![]() |
#621 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lvl 16 może i ma, ale co z tego? Taka osoba może być bardziej doświadczona aniżeli Ty, co nie powinno być dla Ciebie śmieszne. I po co odrazu udajesz jakiegoś debila? Chyba, że nim jesteś. W takim razie sorry, bo wiesz, wyszedłeś na debila jak mało kto. A, i się zastanwiałem, czy takie gadanie o rodzicach (no chyba, że ty nazywasz swoich starymi. Ja do moich rodziców mam szacunek, jeśli u Ciebie coś jest nie tak, to Ich tak nazywaj) ma jakikolwiek sens? Tak samo mógłby powiedzieć coś o twojej Mamie lub Tacie, co DLA MNIE przyjemne by nie było. "Debilizm, i tyle. Moje zdanie..." Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Nie za dużo ich? "Jasió bardzo hciał jeść, ale odhudzał się", "Owned, Ovned, Pwned, Ovn3d, nie wiesz co to literówka -.-" Cytuj:
Cytuj:
Jak można być w szoku jak ktoś padł w grze komputerowej? @topic Ostatnie dwa dni Mateusz grał po 10h dziennie, prawdopodobnie, aby odrobić stracony poziom. Dzisiaj gra drugą godzinę. Ciekaw jestem, na której się skończy. |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 7
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Refugia
![]() |
![]() lockhead --I bardzo dobrze,ze to Druid bedzie najlepszy na swiecie !! Koledzy mowili lepiej zrob rookslayera niz druida na mainie ,a ja zawsze wiezylem w druidow !! DRUID I PALL = MASTAH SORC I KNIGHT = SUX .
Wiekszosc z was ma weza w mozgu ... jak myslicie to waz sra ... Powiem ci że teraz po upadecie będzie inaczej teraz bedzie drut cienko piszczał =) Knight wil be rox |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Tak na serio, ciekawe kiedy mu się znudzi to expienie... Kiedys musi ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() jakis typek robi tematy na serwach ze niby mdw za 300 lvl dostal ue...czy to prawda? ktos cosiwe na ten temat?
![]() |
#625 |
Guest
|
![]() jakis typek kiedys pisal ze mdw to jego kolega i opowiadal ze on gra sam po 400k/h nawet wbija....
14mln k expa to chyba jest jakis dowodzik ze niegra sam ;p ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Da Old school.
![]() |
![]() Napisze to drugi raz: Nie, to nie jest żaden dowód.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 21-06-2007 o 10:13. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Matiz
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 17
Skille: 15/19
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() MDW ma już 340
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wiec Polak wcale nie ma największego lvl ![]() @ Down: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Xowx - 23-06-2007 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
|
![]() Tak. Przywłaszczyli sobie nie tylko MDW ale takze Dzitzy' ego bodajze 212vl posiada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Guest
|
![]() pff..
Ludzie mowia ze Mdw jest frajerem dlatego ze gra na no pvp, ale chyba to jest jego wybur nie?? .. Ktos tam za mojej pamieci powiedzial "pf wbic 300lvl na no pvp pikus" zapewne siedzisz w dp 20lvl i patrzysz sie na noobow ![]() Gralem sam niedawno na ots.. Niedziwie sie na mdw ze to go wciaga. Bo ja np od tego ots molgbym niedodchodzic ;p Mozecie mnie wyzywac co do tego posta, olewam was ;p;p;p... @Mateusz Dragon Wielki: Gratuluje ci 340lvl, niestety po update bedzie ci ciezko, ale gl p.s: wy naprawde mu zazdroscicie :S |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Cytuj:
Ja mu nie zazdroszcze, szczerze mówiąc mam to gdzieś czy wbije 350 lvl czy 1000 lvl dla mnie liczy się człowiek, a nie głupi chipek w Tibii. Nie twierdze też, że 300 lvl na NON-PvPto pikuś, tylko twierdze, że lvl jest nic nie wart gdy za jego plecami nie ma fajnego człowieka. On dla mnie mógłby mieć 30 lvl, ale jeśli jest fajnym człowiekiem to będę go bardziej podziwiał niż jakiegoś 300 ćwoka. To tyle. Cya
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ma, tylko sie nie przyznaje do Polski i wcale mu sie nie dziwie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Da Old school.
![]() |
![]() Tak samo jak Achon... Niedawno miał br, a teraz nie wiem
![]() @Posowacz Jednego u Ciebie nie rozumiem... Najpierw gadasz na MDW, iż sharuje itp., że ma obolałą dupe od siedzenia przed kompem... A teraz mu gratulujesz i bronisz...
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sask'Van Der
Świat: Menera
Poziom: 130
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Co do MDW to gratuluje mu tylko lvl w końcu jest najlepszy.
@Bicie lvl na no-pvp Jeżeli jest to pikuś, łatwa rzecz itp. to dlaczego na harmonii jest zaledwie jeden 300+ lvl i tylko dziesięć osób przekroczyło 200 lvl ? @ Czas jaki traci na gre. Jego sprawa ile tego czasu ma wolnego, sceptycy mówią że nie ma normalnego życia, przyjaciół itp. Skąd wiecie takie rzeczy, chciałeś iść z nim na browar, a on ci odmówił bo gra w Tibie ? @ Ukraina ? Szkoda, że nie przyznaje się do Polski, ale trudno jego sprawa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() @up
ciezko sie przyznac ze sie jest polakiem ;] jesli 90% to nooby i wiekszosc dobrych graczy na kazdym servie ma problemy wlasnei przez swoj narod co do ilosci spedanego czasu przed kompem to mam mniejwiecej podobna ilosc godzin a wcale nieoznacza to ze niewidze nic po za tibia i niemam zycia prywatnego
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Imię: ex. Zaxevo
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja mu gratuluję, bo to sztuka wbijać tak szybko lvle siedząc tak "mało" przy komputerze. Niektórzy mają 2 razy więcej godzin online od niego i 10 razy wolniej biją level
![]() Powiecie "expi na demcach to wiesz" - to ja mówię "ty sobie pójdź na coś takiego co na Twoim levelu odpowiada jego demcom i wbijaj tak szybko level". Dla niego jeden demon to malutko expa. Powodzenia ![]()
![]() |
#638 |
Da Old school.
![]() |
![]() Wiesz, tak nparwdę to nie jest aż tak wielka sztuka... Przy jego lvl-u hity wchodzą baaardzo duże, więc demce nie robią wrazenia na nim. Dla niego to jest po prostu zwyiły hunt...
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Alerix Sara
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
@Erig.net Nie wiem czy patrzyliscie na erig, ale osoby, ktore uzyskaly w dniu wczorajszym najwiecej xpa, to same EK, RP zadnego MS i ED w 100 osob ![]() ![]() Mateusz Retired ![]() ![]()
Brak weny na podpis. Ostatnio edytowany przez Rasse - 28-06-2007 o 14:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Da Old school.
![]() |
![]() To chyba proste na noobnon-pvp nie?
![]() ![]() ![]() ![]() Na poważnie, wcześniej to dopiero musiał spędzać sporo czasu przed kompem... A wtedy jakoś nikt nie mówił, że jest walnięty i ślęczy 24/7
![]() |
![]() |