Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2005, 12:09   #601
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

vorith odszedl bo nie chcial tracic lvli i skilli, przkonal sie o tym po deadzie, Sua Mea pewnie z tego samego powodu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2005, 12:21   #602
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/

cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]
ostatnio zfragowalismy z 10 wy 1 50 lvl
wczoraj padl gilderoy 93 rp 106 ek 75 ek i jakis 42 ms ;p
stary 13-11-2005, 14:44   #603
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
Harru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2005, 17:06   #604
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]
Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2005, 17:27   #605
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.

niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow
stary 13-11-2005, 17:29   #606
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru
wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
sua vorith nie sa z nami ;]
stary 14-11-2005, 06:01   #607
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Wojna już dawno by była wygrana gdyby Polacy nie byli Polakami.Prawda o Polsce jest taka że Polacy sie biorą do roboty dopiero jak pożądnie dostaną w skóre,nawet zauważcie historie naszego kraju,najpierw musiałybyć rozbiory ,żeby potem się Polaczki zjednoczyly.Prawda jest taka ze większośc Polaczków nie zdaje sobie wogóle sprawy o co chodzi w tej wojnie.;]

Fosfik wywołał wojne bo dla niego łatwiej ściągnac kase z paymentów,prawie nic nie dac swoim ludziom,albo da po 10-15k i powie ze rozdzielił porówno,sam biorąc 1kk+,które wyda na kolejne sdki żeby wbić 150lv~.Potwierdzeniem mych słow jest przykład wczoraj gadam z Aldiusem Ostoherem,mówi że na blessy niema i aola,mówie że Fosfik mu da,on odpowiada że nie da mu ,bo to był "głupi dead".lol,Fosfik ma 2kk z paymentów i szkoda mu wydać na jednego z teoretycznie lepszych żołnierzy(chodzi o postać nie o umiejętności nowego ownera;p),który miał hacka jakieś pare meisiecy temu i poprostu niema kasy(widać po eq na filmie z ankh battle).Inny przykład Van Hel'sing chcał odejsc z wojny,miał hacka tego dnia,i Fosfik niechciał mu dać kasy na wyjście(200k),great lider myślący o swoich ludziach?

Dalej wracając do Polaków,omg,expili,expili,jak wszytsko było dobrze zadowoleni,wojna wybuchła to juz co po niektorzy sprzedaja postacie.W Tibi tak jest że wojny muszą od czasu do casu wybuchać i tego sie nie zmieni--',a panikowanie że jak wojne przegramy to juz koniec swiata to juz noobostwo.A płakanie jak sie padnie to juz wogole,itak niektorzy maja po 3 ownerów to co toza problem charem 100lv+,zrobic te 700k xpa...I odkąd gram w tibie to wlasnie mnie najbardziej wkurzało;p,bo np.swe i wiekszosc hiszpanow sra na swoje postacie.Bo wiedzą że jak padną to odrobią i tyle.

@Vorith-odszdł bo sie boi o postac i zarabia na tibi
@Sua Mea-chce sprzedać Druta
@Arris-niewiem itak był retired od hacka
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2005, 11:33   #608
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

Cytuj:
sua vorith nie sa z nami ;]
ale byli ;>
Harru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2005, 16:01   #609
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

moje skromne zdanie(gralem na poczotku na tym zrytym serverze)Historia z arcani jest rodem z telenoweliba nawet zapomniałem jak to było z pierwszymi wojnami a jest o czym pisać.przejde do rzeczy.Po obu stronach są cheaterzy,power abuserzy,idioci,nooby.Era Zero-zarekrutowali zludzi z którymi wcześniej walczyli(w przeszłości też były takie przypadki przy wojnach z enigmą etc)Są tam tacy ludzie jak np.Coral Beach-Koleś jest niezłym pa.Turtles-Dark Thork,jedzie na botach co można było i dalej można zobaczyć po celnośći i tym że jego brat jechał na bocie przed upem.(każdy kto go zabił zginoł)to tylko pojedyńcze przykłady,można wymienić więcej.Ale zastanówcie się o co te 2 gildie walczą napewno nie o spokój a korzyści.Kto wygra zyska duży payement(albo mały)i będzie nękany przez sneak attacks.Wygrana oznacza dowolne pa.Także lepiej dla neutralnych którzy nie mają wysoce postawionych kolegów dołączcie gdzieśna ten moment lepiej dla was żebyście wybrali turtlesów
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2005, 16:17   #610
Maciekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Przyszowice

Stan: Aktywny gracz
Poziom: 65
Skille: 85/81
Poziom mag.: 7
Maciekk ma numer GG 3295260
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harru
zapomniales wymienic lamushiego czy jak to sie tam pisze
Maciekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2005, 11:57   #611
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny medivh

cos wydawalo mi sie ze mowiles ze nie dorobie lvlu www.tibia.com
wczoraj jak bylo was 25 wbilem lvlek loot g arm 8x ss 2x b robe
jeszcze zarobilem xD
btw czemu wczoraj turtyle nie wyskoczyli na open ? bylo nas 20 was 25 i sie baliscie
dzis fosfik malo nie padl jak s*******al to beka byla ;p fuksa mial bo z***alem ww zrobilem zamiast do shyuana ggogog napisalem to do kolegi
i m wal znikl ;P
stary 15-11-2005, 15:02   #612
[<:Wuberto:]
Guest

Cool

valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; )
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2005, 15:04   #613
Guest

Cool ;o

sry za 2 posty male problemy z netem ; ]

Ostatnio edytowany przez [<:Wuberto:] - 15-11-2005 o 16:41.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2005, 15:51   #614
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Domyślny Valais

Wreszcie odrobiłeś gratz lota.
A co miał robić Fosfik stać aż wy go zabijecie -.- ile razy ty uciekałeś z gorszym skutkiem :/.Niewiem dlaczego nie wyszli na open ponieważ nie było mnie cały dzień.

WoW
stary 15-11-2005, 16:43   #615
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny heh

hahah kupilem chara na allegro dobre: D? i moze jeszcze moja stara mi expila co ? heheheh
stary 15-11-2005, 16:45   #616
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [<:Wuberto:]
valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; )

heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
stary 15-11-2005, 17:34   #617
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny fosfik

hehe fosfik sie cyka chyba bic

17:59 Aeroxis: ppl who allways wanna fight but fosa says... hey stop!!
stary 15-11-2005, 17:35   #618
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny ;]

heh znowu frag dzis ;] jakis 88 ek padl ;p
nice przez ostatnie 2 tygodnie troche turtlow sie posypalo ponad 10~~ jak nie wiecej a nasz 1 50 lvl
stary 15-11-2005, 19:31   #619
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Domyślny Valais

:/Co ty piszesz jak pamiętam to jak wy expiliście to kiedy my robiliśmy mass logi i prawie codzienie kogoś zabiliśmy to ty zaraz na forum piszesz że "co z tego i tak odrobimy" -.- no to ci to samo moge powiedzieć odrobimy sobie :/

WoW
stary 15-11-2005, 19:41   #620
Guest

Domyślny

Cytuj:
heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania