![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() "Wiesz ja szanuje czlowieka nie za to czy mnie uhnal, czy byl za mna na huncie, tylko za to jak on sie ogolnie zachowuje (nie tylko w stosunku do mojej osoby - przyp. red.)."
Traktuje go jako kolege i narazie nic tego nie zmieni, jezeli ty uwazasz,że jezeli ktos ma kolege musi oznaczać że jeden sie podlizuje drugiemu, twoja sprawa "Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow. No ale Ty go szanujesz za to ze Cie uhnal. " Ja nie mówie czy Yama jest abuserem czy nie, jeżeli jest to ja go wcale nie bronie, a z tym uhaniem , to był przykład który utkwił mi w głowie, juz wtedy wiedziałem ze jest do mnie przyjaznie nastawiony i to mi wystarczy, zawsze mogłem\moge liczyć na jego pomoc. "Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow." Tak jak wyzej napisałem , nie bronie go. A co do "maly prosiaczek" wygląda to jakbys chciał śmiać sie z jego wygladu w rl, jezeli zle to zrozumialem to sporostuj, bo wyglad w rl nie ma tu zadnego znaczenia (nie widzalem jego zdjecia i nie interesuje mnie ono) "Przejrzyj swoje posty i powiedz z reka na serduszku (normalnie jak w przedszkolu ) ze to nie jest podlizywanie. Mnie sie podoba mowienie per mamo/per tato do mojej Mamy i mojego Taty a nie do ludzika na ekranie - ale to chyba juz sprawa gustu." lol. Nie wiesz jakie mam kontakty z tymi ludźmi więc jak mozesz powiedzieć czy sie im podlizuje czy nie, poprostu bawie się tą grą, tak jak powiezdiales to sprawa gustu, mozesz powiedzieć że jestem troche dziecinny jak na swoj wiek jak tam sobie chcesz, ale gdy trzeba potrafie sie zachować taktownie "Nadal nie rozumiesz. Mnie juz rece opadaja, ale chyba to pokolenie swiata nie zwojuje. Byc moze grasz fair, byc moze nie podlizujesz sie calemy serverowi (wystarczy podlizywac sie tylko niektorym osobom z Arc~ i gwarantuje ze nikt cie nie ruszy) ale to wcale nie wyklucza tego ze w twoim zachowaniu oraz postach widze wazeline." Moze wystarczy poznać tą drugą osobe? Od dawna mam bardzo dobry kontakt z Chealino, teraz powiesz ze sie mu podlizuje bo jest w Arcanium i ma najwyzszy poziom? Od razu sprostuje ze z Chealino znam sie juz z poprzedniej wojny gdy miał jeszcze okolo 80 lvl "GL next time." Thx. I ja tu nie pisze żeby sie bronic, ale poprostu chce wyjasnic kilka spraw boz tego co wiem wiele osob czyta to forum, a niechce zeby jakis obcy koles ktory mnie nie zna, mowil jaki jestem, to tyle , nara
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Kolejny 100 lvl na Iridi wielkie Gz dla pana Drago~ za to że potrafił wrócić do gry
![]()
#603 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
|
![]() Wg. mnie to co robi Chris jest wylacznie Jego sprawa i nie wnikam czy sie podlizuje, czy nie. Nie dziala to na niekorzysc innych graczy. Postepuje wg. Swojego sumienia.
Jezeli ten podpis : "Play for funn...." jest prawdziwy to Pozdro dla Niego, bo malo player'ow gra dla przyjemnosci... Teraz wyniknie, ze sie podlizuje Chrisowi, a ja nawet go nie znam i watpie czy Go poznam ![]() @berger: nooooo moze i tak, naleze do tego typu ludzi co umieja sie przyznac do bledu. Ale to wszystko przez tego Rondelmena....... ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Wg. mnie to co robi Chris jest wylacznie Jego sprawa i nie wnikam czy sie podlizuje, czy nie. "
tutaj wlasnie chodzi o to, że wyglądało to jakbys mnie bardzo znał i chcial ingerować w moje sprawy, nie mam ci nic za złe, ale poprostu nie potrzebnie sie wypowiadasz na temat nieznajomych osób życze powodzenia, Play4fun, bye
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Wlasnie niektorzy nie potrafia i wyladowyja swoja frustracje na grze i ja przez to jestem hunted za free
![]() ![]() P.S. Chris lubie cie ale tym jednym postem zalecialo wazelinka ![]() ![]() Mowiles ze za neutral beda nas szanowac wtedy ale oni poprostu moze postzregali nas jako tchorzy i sie nie liczyli bo przypomnij sobie jak wpadles do cyclo i cie z niego po wojnie IF vs Arc "wyprosili" (mnie rowniez ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Niemasz zielonego pojecia co mowisz, wiec przestan "mądrze prawic" ok? bo jak twierdzil Mark Twain ktorego cytat przytoczylem w zwiazku z pewna osoba na tym forum prezentujaca podobny zasób informacji na temat wojny i Iridii (czyli Zerowy) "Lepiej nic niemówić i wydawać się głupcem, niż powiedzieć coś i rozwiać wszelkie wątpliwosci" Ja wątpliwości już niemam, a ci co są wtajemniczeni maja swoje zdanie i tylko na tych ludziach mi zależy, natomiast ciebie mam gdzies pomiędzy udami a nerkami ![]() A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim P.S. Zgaduje ze jak bys ty dostal taka wladze jaka my mielismy (i bedziemy mieli dalej) na iridii to bys niewiedzial co robic Sry ze tak po tobie jade ale niemasz pojecia co piszesz i ktos musial ci to uswiadomic Chris: bylem w domq na RL u Kisi jak byliscie na tych Dlach i powiem tak, wielu innym ludziom Yama pozwolil by pasc, biorac pod uwage ze mogl zgarnac EQ na ~80k (albo i wiecej) bez zadnych konsekwencji, ale tka sie niestalo. 2. Powiedzmy ze zyskales ostatnio w moich oczach a byles(z roznych powodow) typem do odstrzalu zaraz po wojnie Arc vs NR ale jak widac dalej zyjesz i niezalujemy swojej decyzji. A co do mnie, to ja niegram juz w ta gre od dawna, ja się nią bawie, robie co mi sie tylko podoba ale majac na uwadze dobro innego gracza (nie wszystkich ale nikt nie jest doskonaly) wiec mam daleko w D... co o mnie ludzie mowia, bo jak juz wczesniej wspomnialem to ci na ktorych zdaniu mi zalezy juz dawno sie co do mnie przekonali, I NIEUCIEKLEM Z ARCANIIUM RAZEM Z RL TEAMEM, a wy sobie myslcie co chcecie... Sry za blędy ale pisalem po %, wiec wiecie Signed Rondel (FILOZOF)
![]() |
#607 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I prosiłbym, jezeli masz jakies niepewnosci kieruj je do mnie w grze, bo tutaj nie masz czego pokazywac, a co do tego co napisales powyzej, ja nie mialem zmaiaru sie nikomu podlizywac, moze to tak zabrzmiało, ale ja swoje wiem, pozdr PS, dzieki rondel za wsparcie, wiem o tym że szykowaliscie sie na moją gildie, a ja świadomy waszej mocy, rozbilem ją i zrobiłem skromniejszą, jak widać zrobiłem dobrze i ciesze sie tym co mam. Dzieki też za potwierdzenie tej informacji z DL'ami, teraz widać, że nic nie wymyslam na poczekaniu, a kazda moja decyzja jest dobrze przemyślana, powodzenia w grze w\e , bye
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 06-02-2006 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#608 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @karwal- juz ci tlumaczylem to przez tel. nie ma sensy wypominanie takie bo to do niczego nie zmierza to nie forum by se ublizac ale by prowadzic jakas dyskusje nikogo do niczego nie przekonasz z osob do ktorych chcesz dotrzec!! P.S. Chcialbym podziekowac wszytskim uzytkownikom tego toppicu bo cos coraz wiecej wyczerpujacych postow. GZ -Yours truly, Shane. Ostatnio edytowany przez berger - 06-02-2006 o 17:51. |
|||
![]() |
![]() |
#609 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
Oczywiscie Panie Rondelman ja nie mam pojecia o czym mowie, na temat wojny tez nic nie wiem a moj zasob informacji czerpie z ksiazki kucharskiej. Jednie Ty wszystko wiesz i wszystko widzisz. Zakladam ze te tajne informacje sa gromadzone przez Opus Dei. Jesli uznasz ze wszyscy tutaj na forum jestesmy gotowi to nas olsnisz swoia wizja swiata. Ciekawy cytat wkleiles ale chyba znasz tylko cytat i nic poza tym. A propo wydaje mi sie ze gdzies pomiedzy udami a nerkami masz glowe. Cytuj:
Przeciez wszyscy my prosci ludzie tutaj zgromadzeni wiemy, ze Tys najmadrzejszy, Tys najpiekniejszy, Tys najlepszy. Wiemy przeciez my lud prosty zes dostal misje od Boga zeby nam to wszystko uswiadomic. Twoje imie bedziemy glosic w chwale!!!!!!!! Cytuj:
Jeden dobry uczynek kontra setki zlych. Trubadurzy i bardowie beda mieli ciezki orzech do zgryzienia. Cytuj:
Cytuj:
Tak trzymaj!!! Pamietaj liczysz sie tylko Ty i Twoje Ego. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ UP, Czy ty aby, nie urodziłes sie w epoce średniowiecza? Wyglądało to jakbyś żartował , nie wime jak reszte uzytkownikow ale mnie tu nic nie rozbawilo
![]()
![]() |
![]() |
#611 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie to troszke rozbawilo xD... Grzesiu se chyba wziol all zabardzo do serca
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#612 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi mi o to zeby to co pisze mialo rozbawic czytelnikow tegoz oto forum. Chodzi mi raczej zeby dac im cos do myslenia. Zapewnic Cie moge rowniez ze przeczytalem ok 90% wszystkich postow (100% z ostatnich kilku tygodni) oraz to ze jak sadze jestem dobrze poinformowany w tym co sie dzieje na Iridi. Czytajac poprzednie posty - napisane calkiem normalnie oraz przedstawiajace liczne oraz mocne argumenty - spotykaly sie z liczna dezaprobata Pana Rondelmena oraz jego pomazancow. Postanowilem napisac cos innego laczac elementy sarkazmy, ironi oraz satyry. Nie jestem moze poeta ale wydaje ze w niektorych moich postach udaje mi sie przedstawic sytuacje na Iridi w krzywym zwierciadle. Btw. Moimi postami nie chcialem Cie urazic (Chrisa). Po prostu denerwuje mnie troche Twoja postawa w stosunku do Rondla ~i jego rl teamu (Byc moze w stosunku do Ciebie so wporzadku ale w stosunku do innych zachowuja sie delikatni mowiac nieodpowiednio ). Kiedy trzeba chwalic, chwale. Kiedy trzeba krytykowac to krytykuje. Jak na Iridi jest tak cool i sami cool ludzie sa w Arc~ to dlaczego co chwila ktos ma hunta od nich. Arcanium powinno jako najsilniejsza gildia propagowac pokoj, spokoj oraz zwalczac PA (lub chociaz samemu sie z tym nie afiszowac). Wtedy zjednaloby sobie serca wszystkich ludzi na servie i by mieli poparcie w kazdej wojnie. Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#613 |
Guest
|
![]() Gregoire: Ty naprawde niewiesz o czym mowisz, a na dodatek myslisz ze jak poczytasz forum tibia.pl to odrazu wszystko wiesz a tu nawet polowy niepisze.
A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe Rondel PA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fajnie ze mi nic o tym niewiadomo, P.S. Padlo takie stwierdzenie ze RL TEAM chcial dolaczyc do NR co jest nieprawda poniewaz Rondel od samego poczatku byl w Arcanium wiec dołączylismy do wojny zeby mu pomoc "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" a Rondel to nasz lider (wodzu) na RL, tylko szkoda ze "liże" 15latki hahahahahahah ![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() GRATZ DLA TEAMU KTÓRY WŁAŚNIE WYKONAŁ ANNI!!!
Jinikao - SOV Valegard - MISIEK Chris - SCA DRAGO - SCA Wielkie GRATZ!! ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD Ostatnio edytowany przez Massior - 06-02-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#616 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I powiedz mi gdzie ja napisalem ze swoja wiedze czerpie z postow na forum??? Stwierdzilem ze przeczytalem wiele postow, posiadajacych walor spojnosci podparty faktami ktore wasz rl team krytykowal. Cytuj:
No rzeczywiscie to nie jest Power Abusing. Btw. Jesli ktokolwiek ma hunta za wyrazanie wlasnej opinii, to widac co soba reprezentuja ludzie ktorzy tak sie zachowuja. To jest poprostu oznaka niedojrzalosci psychicznej i wyladowywanie swoich frustracji na innych, gdyz nie potrfi sie tego zrobic przy uzyciu slow na forum. Pojedz do Chin, stan przed budynkiem chinskiego parlamentu i pocznij krytykowac ustroj politczno-gospodarczy Chinskiej Republiki Ludowej. Moze jesli na wlasnej skorze poczujesz co to jest power abusing, bo chyba zes tego nie doswiadczyl zmienisz zdanie. Niektorzy powiedza ze nie mozna porownywac sytuacji w chinach do sytuacji w grze. Jednak czym jest nie moznosc wyrazania wlasnej opini - zwyklym terrorem. Cytuj:
................................. Gratki wykonania ani~
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() hehe Ja mam respekt do karwala podobalo mi sie nawet bardzo ;]
Chlopak nie tylko mnie rozbawil ale ma tez troche racji pozdro ;p A smutno mi bez bergera i grodka .Zal mi ze masz hunta za free myslalem ze po powrocie wbijesz 100 a tu lipa papa |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() @Gregoire
Pan po studiach?^_^ PS. 4-0 w fragach dla arc, Chealino nie ma chyba szlabanu na exp. PS2. Gz dla anni teamu PS3. Jak Valegard mogl wziasc miska? omg ![]() PS4. Valegard Torin poszedl na spoczynek, niech Bog bedzie z nim! ![]() Ostatnio edytowany przez Sylur - 07-02-2006 o 09:34. |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaa , musze powiedzieć że nie było łatwo na anihilatorze, dużo razy mieliśmy red HP, a ja w krytycznym momencie miałem dokładnie 208 punktów życia
![]()
![]() |