![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vi Mot Rubb
Świat: Obsidia
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() @Maiev
Nie wazne ile kto ma lat,do jakiej szkoly uczescza.Znam mase swietnych osob ponizej 15 roku zycia,i powyzej 27.T ze chodzisz do gimnazjum nie oznacza ze masz pusto w bani,wrecz przeciwnie nie raz taki "mlody" ktos okazuje sie byc o wiele bardziej wartosciowym od tego starszego.Jezeli dla Ciebie powodem do dumy jest to ze chodzisz juz to "LO",,to gratuluje.Sam skonczylem wlasnie II L.O. i co moge powiedziec to tylko to ze wolalbym wrocic do lat gimnazjum,gdzie sie o*******alem,i spotykalem z znajomymi na podworku. @Boixos Chce tylko sprostowac dlaczego doszedlem do Vmr. W stosunku do Ciebie moj charakter pozostal nie zmieniony,wierze w to co napisales na priv,mam nadzieje,ze przyjdzie nam kiedys sie jeszcze spotkac na rl miedzy innymi z Toba,Kiroyem,Angatevonem. <3 @Do wszystkich, ktorzy pisza,ze Last Sunrise przegralo,moim zdaniem to wcale nie koniec.Pozatym skoro wiecie wszyscy lepiej to dojdzie do nich i pokazcie na co was stac.Chwala im bo byly to jednyne osoby,ktore sprzeciwily sie "ngersom" Ostatnio edytowany przez Van007 - 18-06-2007 o 21:28. |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Swidnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maiev Xothic
Profesja: Royal Paladin
Gildia: License to kill
Poziom: 71
Skille: 81/42
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Van jedyni no jedyni
![]() Co do tych ludzi i ich szkół. Ja ich nie wyśmiewam nie wytykam. Dla mnie szkoła nie ma nic do osobowości ale akurat ten przykład który dawałem się do tego odnosił dlatego o tym wspomniałem. |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Bielsko-Biala
Stan: Na Emeryturze
Imię: Van Del'Sal
Gildia: Vi Mot Rubb
Poziom: 98
Skille: xx
Poziom mag.: 64
|
![]() Nie wszyscy zostali zmuszeni przez "ng".
|
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Zywi kurwa juz naprawde nie moge sie sluchac jakbylem w ng protektowalem 5 osob ktore mi placilo + moich rlow , i znowu kurwa w dupie byles gowno wiesz .
tak kurwa Ty wiesz przez co przegralismy bo Ty wiesz najlepiej , kiedy plakales ? jak Cie ubili , kwiczales jak bura suka. .wracam ogladac amecian psycho. |
![]() |
![]() |
#605 |
Guest
|
![]() Jeden z moich bardzo dobrych kumplow powiedzial kiedys ze Polacy nigdy nie beda rzadzic serwerem. Przez dlugi czas toczylem z nim spor o to ze to nie prawda i ze wcale nie jest powiedziane ze polacy nie moga dojsc wladzy. Nie biore udzialu i nie bralem w wojnie ze wzgledu ze oba moja chary zostaly zjebane i poprostu znudzilo mi sie to juz, ale to nie jest wazne w tym momencie.
Problemem jest nie to ze osoby grajace w tibie w wiekszosci sa w wieku gimnazjalnym. Problemem jest to ze Polacy nie tyle nie potrafia sie zgrac (bo udowodnili to wieloma swietnie przeprowadzonymi akcjami) ale chodzi o to ze jak tylko uda im sie przejac inicjatywe to zaczyna sie anarchia. I konczy sie to wzajemnym insultowaniem na vencie az po na okradanie. Wiem , ze wielu mi powie ze gowno wiem o Ls, ale wierzcie mi ze chyba 80% graczy z obsidii wskazaloby wewnetrze klotnie jako powod kleski. Chociazby to co napisal Taer, opisal dosc szczegolowo sytuacje panujaca ostatnimi czasy w Ls. Mysle ze nikomu by sie to nie podobalo, zakladajac ze to co powiedzial to prawda. Wiec wcale sie nie dziwie Zielaq'owi, Rybie i innym ze wyjebane maja juz na to bo wkoncu ta gra jest dla przyjemnosci a nie po to by szargac sobie na niej nerwy. Mysle ze bezwzgledu na to jak to sie skonczylo i w jakich okolicznosciach, wszystkim osobom walczacym przeciw Ng naleza sie slowa uznania.. Blacov aka Angatevon, Ostatnio edytowany przez Blacov89 - 18-06-2007 o 22:19. |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() po pierwsze:
maiev lapsie wy*******aj stad. jak juz ktos wczesniej napisal: w dupieś był gównoś widział - zawryj ryj a tak wogole to BURN ORDER OF NIGHT jak kurwa nie pałam miłością do taera to az mi sie serduszko cieszyło jak wy klapsy padaliscie. odnawiany ORDER ! reborn kurwa! muslicie/mysleliscie ze cos bedziecie znaczyc ? jestescie pionki w stylu no war, lova & peace. kazdy nobek ma was w dupie. i musze powiedziec ze jak macie tam niby lvle, to o wiekszosci nic nigdy nie slyszalem.(now flame me) co do LS i NG to wolalem zeby wygralo ng ale huuj nie pisze po forum ze "taki i owaki to kurwa, dziwka, pizda, szmata i do tego z gimnazjum" bo powiedz mi chłopcze: huj mnie to boli ?? kthxbya |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu trzeba się pogodzić z faktem że bardzo rzadko się zdarza żeby gildia która rządzi od początku serwera nagle straciła władze. Tutaj akurat widzimy przykład totalnego chaosu wśród polaków. Z relacji na forum itp. zauważyłem że sytułację zepsuły kłótnie LS, masowe wypłacanie się LS, a także (chuj wie kto to jest, nie wnikam i mam to w dupie) pekujący Tina Greer który ma najwięcej do powiedznia w każdej kwestii a ma 50lvl i jest nice.
|
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sklepa taki kozak pokaż nick zobaczymy czy nic nie znacze ;>
Order to order masz problem do mnie to pierdź pod nosem co tam chcesz ale do mnie nie mieszaj w to reszty która o życiu takiego burak niewie nic Pephy dalej mi nie sprecyzował kiedy płakałem może dlatego że KURWA nie płakałem więc Pephy albo daj przykład albo nie pierdol głupot. |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() zal mi cie piczu. nara.
|
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Poziom: +++
|
![]() A nie mowilem ze Nebula gejsy to tylko problemy
![]() teraz sie wszyscy o tym przekonaliscie ze ta banda idiotow moze miec tylko hunta. kolega mi mowil ze oni od poczatku grali dla mannowa ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @zywi
mam ci kurwa podac godzine minute i sekude ? napisalem 2 razy ze plakales jak Cie ubil Tina i ktos tam jeszcze . placz i zgrzytanie zebow. |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Chlopaki dobrze mowia ! Dac im denaturatu !
Tak w ogole to Hail NG. Ostatnio edytowany przez Ravuse - 18-06-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() @sklepa
zamknij morde bo zalosny jestes <kropka> @reszta nadal nie kumam o huj sie all kloca na tym forum. |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() @neo
zalosny to tu jest Zywi @Nebula Boys sorry ale wam sie we lbach poprzewracalo ostatnio. myslicie ze ktos sie przejal waszym wyplaceniem w sensie walki to sie grubo mylicie,bo do walki doszedl od was de facto tylko Knakk Xertizo i Vuzox.reszta z was robila glownie atmosfere i pomagala,bo wyszlo jak wyszlo i musieliscie dolaczyc do walki wczesniej niz mieliscie.przejelismy sie bardziej tym ( przynajmnie ja )zze cos bylo kurwa nie tak jezeli ludzie walczyacy razem z nami nagle sie wszyscy wyplacaja i udaja strasznych kozakow.zawsze darzylem was sympatia i dalej darze,ale to co wy teraz robicie-nie spodziewalbym sie tego po was..10 dni temu elo mega koledzy a teraz cisniecie po nas bez pwoodu..mysle ze sie przestraszyliscie sie mozliwosci straty charow..to wasze odlaczenie byl jakos dziwnie nagle? chyab zapomnieliscie kto was pocisnal na goromie ![]() no nic ![]() jezeli kogos z nebulasow nie wymienilem to sry ale spiacy jestem ;d; :0 @Van mam nadzieje ze mi wierzysz,a i na wspolnego browarka z toba i wuja kiroyem mam nadzieje ;d <3 ZAareczam was ze to jeszcze nie koniec,choc mamy co zostawic po sobie ![]() ![]()
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 19-06-2007 o 02:58. |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pephy ale wymyśliłeś bez kitu. Komu ja płakałem po deadzie ?? Padłem na wojnie. Nawet się nie zdenerwowałem nikogo nie msg nikomu nic nie mówiłem więc niewiem co Ty sobie uroiłeś ... Piłeś coś ?? xD
|
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sklepa nie pasuje Ci to nie czytaj i nie pisz nic w moją strone wyskakujesz jak jakiś Filip z Konopii nicku nie podasz bo osrany jesteś od karku po pięty i jeszcze sapiesz -.-
|
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciiiiiiiiiiiii
|
![]() |