|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#621 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Btw; wiem, ze mag/druid jest lepszy, ale w walce palek vs knight to knight raczej wygra...
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
A co do tego ze gonilo 67 ek 2 100+ ms... Mowicie ze ich combo jest mocniejsze, ale on sie uha 2x szybciej niz oni wala(mniejszy exhaust na UH niz na SD/UE). |
|
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
![]() Racja - Knight JEŚLI dojdzie palka to może mu zrobić krzywde. Swoją drogą - nie sądze, że bijąc (nawet po 80~) da sie kogoś zabić... (o ile umie grać.)
Qmpel lał mnie 45 palem na 75 dista. Ja byłem w d lance i nie mógł mi za dużo zrobić. Ale gdy w gre wejdą sd to sprawa sie zmienia ;p Aczkolwiek wydaje mi się, że zazwyczaj wyjdzie na to, że ktoś ucieknie do świątyni. Huh, a sie rozpisałem ;d |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight moze i nie jest najlepszy pod wzgledem expa, ale przeraza mnie kruchość innych profesji, mam swojego 75ek i nawet jak mi sie komp wylaczyl to mnie thornbacki nie ubily. Inna profa na expieniu raczej by czegos takiego nie przezyla. Plusem sorka/druta jest szybszy exp, u paladyna nie widze nic dobrego (bynajmniej na non-pvp),na hunty jest nieoplacalny, bo jego hity przypadaja tylko 1 na serie (u maga ~3 ze strike'ów itp.). A Knighcik zawsze jest potrzebny ;P .
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Ruda Śląska
Imię: Digged
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 11~
Skille: 47/47~
Poziom mag.: 2~
![]() |
![]() Jeśli byś umiał jeszcze wytrenować paladyna to byś walił częściej niż knight, a poza tym 3 razy mocniej. Ale z tym że są "kruche" się zgadzam. No, ale cóż, są plusy i minusy.
|
![]() |
![]() |
#626 |
Zbanowany
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() @Daewoo1234
Knight w zwarciu wcale nie jest najpotężniejszy, sorc z visa wali dużo mocniej od niego i niewielkim kosztem. @Rekin Master w walce palek vs knight to knight raczej pala nie dogoni ![]() @Andrzej_czarnoksieznik 1. Knight ma średnią poniżej 50 w pala bez tarczy. 2. No i co z tego ze szybciej sie leczy niz oni atakuja skoro oni mogli go zdjac na jedno combo? @Arvinn Średnia 50 z broni to niewielka krzywda, w dodatku pal zawsze moze zalozyc tarcze. @Udenix U pala dobre jest to ze moze expic i zarabiac samemu i nie musi sie prosic o pomoc innych profesji. Vis jest 2 razy szybszy od bolta a nie 3. |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja osobiście próbowałem wszystkisz profesji:
Sorc: wbijem 28 lvl i chodzilem z kolega na hydry ale mi sie szybko znudzilo Pall: gra sie nim fajnie, ale na dobrych skillach. Niestety, nawet bardzo slabe potwory/knight ze slabymi skillam go doganią, to tego palla będą hitowały kilka razy wiecej niz knighta z takimi samymi skillami Druid: Uzywam go do robienia UH'ów, a normalnie to nim niegram no i najlepsze: Knight: Gram nim, i uważam, że knight jest najlepszy do grania tak "na codzień". Pamiętam kiedyś skillowalem 15 knightem (wtedy skille byly ok. 50/50 z bs) i jakis 20 sorc sobie pk'ował (a jak wiemy najczęstrze ofiary pkowania to skillujący) a ja go zabilem ^^ |
![]() |
![]() |
#628 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() gratz. (10).
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() knight-puszka bez ataku polegajaca na waflowaniu(czyt blokowaniu) potworow
|
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() To, że EO nabił tak słaby rekord życiowy, to raczej wynika z jego chęci i czasu, niż z możliwości postaci. Sorce nabijają takie rekordy, jednak przygotowują się do nich często po kilka dni naprzód, oczywiście z blokerem, a dobrze jeśli tylko z jednym. Natomiast knight nabija mało, ale bez wysiłku może codziennie osiągać ten sam wynik mając pewność, że zarobi.
|
![]() |
![]() |
#631 |
eX Moderator
![]() |
![]() @ usuniete tabelki:
"zyciowy" rekord eternala - 1,8 mln. aktualny rekord swiata: 10mln maksymalna ilosc expa na godzine mozliwa do wyciagniecia przez knighta: mysle ze calkiem ostroznie mozna zanizyc do 200k/h. 200k/h * 35h ( czas bicia ostatniego rekordu )=7mln. I co wy na to dzieci neostrady ? Nadal 6 razy mniej ?
#632 |
Zbanowany
|
![]() @up
200k/h knightem to ty chyba tylko z exori pociśniesz. Oblicz sobie koszty takiego expienia. Sorc jak expi z mortow na wrl to mu sie zwraca, knightem z exori na niczym sie nie zwraca. |
![]() |
![]() |
#633 |
eX Moderator
![]() |
![]() czyli juz mozna zalozyc ze jedna ze swoich postaci sprawdzales.
#634 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Przepraszam bardzo, kto i dlaczego usunął moje 2 posty? To wyglądało tak jakby moderator chciał zatuszować to co napisałem o knigtcie, lol. Takie zagrywki nie są zbyt eleganckie
![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 18-01-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
#636 | ||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Sprawe kasowania postow jakis czas temu wytlumaczylem. Dziekuje za uwage.
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() boshe, przytocze rozmowe z kumplem
Ja -114 ek on 114 ms ja "o kur*** chlopie robie tu 90k expa/h i nie mam wasta, kur*** zaje** miejsce" kumpel 'slawek, wiem ze madzy sa ouverpoerder ale ja robie 120+k prawie wszedzie i do tego mam zysk" na 114 evelu ma 1 miejsce gdzei robir 90k expa w godzine a tak to miedzy 50 a 60. mag na tym poziomie klepie solo 120+k expa na godzine, 210 ek na eterni z ktory dzis gadalem mowil ze knightem 200k to max co robil i mial wasta. na eterni 90% knightow 130+ jest retired, a madzy na adekwatnym levelu w wiekszosci sa aktywnymi graczami...... |
![]() |
![]() |
#638 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() edit: Ja pisząc posty o knightu nie mam na celu zrobić komuś na złość ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 18-01-2007 o 12:14. |
|
![]() |
![]() |
#639 | |||
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wynikalo z nich ze EO nie bil nigdy rekordow expa. Gdyby EO wbijal 150k/h a ten 139 sorc 900k/h to z tego wynikaloby ze expi 6 razy szybciej. Cytuj:
############ Tak, knight jest wyraznie slabszy od reszty klas, tak, jego sila nie wzrasta wraz z levelem, tak, nie ma za wiele do gadania w pvp ale co do cholery mu pomoze pisanie w co drugim poscie ze wali w sorca 30 levelowego po 15 a w pozostalych ze expi 6x wolniej od sorca ?
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 18-01-2007 o 18:12. |
|||
![]() |
![]() |
#640 |
Guest
|
![]() Knight to najgorsza profesja, nie mam co do tego zadnych watpliwosci.
|