Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-11-2005, 20:13   #621
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [<:Wuberto:]
haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira
Wojna to wojna, oni starają się zabić każdego w miarę możliwości.
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-11-2005, 21:05   #622
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny hahaha

Cytuj:
haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira

haha juz raz alunira zabilem ;]
i xaiderek padl 2 razy raz od combo sd a teraz padl od 3x ue spytaj go jak nie wiezysz omg
stary 16-11-2005, 01:20   #623
Siwy Rogal
Użytkownik forum

Domyślny

Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..

ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.

ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.

/pozdrawiam
Siwy Rogal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 01:26   #624
Siwy Rogal
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;]

I *** ze w jednym tygodniu wygrywacie fragami, skoro byl czas, w ktorym sam Fosfik mial ich tyle, co wasza cala gildia. Nadal Turtle maja 40+ wiecej.

Ostatnio edytowany przez Siwy Rogal - 16-11-2005 o 01:27.
stary 16-11-2005, 06:33   #625
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siwy Rogal
Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..

ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.

ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.

/pozdrawiam

ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie
stary 16-11-2005, 07:15   #626
Raimel Reaktywacja
Guest

Domyślny

Mi się wydaje że kupiłeś tego czara. Prawdziwy Valais by się nie tłumaczył z zabicia kogoś i kupna postaci na allegro . xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 07:27   #627
Antliq
Użytkownik Forum

Antliq's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przed kompem

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 47
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5~
Domyślny

Cytuj:
niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow

Bis... eh, on jest po hacku... jak moze wam pomodz?
Pomagał jak mogl...
:/
Pozatym nigdy nie zapomni co dla niego zrobiliscie....
Odwdzieczy sie, predzej czy pozniej

Alren~~

Born to be Alive.

And May The Best in Live, Be Yours!

Trzeba śmiać się, nie czekając na szczęście, bo gotowiśmy umrzeć nie uśmiechnąwszy się ani razu.

Dont WoRRy, Be HaPPy

Ostatnio edytowany przez Antliq - 16-11-2005 o 07:28.
Antliq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 16:06   #628
[<:Wuberto:]
Guest

Domyślny

Cytuj:
ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie
haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ?
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 16:21   #629
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny hehe

Cytuj:
haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ?
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni

heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]
stary 16-11-2005, 16:27   #630
Guest

Domyślny

Cytuj:
heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]
mmmm a gdybys ty bardziej pomyslal zobaczyl bys ze glownym liderem jest Lamusini ; ] ty jestes taki dla wzoru lvla liderzy powinni tez umiec grac i miec pvp a nie ehem takie jak ty nawet na slyera sie nie nadajesz; ]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 21:50   #631
Rychulec
Guest

Domyślny

Cytuj:

LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 05:30   #632
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]

2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"

3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?

4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie

5.papa ide spac
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 15:53   #633
Ratilt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
Domyślny ^.^

http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html

Fajnei sie keidys tam macrowalo

Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...
stary 17-11-2005, 17:03   #634
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]

2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"

3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?

4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie

5.papa ide spac

niom troche masz racji ; ] poprostu valais ma wysoki lvl i zabardzo to rozglasza dlatego all ludzi sie go czepiaja ; ] a on zamiast olac te wyzwiska itp to sie wlacza w klutnie , w tym jest racja ; o
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 17:07   #635
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rychulec
LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl
mmmm tylko falain byl na poczatku w Ciasteczkowy Potworach , dopiero jak gildia sie rozpadla dolaczyl do ez i chyba tak odrazu nie powinien byc jednym z "God of the Era Zero"
  Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 19:25   #636
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ratilt
http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html

Fajnei sie keidys tam macrowalo

Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...
;p to nie ten owner macrowal
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2005, 12:03   #637
Siwy Rogal
Użytkownik forum

Domyślny

@Notop

Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.

@Valais

"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"

/pozdrawiam
stary 18-11-2005, 13:11   #638
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny gheh

[quote=Siwy Rogal]@Notop

Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.

@Valais

"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"

heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca ?
mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;]
stary 18-11-2005, 13:26   #639
Guest

Domyślny

ta napewno wroca ; ] haha ledwo kase znalezli zeby sie wykupic i juz nabijaja 5 lvl i do ez wracaja ; p stary sam sie zastanow pol ez by juz sie wykupilo ale nie macie kasy ani nic i jeszcze w dupe dostajecie i udajecie ze jest inaczej
  Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2005, 13:34   #640
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Moim zdaniem zazdrościcie Valaisowi lvla i tyle xD

Ostatnio edytowany przez patrikozzz - 18-11-2005 o 13:38.
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania