Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-02-2006, 12:06   #601
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

"Wiesz ja szanuje czlowieka nie za to czy mnie uhnal, czy byl za mna na huncie, tylko za to jak on sie ogolnie zachowuje (nie tylko w stosunku do mojej osoby - przyp. red.)."

Traktuje go jako kolege i narazie nic tego nie zmieni, jezeli ty uwazasz,że jezeli ktos ma kolege musi oznaczać że jeden sie podlizuje drugiemu, twoja sprawa

"Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow.
No ale Ty go szanujesz za to ze Cie uhnal. "

Ja nie mówie czy Yama jest abuserem czy nie, jeżeli jest to ja go wcale nie bronie, a z tym uhaniem , to był przykład który utkwił mi w głowie, juz wtedy wiedziałem ze jest do mnie przyjaznie nastawiony i to mi wystarczy, zawsze mogłem\moge liczyć na jego pomoc.

"Byc moze ten maly prosiaczek jest mily w stosunku do Ciebie, ale jak wszyscy wiemy - no na pewno znajda sie tacy co nie wiedza o tym i beda go bronic jak lew - ale tak naprawde on jest malym gnojkiem ktory wyladowuje swoje flustracje w grze oraz jest jednym z najwiekszych PA wsrod polakow."

Tak jak wyzej napisałem , nie bronie go. A co do "maly prosiaczek" wygląda to jakbys chciał śmiać sie z jego wygladu w rl, jezeli zle to zrozumialem to sporostuj, bo wyglad w rl nie ma tu zadnego znaczenia (nie widzalem jego zdjecia i nie interesuje mnie ono)

"Przejrzyj swoje posty i powiedz z reka na serduszku (normalnie jak w przedszkolu ) ze to nie jest podlizywanie.
Mnie sie podoba mowienie per mamo/per tato do mojej Mamy i mojego Taty a nie do ludzika na ekranie - ale to chyba juz sprawa gustu."

lol. Nie wiesz jakie mam kontakty z tymi ludźmi więc jak mozesz powiedzieć czy sie im podlizuje czy nie, poprostu bawie się tą grą, tak jak powiezdiales to sprawa gustu, mozesz powiedzieć że jestem troche dziecinny jak na swoj wiek jak tam sobie chcesz, ale gdy trzeba potrafie sie zachować taktownie

"Nadal nie rozumiesz. Mnie juz rece opadaja, ale chyba to pokolenie swiata nie zwojuje.
Byc moze grasz fair, byc moze nie podlizujesz sie calemy serverowi (wystarczy podlizywac sie tylko niektorym osobom z Arc~ i gwarantuje ze nikt cie nie ruszy) ale to wcale nie wyklucza tego ze w twoim zachowaniu oraz postach widze wazeline."

Moze wystarczy poznać tą drugą osobe? Od dawna mam bardzo dobry kontakt z Chealino, teraz powiesz ze sie mu podlizuje bo jest w Arcanium i ma najwyzszy poziom? Od razu sprostuje ze z Chealino znam sie juz z poprzedniej wojny gdy miał jeszcze okolo 80 lvl

"GL next time."

Thx.

I ja tu nie pisze żeby sie bronic, ale poprostu chce wyjasnic kilka spraw boz tego co wiem wiele osob czyta to forum, a niechce zeby jakis obcy koles ktory mnie nie zna, mowil jaki jestem, to tyle , nara
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-02-2006, 14:09   #602
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Kolejny 100 lvl na Iridi wielkie Gz dla pana Drago~ za to że potrafił wrócić do gry

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline  
stary 06-02-2006, 14:10   #603
Someone88
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2006

Domyślny

Wg. mnie to co robi Chris jest wylacznie Jego sprawa i nie wnikam czy sie podlizuje, czy nie. Nie dziala to na niekorzysc innych graczy. Postepuje wg. Swojego sumienia.
Jezeli ten podpis : "Play for funn...." jest prawdziwy to Pozdro dla Niego, bo malo player'ow gra dla przyjemnosci...
Teraz wyniknie, ze sie podlizuje Chrisowi, a ja nawet go nie znam i watpie czy Go poznam
@berger: nooooo moze i tak, naleze do tego typu ludzi co umieja sie przyznac do bledu. Ale to wszystko przez tego Rondelmena.......
Someone88 jest offline  
stary 06-02-2006, 14:18   #604
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Domyślny

