![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2009
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Taser Knajt
Profesja: Knight
Gildia: Almighty
Świat: Guardia
Poziom: 92
Skille: 81/78
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Popieram Cyca :* @kamixx2009 Hehe. Dobre ![]() @all Ejjj niewiem czy to są tylko moje poglądy ale połowa z was wchodzi na ten temat żeby się kłócić. Patrzcie my jako gildia dodajemy zdjęcia prosimy o komentarze i nie liczni dają tylko te komentarze. A jak przychodzi ze ktoś napisał głupote na forum lub używa bota i został na tym przyłapany nagle znajduje się gromada ludzi chętnych do śmiania się z kogoś. Nie to żebym sie was czepiał ale albo uczestniczycie w tym temacie lub wchodzicie się tylko pokłócić a takie osoby nie są mile widziane w tym temacie.
Szczerze? "Krytycy z internetu śmieszą mnie aż do łez" ![]() Ostatnio edytowany przez Taserek - 26-02-2009 o 19:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Cytuj:
A teraz czekam na napinke kamixa. Nie będę się udzielał w tym temacie bo szkoda mi zdrowia. Pozdrawiam Cię Icek, pamiętam Cię za czasów mojego chara Tyraela.
Mistrz Offtopu. Ostatnio edytowany przez Xelius - 26-02-2009 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abix Inat
Profesja: Paladin
|
![]() Po chuj się kłucicie, to jest forum do wklejania zdjęć !
Aha i jeszcze jedno, Axiver wiesz co myślałem, że jesteś porządnym graczem ale jak wyzywasz innych to pozdro dzieciaku -,- @Icus nie przejmuj się ; * Pozdro dla szanowanych a reszcie nara !
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() Popieram Icka. A z tym regulaminem też dobry pomysł
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
|
![]() Kamix za bardzo się irytujesz. Fakt, masz pewnie te 8 lat ale co mi do tego, każdy może w to grac. Chcialem tylko kulturalnie napisac jakich macie ludzi w gildii. A że ty już musisz przeklinac.. dobra, nie będę się z tobą kłócił bo z człowiekiem twojego pokroju się rozmawiac nie da. Icek, sorka że Ci temat zaśmieciłem, postaram się już tego nie robic, ale szkoda też icka, waszego lidera, jeden z nielicznych porządnych ludzi w tej gildii.
Narq @edit Cytuj:
http://cash.uploading.com/?cod=aglaf9zc << zarejestruj się z tego linku i zarabiaj na pacc! Ostatnio edytowany przez YaMaRoOo - 26-02-2009 o 19:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Imię: Axiver
Poziom: 15
![]() |
![]() Ok usuwam TRESC
@ Koniec dyskusji.
www.gameland.fora.pl Wszystko o grach. ___________________________________ " Nie opierd.alaj się w depo " Ostatnio edytowany przez Kamixx2009 - 26-02-2009 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Wdech i wydech. @edit Hahaha xD! Ostatnio edytowany przez Ruces - 26-02-2009 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ALL czytający ten temat: KONIEC KŁÓTNI DAJEMY ŁADNE SS-y A WY ŁADNIE KOMENTUJECIE!
Czy ktoś nie zrozumiał?,...tak? Ciesze się bardzo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Biala Podlaska. Posty: Tysionc dwa
Imię: Stek Knight/Klaudyjka
Gildia: Polish Fighters
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Gdy matka cie wnerwia wypróbuj na niej krzesło. Efekt? Natychmiastowy. ![]() 14:12 You see Qurewka (Level 8). She is a sorcerer. 21:03 Catt Tirek [18]: kto sprzeda rozdzke dla sorka z pradu |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Imię: Lunatyk Guard
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2008
|
![]() Dawno nie patrzalem na to forum a screenow sie nazbieralo, wiec je daje ale dalej nie bede wchodzil tutaj bo to nie ma sensu nonstop jakies klotnie wyzwiska. Ktos podrzucil pomysl aby wprowadzic rangi ale co to da dalej na GC beda sie klocic wyzywac od kurw dziwek. Moim zdaniem takich graczy powinno sie wyjebac raz na zawsze i dac im ignora. Posadzacie sie o bota wiec nie mozecie wcisnac ctrl+r i zlozyc na niego bana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bye Bye Forever |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dark Speedo has been excluded.
Jutro przyjmę, ale jak już nie będziesz więcej ćpał. I wyzywał mnie i innych. ![]() @eDIT ![]() ![]()
www.gameland.fora.pl Wszystko o grach. ___________________________________ " Nie opierd.alaj się w depo " Ostatnio edytowany przez Kamixx2009 - 27-02-2009 o 19:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2008
Profesja: Knight
![]() |
![]() Icek, dziwie się Tobie, że jeszcze Axivera niewyrzuciłeś z gildi.
@Kamixx2009 Ale teraz na ss pokazujesz stamine. Zapraszam do mojego tematu ze zdjęciami. Link w obrazku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 10 2008
Imię: Dark Speedo
Poziom: 99+
|
![]() Cytuj:
![]() HSUAHSUAHSAUSHAUSHAU @ EDIT!!!!!111 18:09 Tur boo [107]: You have left the guild. Po 4 minutach dalszej klótni.... 18:13 Axiver [64]: You have left the guild. 18:14 Axiver [64]: DOloncze se do Awase , albo the Children /\ Najwyzej Cie moga zule do swojej meliny przyjac. Ostatnio edytowany przez Spiido - 27-02-2009 o 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A wiec pedalki uf , (procz ICKA )
spotkanie UF na huncie <lol2> ![]() ![]() Metoos Dark Speedo Dosiax ![]() Dark ciagne lota z ratow w torbie <lol2> ![]() NARA WAM PEDALKI .... hsahashashhsa ![]()
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
|
![]() ,,tfoja inteligencia mnie pszerarza. Bende puakau."
Zal , zal i jeszcze raz zal wez sie schowaj i czekaj na armagedon ! (srry ,ze bez polskich znakow)
![]() |
![]() |