![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Nie szpanuj, ja mam 59, brakuje mi 11 zeby miec all postacie w grze, tak czy siak nie gralbym tymi ktorych nie mam wiec jakos specjalnego znaczenia to dla mnie nie ma.
A na 3v3 nie pamietam kiedy ostatnio przegralem, praktycznie kazda gre carruje, ew. trafie na dobry team. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() A tak szczerze nie rozumiem tego że ktoś kupie wszystkich bohaterów a potem tak szczerze nie potrafi żadną grać... ja mam ta swoją złotą 7 i mi to wystarcza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2009
Lokacja: Sverige
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja wogole sie boje kliknac ranked, co druga gra jakis orzel z urgotem wyskoczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ja tez dosc sporo na runy wydalem, o to zestawy ktore posiadam:
Marki (all tier3): -9x arm pen -9x attack speed -9x magic pen -9x crit chance -2x flat ad Seale(all tier3): -9x hp/lvl -9x mp regen/lvl -9x flat armor Glyphy(all tier3): -9x mp regen/lvl -9x mr/lvl -9x cdr/lvl Quinty(prawie all tier 3): -3x 2.5tier flat ap -3x flat hp -3x flat armor pen -3x attack speed -3x magic pen -3x crit chance -1x death time reduction Prawde mowiac, wiecej run nie potrzebuje, ewentualnie planuje w przyszlosci (dalekiej) kupic flat cdr quinty i glyphy, full runy pod crit dmg, movement speed quinty i jeszcze 4fun gold/sec quinty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Hah, dziś zagrałem pierwsze 2 ranki. 2 Winy
![]() btw, mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie te całe elo można sprawdzić? @wrd no wow, pierwszy raz taką sytuację widzisz?;P Ostatnio edytowany przez Erverse - 09-12-2010 o 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Mógłby mi ktoś powiedzieć czemu Shaco, który ma 2/8 i który gówno robił w teamfightach, pierwszy padał i przegrywał z każdym 1v1 i nawet slowa nie używał, wyzywał mnie od noobów, kiedy ja miałem dokładnie 8/2 (z czego jedna śmierć dlatego, że pisałem i nie patrzałem na mapę), inicjowałem każdy teamfight, większość teamkillów było dzięki mojemu stunnowi i carrowałem grę? Bo nie czaję ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha, ale ludzie hejtują na Hotshota, który gra na smurfie Wickda (też bym chciał smurfa z rankiem 1875)
![]() "Smurfshot GG" wins ![]()
![]() |
#610 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP:
Nie wiem, też jakiś smurf. Hotshot gra na wielu kontach, czasami Wickd daje mu na swoim mainie grać. Przecież Ashe to tier 1 carry, cena tutaj nie ma nic do znaczenia. Budujesz ją pod krytyki i od 30 minuty siejesz spustoszenie.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 09-12-2010 o 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() wow... no ma sporo kont...
Co do gry... 2 rankedy... Katarina AP 10/3/11 Irelia musiałem wyjść porostu morde 0/12/2 ashe 0/11/1 pantheon 0/7/2 W 20 min... a mnie nie było w grze przez 10min przez internet system... |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolega powiedział mi o tej grze, dzis sobie sciagnalem, wbilem, zrobilem tutoriala i zagralem jeden ten "treningowy" meczyk. Calkiem fajne, ale szkoda, ze rozgrywka trwa tak dlugo. W sumie to nie mam odniesienia do innych gier, bo w nic takiego nie gralem, ale po opiniach w necie i roznych rankingach widac, ze LoL jest jedna z lepszych gier tego typu.
@off o jezu, przywrocili liczniki postow. od jakichs kilku miesiecy napisalem tu doslownie z 5, ale nie wiedzialem, ze mam az tyle :O Ostatnio edytowany przez Emcess - 10-12-2010 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie, *****cy można dostać z tą grą. NA RANKU ludzie mi mówią, że po co brałem ashe(oczywiście malzahara mi gość z mojego teamu zbanował, twierdząc że lepiej zbanować malzahara niż morde/trynda) i że jest to najbardziej useless champion w całej grze. LOL. W dodatku mówi mi to taric, który zamiast last hitować pushuje lane jak najbardziej się da, warwick który używa ulti na zestunowanym gościu z 10% hp i rammus który jest kompletnym zerem. Matko ;o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Właśnie uświadomiłem sobie, jak ważne są counter defensive itemy, i jak ważne jest kupowanie ich. I nie "e tam, wolę cisnąć w czyste AD, szkoda kasy na obronę". Jeden głupi Thornmail (jeśli u wrogów jest dużo physical, tak jak miałem przed chwilą) i widać efekt, jesteś mniej squishy a takie high physical dpsy jak Trynda czy Ashe pokaleczą się o ciebie nieźle. 750 godzin gry potrzebowałem na uświadomienie sobie tego...
edit: kolejny winning spree. Morde, Mundo i Garen mogą mi co najwyżej wpisać /taunt. ![]() Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 11-12-2010 o 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dorwałem konto kolegi z odblokowanym Twitchem, +75 do ratingu w 1,5h
![]() Będzie mnie całował po stopach, jak zobaczy swoje elo po powrocie ![]()
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gość olafem na 1 lvlu z 3/4 hp zabija golema i w dodatku traci może pół hp, a ja z takimi samymi itemami i skillami z całym hp NIE MOGĘ?
|
![]() |
![]() |