![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Fortera ![]()
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() hejka, ja mam pytanko czy jest jakiś świat na którym możn wbić 100 lvl bez przeszkód w postaci PA itp. Tylko żeby to nie był nowy świat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja trochę zboczę z tematu...
Mam pytani do ludzi grających na premii...Jak tam jest z PA i PK, bo większość głosów które słyszałem były wypowiedziami graczy, którzy grali tak od niedawna.
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() szukam w swiata PVP z mala zawartoscia noobow i PK, PA (co chyba jest niemozliwe) a chociaz bez grup 10-20 lvl pkujacych. Najlepiej by bylo, gdyby ceny byly w miare wysoki a swiat w miare mlody. Wlasciwie do wyboru mi zostaja : kyra, xerena, selena, ew. morgana lub nebula. Najbardziej podobaja mi sie trzy pierwsze. Co byscie wybrali?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() UP
Ja bym wybrał Kyre Lub Nebule mało lagów co do pk znajdziesz ich w każdej co 5 Kinderniespodziance ![]()
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Hej, szukam informacji o Arcanii i Azurze. Interesuje mnie przede wszystkim ogólna sytuacja na serwerze, czyli np. czy ciężko znaleźć wolnego respa, ewentualne wojny, czy jest dużo PA i takie tam. Pomoże mi ktoś?
![]()
![]() |
#607 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Imię: Adjan
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 35
![]() |
![]() Kilka razy była już opisana, ale powiem co o niej myślę (chyba im więcej opisów tym łatwiej porównać świat ;P)
Większość rozmów zaczyna się od "br?, "pl?" Polacy jednak lubią pisać na początku zdania "ej"... Panuje tu noobstwo i analfabectwo. Wszyscy próbują ci ukraś lootbaga zabić potwory na których trenujesz i cię ztrapować. Gdy coś im się nie podoba piszą "hunted111" Jest tu dużo botterów których chętnie pomogę wam ubijać. Ceny orientacyjne: DSM: 25k - 32k BOH'y: 34k - 40k K legs: 6k - 7k Dragon Shield - 4k - 5k Bp UH: 3k - 3,3k Jak będziecie chcieli coś jeszcze wiedzieć to spróbuje pomóc ![]() Wieczorem sporo ludzi expowiska przepełnione. w godzinach porannych (8 - 12+) można świetnie poexpić ![]() Nie radze tu grać, ale jeśli ktoś chce niech napisze do "Adjan" (Można zrobic wypad na botterów ;PP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
|
![]() Poszukuje świata pvp albo non-pvp
na którym nie ma kolejek i są umiarkowane ceny Jakby ktoś mugł to się nie obraże jeżeli podrzucicie jakiegoś noob seta : P Pozdrawiam Mikolajeeko |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Jaki świat byście wybrali ? ![]() ![]() PS: Zastanawiam się nad Aldorą i Novą ![]() Ostatnio edytowany przez pacins - 14-10-2007 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: Poznań
|
![]() Odpowie ktoś na moje pytanko ?
Czy wogle ktoś tu zagląda? : D Nie moge się doczekać odpowiedzi p.s myślałem nad berylią co wy na to ? ; p @Edit: już nie odpowiadajcie , wybrałem unitere gdyż teraz niedziela godz 20:44 (czyt. Godzina szczytu) Jest 850 online wiec mało , a w dodatku jest to non-pvp więc to co lubie ; ) Ostatnio edytowany przez Mikolajeeko - 14-10-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Guest
|
![]() Odpowie ktoś ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
|
![]() Najlepiej wybierz taki jaki ci najbardziej odpowiada
![]() najlepiej taki, w ktroym nie zabijasz sie z innymi nawzajem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() Nerana
-mozna powiedziec polski serv baardzo duzo polakooff na trade po polsku pisza -ceny jak na nowy swiat bardzoo niskie nawet za niskie np. Crown Armor-15k B Robe-18k BOHy-50k -pk nie ma bo to no-pvp ogolnie fajny serv tylko te ciagle kolejki jesli szukasz polskich gildi bez pytania sie lidera czy jest polakiem ten serv jest dla ciebie ;p niestety duzo thiefow i praktycznie kazdy co kradnie polak -.- Nowy swiat a wykonane poi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Amera
1.polacy , br , hiszpaniole ,niemcy ,szwedzi 2.dość dużo 3. dość tanie: często c legsy za 16k k armor za 4-5k 4.dość fajna łatwo znależć kumpla(albo ja mam dar xD) 5.dość dużo ;/ najwięcej w Venore albo Thais 6.Da się expić i nie jest tak dużo ludzi ![]() 7. normalnie xD 8.bardzo fajny świat mam tam dużo kumpli mało z tibia.pl jest na tym świecei :C a szkoda bo świat supcio Więc zapraszam a no PvP |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Świat: Refugia
|
![]() Candia nie jest taka zła.... plusem moze być to ze jest dużo polaków i sam fakt ze serv non-pvp wiec mozna w spokoju afkowac... Minusy to ogromne kolejki po 14:00 (szczegolnie w weekendy) zawalone wiekszosc expowisk na FACC (na PACC nie wiem bo narazie nie mam jak sprawdzic) dosyc duzo noobow ladujacych sie w expowiska... ale server w miare spokojny duzo spoko ludzi... ceny ogromne ale swiat stosunkowo nowy wiec to sie zmieni w czasie
p-set 800gp - 1K blue robe - ok. 14k jak dobrze wypatrzylem BOHy - od 35 do 45K demon shield - 40 do 50K (tu nie mam pewnosci) polecam ten serv ludziom cierpliwym poniewaz duze kolejki i masa noobow na expowiskach moze wyporowadzic z rownowagi ;P mysle ze choc troche pomoglem xD pozdro PS. inny dobry server to Xerena mimo ze dominuja szwedzi (klan Tengu) to jednak jak sie cicho gra to mozna spokojnie lvlowac i jest male ryzyko wpadki na jakiegos PK Ostatnio edytowany przez xPoniaTx - 21-10-2007 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
![]() Jeśli ktoś gra na emperze niech pisze!!!!!!!!!nick[SPELL][CHAR][MONSTER][/MONSTER][/CHAR][/SPELL]
|
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Grębocin
Imię: Rose Weasley
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Calmera
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() MENERA
-Polacy, Brazylijczycy, Anglicy, Hiszpanie (jak wszędzie) -Polaków jest... można powiedzieć, że bardzo dużo. Jest ich chyba więcej niż Anglików czy Brazylijczyków! Dziś w depo Thais, to prawie wszyscy byli Polakami. Gdy poszłam z kolegą na orc shamany, to też wszyscy byli tam polakami (5 osób ![]() -Ceny? Często obniżone. Np. kiedyś pewien koleś oferował mi crown shield za 70 gp, inny scale armor za 10 gp, a jeszcze inny sprzedał mi moonlight rod za 500 gp (to o połowę mniej niż w sklepie) -To jest NoN-PvP -^^ -O 8 rano osób jest mało, wieczorem osób jest dużo, ale najwięcej osób jest gdzieś koło 13-16 -Rook? Bardzo dużo ludzi, chyba że się wejdzie o - dajmy na to - 8-9 rano, bo zwykle na początku newbie nie mają takiego zapału do Tibii, że wstają o 6 nad ranem i expią swoim charem ^^ -Według mnie ten świat jest bardzo dobry, ludzie się szanują, nie ma thiefów (tylko raz jeden ukradł mi coś), często dają free itemy lub po prostu rzucają je na podłogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Grębocin
Imię: Rose Weasley
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Calmera
Skille: +
Poziom mag.: +
|
![]() MENERA
-Polacy, Brazylijczycy, Anglicy, Hiszpanie (jak wszędzie) -Polaków jest... można powiedzieć, że bardzo dużo. Jest ich chyba więcej niż Anglików czy Brazylijczyków! Dziś w depo Thais, to prawie wszyscy byli Polakami. Gdy poszłam z kolegą na orc shamany, to też wszyscy byli tam polakami (5 osób ![]() -Ceny? Często obniżone. Np. kiedyś pewien koleś oferował mi crown shield za 70 gp, inny scale armor za 10 gp, a jeszcze inny sprzedał mi moonlight rod za 500 gp (to o połowę mniej niż w sklepie) -To jest NoN-PvP -^^ -O 8 rano osób jest mało, wieczorem osób jest dużo, ale najwięcej osób jest gdzieś koło 13-16 -Rook? Bardzo dużo ludzi, chyba że się wejdzie o - dajmy na to - 8-9 rano, bo zwykle na początku newbie nie mają takiego zapału do Tibii, że wstają o 6 nad ranem i expią swoim charem ^^ -Według mnie ten świat jest bardzo dobry, ludzie się szanują, nie ma thiefów (tylko raz jeden ukradł mi coś), często dają free itemy lub po prostu rzucają je na podłogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Selena
-Polacy,Szwedzi(gadam z jednym właśnie),Brazole i inni -Dużo,chociaż mniej niż na innych servach -Normalne -Jest bardzo miła atmosfera,nie ma pekowców ani PA -Jak na każdym servie czyli Carlin ![]() -Nie jest przeludniony,mało osób tu gra ponieważ serv nie jest popularny -Malutko,mniej niz na Nebuli -Bardzo fajny świat,drugi mój server na jakim grałem.Zapraszam serdecznie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zbanowany
|
![]() Aldora:
Występują głównie Polacy, mało Brazylijczyków, Szwedów. Świat tani, ceny jak u djinnów. Atmosfera jest miła,pod warunkiem że masz plecy :> Bez tego łatwo dostać hunta od jakiegos h lvla ![]() Wieczorami zdarzają się kolejki na FACC, expowiska nie są aż tak przeludnione. Rooka nie znam ;P Odczucia? Aldora rox _/ Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 27-10-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |