![]() |
#602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() Cytuj:
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;] ostatnio zfragowalismy z 10 wy 1 50 lvl ![]() wczoraj padl gilderoy 93 rp 106 ek 75 ek i jakis 42 ms ;p
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#605 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#607 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Wojna już dawno by była wygrana gdyby Polacy nie byli Polakami.Prawda o Polsce jest taka że Polacy sie biorą do roboty dopiero jak pożądnie dostaną w skóre,nawet zauważcie historie naszego kraju,najpierw musiałybyć rozbiory ,żeby potem się Polaczki zjednoczyly.Prawda jest taka ze większośc Polaczków nie zdaje sobie wogóle sprawy o co chodzi w tej wojnie.;]
Fosfik wywołał wojne bo dla niego łatwiej ściągnac kase z paymentów,prawie nic nie dac swoim ludziom,albo da po 10-15k i powie ze rozdzielił porówno,sam biorąc 1kk+,które wyda na kolejne sdki żeby wbić 150lv~.Potwierdzeniem mych słow jest przykład wczoraj gadam z Aldiusem Ostoherem,mówi że na blessy niema i aola,mówie że Fosfik mu da,on odpowiada że nie da mu ,bo to był "głupi dead".lol,Fosfik ma 2kk z paymentów i szkoda mu wydać na jednego z teoretycznie lepszych żołnierzy(chodzi o postać nie o umiejętności nowego ownera;p),który miał hacka jakieś pare meisiecy temu i poprostu niema kasy(widać po eq na filmie z ankh battle).Inny przykład Van Hel'sing chcał odejsc z wojny,miał hacka tego dnia,i Fosfik niechciał mu dać kasy na wyjście(200k),great lider myślący o swoich ludziach? Dalej wracając do Polaków,omg,expili,expili,jak wszytsko było dobrze zadowoleni,wojna wybuchła to juz co po niektorzy sprzedaja postacie.W Tibi tak jest że wojny muszą od czasu do casu wybuchać i tego sie nie zmieni--',a panikowanie że jak wojne przegramy to juz koniec swiata to juz noobostwo.A płakanie jak sie padnie to juz wogole,itak niektorzy maja po 3 ownerów to co toza problem charem 100lv+,zrobic te 700k xpa...I odkąd gram w tibie to wlasnie mnie najbardziej wkurzało;p,bo np.swe i wiekszosc hiszpanow sra na swoje postacie.Bo wiedzą że jak padną to odrobią i tyle. @Vorith-odszdł bo sie boi o postac i zarabia na tibi @Sua Mea-chce sprzedać Druta @Arris-niewiem itak był retired od hacka |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Zbanowany
|
![]() moje skromne zdanie(gralem na poczotku na tym zrytym serverze)Historia z arcani jest rodem z telenoweli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Przyszowice
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 65
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() cos wydawalo mi sie ze mowiles ze nie dorobie lvlu
![]() wczoraj jak bylo was 25 wbilem lvlek ![]() jeszcze zarobilem xD btw czemu wczoraj turtyle nie wyskoczyli na open ? bylo nas 20 was 25 ![]() dzis fosfik malo nie padl jak s*******al to beka byla ;p fuksa mial bo z***alem ww zrobilem zamiast do shyuana ggogog napisalem to do kolegi i m wal znikl ;P
![]() |
#612 |
Guest
|
![]() valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
![]() sry za 2 posty male problemy z netem ; ]
Ostatnio edytowany przez [<:Wuberto:] - 15-11-2005 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wreszcie odrobiłeś gratz lota.
A co miał robić Fosfik stać aż wy go zabijecie -.- ile razy ty uciekałeś z gorszym skutkiem :/.Niewiem dlaczego nie wyszli na open ponieważ nie było mnie cały dzień.
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahah kupilem chara na allegro dobre: D? i moze jeszcze moja stara mi expila co
![]()
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
heh po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;] po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe
![]() 17:59 Aeroxis: ppl who allways wanna fight but fosa says... hey stop!!
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh znowu frag dzis ;] jakis 88 ek padl ;p
nice przez ostatnie 2 tygodnie troche turtlow sie posypalo ponad 10~~ jak nie wiecej a nasz 1 ![]()
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() :/Co ty piszesz jak pamiętam to jak wy expiliście to kiedy my robiliśmy mass logi i prawie codzienie kogoś zabiliśmy to ty zaraz na forum piszesz że "co z tego i tak odrobimy" -.- no to ci to samo moge powiedzieć odrobimy sobie :/
![]() |
#620 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |