![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Gomenasai gozaimasu..... każdemu się błędy zdarzają ;p a ja używam opery to mi poprawa gramatyki niestety nie działa.... ale nie kłóćmy się o to. Ja już byków walić nie będę. Raz się zdarzyło, drugiego nie będzie. I nie będę tego poprawiał niech następne pokolenia zobaczą że nawet ja robie czasem błędy.... ;p
Ale się dzisiaj na nowy epek Soul Eatera nakręciłem. Ściągłem rawa, a na animesub napisów niema T_T. Ale jakoś sobie poradziłem i obejrzałem po japońsku. Poza tym chyba pobiłem swój rekord bo dzisiaj obejrzałem 20 epków jednego anime ;p Shaman King troszkę mnie wciągnął. Oczywiście wersja oryginalna z napisami. Innych nie trawię. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hazuma - 20-06-2008 o 00:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Obejrzalem Byousoku 5 Senchimeetoru. Robi wrazenie. Pod wzgledem graficznym, moge spokojnie uznac za najladniejsze anime jakie ogladalem. Swietna szczegolowosc i piekna gra swiatla. Calosc robi piorunujace wrazenie, takze jak ktos moze poswiecic ta godzine zycia, to naprawde polecam, warto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() A ja se teraz powoli ogladam tego Soul Eatera i musze powiedzieć że ep 7 był poprostu bomba. Jak ma się takie bassy i nagłośnienie jak u mnie w hacie , to efekty dzwiękowe poprostu ... oh , zbyt piękne bo ty opisywać.
![]() Dziś po zakończeniu roku bedzie więcej czasu , to pewnie musze jakieś inne anime też se obejrzeć ... wkońcu Soul Eater to jeszcze nówka i niema all epów ... hmm ... Lucky Star'a które ściągnełem nie obejrze... mmm ... no niewiem , zobacze co najdzie , ew coś nowego se ściągne. ![]() OMFG PYRO UPDATE!!! może ktoś się zainteresuje : http://www.steampowered.com/pyro/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
EDIT: Z niewymienionych tam stron polecam animecorner.nl Ostatnio edytowany przez Thero - 20-06-2008 o 09:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Ja już chcę 11 ep Soul Eatera :<
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Lubie wnerwiać ludzi , no trudno , taki już jestem ... Czas na TF2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A no kanon zakonczony i czuje jakis niedosyt zna ktos cos na zagojenie ow problemu ;p ?? hrhr
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie prościej napisać Cm? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Eerion
Nie, nie posiadam takiej wiedzy ![]() @Up Ojj tak :< @Topic Tez zaczalem z tym Soul Eaterem, jestem na drugim epku. Zwlekalem z tym bardzo dlugo, bo jakos po opisach mi nie pasowalo, ale calkiem fajny. Ma ktos moze piosenke z endingu? Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-06-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wlazisz i sie rejestrujesz po czym wpisujesz Soul Eater i wyskakuje ci opening i ending do sciagniecia za free. Pozdro
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Clannad , Myself ~~ , Onegai teacher, Onegai Twins , Kimi no ~~ widzialem do true tears mi nie podchodzi jakis uraz mam (kreska mi sie nie widzi i wogule ;p)
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Chrono Crusade ? Ty bylo 1 anime przy ktorym sie poplakalem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Arigato !! ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Owszem te słowa istnieją ;p :
Gomenasai- Przepraszam gozaimasu- bardzo Chyba że chodziło ci o to że nie używa się tych słów takiej kombinacji. Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ciekawe czy potrafią rozróżnić "cute" i "scary" po japońsku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A no taka kombinacje slysze prawie w kazdym anime (albo podobną) wiec z wielkim bolem musze poprzec corgara ;> w jego racji.
![]() |
![]() |