![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Widzieliście na tibia.com temat wybory na prezydenta Iridii?
Kolejna okazja do nabicia posta przez Allex Rice bądź tych lizidupuf :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nove
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thorius Nesus
Profesja: Knight
Poziom: 32
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Ogladalem wlasnie teleexpress i co widze ?
Tibia ........xD Reporter podal informacje ze zatrzymano 3 osoby z Rybnika za oszustwa na allegro przy sprzedawaniu gps....... Sprawcy wyludzili ok 18 tys. nic nie dajac w zamian .... Ciekawe kto sie nie lognie w najblizszym czasie ![]() Pozdrawiam xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() rzadko to cie robili : OOOOOO (rzatko po twojemu :S) nie moglem sie powstrzymac : O albo jak wolisz powszczymac : O
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]()
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie i ludziska sprawa jest : O
przed wojna mialem 150 msg ze ich anima bije i zeby cos zrobic : O tyle osob chialo wojne robic ze o rany : O ale to bylo do przewidzenia xD i mam taka sprawe ze jak macie jakies uhy najlepiej 5, 10 + bp to sellnijcie mi okooo ? Thx ![]() a za wojne mozecie w duzym stopniu mi podziekowac :OOOO (beda wolne expowiska i wogle !) ghaha _/ Miniek To jest ostatnia szansa dla mnie i wogole : O Kebab mnie huntowal jak mnie zabili : | <cry me a river > : | ale trzeba bylo cos wykminic : D no i sie udalo : O jescze neztaSy doszly do animy to juz wogole XDDXD pamietam slowe mewtu 'jak nie zabije polaka to nie moge spac' : O dobrze ze neztas doszedl do wojny juz sie balem ze do konca zycia bedzie neutralem : O tyle ze nicpon supportuje anime ![]() to co sadzicie o animie, menidlu etc pozostawiam wam xD taki mamy swiat jaki potrafimy stworzyc ! pamietajcie o tym breeeeeeee
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Stan: Początkujący
|
![]() w ogóle* sie pisze durniu ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() a moze :O postanowilem wpisac w gogle bo nie mam slownika : ( i nie chialo mi sie szukac około 2,620,000 dla zapytania wogóle. (Znaleziono w 0,03 sek.) około 2,810,000 dla zapytania w ogóle. (Znaleziono w 0,03 sek.) sam nie wiem :| moze i masz racje : O no ale zeby wyzywac od durnia : |? nie jestem 'miszczem xD' ortogtafii no ale tez nie robie bledow typu jusz, jurz, etc :O
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Podana fraza - neztas jest czadowy - nie została odnaleziona.
nie jestes czadowy :/ Wyniki 1 - 1 spośród 1 dla zapytania neztas sharuje. (Znaleziono w 0,10 sek.) i szarujesz ;< opowiedz nam swoja histore z dnia na dragon lair |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nowhere
Imię: Wodny Spawacz!!
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bongo <3
Świat: Iridia!!
Poziom: 40~
Skille: 100+/50
Poziom mag.: 40
|
![]() Originally posted by Lugzandrol on 21.08.2007 15:55:16:
> better not to touch tom-mazi. He is rl of some pl's > who are taking part on the war and will join soon. Chciałem go zabić razem z Deatlhy Inhabitants, mam porządnego reasona, nvmd.. Czyli Aure, Anas, pewnie Jurand dołączył do wojny, mniemam że do Arc, a jak pytałem nazgula powiedział że jak dostanie inva to pomyśli (czyli na 100% wejdzie...) Apropo Aure już na Paccu śmiga..
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Wyniki 1 - 10 spośród około 318 dla zapytania ripper jest czadowy. (Znaleziono w 0,31 sek.)
Wyniki 1 - 10 spośród około 759 dla zapytania ripper jest zajebisty. (Znaleziono w 0,08 sek.) Wyniki 1 - 10 spośród około 36 dla zapytania miniek ma downa. (Znaleziono w 0,14 sek.) Wyniki 1 - 7 spośród 7 dla zapytania arc dostanie po pizdzie. (Znaleziono w 0,21 sek.) A teraz gwozdz programu Wyniki 1 - 1 spośród 1 dla zapytania bongo team pekujemy dzis. (Znaleziono w 0,11 sek.) Plotki z Iridii - Strona 54 - Forum Tibia.pl Sam jestes zalosny ;x - chuj - brawo yeti odgadles tajne haslo programu xd? @Bongo team W tv mowili, ze dzis wieczorem pekujemy; ) ... HAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA HAHAAHHAHAHAHAHAHA GOOGLE _/ XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() To sie kurna narobilo....
Have fun! Ciekawe kto ugryzie najwiekszy kawalek tortu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#616 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie wiem , nie widziałem : d tylko na dobreprogramy.pl onecie i wp widziałem tą 'moją wersje' : o a jak to jest w końcu to sam nie wiem Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 23-08-2007 o 01:48. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() @up
Serio w teleexpresie mowili rybnik........... Nie jaralem jeszcze jak to ogladalem,pierwszy blant okolo 19-stej. Nie wydawalo mi sie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102