![]() |
#6321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() O Yoh, naprawde nie rozumiem, oświeć mnie, bo nigdy nie zrozumiem. Skoro jesteś 'wiedzącym' w tej kwiestii, to powiedz.
'Nie ma równych lub lepszych' I to jest właśnie ślepe patrzenie w swój jeden klub, który wywyższa się ponad wszystko, nie dopuszczając do siebie nawet myśli, że mogło by być inaczej, a jak jest, już od ponad 4 sezonów, to i tak i tak na przekór faktom nigdy to do Ciebie nie dojdzie, nawet myśl! Nie szanuje takich kibiców... takich ludzi. Którzy stwarzają pozory dyskusji, lecz 'ich prawda jest prawdą ostateczną i jedyną.' Poprostu nie szanuje.
|
![]() |
#6322 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Ciii, Yoh wybrał arsenal metodą chybił-trafił i nie może tego znieść, że nie mógł wylosować gorzej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6323 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6324 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie nie musze, bo nie jest. Dla mnie nie ma najlepszych i najgorszych. Wszystko zależy od poszczególnych umiejętności piłkarzy, ale to, jak je prezentują, zależy od ich formy, co przekłada się na formę drużyny.
Kiedy klub z piłkarzami o dobrych umiejętnościach jest w formie, wtedy jest teoretycznie najlepszy. Ale takich klubów istnieje wiele, a wachań formy tyle, co zawodników, dlatego nie ma czegoś takiego jak "najlepszy klub". Chyba, że według kogoś "lepszość" klubu określają trofea, tak, to też argument, ważny. Ale i tak wszystko zależy od formy. Nie, twój arsenal biedaczku nie jest najlepszy ![]() Jak mogę patrzeć w lustro? Z godnością, honorem, bez wstydu. Jak narazie. Licze, że to się nie zmieni. Pokaż mi, gdzie "moja prawda" byla dla mnie jedyna i ostateczną, i nawet gdybym nie miał racji, to i tak bym nie ustępował z mojej teori/stanowiska.
![]() |
#6325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Dobra Mati, olej frajera
Na forum jest człowiek, z którym można normalnie pogadać, mimo różnic klubowych i to się po prostu fanboyowi nie podoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() no jaj mama pytanie, ktore moze nie calkiem zwiazane z tematem. Ale jest tutaj taka opcja typu ignore, ze sie wogole nie widzi czyis postow??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mati, jedno szybkie pytanie. Napisałbyś 190 postów o podobnym tonie, bo fajnie się ciebie prowokuje, a tyle właśnie mi będzie brakowało do okrągłego tysiąca w tym temacie ?
![]() |
#6328 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Sry, że poruszam jakiegoś "starszego" posta, ale ostatnio rl sprawia, że nie mam prawie czasu tu zaglądać.
Cytuj:
AHUEHAUEHAUEHAUBUHEHEUHEUHAUEAROTFLROTFLLMAO ![]() 5 punktów straty z meczem zaległym przed świętami to dla Ciebie jest "pogubienie zbyt wielu punktów"? Dojebałeś do pieca i tyle. Jakbyś śledził ostatni sezon to byś zobaczył z jakiej kabały da się wyjść (patrz: Chelsea). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6329 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() No i Liverpool znow gubi punkty :-S.
![]() |
#6330 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Robi się coraz ciekawiej w tabeli ; )
MU złapało drugi oddech, jak w zeszłym sezonie, natomiast kłopoty ma Chelsea i L'pool ; > |
![]() |
![]() |
![]() |
#6331 | |
Zbanowany
|
![]() Nie ma zdecydowanego faworyta jak narazie
![]() ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 02-12-2008 o 09:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6332 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Czytając parę stron wstecz... tylko mowa o Futbool'u =)
Nikt tu nie lubi np. Speedway'a ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6333 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Fajnie czy nie, nie odbieram tego za prowokacje, bo lubie dyskutować na różne tamaty. Teraz stwierdzenie dla Ciebie, wiesz, udawanie debila samo z siebie robi z Ciebie debila, już nie udawanego. Calen Futh: Zgadzam się, że z każdych kłopotów punktowych da się wyjść na przyzwoite miejsce, w tym przypadku cała 4 ma szanse na lidera, nie skreślam nikogo, ale stwierdziłęm, że moim zdaniem pogubili już troche za dużo punktów Arsenal i Mu do tej części sezonu. Chociaż bardziej Arsenal, fakt, zapomniałem o tym, że MU ma zaległy mecz. Więc straty dużej ( jeśli wygrają ten mecz) nie ma, ale Arsenal traci do L'poolu 8 pkt, i to, myśle, że małą stratą nie jest.
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6334 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie ma dla Arsenalu rzeczy niemożliwych, w końcu są uber alles
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6335 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Bo to drugi najnudniejszy sport świata, zaraz po siatkówce
![]() Cytuj:
2 z "wielkiej czwórki" pokonanych, czekamy jeszcze na Liverpool ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6336 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6337 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ależ ja też nie upatruje tak w "90% to L'pool albo Cfc". Poprostu teraz panuje takie przekonanie w wielu człekach, że w tym sezonie L'pool czy Cfc. Ale tak, w tamtym sezonie CFC miali kłopoty, była strata, a tu 1 pkt różnicy wkońcu. Także jak też nie określam JESZCZE faworyta lub dwóch i nikogo nie skreślam. Ale poprostu takie przekonanie się wytworzyło.
Edit: Caleth fajny podpis o avramie, taktyku roku. Pamiętam jak to na żywo oglądałem, padałem ze śmiechu ![]()
![]() |
#6338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Żużel to nie jest najnudzniejszy sport świata. A tak na powitanie: Unia, Unia, zwal se kunia ;].
![]() |
#6339 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |