![]() |
#601 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pamietaj rumcio, krupnik/thais hmmm kogo zdradzil? nie byl on w dominion wiec go nie zdradzil, ale w jakims sensie zdradzil Unbre~ ehhh kazdy ma wlasne podejscie do tego... moze zdradzil qmpli ktorych HWL huntuje, mysle ze takich po stronie Dominion mial/ma a jestem pewien ze przynajmniej jednego..... Ostatnio edytowany przez thewojtek - 11-08-2006 o 13:58. |
|
![]() |
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() NO powiedzcie kogo zdradził Aylitha???
A co do rumcia to hmmm na wojnie do wrogów nie można byc miłym ale teraz to nie są jego wrogowie więc zabraniacie mu sie z nimi zadawac (głupota) I nie ma tu nic do Asslickerstwa-.- |
![]() |
![]() |
#603 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#604 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Cytuj:
Akcja u Kevina jest natomiast przykładem typowego ataku podjazdowego i do open battle zaliczać sie nie może. |
|
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm zdradził unb~ w jaki sposób?? przeciesz venezuala ma wszystkich głeboko w du***. I każdy o tym wie i nie ma tu mowy o żadnej zdradzie .A co do polaków (kim jest polak?)to że Ay~ jest polakiem to znaczy że nie może walczyc przeciwko nim ??(głupota)Jak Ay~ dołączył do HWL to Demi zaczął go wyzywac tak samo Lady słodziutka wyzywała od frajerów catrishie i to są wasi polacy (zaje****)
|
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
czy ktos zabrania rumciowi sobie rozmawiac z HWL? oczywiscie ze nie, ale asslickerstwo to nie tylko to co mowisz, ale PRZEDEWSZSYTKIM jak to mowisz, liczy sie czyjs stosunek i postawa. nie widze powodu dlaczego polacy mieli by nie walczyc przeciw polakom tylko dlatego ze to tez polacy, ale moze mi powiesz co ma ayl~ do pN? albo do bylego FS? bo to przeciw nim doszedl do wojny, powszechnie wiadomo ze dominion juz nie walczy. a co do zdrady to chodzi o to ze poprostu wbil krupnikowi noz w plecy kradnac jego eq, skoro ma problem do kondy, mogl dolaczyc do HWL wczesniej kiedy nie bylo jasne ze wygrali, dojscie do zwyciezcy to zadna chwala, a skoro mial problem do kurpnika, PN I FS to przez wczesniejszy czas udajac kolezenstwo czy nawet przyjazn z paroma z nich, dolaczajac przeciw nim potem, popelnil swojego rodzaju zdrade. mam nadzieje ze taka odpowiedz cie zadowala.
![]() |
#607 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lece, potem sie bede z wami klocil tj. dyskutowal |
|
![]() |
![]() |
#608 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli uwazasz ze jak kogos bija i ty to widzisz to wez sie dolacz bo w kupie razniej to wsoplczuje. i moglbys wreszcie przestac bronic rumcia itp bo obaj wiemy ze jego postawa jest smieszna i nie ma racji. ty chociarz uzywasz jakis argumentow a to juz cos ![]()
![]() |
#610 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Mam wrazenie ze nie wiesz jak to wbil krupnikowi plecy cos ostrego ostatnio -.^ Rumcio mily? buahaha Jak tylko sobie przypomne jak komus pz trzymal w thais bo tamtem mial skulla.. a ze rumcio sam za slaby byl zeby bic to pz trzymal.. niestety ktos sie zatroszczyl ze wpadlo po 2 minutach po rumcia 5 osob ale ten juz jak uslyszal ze po niego ida zwial radoscnie do depo;] To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) A swoja droga kogo rumcio chce poznawac hmm? tych co maja cos do powiedzenia i znajomosci bo zwykle szaraczki takie jak my raczej poznawalismy tych "nowych" czesto wprowadzajac nobkow w swiat tibii i dajac im poczatkowa protekcje nim nie stana na wlasne nogi.. Pozdro dla rumcia i wszystkich co sie splacili.. bo my nie zaplacimy;] Aco do open battle to mzoesz juz skonczyc.. bedziemy chcieli open battle to sami zorganizujemy a na razie bedziemy robic to co chcemy, jak chcemy i nikt nas nie zmusi bysmy robili to inaczej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Heh.. Tak czytam i czytam i musze powiedziec, ze jest to jedna z sensowniejszych wojenek na galanie..
Kubczer88 wez moze juz sie zamknij, bo ta konwersacja "lekko" Cie przerasta. CZytajacy ten temat moze nie zajarzyc akcji na servie i powodu wojenki.. ja tez do konca tego nie zglebilem. Wiec moze ktos strzeli jakies podsumowane?? Aha i nie ma to jak zaplacic z 400k +/- za swoja "wolnosc" toc to jest smieszne.. (Nie ma jak free item z 40cc <buahhaha) |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: MIghty Agnes
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 110
|
![]() [quote=Kurier]-.^
(...)To do poznwania ziomkow(jezeli maja nizszy lvl o 10-20 to z nimi nie gada i wogole ich oleje bo nie maja wladzy.. a czesto tacy maja wieksza wladze niz sie wam wszystkim wydaje) (...) I tu sie moj drogi mylisz.. ja mam o 78 lvl nizszy niz on i nie mam rzadnej wladzy, a Rumek ze mna normalnie rozmawia... * Pozdro Rumcio, nie pozwol zeby takie bzdury o Tobie pisali.. spoko ziom jestes :*** ![]() ![]()
#614 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Princess Agusia]
Cytuj:
Fan of Slip and SOAD@ ogolnie wojna zaczela sie od zabicia ascario, potem krupnika a pozniej takze tharrina i zimpixy second. powodem bylo jak mowi HWL ze PN kilkakrotnie grozila HWL wojna. jest to nie do konca prawda i zostalo przekrecone i wyciete z kontekstu na uzytek HWl.
![]() |
#615 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Patrząc na to, jakie niektórzy komenty dają, na zachowanie Rumcia, Anevarixa i innych twardzili, na to jak się tłumaczą, co zrobili w poprzednich bitwach w innych gildiach, na to jak niektórzy są naiwni i jak wierzą w obietnice HWL to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
|
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Imię: Lukasz paladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Side of Self
Poziom: 60
Skille: 85
|
![]() [quote=Princess Agusia]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() poprostu GL z takim podejscie do zycia......
Rumcio mam nadzieje ze oddasz eq Krupnika po dobroci, albo odbierzemy siłą je ![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Cytuj:
najgłupszy post jaki widziałem. powiedzmy że walczą tylko "znajomi z Polski" i że w PN nie ma innych nacji niż Polacy. LoL i gz głupoty. W każdym swoim poście ujawniasz swój asslicking ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 11-08-2006 o 18:44. |
|
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieno macie racje lepiej sie przyjaznic tylko z ziomami z waszyh wsi....
(zlotoryja rox) Tego eq nigdy nie zobaczysz w swoim marnym zyciu hyba ze u mnie i u Aylithi w domku. |
![]() |
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: jak wygladaja towje rozmowy z nimi z twoim poziomem angielskiego? HWL: yo Rumcio: yo, payment? HWL: 30k, venore Rumcio, ok sendended, friends plx?
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-08-2006 o 19:25. |
|
![]() |