![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Chciałbym (jeśli wam sie będzie chciało) prosić wszystkich użytkowników forum, którzy teraz graja w Dark Eden SLAYERAMI o wysłanie mi priv msg z nickiem, levelem! Z góry thx!!
![]() Ostatnio edytowany przez Raxev - 19-11-2005 o 12:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ok tylko 1 pytanko się nasuwa po co ci to bo tego to nie rozumiem jak odpowiwesz to moze no wiesz zalezy od odpowiedzi
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]() Mam ogromny problem sciaglem Darkeden z tej stronki
http://en.darkeden.com/ zarejstrowalem sie i jak odpalam gre i daje connect to po 2 sekundach wyskakuje mi okienko Disconnect i close(nawet do gry wejsc nie moge)nie wiem co jest grane mam wersje 3.12 ktora zajmuje 494 mg jezeli ktos wie co jest to prosze o pomoc.Z gory thx |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tez tak czasami mam ale to trzeba troche poczekac i mozna więc nie odpalac na hama po kilka razy pod rząd tylko poczekac 10 min a jak to nie pomoze to sciągnij jeszcze raz najlepiej uzywając flashgeta
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kupie pół inventory głów gosci z piłą mechaniczną zaplace 500k kasą vampa a główki chcem na mojego slayera kontakt pw na forum lub sms express na nr 501656176 fast bo chcem je miec juz na piątek lub sobotke nie póżniej
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: W Domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gamnarek
Profesja: Knight
Gildia: ----------------
Świat: Lunara
Poziom: 8
Skille: 20/20
Poziom mag.: 1
|
![]() Ej weźcie mi pomóżcie ja mam tą strone po japońsku chyba i nic nie rozumiem nie wiem gdzie sie zarejestrować ani skąd sciągnąć a ta podana strona jest pusta
![]() HeeeeLp! ![]() ![]() Please o odpowiedź jak najszybciej możecie bo chciałbym zobaczyć co to za gra a wygląda na wypasioną ![]() Ostatnio edytowany przez Gamnarek - 27-11-2005 o 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Ale ty jesteś idiota! Dokładnie 12 razy takie lolki jak ty pytały się o to! Weź poszukaj troche w temacie! (Jeśli potrafisz)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z miłą chęcią bym zebrał to poł inv. ale
1) Nie moge grać w żadnego RPG (rodzice stwierdzili że jestem uzalezniony ![]() 2) Nie działa mi DE, nie wiem dlaczego ale występuje błąd przy logowaniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik forum
|
![]() Weźcie sie wogule nie odzywajcie -,- Chcesz pomóc to pomagaj nie chcesz pomóc to spadaj nie będe czytał 63 stron !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
BTW. Opowiedź jest gdzieś pomiędzy 5 a 20 stroną, czyli jak się dobrze potrafi czytać, odpowiedź znajdziesz w 15 minut! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra ja już z tobą nie gadam ściągnąłem sobie to w pracy I mi chodzi więc narka
![]() ![]() Jestem Slayer lvl 10 xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Witam ponownie, tym razem mam pytanie o Lairy - tepezy, bathory i inne.
Ide do takiego Laira, tluke wszystko co wylazi jak i inni na koncu dostaje jakas perelke - np. Bathory Beads. No wlasnie, co sie z tym robi? Domyslam sie ze mozna to na cos zamieniac, ale na co i gdzie? no i drugie pytanie: w castle sempius lub octavius u NPC-ow mozna obejrzec liste wojen, ale jak sie na takie cos zalapac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Na pierwsze pytanie niestety nie znam odpowiedzi, gdyż nigdy takiego czegoś nie dostałem chociarz expiłem na wielu lairach. A na drugie pytanie to musisz akurat trafić na czas wojny. Wtedy pojawią ci się na górze (tam gdzie są klątwy) takie 4 zanaczki z czasem i wtedy się mozna 'zapisać' na wojne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
1. I want to know information of Lair Master. 2. Tell me more. 3. I want to know the price of the necklace. i tutaj masz do wyboru 2 odpowiedzi w zależności co posiadasz - beads czy pedant: 4a. I'll exchange my pedant to an item. 4b. i'll exchange my beads to an item.Dostajesz losowe przedmioty - może Ci dać bardzo dobry przedmiot, a może Ci dać całkowity szajs. Wielu ludzi niechcąc się nadziać i stracić na wymianie poprostu je sprzedaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Dzieki chlopaki, wlasnie o to mi chodzilo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik forum
|
![]() Ten Kto chce pomóc niech pomaga ten kto nie niech nie gadaj więc:
Kto wie jak mozna napisać do kolegi o nicku XX naprzykład?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
1. normal chatting - w tym trybie normalnie rozmawiasz, 2. zone chatting - tutaj jak wpiszesz wiadomość to będą ją widzieć wszyscy na danym obszarze, 3. 1:1 chatting - rozmowa z wybraną osobą - wpisujesz ksywke (na dole koło miejsca na wpisywanie wiadomości) i piszeszdo niej, 4. Party chatting - rozmowa z członkami party, 5. Team chatting - rozmowa z członkami team-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum