![]() |
#601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
To, zludzie haruja po kilkanasci godizn dziennie, a zarabiaja tyle, ze nie starczy na caly miesiac. W tym momencie, dla mnie jest to kraj bez perspektyw. Uwierz, ze ludzie, przynajmniej ci ktorych znam, nie jade za granice zeby zbijac kokosy. Jada po to by godnie zyc bo niestety Polska nie dala im takich mozliwosci. I mialem na mysli ten aspekt. Co ejszcz ejs gownianego? Ano to ze powoli zacyzxna sie cenzura, jak w starozytnosci, a partia rzadzaca probuje wprowadzic dyktature ![]() Powiesz, ze malo argumentow, a mi to wystarczy |
|
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Nie mam znajomosci, ani tym bardziej nie jetsem bardzo dobrze wyksztalcony (narazie
![]() ![]() Argumenty masz dobre, a ja tylko 1. Ucieczka nie jest dobrym rozwiazaniem. P.s. Lepiej nie kontynuujmy tej dyskusji bo, jak juz wspomniales to forum nie jest od tego. |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Wybaczcie że przerywam waszą kłótnie o to dlaczego Polska jest gówniana, jaki to Xaemus jest niedojrzały jak na swój wiek i wyzwya wszystkich naokoło itp. Jak chcecie sobie nawzajem powrzucać albo coś udowodnić to przenieście się na priva albo na jakiś komunikator
![]() Ostatnio edytowany przez Mimo-vader - 01-09-2006 o 22:22. |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() Hmm co do sytuacji na nebuli ..sam nie opowiedzial bym sie za zadna ze stron OF moim zdaniem osoby z niczym sie nieliczace jak potrafia nawet takiego thiefa jak seykotron do siebie przyjac (na miejscu scythe pozbieralbym all osoby ktore zabito na banshe chocby taka przewaga ludzi czasami pomaga
![]() a co do gownianej polski to z wlasnego doswiadczenia wiem ze jesli ktos wie co chce robic w yciu to nawet w polsce dobrze na tym wyjdzie ale pod warunkiem jesli jest dobry w swoim fachu ja np zaraz po studiach znalazlem prace po roku szef niespelnial moich wymagan wiec w ciagu tygodnia znalazlem lepsza oferte zmienilem prace i mam sie dobrze ![]() Oczywiscie moze za granica lepiej placa ale zycie tez jest drorzsze wiec z kasy ktora tam zarobisz bedziesz sie mogl cieszyc chyba dopiero jak wrocisz do polski a to bedzie jednoznaczne z pozuceniem pracy gdzies tam w niegownianym kraju |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() boze niechodzi tutaj o prace itp
poprostu jesli porownac polske do innych krajow mozna smialo stwierdzic ze to jeden wielki syf i nie bardzo mnie to obchodzi co inni sadza poniewaz mam prawo do wlasnej opinii i nie zmienie jej. btw. Webi nie zmienilem miejsca lokalizacji? tylko podpis lol |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz z praca sa wyjatki, ale to nie zmienia faktu ze jest baaardzo ciezko ja znales nawet wyksztalconym ludziom. A co do zagranicy, zycie jest drozsze, ale uwierz ze starcza i jeszcze zdazysz sobie odlozyc. |
|
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() @gowniana polska
ej nie kurde nie moge w tej kwesti popieram xeamusa w 100% tak jak mowilem polacy to malkontenci zamiast narzekac to byscie sie ogarneli troszke i wzieli sprawy w swoje raczki ^^ podniecacie sie zachodem a popatrzcie kurwa na wschod od nas (Blugaria, Rumunia) jam wam to nic nie mowi to na Afryke i nie pierdolcie ze w Polsce jest zle bo nie jest. Co oni maja powiedziec ? zastanowcie sie zanim zaczniecie malkontencic ![]() bo nie macie racji :/ pozdor |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wzialem sprawy w swoje rece, ucze sie. Wiecej nie moge
![]() ![]() ![]() A co do marudzenia, uwazam, ze jak narazie Polska to kraj bez przyszlosci, a Ci co pracuja na Wiejskiej jak narazie nie daza do polepszenia naszego bytu, tylko do zdominowania samorzadow lokalnych, takze narazie lepiej nie bedzie. Co do Maksima, to wez moze kolego nie chwal sie juz swoim intelektem. Zastanawia mnie powod takiej Twojej postawy ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @Up.
Po prostu: Zyd to frajer zyd to buc zyje poto by go tłuc! |
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Up
Rasista -.- to powiedz mi chociaz co ci zyd zrobil widziales zyda na oczy O.o pobil cie? udezyl? zabil ci kogos z rodziny? niee ... wiec o co wam chodzi tylko o to ze troszke inaczej wyglada ... aff nie rozumiem was
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() mysla, ze sa cool i trendy
![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() Zamiast rozmawiac co sie dzieje na serverz (od tego jest ten temat) To sie klócicie i jedziecie po Xaem~ Ja nic do niego nie mam ale moglibyscie sie uspokoic albo zrobic solo w grze
![]() ~ Scythe go to winn ! ![]() ![]()
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() "we don't want got owned in open battle"
slowa jednego z memberow scythe, lmao ![]() chyba nie bedzie open ![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyzby hespios mial bana tutaj? Jak widac nei tylko mi nie podoba sie jego antysemityzm ;p
|
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Bydzia
![]() |
![]() Dlaczego wszyscy Polacy twirdza ze Szwedzi to PA, w swojej karierze gralem na wielu serwerach... Nie wazne kto rzadzil, Power Abusing zawsze byl obecny i tego elementu nie dalo sie wyeliminowac. Nawet jesli Polacy przejmuja wladze na serwerze, to z reguly jest tylko gorzej, niz bylo...
Moze w waszym przypadku bedzie inaczej... Pozdrawiam.
#617 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
@Kamil ty zły chłopcze !! ![]() /Botter |
|
![]() |