![]() |
#6342 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
'Kartka o tym, co robi Tottenham aktualnie kosztuje 62 funty.' Padłem ![]() Ciekawe jaki talent rysowniczy ma Frank Lampard, Anelka, czy Fabregas, są gdzies zdjęcia ich kartek ?
![]() |
![]() |
#6343 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() A tam. Kartki to sobie pisać może. Jebał go pies
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6345 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O jej, niektórzy to zabijają tymi pracami.
Ale Bendtner ładnie to nagryzmolił I ten podpis Franka. Co to jest ![]() Pośmiałem się z niektórych. I tak najlepszy chumor ma ten od Tott i Asnl.
![]() |
#6347 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Kolejny pomarańczowy na Santiago Bernabeu - Huntelaar.
Van Nistelrooy, Huntelaar, Van der Vaart, Sneijder, Robben, Drenthe... Jeszcze tylko 4 obrońców i bramkarz ![]() Huntelaar - Van Nistelrooy Drenthe - Sneijder - Van der Vaart - Robben Mimo wszystko, lepsza była barcelona z Reizigerem, Van Bronckhorsterm i wieloma innymi, chyba na Davidsie kończąc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dobry transfer, ale dla mnie najwazniejszy transfer to wywalenie Schustera..
![]() |
#6350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Real nie miał wyjścia, w ich obecnej sytuacji musiał kupić napastnika. Dodatkowo królewscy odrzucili 150mln za Casillasa jakie proponowali szejkowie z Manchesteru City.
Swoją drogą Manchester robi chyba błąd. Powinni najpierw zatrudnić światowej klasy trenera, a później kupować piłkarzy którzy będą mu potrzebni. Oczywiście po uzgodnieniu tego z nim. Moim zdaniem trenerem The Citizens zostanie Mourinho. Może jeszcze nie teraz, ale po zakończeniu swojej przygody z Interem. Czytałem wywiady z nim w których mówił, że bardzo chciałby wrócić do Premier League. Manchester City wydaję się być idealnym klubem dla Portugalczyka. Tak jak z Chelsea mógłby mieć prawie każdego piłkarza. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 03-12-2008 o 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Wenger miał najlepsze ; D
![]() |
#6352 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Wkurza mnie polityka Ajaxu. Mogliby być najlepszym klubem na świecie, gdyby nie sprzedawali non stop swoich gwiazd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6353 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz racje to samo zauważyłem
![]() |
#6354 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóz taka polityka(niestety) ajaxu. Kreują świetnych zawodników, i sprzedają za sporą kase na kreowanie kolejnych, i tak w kółko. Daremne oczekiwania fanów, ze Ajax wróci do wielkiej piłki w LM, że zacznie woje w Europie. Nie z tą polityką.
![]() |
#6355 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() PSV także można do tego podciągnąc. Ogólnie rzecz biorąc, Holandia ma wspaniałych zawodników, lecz większość z nich gra za granicą, co jest problemem. Pod pewnym względem podobnie jest u nas, tyle, że poziom jest dużo niższy, a takich, którym udaje się wyrwać jest o wiele mniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Zbanowany
|
![]() Muuuaaah ;* Może SAF wpuści Teveza w nagrodę w najbliższej ligówce.
A i Tottenham jedzie dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6358 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zbigniew Wójcik, piłkarz Śląska prawdopodobnie sprzedawal mecze grajac w Lechu, w ktorym zapewne doszlo do wiekszego rozmiaru korupcji. Ale nawet jak beda mieli udowodnioną korupcję, to nic im nie grozi, bo przejela ich Amica. Wobec tego, drodzy Lech fanssssss dlaczego denerwujecie sie gdy ktos mowi o sprzedaniu się za lodówke?
![]() |
#6359 |
Zbanowany
|
![]() Szkoda Lecha
![]() |
![]() |
![]() |