![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() zapomniałeś o najważniejszym, czyli ZAPIĆ!
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Imponujące.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Litawor - 19-01-2009 o 06:47. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ale jak juz wybierze specjalizacje, to sobie przypomina i doksztalca tylko tego co bedzie mu potrzebne. Nie mowie, ze bedzie sobie przypominal bezposrednio przed leczeniem. Chyba nie oczekujesz, ze laryngolog nagle zacznie wykonywac operacje, bo na studiach 2x mial takie cos? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() Litawor, skąd tyle wiesz o medycynie? ^^
||
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() Póki co to ja się tylko uczę do matury. Jak dostanę się na studia, mam nadzieję dowiedzieć się więcej
![]() Ostatnio edytowany przez Litawor - 19-01-2009 o 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Ty naprawdę jesteś chory, krztałcisz się dla beki czy po to żeby być inteligentnym? Wybierasz sobie kierunek który cie interesuje i się kształcisz w tym kierunku...jeśli chcesz zaraz zapomnieć to po co idziesz na te studia?
![]() |
![]() |
#627 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No ale zbaczamy trochę z tematu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
|
![]() to ty tu jesteś chory... ludzie idą na studia, bo żeby dostać normalną pracę musisz mieć u Nas wyższe wykształcenie ! Bardzo mało jest takich co się kształcą po to, żeby wiedzieć więcej i więcej i więcej i więcej... i jak dla mnie tacy mają zryte życie ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Czemu mają zryte życie? Bo chcą być inteligentni ?? No faktycznie, jeśli twoje jedyne hobby to imprezyalkohol/narkotyki to faktycznie nie ma to sensu. @Edit Teraz będziecie się kłócić ze mną, że na studiach kształcą się tylko idioci ??
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 19-01-2009 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
A wogole, to ty powinienes ksiedzem zostac lub katecheta, wtedy bedziesz mogl swoje moraly prawic poboznym owieczkom lub dzieciom w podstawowce. Panie uczciwy, dobry, szlachetny i nudny. to mialo byc glownie do twojego 1szego posta. btw.nie zawsze wybierasz keirunek, ktory cie itneresuje. Interesuje cie turystyka, prosze bardz mozes sobie isc tam, ale kokosow to tam nie zbijesz, jesli wogole po tym prace znajdziesz. No ale tam to sie chodzi tylko na gry i zabawy, wiec przynajmniej jest uczciwie. xd Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-01-2009 o 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Jak na księdza/katechete to nie pasuje. Za normalny. Albo ja zawsze musze trafić na zrytych nauczycieli :\. Dla mnie 90% katechetów/katechetek zupełnie nie nadaję sie do tej pracy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS. Turystyka nie jest złym pomysłem jeśli robi sie to z głową. Kokosów nie zbijesz ale masz cały rok wakacje i pilnujesz jakiś bachorów, albo młodzież.
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
nie zawsze skończenie studiów = inteligencja, nie wiem jak Ci to inaczej wytłumaczyć Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 19-01-2009 o 18:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zresztą dajmy już spokój tym studiom, temat jest o narkotykach. Ktoś ma coś do powiedzenia o narkotykach? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Przecież wiem, nie bierzcie każdego słowa dosłownie..
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
|
![]() na posty Lechisty nie będę odpowiadał wystarczy, że ludzie wyżej Ci to wytłumaczyli...
@Litawor ja mam pewne pytanie : Jak to jest z tym LSD? Dużo ludzi mówi, że odlot niesamowity i że prawie w ogóle nie szkodzi natomiast inni mówią, że szkodzi i to bardzo ? kogo słuchać? @dzięki za wyczerpującą odpowiedź :* ![]() Ostatnio edytowany przez Ze'To - 19-01-2009 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Osobnym przypadkiem są osoby, u których w rodzinie były przypadki chorób psychicznych, takich jak schizofrenia. Może to znaczyć, że są obciążone genetycznie skłonnością do tych chorób i LSD mogłoby się przyczynić do ujawnienia tych skłonności. Inna sprawa, że LSD jest w Polsce trudno dostępne, więc to dyskusja raczej teoretyczna ![]() http://www.aztekium.pl/_shared/tekst...ild_polish.pdf Można ją czytać fragmentami, przystępna dla laików. A jako ciekawostka, news sprzed ponad miesiąca: http://www.fronda.pl/news/czytaj/szw...ina_na_recepte (dałem link do "Frondy", bo się o tym przychylnie wyrażają, w przeciwieństwie do mainstreamowych polskich mediów) Ostatnio edytowany przez Litawor - 19-01-2009 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co mi wytłumaczyli? że na studia się chodzi po to żeby wkuć i zapomnieć??
![]() |