Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-01-2007, 17:02   #601
crosscut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
crosscut ma numer GG spytaj :o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo Pokaż post
skonczcie gadac o otsach, znowu Nekro~wpadnie i poleca punkty karne :/
pfffffffffff

jesli chodzi o wojne to znalazlem ciekawa piosenke... pasuje do sytuacji a raczej sposobu myslenia niektorych polakow

Cytuj:
tekst piosenki:

A jednak to się już stało
Nikt nie pamięta kto zaczął
Grunt, ze dzisiaj nienawidzą mnie
Nienawidzę ich
Mówią: „Masz być zła!”
Więc myślę: „Jestem zła!”

Ref: Zła!

Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Chcą dojebać mi, ja dojebię im
Chciałam żyć pod włos
Zawsze ostro grać
Więc musiałam w końcu
Złą się stać
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Nie wiem za co już,
Nie pamiętam nic
Żyję tylko tym
By dojebać im

Ref: Zła! (4 razy)

Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich.
Znowu snuję jak
Dopierdolić im.
Oni pewnie też
Mają jakiś plan,
Więc ja knuję jak
Uderzyć mam
Nienawidzą mnie,
Nienawidzę ich
Nie wiem o co szło
I nie obchodzi mnie to
Mam po co żyć
Wiem kogo mam bić

Zła ! ( 8 razy)

Jestem, jestem zła
Zła!!!!!!!!!!!!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-01-2007, 18:05   #602
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

@up

Ale nablet

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 25-01-2007, 18:49   #603
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

HAHAH Xd

TEZ CIE KOCHAM =******************
stary 25-01-2007, 19:17   #604
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Scotty słowa tej piosenki nie zostaly raczej napisane przez Ciebie wiec nalezy podac autora slow i ewentualnie wykonwace i bla bla bla... HEY?
Pieczarmistrz jest offline  
stary 25-01-2007, 19:24   #605
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarmistrz Pokaż post
Scotty słowa tej piosenki nie zostaly raczej napisane przez Ciebie wiec nalezy podac autora slow i ewentualnie wykonwace i bla bla bla... HEY?
"esli chodzi o wojne to znalazlem ciekawa piosenke..."

więc o co chodzi? ;OO
Lenrock jest offline  
stary 25-01-2007, 19:47   #606
Komin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin

Profesja: Paladin
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
.Nawet zrobilismy ots pvp-enf ja z XAnem Verticasem ale on duzo wiecej zrobil i tam trenujemy.
Gimme Ip plax xD Jesli mozesz to bylbym wdzieczny Ja z Axenem mozemy robic za szwedow
stary 25-01-2007, 19:55   #607
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczarmistrz Pokaż post
audio track 05

pozatym dalem to jako cytuj...
stary 25-01-2007, 20:53   #608
Mistic_P@L
Guest

Domyślny yHm....

,,Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?"

Chcialbym zdementowac fałszywe pogloski Sidara na temat mojej osoby -.-.
On twierdzi ze nie bylem na zadnej z akcji chcialbym powiedziec :
- Fibula,
- Desert,
- Akcja z Xan'em.(wszystkie akcje skonczone jak zwykle porazka)
Moze to ci odswierzy pamiec Sidar. Bylem na 3 akcjach z czterech. Nie bylem na tej ostatniej bo nie bylo o niej w ogole mowy, wyscie sobie wpadli na pomysl zeby zrobic szybka akcje, a ja tez mam chyba rl life.....Nie moge caly czas siedziec na kompie. Hmm to chyba na tyle co chcialem powiedziec, wiec odwalcie sie ode mnie i plujcie sie do innych.

P S
Sidar czemu nie wspomniales o tym jak musiales isc spac jak mielismy atakowac...(bylo to okolo ~21)?

stary 25-01-2007, 21:08   #609
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Gildia: Kazadum
Domyślny

Moglibyście także okazywać sobie trochę więcej szacunku, a nie obwiniać się, że coś nie wyszło. Zawsze to możecie poprawić. Mniemam, że na waszym ventrilo sypią się wszelkiego rodzaju epitety rozmaitej maści.
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline  
stary 25-01-2007, 21:34   #610
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Moglibyście także okazywać sobie trochę więcej szacunku, a nie obwiniać się, że coś nie wyszło. Zawsze to możecie poprawić. Mniemam, że na waszym ventrilo sypią się wszelkiego rodzaju epitety rozmaitej maści.
na vent jest akurat spokojnie...nikt tutaj nikogo nie obwinia tylko conajwyzej wytka bledy...
stary 25-01-2007, 21:36   #611
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile
Sidar jest offline  
stary 25-01-2007, 21:44   #612
-=Misiekmen=-
Użytkownik Forum

