![]() |
#622 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do Enerisa na selenie osiagniesz to co on tam to wtedy sie odzywaj.
Live is Brutal ![]() hi ? ~! Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 13-04-2008 o 08:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
|
![]() HAHAH kto zchakowal Moris the mag wczoraj z 130 na 1 ;/ widze ze wszystkie dedy od siej, jesli to wy to zal. Nie lubie hackerow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() @pietrass
Abstoman nigdy nie byl w WRI @hektor haha w omruc tombie sa przejscia max 3 kratki jakby irme wiedzial do czego służy taka żółta runka to by mogli go trapnac, a podobno wy macie takie super pvp to tanaka powinien trafiac exori za kazdym razem, prawda ? ![]() po zatym jeszcze niedawno byles najwiekszym lizodupem wchodzles w dupe kazdemu kto byl w wri i ich ziomom,a teraz nagle zmieniasz front proponuje ci synku idz na mosciq :-) a i jeszce powiedz mi co eneris osiagnal na tej selenie czego mógł by mu kto ktokolwiek pozazdroscic ? :{ |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() Cytuj:
@HIghlander Abstoman to rl od rezy Ostatnio edytowany przez Toral - 13-04-2008 o 11:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zmienia to faktu ze nie jest w wri ani nie był
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() na gemnazecie byl ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 09 2006
Profesja: Elder Druid
Skille: 20/25
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() a to mialo podkreslic ze char absdotman nie byl w wri ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @Do tego debila up /\
1.Z tomby wychodzi się teleportem pod samo wyjście, wiec co mają do tego 3 kratkowe korytarze na tombie? 2.Ten ed jest supporterem Wri.(wiesz co to supporter??) 3. Na Selenie osiągnąłem wszytko co da się osiągnąć w Tibii, czego ty nie możesz mieć nawet na OTS :/ @Moris Morisa hakną szpieg którego Siejniki mają/mieli u Elaro w gildii.
no pay = no play Ostatnio edytowany przez Eneris - 13-04-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Omg srasz sie tym ze ktos nie walnoł mwalla co do waszego pvp siedziec na vencie w 15 i zaspamowac sd to nic wielkiego. Jak wiesz 130ek ma małe szanse dogonic 80+ed i jescze walac w niego exori gran w biegu. Co do "lizania" dupy nie wiesz co sie stało wiec sie nie odzywaj jesli lizanie dupy tak cię podnieca to chodz mi wylizesz. Co eneris osiagnoł na selenie? To ze przekroczyl tam 100lvl co tobie nigdy sie nie uda i ma to co chciał miec @Toral Jesli ty bys mial jakiekolwiek pojecie to bys sie nie odzywal. ![]()
Live is Brutal ![]() hi ? ~! Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 13-04-2008 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 19/20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
|
![]() za co Tanaka daostal bana??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi enerisku tak dla twojej informacji zeby dojsc do tp w tym tombie trzeba przebiec przez wąski korytarz który ma 2 kratki szerokości i szczerze wątpie ze ten drut stał pod tym tp więc szanse na zablokowanie mu drogi mieli bardzo duze, ale jak juz wiadomo wy nie macie móżgów.
pozatym nie osiągnołeś NIC co by mogło zrobic na kims wrazenie (pomijajac hektorka) ___ A ty hektorku zdziwiłbyś sie ile ja wiem o twojej sytuacji ![]() Aaa i mam wiekszy lvl niz eneris hehe ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Wiec drogi kolego o mnie nic nie wiesz i sie nie dowiesz. ![]()
Live is Brutal ![]() hi ? ~! Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 13-04-2008 o 19:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
|
![]() oj wiem, dopuki nie wiesz kim jestem to sie nie dowiesz jak duzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm bym wam cos powiedzial ale szkoda słow. eneris ty moja boginnio zrobisz mi palke na selenie?nie uwazasz ze za wysokie mniemanie masz o sobie?bogu dzieki ze taki imbecyl nie jest w paczce zadzacej tam gdzie ja gram ohhhuhhhmhhhmmm.idz zabic 80ed moze p.legi ci poleca.czemu jestes takim imbecylem napoczatku jak czytalem twoje wypowiedzi to myslalem ze jestes ogarniety ale widze ze mama cie wytrzepala.o.0 pokaz umiejetnosci twoich osiagnelem tyle co nic i jestem z tego dumny i bede sie chwalil ze osiagnelem cos czego nie osiagnelem, jak masz na imie?michal?walisz z rozczki a twoj brat to knight i wali cie w pupe?hektor po co walisz puca do enerisa chcesz zostac gownem?wiem co nieco o twojej sytuacji(ale sie na jej temat nie wypowiem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
|
![]() Cytuj:
Zal zal zal , Eneris możesz powiedzieć coś więcej na temat punktu 3 ? Aha już wiem osiągnąłeś tytuł tak zwanego " Nóóba " ... Myślisz, że jesteś taki kozak. Wszystko możesz .... Czekam aż wypowiesz się na temat tego 3 punktu co ty na tej selenie zdobyłeś... ![]() PS. Prośba nie zapadaj w tak zwany " Samozachwyt" bo skończysz źle. ![]() |
|
![]() |
![]() |