Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-07-2006, 13:59   #621
Gregor van Hellsing
Guest

Domyślny

Na taki update czekałem od dawna. I proszę, nie narzekajcie na to, że Magowie będą mieli przewagę nad Rycerzami, bo to nie jest prawda. Jeżeli Ryceż jest ryceż a nie dupa, to każdemu przeciwnikowi da radę. Resztą, tak jak zauważyli poprzednicy będzie sobie można UH podpinać pod klawisze, a to eleminuje problem używania tych run w czasie dynamicznego starcia. CIP Soft tak planuje grę, aby wszystko było w harmonii. Liczcie sie z tym.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-07-2006, 13:59   #622
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Level
w tydz 50lvl inny w tydz 60 lvl potem zbierze sie kilku maniaków siedzących przed kompem po 15 godz z 100lvl i psują gre innym graczom, którzy mają wyjście,albo skonczyc gre,albo zacząć siedzieć po 12 godz.

Tak więc update
w 15 godzin 100 lvl+ powiadasz?
No i co z tego ? Zal ci dupe sciska bo noobem jestes ....
stary 18-07-2006, 14:00   #623
Kawior
Użytkownik Forum

Kawior's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2004

Domyślny

Nie prawda. Te questy są ciekawe tylko wtedy gdy znasz całą mapę. Gdybyś nie znał tibii z forów i od kolegów i nie wiedziałbyś o istniejących questach to każdy byłby dla ciebie pasjonujący. Wierz mi... (Nawet questy na rooku)

corso kolejny frajer phi

Ostatnio edytowany przez Kawior - 18-07-2006 o 14:02.
Kawior jest offline  
stary 18-07-2006, 14:01   #624
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kawior
Nie prawda. Te questy są ciekawe tylko wtedy gdy znasz całą mapę. Gdybyś nie znał tibii z forów i od kolegów i nie wiedziałbyś o istniejących questach to każdy byłby dla ciebie pasjonujący. Wierz mi... (Nawet questy na rooku)

Najbardziej pasjonujący quest na roku jest dla mnie ten z jednym ratem gdzie nagrodą jest "torch"

Kawiora stara nie kocha phi

Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 14:13.
Corso jest offline  
stary 18-07-2006, 14:06   #625
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kawior

corso kolejny frajer phi

Nie wiem mi tam wykonywanie takich qestow nie sprawai przyjemnosci... ; ]
MOzna to porownac iz... jednym sprawai przyjemnośc walenie Koni*** a drugi woli poruch*** sobie fajną panienke... UHEHUE^^
Grab_iarz jest offline  
stary 18-07-2006, 14:10   #626
Airam Naver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 07 2005

Airam Naver ma numer GG 8951888
Problem

Hahahaha! DNO! Muahuahau! Pierwszy update, który chciałbym wyżucić z historii Tibii zanim go zobaczyłem w grze No to ja JUŻ kończe grać. Mam nadzieje ze na CipSoft spadnie meteoryt, a ci czterej debile co jąwymyślili zginą w straszliwych męczarniach. jedyne co dobrze im w tym update wyszło to to, że nie będzie już tylu nałogowców... spalić na stosie tych heretyków, 3 razy sprawdzałem datę i jest mi tylko ŻAL
Airam Naver jest offline  
stary 18-07-2006, 14:17   #627
Justysia_=*
Użytkownik Forum

Justysia_=*'s Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: exiva me

Stan: Niegrający
Imię: Vanka
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera
Justysia_=* ma numer GG 7079783
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Airam Naver
Hahahaha! DNO! Muahuahau! Pierwszy update, który chciałbym wyżucić z historii Tibii zanim go zobaczyłem w grze No to ja JUŻ kończe grać. Mam nadzieje ze na CipSoft spadnie meteoryt, a ci czterej debile co jąwymyślili zginą w straszliwych męczarniach. jedyne co dobrze im w tym update wyszło to to, że nie będzie już tylu nałogowców... spalić na stosie tych heretyków, 3 razy sprawdzałem datę i jest mi tylko ŻAL
Ehh wszyscy tylko narzekaja i narzekaja.. jak sie komus niepodoba to nie musi grac.. ^^

Ostatnio edytowany przez Justysia_=* - 18-07-2006 o 14:21.
Justysia_=* jest offline  
stary 18-07-2006, 14:18   #628
bl@di
Zbanowany

bl@di's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
Domyślny

Zgadzam sie z dronem. Sharerzy z tibi zrobili wyscig a nie gre rpg.
A ten kto przeklina tą opcje update widać że sharuje. Proste.
Battle List:
Psuje klimat gry i kolejny raz wywyższa 2 profesje
hotkeye:
patrz wyżej. Żaden problem z anihi~ nie bedzie a to bardzo psuje obraz tibii.
a tak btw. to wszyscy nażekaja na knighta, a zabij mi po update knighta z 1000 + hp? uj ze sorc bedzie walil z sd jak ma exhausted? knight zdąży sie uhnąć 3x -.-
bl@di jest offline  
stary 18-07-2006, 14:18   #629
Grab_iarz
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Justysia_=*
Ehh wszyscy tylko narzekaja i narzekaja.. jak sie komus niebodoba to nie musi grac.. ^^

A po co psuc dobra gre...? jak grałaś wczesniej to tez bedziesz grac dalej jak nic nie wprowadzą wiec po co? ^.-?

Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 18-07-2006 o 14:23.
Grab_iarz jest offline  
stary 18-07-2006, 14:24   #630
Rogue
Użytkownik Forum

Rogue's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik

Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
Rogue ma numer GG 5071343
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Justysia_=*
Ehh wszyscy tylko narzekaja i narzekaja.. jak sie komus niepodoba to nie musi grac.. ^^
Dokladnie idźcie sobie grać w RO, WoW i inne MU ,wiecej dla nas . Cipy po prostu przesiewają graczy. I wiekszosc ludzi odejdzie, racja ale niemożiliwym jest żeby CipSoft padł. Za długo już się utrzymuje żeby tym updatem popełnić samobójstwo. ONI mają w tym jakiś konkretny cel, myslicie że tak po prostu ktoś z Cipów pomyślałi : Chłopaki a może zwalimy ta Tibie ,po co nam ona? A wszyscy mu przyklasnęli -.-' ?

Ostatnio edytowany przez Rogue - 18-07-2006 o 14:26.
Rogue jest offline  
stary 18-07-2006, 14:25   #631
Crusader'Phoenix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2006

Crusader'Phoenix ma numer GG 7130665
Domyślny

Z tym uhaniem przy użyciu hotkeyów to się troche zdziwiłem.
Teraz Annihilator i reszta trudnych questów nie będzie sprawiała najmniejszego problemu wystarzy tylko że se naciskasz np. f1 i czekasz aż demony padną-troche to głupie.
Crusader'Phoenix jest offline  
stary 18-07-2006, 14:28   #632
G4Z3L
Guest

Domyślny

Widze ze Tibia z kazdym update'm robi sie bardzej gowniana. Najpierw runy w sklepach, potem wandy i rody, teraz to...

stary 18-07-2006, 14:30   #633
GeneralBot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Lublin

Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
Domyślny

No i wszyscy zaczeli panikowac. Nie bede cytowal wyraznie ale tam chyba pisze ze to nie koniec zmian, wiec poczekajcie moze cos na serio poprawia ale z tymi runami zgadzam sie przesadzili sorki i druty beda juz tak wypasione ze..... wole to przemilczec. Dobrze nawet ze wszyscy ida grac w cos innego cyt. "Mniej noobow bedzie"
GeneralBot jest offline  
stary 18-07-2006, 14:31   #634
Kawior
Użytkownik Forum

Kawior's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2004

Domyślny

I wy gracie w gre rpg pff szkoda mi cipów że takich graczy mają. Ja bym nie chciał żeby tacy kretyni grali w moją gre O.o
A questy na rooku jakby nie były ciekawe to by ich wogóle nie było. Tylko musi być ktoś kto wie jak do tego podejść i nie psuje soobie klimatu...
mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi bo jak nie to na odwyk. Traktujecie tą gre jak drugie życie. A wszystko dlatego że nie ma klimatu. Że wszyscy gadają o rzeczach o których gadać nuie powinni. Kuniec ;]
stary 18-07-2006, 14:31   #635
bl@di
Zbanowany

bl@di's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Maly Poeta
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crusader'Phoenix
Z tym uhaniem przy użyciu hotkeyów to się troche zdziwiłem.
Teraz Annihilator i reszta trudnych questów nie będzie sprawiała najmniejszego problemu wystarzy tylko że se naciskasz np. f1 i czekasz aż demony padną-troche to głupie.

co jest glupie?
1.zeby isc na demony lub anihilator trzeba nabic lvl i sie troche pomeczyc
2. tego demona trzbea czyms zabic i za cos kupic runy a to tez nie jest latwe, chyba ze ktos lubi allegro i sie pozbywac kaski
3. zaden quest nie jest latwy i nigdy nie bedzie z wyjatkiem tych 40 lvl-, beda jedynie troche latwiejsze, a jak widze ze ktos pisze ze z zamknweitymi oczam izrobi anihilatora to jest noobem or newbie
bl@di jest offline  
stary 18-07-2006, 14:36   #636
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso
w 15 godzin 100 lvl+ powiadasz?
No i co z tego ? Zal ci dupe sciska bo noobem jestes ....
a gdzie napisałem,ze 100lvl w 15 godz?

chyba okulary troszke tobnie zaparowały z nerwów , oddech i policz do 10...raz, dwa...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bl@di
Zgadzam sie z dronem. Sharerzy z tibi zrobili wyscig a nie gre rpg.
A ten kto przeklina tą opcje update widać że sharuje. Proste.
Battle List:
Psuje klimat gry i kolejny raz wywyższa 2 profesje
hotkeye:
patrz wyżej. Żaden problem z anihi~ nie bedzie a to bardzo psuje obraz tibii.
a tak btw. to wszyscy nażekaja na knighta, a zabij mi po update knighta z 1000 + hp? uj ze sorc bedzie walil z sd jak ma exhausted? knight zdąży sie uhnąć 3x -.-
zgadzam sie w całej rozciagłości
Level jest offline  
stary 18-07-2006, 14:41   #637
Grab_iarz
Użytkownik forum

Domyślny

bo co ktos szybciej od was wbija lvl to juz sharuje załosni jestescie....-.-
szkoda słów...najpierw nad soba sie zastanowcie a pozniej kogos osadzajcie...!!
Grab_iarz jest offline  
stary 18-07-2006, 14:42   #638
Dragon of Piorun
Użytkownik Forum

Dragon of Piorun's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny do kitu

Czemu te głupie CIP'y robią tak, żeby coraz mniej graczy grało? To jest pytanie które się pojawiło razem z trzema w tył updetami bodajże.
1.Celowanie z battle, to jest koniec rycerzy, no i wiele noobów wśród magów, kiedyś wcelowanie w innego gracza wymagało umiejętności, a teraz byle noob z kilkoma Backpackami Heavy Magic Missle może wymiatać.
2.Zmęczeniem nie przejmuje się za bardzo bo ja i tak nie pocinam godzinami, ale jak ktoś chce poprostu poexpić dłużej to koniec. To jest chyba po to żeby nie było nałogowców, ale ja mam zdanie, że jak ktoś gra nałogowo to jego sprawa i jego najbliższych żeby wyciągneli go z tego nałogu. Nie tylko w Tibie ludzie grają nałogowo.
3.10 sec. po zabiciu to jest udręka huntowania w teamie, huntowanie stanie się nudą bo trzeba będzie czekać.

Jedyne co dobre to respawnowanie się, rozmowa kapitana z wieloma osobami, przypisywanie run hotkeyom i przedmiotom.

Zobaczymy co jeszcze wymyślą

Ostatnio edytowany przez Dragon of Piorun - 18-07-2006 o 14:46.
Dragon of Piorun jest offline  
stary 18-07-2006, 14:45   #639
Rtoip
Użytkownik forum

Rtoip's Avatar

Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Początkujący
Imię: Janon Ircy
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: 17/21
Poziom mag.: 31
Rtoip ma numer GG 9722297
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jason-X
Wszystko to co dostaniemy w nowym update jest jak dla mnie genialnym rozwiazaniem cipsoftu.Skonczy sie sharing,korzystanie z przeroznych botow z autouhem i aimem.Fakt walenie z run na battlelist utrudni troche zycie na pvp world i oslabi jeszcze bardziej knighta ale niezapominajmy ze latwiej bedzie mu sie teraz UHac i wszelaki missklick uha juz mu teraz nie grozi.A i jeszcze jedna sprawa smiac mi sie chce jak czytam takie przesycone agresja posty jakichs 12 letnich "PG" grajacych po 10-12h na dobe i uwazajacych sie za niewiadomo kogo w tibi.Co to ojca matki nie ma?!
ZAL...
Prawda. W końcu wszyscy będziemy grać tak samo, te zasady gry będą obowiązywać wszystkich. Zostaną wyrównane szanse - teraz przed tym update który będzie np. sorc z aimbotem leci bić knighta. Knight dostał z takie combo, że zanim się zdążył UHnąć (nie ma uhbota) pojawił się piękny napis: You are dead. Tylko dlatego, że nie miał tego Uhbota czy jakiegos innego szitu w przeciwienstwie do sorca.
Tibia ma być grą RPG a nie wyścigi w PGerów.

Ostatnio edytowany przez Rtoip - 18-07-2006 o 14:46.
Rtoip jest offline  
stary 18-07-2006, 14:45   #640
Rogue
Użytkownik Forum

Rogue's Avatar

Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik

Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
Rogue ma numer GG 5071343
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon of Piorun
3.10 sec. po zabiciu to jest udręka huntowania w teamie, huntowanie stanie się nudą bo trzeba będzie czekać.
Hmmm... a jesli samemu zbierzesz caly exp to ten system nie dziala ?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania