![]() |
#6141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() @up
dodany do vip, moglbys chociaz zfakeowac te je bane blackd, noobisz sie ziomek, mam nadzieje ze zrobisz kiedys nocke i chetnie oddasz ten g armik
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 26-03-2008 o 22:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Lokacja: Warszawa Brd
Stan: Niegrający
Imię: Caldi
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 35
|
![]() @up
jak poznales ze blackd? @ Down no jakiego powodu je obcinasz??....
![]() ....Nie pomoze Ci parasol,To Jest *u*** gradobicie.. Ostatnio edytowany przez Damiaan - 26-03-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6143 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Lokacja: W mieszkaniu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plaster'ek
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera\../ \../
Poziom: 40+
Skille: 75/70
Poziom mag.: 4+
|
![]() Cytuj:
@Up Wole byc ostrożny bo za głupie TBI GG też lecą bany ^^. Ostatnio edytowany przez Plasterek - 27-03-2008 o 07:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
No wlasnie jak poznales ze blacked ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6145 |
Użytkownik Forum
|
![]() ajj sie gra sie wie, spoko sprawdze jak nie bocisz to zwroce honor : )
zeby nei bylo bez ssa stary lure na najukochańszym spawnie pod słońcem ajj nie poexpili ![]() Kuzwa kiedy to bylo, nicole krzakował w 5 sekund całe wejscie a ja roz*****ałem hydrami team haha gubili sie ![]() ![]() ostatnio to w ogole mało gramy, humm.. @edit Wsumie to mi sie nudzi i jednak powiem co skłania mnie do takiego osadu adv 41 level owego plasterka~ http://img88.imageshack.us/img88/8170/41ef2.jpg Typowy lighthack ustawiony na 100%, ludzie kochani nie podkładajcie sie sami, poza tym na forum juz ktos zarzucał ci 'botowanie' i dziwił sie czemu wbiłes adv bez bota Wydaje mi sie ze jestes pewnym 80+ekiem ktory juz padl od nas na bocie (pozdro gruby ziąąą) Co jeszcze moge dodac, ahh no tak oczywiste bpki, idealne blackD, potrzebujesz miec otwarte bpki by mogl chowac ci w nie loot, nie mozesz miec ich otworzonych poniewaz po rozwinieciu nei zmiescil by ci sie loot, wiec masz je po jeden linijce na hidden Wiem ze mało osob o tym wie bo ja ktorym advie zrobiłem tak ze swoimi bp'kami i nikt nawet nic nie powiedzial : >> Styka ziomek? A i ku ścisłosci, na tych twoich 'pro mega bezpiecznych zolwiach' tez idzie pokarac dosadnie kolesia nie na afku :< tak wiec panie plaster dzien dwa i zobaczymy kto ci tak naprawde expi, kwestia naszego lenia Pozdrawiam mam nadzieje ze wyczerpujaco odpowiedzialem :> Hmm jak to powiedziec w twoim jezyku zebys zrozumiał? Exiva close?
Chcesz być zajebisty? Zajeb mi styl! Gdybym był tobą też bym chciał być taki jak ja! Ostatnio edytowany przez Sir_Piapi - 27-03-2008 o 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6146 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1 Lighthack wcale nie świadczy o blackd ^^ bo tak jak calfre robiła screena w pasku ma tbi gg a to raczej cavebota nie ma więc ma go do lighthacka. Tym 80 grubym ekiem nie jestem ale znam go z rl. Pozdro 600
@Edit Jak tak wam przeszkadza że obcinam screeny i że są ch**owej jakości to będe je przycinał tak jak Frut żeby tylko było widac Adv i chara. Ostatnio edytowany przez Plasterek - 27-03-2008 o 07:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6148 |
Użytkownik Forum
|
![]() A widzisz, i jednak kto mial racje? nie oklamuj mnie i innych, bo zal mi ciebie, tego jak sie wypierasz a jednym screenem potrafisz zbłaznic sie
Nie musisz wstawiac w ogole screenow jezeli maja to byc screeny w 100% na bocie to zadne osiagniecie @up, skad masz takiego screena?
![]() |
#6149 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Plasterek - Wczoraj o 17:54.
i wszystko jasne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 |
Użytkownik Forum
|
![]() =), no żałosny jest, teraz przyjdzie i powie ze zrobiłes fake'a i ze on nie ma bota, no albo powie ze ma ale nie używa tak taak..
![]() |
#6152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Strzegom
Imię: Don Witold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Poj za stoka
Świat: Honera
Poziom: 165
|
![]() Na Demona Wrl's bez tibia GG by bylo ciezko kazdemu xD. Z pewnością Calfre używa go do odkrywania niewidzialnych ;p, ja tez to robie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Wolin
Imię: Misiek'Snajper
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
|
![]() WORLD TRADE MY REFUGIA YOUR HONERA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6155 |
Użytkownik forum
|
![]() A żebyś wiedział że Blackd Rox ^^ żal mi dzieci NG ^^ mają zacieche że za darmo sobie scrackowali bota i robią PG. Owszem używam bota ale tylko jak jestem w domu więc wiesz na rotach mnie nie trapniesz ^^ Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6157 |
Użytkownik forum
|
![]() Uważasz, że używam Bota NG? Jestes w grubym błędzie. Nigdy nie używałem Botów. Sorry nie jestem fajny :<
Moja Postać ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez michcio88888 - 27-03-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6158 |
Użytkownik forum
|
![]() @2x Up
No i co dzieciaczku napisałeś idiota i co masz satysfakcje? idź powiedz mamusi jak mnie wyzwałeś BTW. Nie grasz na honerze to nie udzielaj się w tym temacie chyba że komentujesz zdjęcia. Pozdro @Up Nie wcale tak nie sądze ale mówie tylko że ludzie do blackd sie czepiają a to że dzieci ng grają dalej to jest ok ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Imię: Ancaux
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Toxic Fire
|
![]() lv
![]() x razy up nie ważne jakiego bota uzywasz i tak jesteś boterem, a poza tym smiejesz się z ludzi co za darmo crackują boty? Masz racje nie ma to jak tracić rl kase na nie co nie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
|
![]() 2xUp NG pod względem leczenia jest lepszy od BLACKD ale gorszy pod względem reszty według mnie czytałem opinie i sprawdziłem to ale nie pamiętam passów do NG i używam BLACKD.
Pozdro Yogih
16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: jak sie loguje to jest napisane free account 16:27 Yogih Zamias [72]: tak 16:27 Vladimir Rzodkiewka [57]: na tym spisie harow 16:28 Yogih Zamias [72]: ale to na tibia.com sie sprawdza Pozdro dla moich wszystkich kumpli Roga Femir Yogih zamias Nevinis Sir Sila Ptak Honeriowy Xaton Nextion Ostatnio edytowany przez Draal_chatoe - 27-03-2008 o 19:38. Powód: bo lewe oko w prawej nodze kolegi mnie bolało |
![]() |
![]() |