![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Na emeryturze
Imię: Juan Soth
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 56
Skille: 21/25
Poziom mag.: 54
|
![]() Jako, że jestem FACC to mógłby mi ktoś nakręcić filmiki ze zwiedzania Edron, Darashii i Ankrahmun
![]()
|
![]() |
#602 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Proslbym o filmiki z qlestow jakies lepszych typu demon helmet itp. mogabyc tez inne typu smieszne zabawy w tibi heheh dziex z gory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Proslbym o filmiki z qlestow jakies lepszych typu demon helmet itp. mogabyc tez inne typu smieszne zabawy w tibi heheh dziex z gory
![]() ![]() __________________________________________________ _______________ Druid 20 lvl 36mlvl swiat celesta ![]() Ostatnio edytowany przez Wu-tang - 08-07-2005 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() @Wu-tang
http://rapidshare.de/files/2725722/g...nhelm.rec.html <--- demon helmet ![]() http://rapidshare.de/files/521496/De..._solo.rec.html <---- demon helmet ![]() Smacznego!
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Guest
|
![]() Temat zostal strasznie zaniedbany... 98% postow to "Prosze o ***", "Plz dajcie ***" Ja osobiscie niemam czasu zajac sie tematem ale jesli ktos by mogl to by sie przydalo bo temat niema sensu.. Proponuje przyjecie kilq moderatorow do tego tematu, ktorzy odpowiadali by wszystkim, w postaci zamieszczania "zamowionych" filmow.
Prosze o rozwazenie tego co tu napisalem. Ostatnio edytowany przez Lyssy - 12-07-2005 o 19:30. |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Guest
|
![]() Oto link do filmiku kiedy to prawie cała Gildia Bad boys master robi rozrobe w Carlin na SS. http://rapidshare.de/files/3016824/b...arlin.rec.html
Ostatnio edytowany przez Kulfoniasty - 13-07-2005 o 13:14. |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master woxari
Profesja: Druid
Gildia: Wladcy Podziemi
Świat: Calmera
Poziom: 36
Skille: 21/24
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() to co w temacie bradzo prosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Guest
|
![]() Ja mam goroncą prozbe o film z exploring Hellgate zwiedzanie i pokazanie wszykich jego zakamarków i zeby bylo pokazane jak wyjciś
![]() Z góry Wielki THXXX ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Ja poprosze o film, dlatego iż jestem początkującym palladynem a chce nim jak najlepiej grać. A więc:
Temat: Palek PAC - brak ![]() Opis: Jak grać nisko lvlowym palladynem(chodzi mi o to że jak grać jak wyjde na main) i jak najlepiej skilować. Miasto na maina wybieram Ab'dendriel ![]() ![]() Ps. z tym miastem to oto chodzi aby pokazać tam też dobre miejsca do expienia i skilowania ![]() Ostatnio edytowany przez ŚmiAOL - 18-07-2005 o 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Guest
|
![]() Bardzo bym chcial zobaczycjak palek expi w dragon lair, gdyz mam 40lvl RP skille 75/50 i Cyclopolis i Guardy mnie nudza.
|
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2005
|
![]() Chciałbym poprosić o jakiś film z expu Sorcem/Druidem we wszyskich Drag Lair z DSami :-) Drags only... Dzieki z góry..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]() Niech ktoś da film z expowaniem sorca na 10-20 lvl pls!!!
|
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() Interesuje mnie filmik:
(Master) Sorcerer ~20lvl ~30mlvl Dwarf guardy ew. inny sposob na łatwe i dochodowe expienie z hmm'ów |
![]() |
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
|
![]() dajcie filmiki z guild halli zeby pokazac rozklad poki itp...napewno sa ludzie co w gh mieszkaja
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
![]() |
![]() Proszę o film z wojny z udziałem szwedów np. Belth, Walkor. Z góry dziękuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja prosilbym o nagranie filmu gdy sorc na 30-35lvl soluje necro
![]() Z góry thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() nareszcie ktos wyprzedzial buble byl nim chachero ale do akcji wkroczyl eternal oblivion prosilbym o nim filmik w roli głownej chcialebm zobaczyc jego eq skille widzialem na www.tibiabr.com prosilbym o zamieszczenie go w dziale z filmami
![]() |
![]() |
![]() |