|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#6321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zwidek on Furora
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 8
|
![]() Double....
Ostatnio edytowany przez Uno - 07-04-2007 o 17:45. |
![]() |
|
![]() |
#6322 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten 50 ms mial przy sobie 4 bp mfow nie mial ssow ani zadnych takich 'gadzetow' Moze niech wypowie sie Imargam przy ogladaniu filmiku wyliczylem okolo 10 nietrafionych e wavow w tego mastera wiec prosze was nie rozsmieszajcie mnie 160 master ma problemy z zabiciem 50 sorka bez przesady.....
|
![]() |
![]() |
#6323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Faza filmik, dosc obiektywny, nie tylko fragi vision sa
![]() na koniec fota najlepsza;d;d
#6324 |
Użytkownik Forum
|
![]() taa filmik za 52 minuty moze uda mi sie sciagnac... moze ktos okaze łaske i zrehostuje to?
#6325 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() Widze ze tutaj czatuje totalna banda bezmozgowcow ktora chyba nie rozumie co to jest ironia,haha
Wspolczucia chlopaki. Na przyszlosc zanim napiszecie posta zastanowcie sie 5 razy, bo zal mi Was jak chuj @Cyrillus No kickow nie mial jak ja :< Ale za to mial mozg w przeciwienstwie do Ciebie 10 latku :S. Kurwa nakramilem trola, no trudno sie mowi ;/ @uno No ta ale wiesz takie trole jak tam wyzej, to zaraz napisza ze pewno ten sorc na cheatach jechal, bo Zwidek to ich pan i wladca ktoremu musza wlazic w dupsko na kazdym kroku ![]() @Ellein To samo... proponuje slownik jezyka polskiego i sprawdzenie slowa "ironia". Patrz chlopie moze to forum czegos cie nauczy ![]() btw. Cyr~ czy jak tam cie chuj zwal nie zapomnij zeby przez nastepne 5 stron podniecac sie tym, ze mialem kicka jak padlem, no bo to jest w koncu priorytet w Twoich bezsensownych postach ;* Kocham wasze posty _/
Never gonna change... Ostatnio edytowany przez Fallathanu - 07-04-2007 o 19:28. |
![]() |
![]() |
#6326 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2007
Profesja: Elite Knight
Skille: 77/76
|
![]() You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 127 minutes) rehost plx ![]() |
![]() |
![]() |
#6327 |
Użytkownik Forum
|
![]() Demthes
Apr 07 2007, 17:41:57 CEST Killed at Level 119 by Czipsu and by Yakapushi Mastah widac nowi dobrze sobie radza ![]()
#6328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Fal~
zmien avatar bo mi sie żygać chce, wiem że chcesz pokazać jaki jestes piekny ale prosze zmień |
![]() |
![]() |
#6329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Niech Duski walczą bez Taifuna, może im lepiej pójdzie
|
![]() |
![]() |
#6330 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6331 |
Użytkownik forum
|
![]() ich było kilkoro ? ;>
|
![]() |
![]() |
#6332 |
Użytkownik forum
|
![]() a Tajfun byl sam ?
|
![]() |
![]() |
#6333 |
Użytkownik forum
|
![]() teoretycznie
![]() |
![]() |
![]() |
#6334 |
Użytkownik Forum
|
![]() o chuj teraz to mnie rozjebałeś porównujesz zabicie taifuna 280 ms vs 10x 130~lvl w trapie a 160 ms vs 50 ms? Prosze cie stary jestes tak zalosny jak polowa tego calego forum ktorzy pisza 'fiszyn roksi a dakis deddedededed'
|
![]() |
![]() |
#6335 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() do usuniecia ;d
Ostatnio edytowany przez Maciorqa - 07-04-2007 o 20:36. |
![]() |
![]() |
#6337 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wytłumacze ci to bo widze ze ciezko z rozumowaniem u ciebie. Kto mowi o trapie kretynie ? Chyba byla walka na pustyni ?Chyba nie bylo tam samego tajfuna co nie drogi uno ? Ty orazu jedziesz cos do trapa a powiedz mi kto byl bardzo genialny i weszedl do rogu ? A teraz ci wytlumacze dlaczego jeste za Vision i oczekuje opowiedzi od ciebie dlaczego jestes za Duskiness( mam nadzieje ze to bedzie wypowiedz na poziomie nie jak wczesniejsza ).Drogi uno duskiness sa jak typowi Polacy ( nie obrazajac Polakow) nie umieja walczyc tylko szpunca bo mysla ze za kims tak bylo z gildia magramiego kolesie mysleli ze cos w tej grze znacza wiec wypowiedzieli wojne Vision. Vision chodz bylo malo pokazali mestwo oraz skila ktorego abb~~ brakowalo. Dostawali ostro w dupe na kazdym prawie kazdym battle. Wiec magrami zamiasst przyznac sie do bledu ze przegral wojne(zachowujac sie jak meżczyzna) musial zawolac starszego kolege Tajfuna. Jednakze Tajfun optoczony wpaniala gildia (miedzy innymi dre furora - ktory jedzie w swoich kolesi exori flam ,james carlos i l~~- ktorzy mozna powiedziec zdradzili Vision , spaaw - ktory padl w pierwszym tygodniu wojny 3 razy ? no i oczywiscie sansho - ktory uczestniczyl w kazdej bitwie a jak tajfun byl w trapie to byl w trzeciem rzedzie chyba ?) Jednym słowem Duskines jest to gildia bez Honoru nie majaca zadnego pvp .Vision jest to gildia ktora dzieki pozwieceniu swoich postaci oraz wspanialym fragon stala sie jedna z najlespzych gildi w tibi , gildie znaja prawie wszyscy . Prosze cie drogi uno uzasadnij mi dlaczego jestes za duskines |
|
![]() |
![]() |
#6338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() [CHAR]Demthes[/CHAR]
Visionom nawet GM nie pomogl ![]() Possali palke i poszli ![]()
#6339 |
Zbanowany
|
![]() 19:33 You see GM Smiley on Furora (Level 2). He has no vocation.
Był tam na Trollach koło Thais na "battle"? Wyłapywać b[][]terów : PP? Ostatnio edytowany przez NarroweQ - 07-04-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
#6340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Vive La Vida
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bound
|
![]() Cytuj:
@falla ale ty sie chwaliles ze ty miales KICKI a nie kicka :< dlaczego nazywasz mnie trollem? bo mowie prawde? ;<
"Każdy człowiek żyje końcem jakiejś drogi. To tylko szczegół jak żył i jak umarł, który rozróżnia człowieka od innych ludzi" - Ernest Hemingway Ostatnio edytowany przez Cyrillus - 07-04-2007 o 21:05. |
|
![]() |