Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2006, 13:55   #601
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88
Pierwsza sprawa Kogo zdradził Ay~??Prosze o odpowiedz
Druga sprawa Rumcio stara sie byc miły a za czym to idzie chce poznawac nowych ziomów??
A na tą waszą siłe czekam i chce ją zobaczyc Na (open battle)
O co ku rwa chodzi? o to ze jeszcze 1,5 miecha temu Rumcio bedac w Dominion tych "ziomkow" mial gleboko w du pie a teraz chce ich poznawac? placac im spory payment nie tak dawno? o,0 troche rozumi trzeba miec, ale w sumie znane przyslowie, jezeli nie mozesz pokonac wroga dolacz sie do niego racja?

pamietaj rumcio, krupnik/thais

hmmm kogo zdradzil? nie byl on w dominion wiec go nie zdradzil, ale w jakims sensie zdradzil Unbre~ ehhh kazdy ma wlasne podejscie do tego... moze zdradzil qmpli ktorych HWL huntuje, mysle ze takich po stronie Dominion mial/ma a jestem pewien ze przynajmniej jednego.....

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 11-08-2006 o 13:58.
thewojtek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2006, 13:57   #602
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny Prosze o odpowiedz

NO powiedzcie kogo zdradził Aylitha???
A co do rumcia to hmmm na wojnie do wrogów nie można byc miłym ale teraz to nie są jego wrogowie więc zabraniacie mu sie z nimi zadawac (głupota) I nie ma tu nic do Asslickerstwa-.-
Kuczer88 jest offline  
stary 11-08-2006, 14:00   #603
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
NO powiedzcie kogo zdradził Aylitha???
A co do rumcia to hmmm na wojnie do wrogów nie można byc miłym ale teraz to nie są jego wrogowie więc zabraniacie mu sie z nimi zadawac (głupota) I nie ma tu nic do Asslickerstwa-.-
nie zabraniamy ale jeszcze te 2 miecchy temu mowil ze jakie to sa "ku rwy" , "su ki" itp.
thewojtek jest offline  
stary 11-08-2006, 14:04   #604
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Druga sprawa Rumcio stara sie byc miły a za czym to idzie chce poznawac nowych ziomów??
Kurde analizując ostatnie wojny na Galanie to otwartych bitew było jak na lekarstwo, a teksty w stylu wyjdźcie na open battle przy wyraźnej przewadze liczebnej wroga to czyste podżeganie do samobójstwa.

Akcja u Kevina jest natomiast przykładem typowego ataku podjazdowego i do open battle zaliczać sie nie może.
Tragicall jest offline  
stary 11-08-2006, 14:05   #605
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny Zdrada UNB~

Hmmm zdradził unb~ w jaki sposób?? przeciesz venezuala ma wszystkich głeboko w du***. I każdy o tym wie i nie ma tu mowy o żadnej zdradzie .A co do polaków (kim jest polak?)to że Ay~ jest polakiem to znaczy że nie może walczyc przeciwko nim ??(głupota)Jak Ay~ dołączył do HWL to Demi zaczął go wyzywac tak samo Lady słodziutka wyzywała od frajerów catrishie i to są wasi polacy (zaje****)
Kuczer88 jest offline  
stary 11-08-2006, 14:14   #606
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Hmmm zdradził unb~ w jaki sposób?? przeciesz venezuala ma wszystkich głeboko w du***. I każdy o tym wie i nie ma tu mowy o żadnej zdradzie .A co do polaków (kim jest polak?)to że Ay~ jest polakiem to znaczy że nie może walczyc przeciwko nim ??(głupota)Jak Ay~ dołączył do HWL to Demi zaczął go wyzywac tak samo Lady słodziutka wyzywała od frajerów catrishie i to są wasi polacy (zaje****)
ehh zrozum nie o to biega, nie tlumacz zachowania jednej osoby tym ze innym brakuje kultury osobistej.

czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy.

a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.
stary 11-08-2006, 14:16   #607
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
A ktos taki jak Gran Deah, jego nie zdradziles? o,0 venezuela nie ma w dupe, Vidente ma lagi, lord angel i van hel~ juz nie istnieja... to kto tam ma walczyc? o,0 zreszta sa wakacje nie kazdy spedza je przed kompem

lece, potem sie bede z wami klocil tj. dyskutowal
thewojtek jest offline  
stary 11-08-2006, 14:18   #608
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ehh zrozum nie o to biega, nie tlumacz zachowania jednej osoby tym ze innym brakuje kultury osobistej.

czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy.

a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie
Kuczer88 jest offline  
stary 11-08-2006, 14:32   #609
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Niestety mnie taka odpowiedz nie zadowala ponieważ , kto powiedział że krupnik To jego kolega i ten jak on ma tharrin Hmmm to są ludzie zamknięnci w swoim srodowisku i nie chcący pomagac innym a to że Aylitha dołączył do HWL to co miał stac z boku i patrzec jak go biją skoro przyłączył to pomógł im Co?? zdrada hahahaha smieszni jestescie
Tharrin byl zapraszany do HWL ze 20x, nigdy sie nei zgodzil dojsc, aylithy nikt nie bil wiec co ty mowisz na temat stania z boku i patrzenia jak go bija? mowisz o tym jak lali krupnika? tak mogl stac i sie nei doalczac, wybarl wbicie noza w plecy. co do kolezenstwa to owszem jego postawa cos takeigo sugerowala, propozycje wspolnych questow, czy prosby o pomoc zeby jemu pomoc w exlporersie itp

jesli uwazasz ze jak kogos bija i ty to widzisz to wez sie dolacz bo w kupie razniej to wsoplczuje. i moglbys wreszcie przestac bronic rumcia itp bo obaj wiemy ze jego postawa jest smieszna i nie ma racji. ty chociarz uzywasz jakis argumentow a to juz cos
stary 11-08-2006, 14:40   #610
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:

Mam wrazenie ze nie wiesz jak to wbil krupnikowi plecy cos ostrego ostatnio
-.^
Rumcio mily? buahaha Jak tylko sobie przypomne jak komus pz trzymal w thais bo tamtem mial skulla.. a ze rumcio sam za slaby byl zeby bic to pz trzymal.. niestety ktos sie zatroszczyl ze wpadlo po 2 minutach po rumcia 5 osob ale ten juz jak uslyszal ze po niego ida zwial radoscnie do depo;]
To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje)
A swoja droga kogo rumcio chce poznawac hmm? tych co maja cos do powiedzenia i znajomosci bo zwykle szaraczki takie jak my raczej poznawalismy tych "nowych" czesto wprowadzajac nobkow w swiat tibii i dajac im poczatkowa protekcje nim nie stana na wlasne nogi..
Pozdro dla rumcia i wszystkich co sie splacili.. bo my nie zaplacimy;]
Aco do open battle to mzoesz juz skonczyc.. bedziemy chcieli open battle to sami zorganizujemy a na razie bedziemy robic to co chcemy, jak chcemy i nikt nas nie zmusi bysmy robili to inaczej
Kurier jest offline  
stary 11-08-2006, 14:52   #611
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

No i zabijcie tego rumcia w koncu, bo wraz z Jeff~ zabił mi kumpla niedawno za darmo : )
Rybzor jest offline  
stary 11-08-2006, 16:00   #612
Fan of Slip and SOAD
Użytkownik forum

Fan of Slip and SOAD's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Heh.. Tak czytam i czytam i musze powiedziec, ze jest to jedna z sensowniejszych wojenek na galanie..

Kubczer88 wez moze juz sie zamknij, bo ta konwersacja "lekko" Cie przerasta.

CZytajacy ten temat moze nie zajarzyc akcji na servie i powodu wojenki.. ja tez do konca tego nie zglebilem. Wiec moze ktos strzeli jakies podsumowane??

Aha i nie ma to jak zaplacic z 400k +/- za swoja "wolnosc" toc to jest smieszne..
(Nie ma jak free item z 40cc <buahhaha)
Fan of Slip and SOAD jest offline  
stary 11-08-2006, 16:08   #613
Princess Agusia
Użytkownik Forum

Princess Agusia's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
Dumny

[quote=Kurier]-.^
(...)To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) (...)

I tu sie moj drogi mylisz.. ja mam o 78 lvl nizszy niz on i nie mam rzadnej wladzy, a Rumek ze mna normalnie rozmawia...

* Pozdro Rumcio, nie pozwol zeby takie bzdury o Tobie pisali.. spoko ziom jestes :***
stary 11-08-2006, 16:17   #614
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

[quote=Princess Agusia]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
-.^
(...)To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) (...)

I tu sie moj drogi mylisz.. ja mam o 78 lvl nizszy niz on i nie mam rzadnej wladzy, a Rumek ze mna normalnie rozmawia...

* Pozdro Rumcio, nie pozwol zeby takie bzdury o Tobie pisali.. spoko ziom jestes :***
bo jestes dziewczyna... i to do tego o takim podejsciu a nie innym...

Fan of Slip and SOAD@
ogolnie wojna zaczela sie od zabicia ascario, potem krupnika a pozniej takze tharrina i zimpixy second. powodem bylo jak mowi HWL ze PN kilkakrotnie grozila HWL wojna. jest to nie do konca prawda i zostalo przekrecone i wyciete z kontekstu na uzytek HWl.
stary 11-08-2006, 16:20   #615
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Nawet nie wiesz jaki śmieszny jesteś ty.
Patrząc na to, jakie niektórzy komenty dają, na zachowanie Rumcia, Anevarixa i innych twardzili, na to jak się tłumaczą, co zrobili w poprzednich bitwach w innych gildiach, na to jak niektórzy są naiwni i jak wierzą w obietnice HWL to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 11-08-2006, 17:32   #616
Muki
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 08 2006

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 85
Domyślny

[quote=Princess Agusia]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
-.^

A tak z ciekawosci zapytam z ktorym ownerem rUmcIa? czy moze z wszytkimi? a wy czekajcie az wam sie dobiora do d**y HWL i wtedy dopeiro bedziecie zalowac ze nie byliscie razem z PN(mowie o NR)
Muki jest offline  
stary 11-08-2006, 18:31   #617
thewojtek
Użytkownik Forum

Domyślny

poprostu GL z takim podejscie do zycia......
Rumcio mam nadzieje ze oddasz eq Krupnika po dobroci, albo odbierzemy siłą je take care!
thewojtek jest offline  
stary 11-08-2006, 18:34   #618
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Czym nazywacie Asslickerstwo Tym że ktoś sie dogaduje z gildia HWL a wy nie możecie może wystarczy powiedziec jedno miłe słowo.A wy gadacie że każdy jest asslickerem to ,że wy sie zamykacie w jakimś gronie znajomych i nie chcecie poznawac nowych ludzi a szczególnie innych nacji niż Polska, to wasza sprawa.A co do Aylitha ..... ma o co walczyc uwierzcie baj baj pozdro gran (sarkazm)

najgłupszy post jaki widziałem. powiedzmy że walczą tylko "znajomi z Polski" i że w PN nie ma innych nacji niż Polacy. LoL i gz głupoty. W każdym swoim poście ujawniasz swój asslicking

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 11-08-2006 o 18:44.
Lord Hybrid jest offline  
stary 11-08-2006, 18:53   #619
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.
Rumcio jest offline  
stary 11-08-2006, 19:23   #620
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox)

Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku.
lol ze zlotoryi jest tylko kilku z PN, ty nawet nie wiesz dziecko gdzie to na 100%, a co do eq, czas pokarze.

PS: jak wygladaja towje rozmowy z nimi z twoim poziomem angielskiego?
HWL: yo
Rumcio: yo, payment?
HWL: 30k, venore
Rumcio, ok sendended, friends plx?

Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-08-2006 o 19:25.
pawlon jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania