![]() |
#621 |
Guest
|
![]() Na taki update czekałem od dawna. I proszę, nie narzekajcie na to, że Magowie będą mieli przewagę nad Rycerzami, bo to nie jest prawda. Jeżeli Ryceż jest ryceż a nie dupa, to każdemu przeciwnikowi da radę. Resztą, tak jak zauważyli poprzednicy będzie sobie można UH podpinać pod klawisze, a to eleminuje problem używania tych run w czasie dynamicznego starcia. CIP Soft tak planuje grę, aby wszystko było w harmonii. Liczcie sie z tym.
|
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
No i co z tego ? Zal ci dupe sciska bo noobem jestes ....
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Nie prawda. Te questy są ciekawe tylko wtedy gdy znasz całą mapę. Gdybyś nie znał tibii z forów i od kolegów i nie wiedziałbyś o istniejących questach to każdy byłby dla ciebie pasjonujący. Wierz mi... (Nawet questy na rooku)
corso kolejny frajer phi
Programowanie to nie mój wybór to przeznaczenie Ostatnio edytowany przez Kawior - 18-07-2006 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Najbardziej pasjonujący quest na roku jest dla mnie ten z jednym ratem gdzie nagrodą jest "torch" Kawiora stara nie kocha phi
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 18-07-2006 o 14:13. |
|
![]() |
![]() |
#625 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
Nie wiem mi tam wykonywanie takich qestow nie sprawai przyjemnosci... ; ] MOzna to porownac iz... jednym sprawai przyjemnośc walenie Koni*** a drugi woli poruch*** sobie fajną panienke... UHEHUE^^ |
|
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
![]() |
![]() Hahahaha! DNO! Muahuahau! Pierwszy update, który chciałbym wyżucić z historii Tibii zanim go zobaczyłem w grze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: exiva me
Stan: Niegrający
Imię: Vanka
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kaczors Revolution
Świat: Menera
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Justysia_=* - 18-07-2006 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
#628 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Profesja: Knight
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() Zgadzam sie z dronem. Sharerzy z tibi zrobili wyscig a nie gre rpg.
A ten kto przeklina tą opcje update widać że sharuje. Proste. Battle List: Psuje klimat gry i kolejny raz wywyższa 2 profesje hotkeye: patrz wyżej. Żaden problem z anihi~ nie bedzie a to bardzo psuje obraz tibii. a tak btw. to wszyscy nażekaja na knighta, a zabij mi po update knighta z 1000 + hp? uj ze sorc bedzie walil z sd jak ma exhausted? knight zdąży sie uhnąć 3x -.- |
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
A po co psuc dobra gre...? jak grałaś wczesniej to tez bedziesz grac dalej jak nic nie wprowadzą wiec po co? ^.-? Ostatnio edytowany przez Grab_iarz - 18-07-2006 o 14:23. |
|
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
~~"Va'esse deireadh aep eigean..."~~ Ostatnio edytowany przez Rogue - 18-07-2006 o 14:26. |
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
![]() |
![]() Z tym uhaniem przy użyciu hotkeyów to się troche zdziwiłem.
Teraz Annihilator i reszta trudnych questów nie będzie sprawiała najmniejszego problemu wystarzy tylko że se naciskasz np. f1 i czekasz aż demony padną-troche to głupie. |
![]() |
![]() |
#632 |
Guest
|
![]() Widze ze Tibia z kazdym update'm robi sie bardzej gowniana. Najpierw runy w sklepach, potem wandy i rody, teraz to...
|
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Kwas Foliowy
Świat: Eternia
Poziom: 20
Poziom mag.: 15
|
![]() No i wszyscy zaczeli panikowac. Nie bede cytowal wyraznie ale tam chyba pisze ze to nie koniec zmian, wiec poczekajcie moze cos na serio poprawia ale z tymi runami zgadzam sie przesadzili sorki i druty beda juz tak wypasione ze..... wole to przemilczec. Dobrze nawet ze wszyscy ida grac w cos innego cyt. "Mniej noobow bedzie"
|
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() I wy gracie w gre rpg pff szkoda mi cipów że takich graczy mają. Ja bym nie chciał żeby tacy kretyni grali w moją gre O.o
A questy na rooku jakby nie były ciekawe to by ich wogóle nie było. Tylko musi być ktoś kto wie jak do tego podejść i nie psuje soobie klimatu... mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi bo jak nie to na odwyk. Traktujecie tą gre jak drugie życie. A wszystko dlatego że nie ma klimatu. Że wszyscy gadają o rzeczach o których gadać nuie powinni. Kuniec ;]
#635 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Maly Poeta
Świat: THORIA
Poziom: 70
Skille: 9/9
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
co jest glupie? 1.zeby isc na demony lub anihilator trzeba nabic lvl i sie troche pomeczyc 2. tego demona trzbea czyms zabic i za cos kupic runy a to tez nie jest latwe, chyba ze ktos lubi allegro i sie pozbywac kaski 3. zaden quest nie jest latwy i nigdy nie bedzie z wyjatkiem tych 40 lvl-, beda jedynie troche latwiejsze, a jak widze ze ktos pisze ze z zamknweitymi oczam izrobi anihilatora to jest noobem or newbie |
|
![]() |
![]() |
#636 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
chyba okulary troszke tobnie zaparowały z nerwów ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#637 |
Użytkownik forum
|
![]() bo co ktos szybciej od was wbija lvl to juz sharuje załosni jestescie....-.-
szkoda słów...najpierw nad soba sie zastanowcie a pozniej kogos osadzajcie...!! |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Czemu te głupie CIP'y robią tak, żeby coraz mniej graczy grało? To jest pytanie które się pojawiło razem z trzema w tył updetami bodajże.
1.Celowanie z battle, to jest koniec rycerzy, no i wiele noobów wśród magów, kiedyś wcelowanie w innego gracza wymagało umiejętności, a teraz byle noob z kilkoma Backpackami Heavy Magic Missle może wymiatać. 2.Zmęczeniem nie przejmuje się za bardzo bo ja i tak nie pocinam godzinami, ale jak ktoś chce poprostu poexpić dłużej to koniec. To jest chyba po to żeby nie było nałogowców, ale ja mam zdanie, że jak ktoś gra nałogowo to jego sprawa i jego najbliższych żeby wyciągneli go z tego nałogu. Nie tylko w Tibie ludzie grają nałogowo. 3.10 sec. po zabiciu to jest udręka huntowania w teamie, huntowanie stanie się nudą bo trzeba będzie czekać. Jedyne co dobre to respawnowanie się, rozmowa kapitana z wieloma osobami, przypisywanie run hotkeyom i przedmiotom. Zobaczymy co jeszcze wymyślą ![]()
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Dragon of Piorun - 18-07-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#639 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Początkujący
Imię: Janon Ircy
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: 17/21
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() Cytuj:
Tibia ma być grą RPG a nie wyścigi w PGerów. Ostatnio edytowany przez Rtoip - 18-07-2006 o 14:46. |
|
![]() |
![]() |
#640 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Rybnik
Świat: Nerana
Poziom: 8
Skille: low/low