![]() |
#601 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wjechałeś mi w słaby punkt, idę się powiesić! ![]() Cytuj:
@down: Kształt nie dopracowany, no i trochę za blisko siebie stoją, dlatego tak wygląda xd
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 01-11-2008 o 18:37. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() @X-Zero
A mnie sie nawet podoba. Nie czepiam sie otoczenia bo wiem ze trenowales efekty. Niby szajowo to wyszlo ale mnie jakos sie podoba xd @Shiz Krowa rox! xDDD Osobiscie mnie tam zabardzo sie nie podoba (po prostu ok) ale nic nie mowie bo sam bym leprzej nie zrobil (nienawidze robic potworkow, only outfits ;3). Blotko troche nie wyszlo ale owiele leprze niz wczesniej. Graficzki spoko. Trenuj dalej z tym blotkiem. @Herbi_Oxyna Taki maly offtop na poczatku... Eeemmm twoj nick mi sie z lekka kojazy z jakac pasta do zebow xDDD A co do twojej pracy to tak: Outfit zasysa, rasengan rowniez, dymek jakis "pokraczny" a kunaie chyba nie twoje bo sa one z Ragnarok Online a zaslona z OTS'a Naruto Maniax (moge sie mylic wiec jak nie to sry ;p). Ogolnie cwicz dalej i dawaj cos z latwiejszymi outfitami jak z tymi trudniejszymi nie wyrabiasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zbanowany
|
![]() Kolejny etap Narutomaniaków w dziale "FAKE'I" ;>.
<Yeah! Ale zaje*iaszczy mam humorek ;D> @down Leży i kwiczy<pokazywałes mi na gg xD> ale sam lepszego bym nie zrobił xd. Ostatnio edytowany przez Shiz. - 01-11-2008 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra ludzie odrazu mowie ze all zlewy sa dopuszczalne xDDD (sam moj stary sie z tego zlewal). Nigdy nie mialem stycznosci z robieniem potworkow a szczegolnie takich rozmiarow i mozna powiedziec ze jest mo moja pierwsza graficzka tego typu. Hmmm wywnioskowalem ze jednak pozostane przy outfitach xD
![]() P.S. Buahahaha, ale gowno xd Gamabunta sux, Jiraiya rox! >.< @down Buahahahaha! Ironia plax!? Jiraiya gorszy od szefa? Padam... xd Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 01-11-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Lokacja: W óhu.
Wpisy bloga: 48
Imię: Aragami
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Choosen Ones
Świat: Ziemia
Poziom: 66
Skille: 66/66
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() @up
Jirayia Fajny Ale... Gamabunda jest jest jest... Zajepipipipipi! za jirayie 7/10 Za gama 9/10 Za całość 8/10
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pacz_Knight:
Fajne, tylko przy konturze jakieś dziwne... @Shiz.: Jedyne czego się uczepię to to, że to "błoto" wygląda jak trójka mrocznych postaci, wyłaniających się z ziemi. No i krówka rox. @Herbi_Oxyna: Efekty zbyt wyblakłe, out zryty.
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak btw, co rozumiecie przez łatwiejsze outfity? Niby coś takiego: ![]() (Zakaz kopiowania! Prawa autorskie: Kakashi Sensei {Herbi_Oxyna}) @Pacz To dziwne nakrycie głowy co ma Kage (wyjątkowo uproszczony) ;p http://i35.photobucket.com/albums/d1...e3/hokage1.jpg A Gamabuntę możesz ze zwykłego toada zrobić, tylko go powiększasz 2x, poprawiasz kontur, kolorujesz i robisz całą resztę (Jak się mylę, to nie bijcie) Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 01-11-2008 o 20:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() @up
Co on ma za karton na głowie? xD @Pacz Żabka ładna, ale trochę za mało pasuje do grafiki tibijskiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Shiz
Juz ci mowilem, nieladne xd. Moj leprzy ;p @2up Chociazby zwykle pokolorowane outfity albo polaczone ze soba. Tak pozanawiasem, to co on ma na glowie? Tekture czy co? o.O @edit Taaa tylko ze ten kapelusz kazekage wygladal nieco, a raczej wogole inaczej. Nie byl tak kanciaty a pozatym zrobiles go pod zlym kontem. @down Ty tez sux ![]() Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 01-11-2008 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Rokkenjima
Stan: Usunięty
![]() |
![]() Żaba sux. Jiraya sux.Chociaż po chwili zastanowienia...żaba ma lepsze cieniowanie.
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie kijowe, ale muszę próbować, aby były coraz lepsze.
Promień Nieba ![]() Wężowe ostrze ![]() Tarcza wody ![]() Wiem, że lokacja ssie, out zresztą też ![]() @down Poprawiłem nazwę xD @edit Jeszcze jeden obrazek dorobiłem xD Kula ognia ![]() Ostatnio edytowany przez Herbi_Oxyna - 01-11-2008 o 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Nie chcę wiedzieć, co oznacza przymiotnik (?) "węże"... Chodziło chyba o coś w stylu "wężowe" : D
Takie sobie, raczej słabe. Ale pracuj. @edit No, od razu lepiej to wygląda ;p Właśnie to wężowe może jeszcze ujechać. Ostatnio edytowany przez Glannath - 01-11-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wodna tarcza nawet mi się podoba, reszta słaba.
![]() |
#615 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() Fajna dosyć wodna tarcza
Ten niebiański coś tam nie jest ładny... Osatni obrazek: ogień wygląda jak jajo z dużą ilością żółtka w środku (i to naprawdę dużą) ![]() Ostatnio edytowany przez Haikken - 02-11-2008 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Promień Nieba nie fajny.
Wężowe ostrze fajne, tylko dać więcej na rękę tej... magii. Tarcza wody średnia. Kula ognia jajowata i widać to skręcanie po środku :P Nie używać czasowników - pr0.
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kula ognia mi się nawet podoba, ale jeszcze trochę za bardzo 'plastikowa'. Co do chidori, to mi się nie podoba. Dziwne te piorunki.
![]() |
#619 |
Zbanowany
|
![]() Dam efekty bo robiłem tylko krew i światło :S
Pierwszy raz styczność z piorunami: ![]() Coś w stylu mhrocznej ręki ;o: ![]() Od razu mówię że wzór nie mój. Wiem że przypomina w 20% chidori xd. ![]() Lasery z oczu ;x. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Profesja: Druid
Świat: Astera
|
![]() 1 trochę dziwne
2 nawet ujdzie 3 dziwne 4 ujdzie ![]() |