![]() |
#601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Świnoujscie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yong steven
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 112
Skille: 95,67
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie mogę się nadziwić ile emocji wywołuje was ta na pozór prosta gierka, no i co tego ze ktoś padł, jak to tylko gra, zdarza się logam się i jadę dalej i czerpie przyjemność w granicach rozsądku, a nie wykłócam się 30razy kto jest lepszy.
A świeże powietrze tez wam nie zaszkodzi ;] w końcu mamy lato i można je spędzić aktywnie: jeziorko , basen, rowerek, zarabiając kase na blessy zbierając truskawki w hiszpani, tyle opcji a wy tracicie czas na takie pierdoły, jak dead Gaury i roztrząsając czy zrobił to specjalnie czy zlamil ;] porostu gratuluje wam młodzieży waszej dociekliwości i dążeniu do perfekcji w świecie Vr.;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa
Imię: Ancient Bolter
Gildia: Correctional Facility
Poziom: 121
Skille: Dist 96
|
![]() Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.
M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje. Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =). Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0 Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie. Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online.
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
a tak na powaznie, zawsze chuj wiedziales, i pewnie w tej kwestii tez sie nie dowiesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
![]() |
![]() Najlpeszego kiko one more time xd
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi Ostatnio edytowany przez Scroopy - 20-07-2007 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Ader@ Twoje posty sa poprostu zalosne
![]() Bolter i reszta @ Roxx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
|
![]() no szkoda szkoda , ale to dluzsza historia, opowiem ci jak sie zobaczymy
![]() a co do melanzu, tez niemilosiernie sie schlalem, macios z kondziorem musieli mnie pod drzwi podprowadzic xDDDD oczywiscie za twoje zdrowko, 100lat! bede za 2 tyg +/- cu
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " HAHAHAHAHAHA informacje z pierwszej reki hHAHAHAAHAHHA /polewa
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Zbanowany
|
![]() Btw day zdiecie na tibia.pl Kozaczku :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dawno tu nic nie pisałem z co do wojny jebie mnie to już , że przegraliśm i tak nie byłem na większosci akcji pod koniec.
@ Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można. @ Ader i Mori jak widze wasze posty to mi sie troche głupio robi. @ Co do Ciebie Mori nie będe nic mówił ale Ty jak mówisz zey Ader nie spędzał tyle czasu przy komputerze. To co Ty robiles 2-3 lata? 120 pal i 170 najt.TEz napewno ostro nie wychodziłes z domu __________________________________________________ ____ Pieniądz to nie wszystko, Jak miłosc to nie z dziwka <3 Gosia ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wydaje mi sie zeby ktos od nas by chcial z wami sie piwa/voodki napic....
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 21? ;o o kurwa ale ten czas szybko za*******a... be the way, a ja jestem zbyt leniwy ;]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]() Taki mały offtopic:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=kredyt Filmik z wczorajszego dedzikona Macksimusa ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zbanowany
|
![]() Haha Dzieks Wpadlismy i zrobilismy zadyme XD Tak jak przeciwko Punishment
Macksimus by Ancient Bolter and Wojtemo Koscian Macksimus by Ancient Sorcererr Haxezod by Ancient Sorcererr Ah ten biedny Sagaan a powiedzialem mu ze kiedys go dojade w najlepszej sytuacji ![]() 500k Wystarczy |
![]() |
![]() |