown) Ronaldo Carrick Scholes Nani (Hargreaves, Anderson, Park) Berbatov Rooney (Tevez) Brown>Neville (45') Park>Nani (60') Tevez>Berbatov (75') Powinienem zostać menadżerem, prawda? Arsenal nieco porozbijany: Almunia (Fabiański) Sagna Gallas Silvestre Clichy (Djourou, Toure) Walcott Diaby Fabregas Denilson Nasri (Song, Ramsey, Wilshere) Bendtner (Vela) mudżińsko siem zrobiło ;[ W angielskim klasyku zobaczymy na pewno 4 piłkarzy z Anglii w drużynie Manchesteru (+ szansa na jeszcze 1), a w Arsenalu tylko jednego (+ szannsa na jeszcze 1). Do tego w drużynie gości znajduje się jeszcze dwóch zawodników z wysp, ale obaj na rezerwie, a w drużynie Arsenalu jest tylko jeden taki zawodnik (także w roli rezerwoweg). Nie chce mi się liczyć średniej wieku. http://www.justin.tv/widgets/jtv_pla...channel=gs76gs Już o 13:45! Nie mogę się doczekać. Ostatnio edytowany przez Ditto - 08-11-2008 o 13:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6145 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Większość jeszcze nie jest w wieku, w którym mogą uprawiać seks ; P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6146 |
Zbanowany
|
![]() Taki mój skrót (będę edytował):
rooney 4' blad bramkarza, zlapal pilke po podaniu od obroncy anderson 5' strzal z wolnego w polu karnym carrick 5' wolej obok slupka berbatov 8' gol ze spalonego ronaldo 9' strzal z wolnego bendtner 10' glowka nad poprzeczka rooney 12' wolej obok bramki nasri 13' wrzutka na pole karne fabregas 15' dosrodkowanie z wolnego diaby 15' wolej prosto w bramkarza rooney 17' strzal nad poprzeczka ronaldo 20' dosrodkowanie blisko bramki fabregas 22' dosrodkowanie z wolnego nasri 22' gol po strzale z woleja, pilka odbita od neville'a neville 24' wrzutka na pole karne gallas 26' zolta kartka za faul na parku ronaldo 27' strzal z wolnego fabregas 28' strzal obok slupka park 33' strzal w bramkarza ronaldo 34' strzal z wolnego clichy 38' strzal obok bramki sagna 39' zolta kartka za faul na parku walcott 40' wolej nad poprzeczka ronaldo 43' dosrodkowanie z pola karnego, przejal bramkarz berbatov 43' spalony w polu karnym do bramki bardzo bardzo dynamiczna gra, pozniej wolniej przegapilem kilka fragmentow, wiec nie jest to idealna relacja. do tego moglem pomylic pilkarzy, albo zle opisac sytuacje, ale mysle ze komus sie przyda. poczatek pierwszej polowy nalezal do manchesteru, arsenal chwile pozniej zlapal swoj rytm, dobra gra wysokimi pilkami, az do zdobycia bramki, pozniej powtorka z poczatku spotkania, tyle ze gra wolniejsza, wiele sytuacji dla obu druzyn, ogolnie gra wyrownana, mysle ze w drugiej polowie wejdzie vela, gdyz bendtner nie radzi sobie za dobrze drugiej polowy chyba nie pisze Ostatnio edytowany przez Ditto - 08-11-2008 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No i szkoda. Trzeba kibicować dalej
![]() Gogo Yoh, teraz masz pole do popisu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6148 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komu ?
Ale i tak jedna jaskółka wiosny nie czyni.
![]() |
#6149 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Teoretycznie strata Almunii to wzmocnienie dla Arsenalu ; P Fabiański pewniejszy jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 |
Zbanowany
|
![]() Arsenal wygrał, ale dwie bramki to za dużo
![]() @Edit Strasznie się śmiejecie, że nie oglądałem do końca? XD @Down noob ;[ Ostatnio edytowany przez Ditto - 08-11-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6151 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() @up: Hrhrhrhrhrh noooo ;d lmao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() I Liga
Flota Świnoujście Kmita Zabierzów 1 : 1 GKP Gorzów Wlkp. Korona Kielce 0 : 2 Warta Poznań Widzew Łódź 3 : 1 GKS Katowice Tur Turek 1 : 4 Odra Opole Stal Stalowa Wola 3 : 0 Znicz Pruszków GKS Jastrzębie Jejeje... 1 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Barca cholernie przypomina mi Arsenal z poprzedniego sezonu. Początek rozgrywek i też byli niepokonani, mogli niszczyć każdego, a ich gra była cudna. A jak skończyli, nie muszę chyba przypominać, co ?
![]() |
#6155 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6156 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam się. Do kościoła - Feel'a słuchać. Real ma igłe, która zabłyśnie raz na sezon. A my mamy czarną perłę, która błyszczeć nie przestanie ![]()
![]() |
![]() |
#6158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() 1. http://www.fibaeurope.com/draws/video.htm
Wklejam filmik z wczorajszej prezentacji, absolutnie robi wrażenie! Kapitalne przedstawienie, swietna muzyka i te urywki z ME w 1963 r... Podobno jest pomysl, by pokazywac ta prezentacje w kinach przed seansami. Jestem za, bylaby to chyba pierwsza dobra reklama Eurobasketu. A Polska jest w grupie z Turcja, Litwa i Bulgaria, jakby ktos nie wiedzial. 2. Wielki szacunek dla Barcy i podziw. Ale zobaczymy co sie wydarzy juz w 1/8 finalu, no dobra 1/4 finalu Ligi mistrzow i w meczech z Realem/Villarealem, tam bedzie decydowac dyspozycja dnia. 3. Wszystkiego najlepszego, GRANDE ALEX! Ale cos mi mowi, ze nie strzelisz dzis z wolnego ![]()
![]() |
#6159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Imponująca prezentacja. Czekam z niecierpliwością na eurobasket i mam nadzieję, że Polska chociaż z grupy wyjdzie a szanse ma
![]() edit: UP: Del Piero w 40 minucie ukłuł. Nie wiem czy wolny czy nie, ale respect. ![]() Ostatnio edytowany przez Fintex - 09-11-2008 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6160 |
Użytkownik Forum
|
![]() no pewnie bo Rasiak>Eto'o nie?? daruj sobie...
![]() |