-=Misiekmen=-'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005

Imię: Misiekmen
Gildia: Kazadum
Domyślny

Cytuj:
Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile
Uważasz, że to dobry pomysł pozostawić ludzi którzy wam zaufali, którzy walczyli w tej wojnie, pomagając tobie i reszcie Ul~? Postarajcie się poprawić wzajemnie stosunki i trochę lepiej zorganizować czas waszego działania.

Urośniecie w siłę, a co jeśli wasza organizacja pozostanie na tym samym poziomie? Poszukacie następnych osób, które pomogą wam wygrać?Ironia
You full of shit why can't you see.

I am the target of your anger,
I am the one who you call danger,
I am the one who believe in destiny,
You motherfucker I am your enemy,
Your worse enemy.
-=Misiekmen=- jest offline  
stary 25-01-2007, 22:57   #613
Khazul
Użytkownik Forum

Khazul's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: WARSZAWA

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 224
Skille: 666
Domyślny

A ja wciąż czkeam na odpowiedź
stary 25-01-2007, 23:41   #614
Mistic_P@L
Guest

Król Rotfl

Cytuj:
Człowieku zastanów się co mówisz. Chyba zapomniałeś z kim macie wojnę :S.Jeżeli tak to ci przypomnę. Wojnę toczymy ze Szwedami. Niedługo zostaniecie sami. Ja na waszym miejscu probowałbym skombinować ludzi jak na razie to udało ci się skłócić dwie gildie, które walczyły po jednej stronie. Wcale się nie dziwie że w Ultimation jest 6 osób. Btw Alucard nie olał was bez powodu. Sellemonowi tez się nie dziwie, wolał zapłacić niż użerać się z wami praktycznie przez miesiąc byłem codziennie na Vt, zrobiliśmy 2 akcje i w obu ponieśliśmy porażkę. Według mnie nie macie na kogo zwalić winy za te wszystkie przegrane bitwy to zwalacie na wszystkich w około, a to nie jest najlepsze rozwiązanie ....Lepiej pomyślcie co należy zrobić by następnym razem wygrać.

stary 26-01-2007, 00:05   #615
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -=Misiekmen=- Pokaż post
Uważasz, że to dobry pomysł pozostawić ludzi którzy wam zaufali, którzy walczyli w tej wojnie, pomagając tobie i reszcie Ul~? Postarajcie się poprawić wzajemnie stosunki i trochę lepiej zorganizować czas waszego działania.

Urośniecie w siłę, a co jeśli wasza organizacja pozostanie na tym samym poziomie? Poszukacie następnych osób, które pomogą wam wygrać?Ironia
uwazasz ze cokolwiek wiesz o tej wojnie ? skad ty sie wogole urwales ? wtracasz sie w nie swoj swiat, nie swoje sprawy probojac nas przekonac do czegokolwiek lecz nie ma a to sensu... wiec moze wroc i zajmij sie swoimi sprawami zamiast czepiac sie innych ? kazda osoba tutaj ma potroche racji ale ty nie jestes w temacie.... wiec... teletubisie mowia papa
stary 26-01-2007, 00:31   #616
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Domyślny

sidar czy ktos tam mowil ze ludzie w RA olewają se sprawe i w ogole sie nie loguje - mają wojne w dupie. więc zrobcie rekrutacje kto nie będzie chciał walczyć to sie z nim pozegnacie. tak, takie reformy dobrze by wam zrobiły. poprostu stworzcie jedną-lojalną-gildie.
Lenrock jest offline  
stary 26-01-2007, 00:53   #617
Tevah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez crosscut Pokaż post
uwazasz ze cokolwiek wiesz o tej wojnie ? skad ty sie wogole urwales ? wtracasz sie w nie swoj swiat, nie swoje sprawy probojac nas przekonac do czegokolwiek lecz nie ma a to sensu... wiec moze wroc i zajmij sie swoimi sprawami zamiast czepiac sie innych ? kazda osoba tutaj ma potroche racji ale ty nie jestes w temacie.... wiec... teletubisie mowia papa

Mimo 19 lat, czym się szczycisz, jesteś kompletnym ignorantem. Misiek napisał pare prostych wskazówek i ma dobre intencje, a ty na niego najeżdżasz. Śledząc wyniki tej wojny każda rada powinna być dla was cenna. Btw zauważyłem, że jedyna rzecz jaką robisz w tym temacie to czepianie się innych i proszenie o inva do gildii. A więc.. teletubisie mówią papa.
Tevah jest offline  
stary 26-01-2007, 01:04   #618
crosscut
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tevah Pokaż post
Mimo 19 lat, czym się szczycisz, jesteś kompletnym ignorantem. Misiek napisał pare prostych wskazówek i ma dobre intencje, a ty na niego najeżdżasz. Śledząc wyniki tej wojny każda rada powinna być dla was cenna. Btw zauważyłem, że jedyna rzecz jaką robisz w tym temacie to czepianie się innych i proszenie o inva do gildii. A więc.. teletubisie mówią papa.
pare prostych wskazowek przy ktorych kazdy lize kazdemu dupe... oh ah jestes wspanialy boski bardzo cie lubie mimo tego ze padlismy bo nie miales na statek lub bales sie wyjsc z dp... moze i jestem ignorantem i co z tego? ktos musi byc...
btw... chcesz medal za spotrzegawczosc Sherlock'u?

edit no i jestes kolejny ktory tez sie baaaaardzo udziela...Data dołączenia: 26 01 2007 ......to dzisiaj ....

Ostatnio edytowany przez crosscut - 26-01-2007 o 01:07.
crosscut jest offline  
stary 26-01-2007, 02:10   #619
Pieczarmistrz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg

Domyślny

@ Scotty
Z calym szacunkiem do twojej osoby (znamy sie niedluigo ale Cie lubie) Misiekman to co mowi nie mowil na pewno ze zlosliwosci a raczej w checi pomocy.
Uwazam ze wytykanie sobie bledow oraz calego "gówna" moze dzialac w dwie strony... Z jednej moze zmobilizowac, jednak sposob w jaki to robi Ultimation nie jest sposoboem moblizujacym. wrecz przeciwnie. Chlopaki odbieracie ochote do dalszej gry... Moze nie mam doswiadczenia w tibijskich wojnach, bo uczestniczylem w tylko kilku i to na poczatkach servera a wiec calkiem inna sytuacja, jednak nie neguje waszych umiejetnosci PVP tylko wasze umiejetnosci mediacji. Nie umiecie gadac z ludzi w taki sposob zeby zmobilizowac
Scotty...jakby Ci tak serio zalezlo to bys dostal sie na vent. i bral udzial we wszystkich akcjach? Czemu tak nie jest? odpowiedz pozostawiam Tobie. <nie obrazaj sie :*>
Sidar i reszta - tibia niestety jest gra ktora wymaga poswiecen. moze bylo jednak isc spac 1-2h pozniej
W RA sa ludzie ktorzy chca walczyc - osobiscie znam jednego kory ma "wyjebaszy" na to czy padnie czy nie, a jedyny powod dla ktorego nie wie o akcjach jest brak b. dobrej komunikacji miedzy Wami

Sam bym chcial pomoc Wam wojnie i mam plan razem z jednym z czloknow RA jednak musialbym to ugadac z kims z Ultimation, plan nie jest zly wg. mnie a zawsze mozna go ulepszyc. Prosilbym o osobisty kontakt ze mna najlepiej GG albo in game, chociaz samn staram sie skontaktowac z Macavellim ktory jednak cos niechce mi odpowiadac. Moze czasem warto wysluchac nooba?
Pieczarmistrz jest offline  
stary 26-01-2007, 04:30   #620
Master_Macavelli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 12 2006

Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Seleniyan~ ostatnio mnie nie bylo, wiec moze dlatego nie odpowiadalem? xD

RA~ Po takiej akcji, ktora z nimi zrobilem, gdzie 3/4 nie wyszlo z dp... sry, ale wole biegac z Ultimation i miec pewnosc, ze zrobia to co powiem

Mistic~ stop crying, jezeli uwazasz, ze zrobisz wiecej niz Ultimation, dlaczego sam nie zalozysz gildii i nie zaczniesz probowac wlasnych sil? Jezeli jestes obrazony o to, ze nie masz inva jak na razie do Ultimation, to wybacz, ale nie robie drugiego Rise Against, tworze gildie, ktora byc moze przyniesie nadzieje wkrotce.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania