![]() |
#601 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
jesli chodzi o wojne to znalazlem ciekawa piosenke... pasuje do sytuacji a raczej sposobu myslenia niektorych polakow Cytuj:
|
![]() |
#602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() @up
Ale nablet ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HAHAH Xd
TEZ CIE KOCHAM =******************
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Scotty słowa tej piosenki nie zostaly raczej napisane przez Ciebie wiec nalezy podac autora slow i ewentualnie wykonwace i bla bla bla... HEY?
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#607 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() pozatym dalem to jako cytuj...
![]() |
#608 |
Guest
|
![]() ,,Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co?"
Chcialbym zdementowac fałszywe pogloski Sidara na temat mojej osoby -.-. On twierdzi ze nie bylem na zadnej z akcji chcialbym powiedziec : - Fibula, - Desert, - Akcja z Xan'em.(wszystkie akcje skonczone jak zwykle porazka) Moze to ci odswierzy pamiec Sidar. Bylem na 3 akcjach z czterech. Nie bylem na tej ostatniej bo nie bylo o niej w ogole mowy, wyscie sobie wpadli na pomysl zeby zrobic szybka akcje, a ja tez mam chyba rl life.....Nie moge caly czas siedziec na kompie. Hmm to chyba na tyle co chcialem powiedziec, wiec odwalcie sie ode mnie i plujcie sie do innych. P S Sidar czemu nie wspomniales o tym jak musiales isc spac jak mielismy atakowac...(bylo to okolo ~21)? |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moglibyście także okazywać sobie trochę więcej szacunku, a nie obwiniać się, że coś nie wyszło. Zawsze to możecie poprawić. Mniemam, że na waszym ventrilo sypią się wszelkiego rodzaju epitety rozmaitej maści.
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na vent jest akurat spokojnie...nikt tutaj nikogo nie obwinia tylko conajwyzej wytka bledy...
#611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Hmm nie musialem isc o 21 spac mam 19 lat robie praktycznie co chce a ,ze wy sie zbieraliscie 4h do akcji co jest zalem to sie w*****lem i poszlem spac.
No nie wazne nie dlugo zlejemy wszytskich ludzi z RA i bedziemy walczyc samym ultimatum dajcie mi tylko jeszcze 1 tydzien a urosniemy w sile ![]() |
![]() |
![]() |
#612 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Urośniecie w siłę, a co jeśli wasza organizacja pozostanie na tym samym poziomie? Poszukacie następnych osób, które pomogą wam wygrać?Ironia
I am the target of your jealousy, I am the one who you just wanna be, Look, look in the mirror, what you see, You full of shit why can't you see. I am the target of your anger, I am the one who you call danger, I am the one who believe in destiny, You motherfucker I am your enemy, Your worse enemy. |
|
![]() |
![]() |
#614 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
_____________________________ Yours Mistic~ |
|
![]() |
#615 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#616 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() sidar czy ktos tam mowil ze ludzie w RA olewają se sprawe i w ogole sie nie loguje - mają wojne w dupie. więc zrobcie rekrutacje kto nie będzie chciał walczyć to sie z nim pozegnacie. tak, takie reformy dobrze by wam zrobiły. poprostu stworzcie jedną-lojalną-gildie.
|
![]() |
![]() |
#617 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Cytuj:
Mimo 19 lat, czym się szczycisz, jesteś kompletnym ignorantem. Misiek napisał pare prostych wskazówek i ma dobre intencje, a ty na niego najeżdżasz. Śledząc wyniki tej wojny każda rada powinna być dla was cenna. Btw zauważyłem, że jedyna rzecz jaką robisz w tym temacie to czepianie się innych i proszenie o inva do gildii. A więc.. teletubisie mówią papa. |
|
![]() |
![]() |
#618 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
btw... chcesz medal za spotrzegawczosc Sherlock'u? ![]() edit no i jestes kolejny ktory tez sie baaaaardzo udziela...Data dołączenia: 26 01 2007 ......to dzisiaj ....
Xyrielka <3 Ostatnio edytowany przez crosscut - 26-01-2007 o 01:07. |
|
![]() |
![]() |
#619 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @ Scotty
Z calym szacunkiem do twojej osoby (znamy sie niedluigo ale Cie lubie ![]() Uwazam ze wytykanie sobie bledow oraz calego "gówna" moze dzialac w dwie strony... Z jednej moze zmobilizowac, jednak sposob w jaki to robi Ultimation nie jest sposoboem moblizujacym. wrecz przeciwnie. Chlopaki odbieracie ochote do dalszej gry... Moze nie mam doswiadczenia w tibijskich wojnach, bo uczestniczylem w tylko kilku i to na poczatkach servera a wiec calkiem inna sytuacja, jednak nie neguje waszych umiejetnosci PVP tylko wasze umiejetnosci mediacji. Nie umiecie gadac z ludzi w taki sposob zeby zmobilizowac Scotty...jakby Ci tak serio zalezlo to bys dostal sie na vent. i bral udzial we wszystkich akcjach? Czemu tak nie jest? odpowiedz pozostawiam Tobie. <nie obrazaj sie :*> Sidar i reszta - tibia niestety jest gra ktora wymaga poswiecen. moze bylo jednak isc spac 1-2h pozniej ![]() W RA sa ludzie ktorzy chca walczyc - osobiscie znam jednego kory ma "wyjebaszy" na to czy padnie czy nie, a jedyny powod dla ktorego nie wie o akcjach jest brak b. dobrej komunikacji miedzy Wami Sam bym chcial pomoc Wam wojnie i mam plan razem z jednym z czloknow RA jednak musialbym to ugadac z kims z Ultimation, plan nie jest zly wg. mnie a zawsze mozna go ulepszyc. Prosilbym o osobisty kontakt ze mna najlepiej GG albo in game, chociaz samn staram sie skontaktowac z Macavellim ktory jednak cos niechce mi odpowiadac. Moze czasem warto wysluchac nooba? |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Imię: Master Macavelli
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ultimation
Poziom: 100
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Seleniyan~ ostatnio mnie nie bylo, wiec moze dlatego nie odpowiadalem? xD
RA~ Po takiej akcji, ktora z nimi zrobilem, gdzie 3/4 nie wyszlo z dp... sry, ale wole biegac z Ultimation i miec pewnosc, ze zrobia to co powiem Mistic~ stop crying, jezeli uwazasz, ze zrobisz wiecej niz Ultimation, dlaczego sam nie zalozysz gildii i nie zaczniesz probowac wlasnych sil? Jezeli jestes obrazony o to, ze nie masz inva jak na razie do Ultimation, to wybacz, ale nie robie drugiego Rise Against, tworze gildie, ktora byc moze przyniesie nadzieje wkrotce.