"Wg. mnie to co robi Chris jest wylacznie Jego sprawa i nie wnikam czy sie podlizuje, czy nie. "

tutaj wlasnie chodzi o to, że wyglądało to jakbys mnie bardzo znał i chcial ingerować w moje sprawy, nie mam ci nic za złe, ale poprostu nie potrzebnie sie wypowiadasz na temat nieznajomych osób

życze powodzenia, Play4fun, bye
Paco88 jest offline  
stary 06-02-2006, 15:22   #605
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Wlasnie niektorzy nie potrafia i wyladowyja swoja frustracje na grze i ja przez to jestem hunted za free . Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, bo dzieki temu co mialem na charze bede miec na rate na studia i moge spokojnie studiowac znowu na Uniwerku. Gram na innym serwie gdzie jest inna atmosfera i nie ma ludzi ktorzy robia PA co sie konczy upadkiem gospodarki i gra jest nawet przyjemniejsza ;]. Choc brakuje mi kumpli z Iridi ale 3mam z nimi kontakt szkoda... Nie mialem wplywowych kumpli ale nie to sie liczy

P.S. Chris lubie cie ale tym jednym postem zalecialo wazelinka . Mam nadzieje ze nie wezmiesz tego zabardzo do siebie . Wez tez pod uwage ze postawa neutralna moze byc czasem niezbyt ok. Ja sam bylem neutral ale w tej war bym chcial walczyc po stronie Arc. Nie wiem ale przypomne ci sytuacje kiedy to No Remorse zapytalo sie ciebie czy twoja gildia pomoze im w wojnie powiedziales ze tak... lynx zabil dousa a ty odwrociles sie od nich. Podobnie z IF powiedziales ze jak beda potrzebowac pomocy twoja gildia im pomoze a kiedy przegrywali...
Mowiles ze za neutral beda nas szanowac wtedy ale oni poprostu moze postzregali nas jako tchorzy i sie nie liczyli bo przypomnij sobie jak wpadles do cyclo i cie z niego po wojnie IF vs Arc "wyprosili" (mnie rowniez ). Nie bierz tego do siebie nie neguje cie tylko pisze obiektywnie co nie zmienia mojego stosunku do ciebie, bo ja ci zycze jak najlepiej w koncu bylem od Ch*j czasu w twojej gildi a to o czyms swiadczy .
berger jest offline  
stary 06-02-2006, 16:49   #606
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
Moim skromnym zdaniem warunek to Ty mozesz sobie stawiac w matematyce a zachowanie Twoie i waszej ekipy to zwykla oznaka tchorzostwa. Kiedy rozpoczela sie wojna Ty i reszta ( procz HAMahatiego ) odlaczyliscie od Arcanium - proste myslenie = nie wiemy jak sie potacza sprawy na servie wiec na wszelki wypadek jestesmy neutralni, jak Arc~ przegra jest spokoj, jak wygra tez jest spokoj.
Tak wiec dalej bawiac sie moimi (skromnymi) myslami wywnioskowalem, iz gdy sytuacja na Iridi ustabilizowala i juz raczej NIC nie stoi na przeszkodzie, zeby Arcanium nadal dominowalo na serverze, doszedles do wniosku, ze Twoja pomoc bedzie niezwykle potrzebna w walce przeciwko zlym Niemcom ktorzy pomimo Twych prosb, blagan, stawiania przerojakich warunkow oraz (Boze uchron!!!) nawet grozb za nic w swiecie nie chcieli opuscic Aldearth.

PS. Byc moze to logiczne wnioskowanie nie jest niczym trudnym nawet dla kogos kto juz ma 12 wiosen, jednak spodziewam sie, ze ta teza (alez jace wysoce prawdopodobna) bedzie spotykala sie z dosc negatywnym odzewem Pana Rondelmena i jego Spolki Z.O.O.U. (czyt. Spolka z Ograniczona Odpowiedzialnoscia Umyslowa), poniewaz jestem tylko (jakze skromnym) barbarzynca ktory na pewno nie moze pojac dzialan (jaki i zaniechan) tych wielkich ludzi honoru, ktorzy dla dobra innych sa w stanie do wielkich poswiecen ( czyli poswiecic kogos zamiast mnie).

Kind Regards
Karwal

Niemasz zielonego pojecia co mowisz, wiec przestan "mądrze prawic" ok? bo jak twierdzil Mark Twain ktorego cytat przytoczylem w zwiazku z pewna osoba na tym forum prezentujaca podobny zasób informacji na temat wojny i Iridii (czyli Zerowy)
"Lepiej nic niemówić i wydawać się głupcem, niż powiedzieć coś i rozwiać wszelkie wątpliwosci"
Ja wątpliwości już niemam, a ci co są wtajemniczeni maja swoje zdanie i tylko na tych ludziach mi zależy, natomiast ciebie mam gdzies pomiędzy udami a nerkami

A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim

P.S. Zgaduje ze jak bys ty dostal taka wladze jaka my mielismy (i bedziemy mieli dalej) na iridii to bys niewiedzial co robic

Sry ze tak po tobie jade ale niemasz pojecia co piszesz i ktos musial ci to uswiadomic

Chris: bylem w domq na RL u Kisi jak byliscie na tych Dlach i powiem tak, wielu innym ludziom Yama pozwolil by pasc, biorac pod uwage ze mogl zgarnac EQ na ~80k (albo i wiecej) bez zadnych konsekwencji, ale tka sie niestalo.

2. Powiedzmy ze zyskales ostatnio w moich oczach a byles(z roznych powodow) typem do odstrzalu zaraz po wojnie Arc vs NR ale jak widac dalej zyjesz i niezalujemy swojej decyzji.

A co do mnie, to ja niegram juz w ta gre od dawna, ja się nią bawie, robie co mi sie tylko podoba ale majac na uwadze dobro innego gracza (nie wszystkich ale nikt nie jest doskonaly) wiec mam daleko w D... co o mnie ludzie mowia, bo jak juz wczesniej wspomnialem to ci na ktorych zdaniu mi zalezy juz dawno sie co do mnie przekonali, I NIEUCIEKLEM Z ARCANIIUM RAZEM Z RL TEAMEM, a wy sobie myslcie co chcecie...

Sry za blędy ale pisalem po %, wiec wiecie

Signed Rondel (FILOZOF)
stary 06-02-2006, 17:48   #607
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
P.S. Chris lubie cie ale tym jednym postem zalecialo wazelinka . Mam nadzieje ze nie wezmiesz tego zabardzo do siebie . Wez tez pod uwage ze postawa neutralna moze byc czasem niezbyt ok. Ja sam bylem neutral ale w tej war bym chcial walczyc po stronie Arc. Nie wiem ale przypomne ci sytuacje kiedy to No Remorse zapytalo sie ciebie czy twoja gildia pomoze im w wojnie powiedziales ze tak... lynx zabil dousa a ty odwrociles sie od nich. Podobnie z IF powiedziales ze jak beda potrzebowac pomocy twoja gildia im pomoze a kiedy przegrywali...
Mowiles ze za neutral beda nas szanowac wtedy ale oni poprostu moze postzregali nas jako tchorzy i sie nie liczyli bo przypomnij sobie jak wpadles do cyclo i cie z niego po wojnie IF vs Arc "wyprosili" (mnie rowniez ). Nie bierz tego do siebie nie neguje cie tylko pisze obiektywnie co nie zmienia mojego stosunku do ciebie, bo ja ci zycze jak najlepiej w koncu bylem od Ch*j czasu w twojej gildi a to o czyms swiadczy .
Chyba zapomniałeś o jednej rzeczy, mialem slaby kontakt z arcanium i jak tez napisales zdarzaly sie sytuacje, w których zostalismy "wypraszani" z expowisk, tak to prawda , mielismy dolaczyc do NR nasza gildia, w ktorej bylismy my kilka osob oraz RL team yamahati i rondla, czyli GROH, Lassat, Last Smitter, Pothi itd, oni na poczatku byli chetni dolaczenia do NR, ale w ostatecznosci postanowili dolaczyc do Arcanium jako ze tam byli ich RL kumple, w takiej sytuacji nie mogłem walczyć z żadną z gildi, bo jak mogłem walczyc z kumplami? wiem wiem, wielu chcialo walczyc, min Hapat, nie zabranialem walczyc, to byla wasza wola czy dolaczycie i nie , nie odwrocilem sie od Lynxa nadal z nim rozmawiałem i miałem dobry kontakt nawet po wojnie, urwał mi sie on z powodu jego delete'a.

I prosiłbym, jezeli masz jakies niepewnosci kieruj je do mnie w grze, bo tutaj nie masz czego pokazywac, a co do tego co napisales powyzej, ja nie mialem zmaiaru sie nikomu podlizywac, moze to tak zabrzmiało, ale ja swoje wiem, pozdr

PS, dzieki rondel za wsparcie, wiem o tym że szykowaliscie sie na moją gildie, a ja świadomy waszej mocy, rozbilem ją i zrobiłem skromniejszą, jak widać zrobiłem dobrze i ciesze sie tym co mam.
Dzieki też za potwierdzenie tej informacji z DL'ami, teraz widać, że nic nie wymyslam na poczekaniu, a kazda moja decyzja jest dobrze przemyślana, powodzenia w grze w\e , bye

Ostatnio edytowany przez Paco88 - 06-02-2006 o 17:54.
Paco88 jest offline  
stary 06-02-2006, 17:49   #608
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Chris: bylem w domq na RL u Kisi jak byliscie na tych Dlach i powiem tak, wielu innym ludziom Yama pozwolil by pasc, biorac pod uwage ze mogl zgarnac EQ na ~80k (albo i wiecej) bez zadnych konsekwencji, ale tka sie niestalo.
Naprawde bardzo dobrze to o tobie swiadczy ze warto sie skusic na loot z blokera a nie stworka na torym sie hunci...

Cytuj:
Sry za blędy ale pisalem po %, wiec wiecie
Och... Jakie to dorosle, naprawde jestes madry

Cytuj:
Powiedzmy ze zyskales ostatnio w moich oczach a byles(z roznych powodow) typem do odstrzalu zaraz po wojnie Arc vs NR ale jak widac dalej zyjesz i niezalujemy swojej decyzji.
Tell me why? tell me why? mozesz mnie nazwac glupkiem ale nie okresliles sie dosc jasno

@karwal- juz ci tlumaczylem to przez tel. nie ma sensy wypominanie takie bo to do niczego nie zmierza to nie forum by se ublizac ale by prowadzic jakas dyskusje nikogo do niczego nie przekonasz z osob do ktorych chcesz dotrzec!!

P.S. Chcialbym podziekowac wszytskim uzytkownikom tego toppicu bo cos coraz wiecej wyczerpujacych postow. GZ

-Yours truly, Shane.

Ostatnio edytowany przez berger - 06-02-2006 o 17:51.
berger jest offline  
stary 06-02-2006, 18:24   #609
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Niemasz zielonego pojecia co mowisz, wiec przestan "mądrze prawic" ok? bo jak twierdzil Mark Twain ktorego cytat przytoczylem w zwiazku z pewna osoba na tym forum prezentujaca podobny zasób informacji na temat wojny i Iridii (czyli Zerowy)
"Lepiej nic niemówić i wydawać się głupcem, niż powiedzieć coś i rozwiać wszelkie wątpliwosci"
Ja wątpliwości już niemam, a ci co są wtajemniczeni maja swoje zdanie i tylko na tych ludziach mi zależy, natomiast ciebie mam gdzies pomiędzy udami a nerkami

Oczywiscie Panie Rondelman ja nie mam pojecia o czym mowie, na temat wojny tez nic nie wiem a moj zasob informacji czerpie z ksiazki kucharskiej. Jednie Ty wszystko wiesz i wszystko widzisz. Zakladam ze te tajne informacje sa gromadzone przez Opus Dei. Jesli uznasz ze wszyscy tutaj na forum jestesmy gotowi to nas olsnisz swoia wizja swiata.
Ciekawy cytat wkleiles ale chyba znasz tylko cytat i nic poza tym.
A propo wydaje mi sie ze gdzies pomiedzy udami a nerkami masz glowe.

Cytuj:
A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim
Sry ze tak po tobie jade ale niemasz pojecia co piszesz i ktos musial ci to uswiadomic
Jak mowilem jestem tylko skromnym barbarzynca Mosc Panie i nie chcialem urazic twej madrosci.
Przeciez wszyscy my prosci ludzie tutaj zgromadzeni wiemy, ze Tys najmadrzejszy, Tys najpiekniejszy, Tys najlepszy.
Wiemy przeciez my lud prosty zes dostal misje od Boga zeby nam to wszystko uswiadomic.
Twoje imie bedziemy glosic w chwale!!!!!!!!

Cytuj:
Czyli nie tylko twa chwale ale takze chwale zacnego rycerza Hama aka. Kisia bedziemy musieli glosic. Nie pozwolil pasc Chrisowi - chwala mu za to. Ale ten zacny rycerz pozwala pasc innym rycerzom przemierzajacym krajny, a nawet bez przyczyny pomaga w im w robieniu teleportow do swiatyni.
Jeden dobry uczynek kontra setki zlych. Trubadurzy i bardowie beda mieli ciezki orzech do zgryzienia.

Cytuj:
A co do mnie, to ja niegram juz w ta gre od dawna, ja się nią bawie, robie co mi sie tylko podoba ale majac na uwadze dobro innego gracza (nie wszystkich ale nikt nie jest doskonaly)
A najbardziej pewnie Cie bawi robienie PA, zabijanie i huntowanie ludzi bez przyczyny (oczywiscie dla dobra tego gracza). Idelnym przykladem jest "Sir Grodek" oraz Berger aka "bentero".

Cytuj:
wiec mam daleko w D... co o mnie ludzie mowia

Tak trzymaj!!! Pamietaj liczysz sie tylko Ty i Twoje Ego.

Cytuj:
I NIEUCIEKLEM Z ARCANIIUM RAZEM Z RL TEAMEM, a wy sobie myslcie co chcecie...
Przeciez wiemy ze nie uciekles, odszedles z tamtad z wlasnej nieprzymuszonej woli bo czules sie spelniony. Tylko Ci cholerni Niemcy gdyby nie oni.......

Cytuj:
Signed Rondel (FILOZOF)
O moj Panie, o pomste do nieba to wola - spotkalem tylko jednego (prawdziwgo) filozofa w swoim zyciu - aczkolwiek moge Ci zagwarantowac ze nie byles to Ty.

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 06-02-2006, 19:19   #610
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Domyślny

@ UP, Czy ty aby, nie urodziłes sie w epoce średniowiecza? Wyglądało to jakbyś żartował , nie wime jak reszte uzytkownikow ale mnie tu nic nie rozbawilo no cóz ... . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. . ... . .. .. . .. . .. . .. .
Paco88 jest offline  
stary 06-02-2006, 19:37   #611
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Mnie to troszke rozbawilo xD... Grzesiu se chyba wziol all zabardzo do serca .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gregoire
A najbardziej pewnie Cie bawi robienie PA, zabijanie i huntowanie ludzi bez przyczyny (oczywiscie dla dobra tego gracza). Idelnym przykladem jest "Sir Grodek" oraz Berger aka "Bentero".
Nie z kazdej sytuacji da sie wyjsc, PA jest i nikt z moich friendsow na Iridi to nie poradzi ,ale wole odejsc niz ulec. Niech huntuja innych jak mnie bez powodu, a Iridia ma przed soba przyszlosc. Gram gdzie indziej i jakos se radze chcoc szkoda mi ppli tu zostawiac ;/
berger jest offline  
stary 06-02-2006, 20:01   #612
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
@ UP, Czy ty aby, nie urodziłes sie w epoce średniowiecza? Wyglądało to jakbyś żartował , nie wime jak reszte uzytkownikow ale mnie tu nic nie rozbawilo no cóz
Zapewniam Cie ze nie urodzilem sie w epoce srednioiwecza, chociaz moj psychiatra nie jest do konca pewny.
Nie chodzi mi o to zeby to co pisze mialo rozbawic czytelnikow tegoz oto forum. Chodzi mi raczej zeby dac im cos do myslenia.
Zapewnic Cie moge rowniez ze przeczytalem ok 90% wszystkich postow (100% z ostatnich kilku tygodni) oraz to ze jak sadze jestem dobrze poinformowany w tym co sie dzieje na Iridi.
Czytajac poprzednie posty - napisane calkiem normalnie oraz przedstawiajace liczne oraz mocne argumenty - spotykaly sie z liczna dezaprobata Pana Rondelmena oraz jego pomazancow. Postanowilem napisac cos innego laczac elementy sarkazmy, ironi oraz satyry. Nie jestem moze poeta ale wydaje ze w niektorych moich postach udaje mi sie przedstawic sytuacje na Iridi w krzywym zwierciadle.

Btw. Moimi postami nie chcialem Cie urazic (Chrisa). Po prostu denerwuje mnie troche Twoja postawa w stosunku do Rondla ~i jego rl teamu (Byc moze w stosunku do Ciebie so wporzadku ale w stosunku do innych zachowuja sie delikatni mowiac nieodpowiednio ).
Kiedy trzeba chwalic, chwale. Kiedy trzeba krytykowac to krytykuje.
Jak na Iridi jest tak cool i sami cool ludzie sa w Arc~ to dlaczego co chwila ktos ma hunta od nich.
Arcanium powinno jako najsilniejsza gildia propagowac pokoj, spokoj oraz zwalczac PA (lub chociaz samemu sie z tym nie afiszowac). Wtedy zjednaloby sobie serca wszystkich ludzi na servie i by mieli poparcie w kazdej wojnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
Mnie to troszke rozbawilo xD... Grzesiu se chyba wziol all zabardzo do serca
Do serca ja sobie nic nigdy nie biore . Chyba ze jestem naprawde zly to wtedy staje sie EVULL

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 06-02-2006, 21:00   #613
Lassat
Guest

Domyślny

Gregoire: Ty naprawde niewiesz o czym mowisz, a na dodatek myslisz ze jak poczytasz forum tibia.pl to odrazu wszystko wiesz a tu nawet polowy niepisze.

A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe

Rondel PA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fajnie ze mi nic o tym niewiadomo,

P.S. Padlo takie stwierdzenie ze RL TEAM chcial dolaczyc do NR co jest nieprawda poniewaz Rondel od samego poczatku byl w Arcanium wiec dołączylismy do wojny zeby mu pomoc "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" a Rondel to nasz lider (wodzu) na RL, tylko szkoda ze "liże" 15latki hahahahahahah, ale mojej siostry mu niepozwole

stary 06-02-2006, 21:24   #614
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

GRATZ DLA TEAMU KTÓRY WŁAŚNIE WYKONAŁ ANNI!!!

Jinikao - SOV
Valegard - MISIEK
Chris - SCA
DRAGO - SCA

Wielkie GRATZ!! Pierwszy team który ukończył quest w całości

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD

Ostatnio edytowany przez Massior - 06-02-2006 o 21:25.
Massior jest offline  
stary 06-02-2006, 21:49   #615
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lassat
Aha mam hunted za to ze jakis kolo ublizal rondlowi, on go nie mogl zlapac to postanowil mnie huncic... Wielkie GZ. Naprawde nie zazdroszcze wam lidera.
berger jest offline  
stary 06-02-2006, 21:57   #616
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Gregoire: Ty naprawde niewiesz o czym mowisz, a na dodatek myslisz ze jak poczytasz forum tibia.pl to odrazu wszystko wiesz a tu nawet polowy niepisze.
No pewnie tylko wasz rl team wszystko wie.
I powiedz mi gdzie ja napisalem ze swoja wiedze czerpie z postow na forum???
Stwierdzilem ze przeczytalem wiele postow, posiadajacych walor spojnosci podparty faktami ktore wasz rl team krytykowal.

Cytuj:
Aha... czyli Berger ma hunta za to, ze ktos postowal na tym forum, mimo ze Berger nie ma wplywu na to co ten ktos postuje (poza tym byl w W. Brytanii).
No rzeczywiscie to nie jest Power Abusing.

Btw. Jesli ktokolwiek ma hunta za wyrazanie wlasnej opinii, to widac co soba reprezentuja ludzie ktorzy tak sie zachowuja. To jest poprostu oznaka niedojrzalosci psychicznej i wyladowywanie swoich frustracji na innych, gdyz nie potrfi sie tego zrobic przy uzyciu slow na forum.

Pojedz do Chin, stan przed budynkiem chinskiego parlamentu i pocznij krytykowac ustroj politczno-gospodarczy Chinskiej Republiki Ludowej.
Moze jesli na wlasnej skorze poczujesz co to jest power abusing, bo chyba zes tego nie doswiadczyl zmienisz zdanie.
Niektorzy powiedza ze nie mozna porownywac sytuacji w chinach do sytuacji w grze. Jednak czym jest nie moznosc wyrazania wlasnej opini - zwyklym terrorem.

Cytuj:
Rondel PA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fajnie ze mi nic o tym niewiadomo,
Swoj broni swego, wiec sie Tobie nie dziwie. PA i zabijanie ludzi za posty na forum staly sie dla was czyms normalnym. Juz nie sami pewnie nie wiecie czy to co robicie to jest PA czy nie.

.................................

Gratki wykonania ani~

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 07-02-2006, 02:47   #617
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
Domyślny banditos

hehe Ja mam respekt do karwala podobalo mi sie nawet bardzo ;]
Chlopak nie tylko mnie rozbawil ale ma tez troche racji pozdro ;p

A smutno mi bez bergera i grodka .Zal mi ze masz hunta za free myslalem ze po powrocie wbijesz 100 a tu lipa papa
TyranX jest offline  
stary 07-02-2006, 09:32   #618
Sylur
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2005

Domyślny

@Gregoire

Pan po studiach?^_^

PS. 4-0 w fragach dla arc, Chealino nie ma chyba szlabanu na exp.
PS2. Gz dla anni teamu
PS3. Jak Valegard mogl wziasc miska? omg
PS4. Valegard Torin poszedl na spoczynek, niech Bog bedzie z nim!

Ostatnio edytowany przez Sylur - 07-02-2006 o 09:34.
Sylur jest offline  
stary 07-02-2006, 10:27   #619
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Domyślny

taaa , musze powiedzieć że nie było łatwo na anihilatorze, dużo razy mieliśmy red HP, a ja w krytycznym momencie miałem dokładnie 208 punktów życia , na szczescie udało sie i teraz tylko do przodu =] , Valegard przed Anihilatorem powiedział że jezeli go wykona to kończy gre, dlatego tez wybrał misia (do tej pory używał club'a wiec, a nie chciał sie przeskilowywać), poza tym mówił, że nie ma czasu na gre i troche mu w tym rodzice przeszkadzaja, mam nadzieje, że niedługo wróci i znow pokaze na co go stac =]
Paco88 jest offline  
stary 07-02-2006, 10:34   #620
Rossi
Zbanowany

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda

Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
Domyślny

Wow gz qesta Ja bym wziął Sca
Rossi jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania