|
|
#601 |
|
Użytkownik Forum
|
@cieju04
a potem zjawiły się smoki i cię zjadły ciężka historia... tylko zastanawiam się gdzie założyłeś ten czar w miejsce amuletu czy zbroi? @Dwarfik Cytuj: Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post Po jakich akcjach odechciało wam się grać?? U mnie było to tak.... Spokojny train koło depo. Nagle wybiega jakiś palek i zaczyna się we mnie naparzać..... Na full def zgarniałem 30 dmg minimum... Nie mogłem nic zrobić bo jego kumple mnie blokowali.... FS poszedł się chrzanić, a do tego bp runów.... Chlip. Przez tą sytuacje już od 3 tygodni nie gram.... Omg... ale ty noob jestes... Fs-4.5/5k(Majatek prawda?) Bp runów? Uhy ? Ihy? tez bardzo duzo wydales.Mi sie najbardziej odechciewa grac jak takie N00BY robia takie tematy. PS: Myrmidon ] Profesja: Druid ] Świat: Xantera ]------BeSt N00B Poziom: 12 ] Poziom mag.: 4 ] TEN TEMAT BYŁ ZAŁOŻONY KILKA LAT TEMU JAKBYŚ NIE ZAUWAŻYŁ... I MOIM ZDANIEM JEST DOSYĆ CIEKAWY WIĘC NIE WIEM W CZYM PROBLEM...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
|
|
|
|
|
|
|
#602 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
1) jak mnie ino mag walnoł za camba za 300 to tylko 3 sekundy (przerzyłem)
2)Jak kuzyn zaiast dac use with węndkom wyrzycił do wody wędke |
|
|
|
|
|
#603 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Bochnia City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Downhill'Mania
Świat: Candia
Poziom: 35
Poziom mag.: 40
|
@Offtopic
Hehehe, ale Dzieci Neo. Bajki nie z tej Ziemi. @Topic Ja jak były kicki na Titani to 3 deady w ciągu godziny.
|
|
|
#604 |
|
Guest
|
Mi się odechciewa grać kiedy co pół godziny komp mi laguje i jeszcze głupi internet ma 15ms i kurcze lagi nie z tej ziemi... dzisiaj biłem sobie crypty wampy itp. aż tu nagle lag i dostałem troche hitów. Wyszedłem na -2 i nagle antyvir mi sie uaktywnił nie mogłem biegac tak mnie zalagowało a był full resp dlatego ciężko było uciekać aż się dostałem do sali z kilkoma ghoulami aż lagi ustąpią... ale na moje nieszczęście (tak jak zawsze) lagi się nie skończyły i musiałem kurcze na lagach wychodzić a to boli jak idzie manaska za manaską. ;/
|
|
|
|
#605 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2007
|
Był piękny dzień i przyszł dmi do gowy myśl "a może tak pujde sobie na amazonki??" no więc poszedłem ide sobie ide i nagle jebs sie wpakowałem na 5 amazonuw i valkirie nie mialem tarczy.No więc wale i wale 3 amazony majom deda i nagle druga valkiria 17 hp 0 mana i wracam cały w nerwach zeby na jakiegoś nooba nie wejsc i mam szczeście doszedłem do temple wchode
ale nie chcom mnie uleczyć co zrobić no więc siedze i siedze nudze się więc postanawiam szybko przemknoc sie do depo.Wychodze podlatuje noob hmm i wszystkim dobrze znany napis.5 minut nie gralem stracilem scale armor pare gp strzaly. ALe na szczęscie bolty zostały i przychodzi rządza zemsty odnalazlem pk kilka hituw i po nim odzyskalem eq i loota ale grac mi sie nadal nie chcialo Druga sytuacja gralem sobie sorcem wylogowalem się żeby isć do WC podchodze do kompa i.... tragedia zostalem shackowany zazdrościlem kumplow że on ma konto.Ale niestety 2 dni póżniej go też shackowali zrobilo sie głupio że chcialem zeby go tez hackneli Moja biedna shackowana postać:Chose Dragon lvl byl lepszy ale pare deduw |
|
|
|
|
|
#606 |
|
Guest
|
Ded od h lvl za nic ;]
|
|
|
|
#607 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Imię: Szybki'lols
Profesja: Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#608 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Thais
Imię: Saan of Druid
Gildia: Noob United (przestała istnieć)
Świat: Chimera
Poziom: 24
Skille: 24
Poziom mag.: 25
|
Najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała było to jak wbiłem 19 lvl i mi się mana skończyła...Szybko uciekam ale 3 cycki i 2 mino guardy mnie gonią i oczywiście ded... Godzinę później idę odbić lvl wbiłem na nowo 19 i jakieś h*** wleciałymi z Pk i znowu ded i jak by to było mało to żeby na nowo odbić lvl poszedłem na PoH
i tam kolejny ded a wiecie co ze mnie poleciało??Oczywiście k-set... ![]() |
|
|
|
|
|
#609 |
|
Guest
|
Oprucz drobnych kickow przerazajace jest to ze idziesz expic i wyskakuje ci ziomal, lazi za toba i pyta sie BR?
![]() |
|
|
|
#610 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
Imię: Jacek Placek Gacek
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 25
Skille: 50/49
Poziom mag.: 3
|
Dla mnie najgorsza sytuacja to takA:
wczoraj męczyłem się żeby wbić 21lvl drutem, potem kolega zaproponowal mi gildię wszedlem na strone wpisalem pasy po 5 min postać logout chcialem wlączyć Account number or password is ot corretct myslalem ze tam padne potem w wyszukiwarce w pisalem Co zrobic po haku? ok odzyskalem postac o 0:30 wlaczylem okazalo sie ze kolo gral nawet ta postacia skubna 50k i EQ ale jakies EQ bylo slabe a teraz znowu nie moge wlaczyc postaci pomozecie? |
|
|
|
|
|
#611 |
|
Guest
|
A ja sobie eXpie na elfach i tam w pewnym momencie jest zejscie w podziemia gdzie lezy taki zabity kolo na stole. To se mysle ze zejde i moze ma cos w srodku
a tam w tym pomieszczeniu pelno ghouli i Elf Arcanist nie zdazylem dojsc do schodow : zgon na miejscu no i z 32 lvl spadam na 31. Nastepnego dnia skilluje sobie na Dwarf Guardach no i se chodze w kopalni z jednego miejsca respa do drugiego az nagle zebralo sie ich 5 wszystkie mnie gonia ja nie nadazam sie Uhac i ded z lvl 31 na 30 Tego samego dnia ide na Amazon Camp expie spoko i wracam a tu podrodze 2 Witche zabily no i z lvl 30 na 29 no i tak w 2 dni stracilem 3 lvl .. ale nadal gram tylko expie na bezpiecznych expowiskach ![]() |
|
|
|
#612 |
|
Guest
|
oczywiscie ze tak bylo jak sie traci w 1 dzien 1mln expa :/
|
|
|
|
#613 |
|
Blondynka
|
Lecz po dedach najczesciej (nie zawsze) mozna sobie powiedziec, ze w koncu moja wina. I majac wszystko sie odrobi.
Wg mnie po hacku... Zwlaszcza, jak sie gra razem z inna osoba (dwa chare oczywiscie, lecz jeden domek i w sumie dp). W ten sposob stracilam (wg wyliczen) 360k i nie mam juz z kim grac... I nie tylko. Najlepsze jest to, ze nadal nie wiem jak to sie moglo stac. Nic nie zrobilam w tym celu. Czy jest mozliwe, by kogos shakowac, jesli ta osoba nic nie sciagala, nigdzie nie wchodzila, nikt prawie nie mial passow? |
|
|
|
|
|
#614 |
|
Guest
|
mi sie odechciało grac po hacku
mojego 60 msa straciłem 760 k w czystej kasie + 500 w itemach ;/ |
|
|
|
#615 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
|
Napewno odechciewa sie grać po takich sytuacjach jak:
-Hack -Dedy
|
|
|
#616 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2007
|
Wydaje mi sie ze odechciewa sie czlowiekowi grac gdy:
-Dostanie hacka -Padnie wiecej niz 2 razy w jednym dniu -Dostanie sie bana za zabijanie ![]() -Ma sie duzo obowiazkow w rl zyciu ![]() -Ogolnie sie nie ma czasu na gre ;/ |
|
|
|
|
|
#617 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
Ostatnio edytowany przez Gharm - 17-09-2013 o 13:30. |
|
|
|
|
|
#618 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok Antoniuk-Klosin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Keosser/Suu Benio
Profesja: Rookstayer
Świat: Only Nerana
Poziom: 150
Skille: Rox
Poziom mag.: 9
|
Pewnego dnia poszedlem expic na poh po jakims czasie zrobil sie pusty . Biegne spobie z gs pyk i brak neta zalmka do kolegi ktory ma neo biegne zeby wlaz jak moze wchodzi i bez c legs xD . 2 dzien expie znowu na poh komunikta ze old window atakuje poh robie krok w dol i old window podbiega za 600 walna exura vita potem 2 gs postawil i jak mnie dogonil dead wypadl b robe i bohy . 3 dzien expie na vampach znowu net i zgon ;p .Przez te deady stracilem ~250k ( eq + blesy). Narzie nie gram bo war jest a tak bym dalej se gral
![]() Ostatnio edytowany przez Royal_Vreax - 03-05-2007 o 15:41. |
|
|
|
|
|
#619 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Von Anix
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fleur de lis
Świat: Trimera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
Mi się odechciewa grać po trzech akcjach:
1. Świeży avansik a tu ded... 2.Stoje sobie przed dp niewinny a tu dup ded 3.Nie ma respu, albo wszystko pozajmowane...
|
|
|
#620 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Legnica
Imię: Queele
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 71/71
Poziom mag.: 4
|
Odechciawa mi sie grania tylko i wyłącznie po dedzie.
To że sie będe denerwował że są Nooby nic nie zmieni. Szkoda zdrowia ^^. Elo |
|
|
|