![]() |
#621 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Cytuj:
Prosze zajeło mi to 2minuty http://img133.imageshack.us/my.php?image=sb0yu2yp.jpg |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Refugia
![]() |
![]() Siema.
Ja bym prosil o wykonanie avatara oraz sygnaturki. Mialoby to wygladac tak: W tle powinny byc osci ryby tylko ulozone na jej ksztalt a na glownym planie napis Fisch3r. Kolorki to juz mozecie sami dobrac byle by byly jakies gustowne ![]() a) Avatar: 100x100 maxymalnie 130x150 b) Sygnaturka: 300x100 max 500x100 Z gory dzieki. @edit Czy tu wogole ktos jeszcze zaglada z tych, ktorzy projektuja ava? Ostatnio edytowany przez Sadrar - 24-05-2006 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym prosił o coś takiego:
W tle latające pociski (a właściwie kreski) od CKM, najlapiej na pustynnym terenie. Na głównym planie biegnący brytyjczyk(żołnierz), najlepiej z karabinem. Na dole(pod nogami brytyjczyka) napis FanGrek. Nad głową żołnierza lufa czołgu. Ma mieć to wymiary takie by dało się na forum do avka wrzucić.
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja proszę(bardzo) żeby mój avatarek wyglądał tak:
jest tam jakiś(np taki jak z gg) mag i za nim jest pole ognia a pod tym wszystkim mój nick. Z góry dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 26-05-2006 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Adimax
Profesja: Knight
Gildia: Forgotten Prophecy
Świat: Refugia
Poziom: 26
Skille: 57/55
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Witam Prosze o Sygnaturke xD
Na tle po prawej Future Trunks ssj (z dragon balla z) Tlo gdyby bylo takie czarno - Czerwone takie jakby szyby wybite ![]() i of Kors po Srodku napis Adimax Wyslij na moj Emial prosze Cie ! [email protected] Zrob blagam ! Ostatnio edytowany przez Adimax - 31-05-2006 o 21:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
![]() |
![]() Prosze o avatara z jakąś czachą i napis RozP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
![]() Pasuje?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2006
|
![]() Ema wszystkim ^^ Chciałbym prosic o jakas fajna sygnaturke ^^ Fajnie by bylo gdyby byl napis "Lifely" jakis taki bajerancki i rozmazane tribalowe tło. No to by bylo na tyle czekam i z gory dzieki.
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
![]() |
![]() Wielkie thx. Wymagania nie były duże i nie oczekiwałem za dużo (przerosło moje oczekiwania).
@moglibyście zrobić syga do tego avka z napisem rozp? http://i2.photobucket.com/albums/y23/Myland/rozp.png Ostatnio edytowany przez LolnY - 27-05-2006 o 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Guest
|
![]() Czy moglibyście zrobić mi avatara z postaciami z zespołu Lordi.www.lordi.org tam znajdziecie obrazki ,a i jeszcze niesz ma w podpisie LUKAS.Dzięx
Ostatnio edytowany przez lukas12 - 06-06-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja poproszę sygnaturkę i avatar.
Tematyka- jakiegoś strzelającego kusznika/łucznika. Napisy- duży napis Drarlyn za łucznikiem, na całą sygnaturkę. Kolorystyka- raczej ciemna, połączenia czerni i szarości. Może być trochę bieli ![]() Avatar z głowy tego łucznika. Na dole krwisty napis 29. Nie śpieszy mi się, a jeśli to nie wykonalne jakoś to przeboleje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Ja prosiłbym o jakiegos mrocznego ŻUczka na czarno-zoltym tle z napisem Żuczek bylbym wdzieczny =] Pozdro =]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Guest
|
![]() Ja poprosze o napis na fajnym tle Totemis moze byc na saske lub cos innego tlo niebieskie z gory thx
|
![]() |
![]() |
#634 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Poproszę o sygnaturkę na której będzie Boba Fett. Tło jakiejś szare albo ciemnoczerwone z jakimiś dodatkami z tyłu, obojętnie jakimi, liczę na was. No i do tego avek z tym samym Boba Fettem najelpiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: SK Collective
|
![]() @up
Mam narazie dla ciebie tylko sygnaturke: ![]() Moja 1 praca ![]() Ostatnio edytowany przez Machee - 16-06-2006 o 15:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @KEDVEN: Prosze bardzo, to moja 2 praca w życiu w photoshop'ie ![]() ![]() Avatara mi się niechciało ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @ Dj Nekro
Jak ci się chce, to popraw tą czcionkę na mniejszą i jakieś tło zrób ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
Nie dam rady - Brak czasu.
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |