![]() |
#6302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Glamri, Argen, itd.
Dial-up wyszedł z mody 10 lat temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6303 |
Zbanowany
|
![]() @co do zgejowanych pedałów i metali
W mojej okolicy dziewczyny- i to wcale nie "te trolle"- lecą właśnie na metali, a kiedyś szedłem ulicą z kuzynką i minęliśmy takiego "solarboya", ja specjalnie na niego nie zwróciłem uwagi, a kuzynka spojrzała i gdy już był poza zasięgiem słuchu powiedziała "ale pedał". @up Nigdy nie narzekałem na internet, a twoje zdjęcie mi też długo się wczytywało. Ostatnio edytowany przez Akkorin - 29-07-2009 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Nie no, czoło wporzo. Reszta jakaś blada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6306 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Może skończmy watek "jaki facet/niewiasta podoba się płci przeciwnej". To już kwestia gustu. Są przypadki, iż metro podoba się metalówie, lub metalówa metro. Nie ma sensu rozmowa na ten temat.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Szczerze mówiąc, jak widzę 15 ziomków z piwem na ławce na osiedlu (na szczęście nie moim), identycznych jak klony (wszyscy łysi i w za dużym wdzianku), których stać tylko na teksty typu 'panienka!11' czy 'pacz, on ma duszsze włosy niż dziewczyna!11' to chce mi się śmiać i nie czuję się w żaden sposób dotknięty. Dotknięty się poczuję, gdy wyśmieje mnie ktoś równy mi intelektem albo ktoś mi bliski.
![]() |
![]() |
#6309 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Generalnie to jak ja siedzę z 'ziomkami' na ławce, to żaden z nas nie jest do drugiego podobny, bo to, że słuchają rapu nie znaczy, że musza wyglądać jak biali murzyni- w przeciwieństwie do większości metali, którzy muszą pokazywać na każdym kroku, jakiej to wyjebanej muzyki oni słuchają Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 30-07-2009 o 00:25. |
||
![]() |
![]() |
#6310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() żeby nie było, nie jestem ani 'ziomem z osiedla' ani metalem (chociaż bliżej mi do tego pierwszego), po prostu sprzeczanie się czy 'ziomy' > metale lub na odwrót jest bez sensu ;d
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 30-07-2009 o 00:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6311 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @Sphinx:
Cytuj:
Cytuj:
Co do reszty - owszem, pijam tanio, owszem, w plenerze. Jak chcę się upić piję tanio, jak chcę się napić dla smaku piję, co lubię (inna sprawa, że też wychodzi tanio, moje ulubione piwko stoi koło 2,70/0,5 l). Cytuj:
@Gierubesoen: zaj*bisty demotywator ^^ A co do kłótni kto lepszy - oczywiście nie chodzi o samą przynależność subkulturową (lub jej brak) jako 'warunek' bycia lepszym/gorszym, chodzi o konkretną jednostkę. Pewnie gdzieś pisałem, ale mam bardzo dobrego kumpla dresa, z którym się świetnie dogaduję itp., co nie zmienia faktu, że większość dresów, z którymi miałem (nie)przyjemność się widzieć jest jego antytezą.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 30-07-2009 o 00:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Donikąd nie dojdziecie kierując się stereotypami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ale zostawmy ten temat skoro ty o fanach metalu wiesz tyle, co widziałeś przy chodniku przy podstawówce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6314 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: ;P
Poziom: 57
Skille: 82 ->>
Poziom mag.: ;P
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Giorio - 30-07-2009 o 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6316 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Szczerze mowiac tak patrzac obiektywnie wstecz, metalami zazwyczaj byly slabsze jednostki(tzw. cioty), ktore nie potrafily/nie chcialy sie bic/odpyskowac itp. W pozniejszym wieku juz tego nie widac, ale w podstawowce/gimnazjum raczej tak jest.
Ostatnio edytowany przez Exodus - 30-07-2009 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6318 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
@n-ta dyskusja na temat subkultur: Pierdzielita, Panie dzieju... ; P Subkultury, jakie by nie były, rządzą się własnymi prawami. ; ] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6319 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |