![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Gram teraz tylko jedna
![]()
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2007
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 197
Poziom mag.: 85
|
![]() haahha Jak Ja Słysze jak Wy gadacie " jak 4 szafy" Walncie cie i ucikna wszyscy to mam polew od tego sie ma kolegow i chyba pomoga zal mi was
|
![]() |
![]() |
#623 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2008
|
![]() Ostatnio edytowany przez Xiao'Vis - 14-06-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadow Druid of Luminera
Profesja: Elder Druid
Gildia: chce byc jak dedaw!
Świat: Luminera
Poziom: 107
Skille: 25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
a więc tak patrzysz Pro se idzie ulicą a ty jesteś z koleżkami ty mówisz - ej chłopaki to ten koleś coś do mnie miał na forum oglądasz się za siebie a tam już kumple są na drugiej ulicy a i krzyczą - lej go sam ![]() tylee @pro gdzie mieszkasz? |
|
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Ahahahahha xD Dobre xD |
|
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() @ tych kilku "koxow"
Jak wy macie kolegow ktorzy sie za wami nie wstawia i sraja na to czy ktos was leje to wspolczuje kumpli ponadto skoro na was tak zlewaja to chyba cos znaczy... Zreszta ja sam nigdy nie zaczynam bo po co? Nie lubie sie bic i staram sie rowiazywac konflikty inteligentnie, a ze nie ktorzy nie potrafia i chca sie lac to choj w pizde i po sprawie.. nie powiem, bo sam kilka razy oberwalem, ale zawsze wychodzilem ze sprawy z honorem -.^ a koledzy? zawsze pomagali i nigdy by nie zostawili jakby mnie jakis wiekszy lub kilku zaatakowalo... zreszta co tu tumaczyc dzieciom, jedyna solowa jaka widziales to w telewizji albo jak sie koledzy "bili" czyt. popychali i co chwile rzucali "ty kurwo". Ripostowal juz nie bede dzieciom ktore mysla tylko o sylwetce, a gowno maja w glowie i w ogole tej kupy miesni nie potrafia wykorzystac... krotko jednostrzalowce jestescie... A co do pro to nie widac gdzie mieszka? W Piwnicy =)) |
![]() |
![]() |
#627 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2008
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Rookstayer
Gildia: Old Sexy Team/Gazenbelger
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
![]() Cytuj:
jak ja jestem jednostrzałowiec... to ty jestes 1/100 strzałowcem ![]() Ps. Idz sie poucz ;d |
|
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2008
Imię: Speedy of Flames
Profesja: Rookstayer
Gildia: Old Sexy Team/Gazenbelger
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprostu Ja Lubie Jak Speddy daje Fotki z napinkami i widzie wasze komentarze bo chociaz sie posmieje troszke w domu xd Speddy dodaj cos jeszcze
|
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: ~Wro~
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
![]() |
![]() Speedy, chciałbym zobaczyć Twój brzuch
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2008
|
![]() Smieszni kurwa jestescie pokolei :
1. Pokazujecie fotki miesni ani jakichs pokaznych tylko po miechu machania 3 kg huntlami,ani wyrzezbionych. 2. Ile macie w tych lapach 35? 36cm? -.- 3.Wiekszosc z was to kozaki przez neta a jak przyjdzie co do czego to kisiel w majtkach. 4. Kolegami sie nie ma co bronic bo jak cie ktos na solo wyzwie to co odpowiesz? 5. Koxy moga byc wolne ale to ze ktos jest duzy nie oznacza ze nic nie trenowal.Szybkosc to jedno ale na huj ci szybkosc jak taki misiek wytnie cie na glebe i w parterze sie bedziecie na*******ac? Zalozy dzwignie i kurwa kazdy zmieknie chyba ze kumaty jest to wyjdzie z tego. 6. Skonczcie sie tu spinac i wrzucac te kaleczne fotki bo to serio kurwa pokazuje wasza inteligencje i jak takie pajace sie tu wychwalacie co kto potrafi. Jak takie masta jestescie to s*******ac na jakies sztuki walki jak : Vale tudo , krav maga itd. 7. Forum to jest do wrzucania SS z tibia. ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up
Zamknij Morde Speddy Czekam na jakas Fotke ;p |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]() co kurwa zamknij morde? i na huj sie dziecko podniecasz fotkami jakiegos typa zal w huj idz se w lustro stan i zastanow sie co z soba zrobic
|
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal mi to mi ciebie xDD Widac chcial bys byc Pro i Znow mowie Zamknij Morde
|
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wez zamknij morde cioto poki nie zobacze fotki - ignore : )
|
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() Japierdole ja nie kumam takich ludzi jak ty serio. Na bank na rl taki kozak nie jestes. Ledwo ci jajka obrosly , matka tylek przestala podcierac a juz sie spinasz.
Zamknij morde to se do kolegow z 6 klasy mozesz mowic a nie do starszych osob od siebie ktorych na dodatek nie znasz :> Skad wiesz ze ja nie cwicze?:> UP i co ci da to ze wrzuce fotke? ja sie nie mam zamiaru narazie chwalic, bo zaczalem nowe treningi wlasnie. Po za tym porownywac z twoimi flakami nie mam zamiaru :> pochwal sie na czym zrobiles te swoje MUSCLES ? suplementy? pro hormony? bo takie osiagi to malo kto ma :> Ostatnio edytowany przez Wrocziom - 14-06-2008 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i Cwiczysz ale mnie to pIe*****xD Z Kad wiesz ile moge miec lat
Mowisz Ledwo jajka ci obrosly z kad ci to do glowy przyszlo Moze sam tak masz i na mnie mowisz a co do starej to Twoja to kaleka i by cie nawet podetrzec nie umiala a to zdzira |
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Chujocziom ta kurwa flaki a zaden scisnac nawet ich nie moze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Don_Kustosz - 14-06-2008 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobry klapek jestes i widac ze nie ruchasz skoro jajka obrosniete :> czas zamoczyc prawiczku:> wrzuce fotke i co ? pukniesz se w jajko? wpadnij do wroclawia , dzielnica krzyki to zobaczymy czy jestem ,,ciota"
up czlowieku ty nawet nie masz pojecia o cwiczeniach miesni a pierdolisz farmazony o sciskaniu jakims. Jak taki pro jestes to powiedz na czym jedziesz :> |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Ja Jezdze na Twojej Starej Czesto mi pozwala Wiec zapytaj jakie mam miesnie to ci odpowie ;} i Zamknij Ryj w koncu daj Fotke ;]
|
![]() |